Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Що се отнася до 15-годишния идиот на Линда, при редакцията го бях поправила на 50-годишния идиот, ама Руми каза - НЕ!, бягаш от оригинала. Ми не дава това момиче да бягам и това е. По едно време ми хрумна да взема да пиша на Линда и да я питам какви са тия подрастващи помощник шерифи, ама с моя английски докато се разберем може да го изкараме и петгодишен. Та теорията ми е следната, защото доста го мислих : Или Линда е сгрешила и редактора й не я е хванал, или тия дето са набирали текста са се объркали и редактора пак не го е хванал. И въобще за всичко е виновен редактора. Та затова, ако може преводачите да ми дават малко повече свобода, и да не ми викат - "няма го в текста". Та това ми е молбата. Ако може по-кротко да ме разпертушините, че съм малко деликатна :biggrin:

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Що се отнася до 15-годишния идиот на Линда, при редакцията го бях поправила на 50-годишния идиот, ама Руми каза - НЕ!, бягаш от оригинала. Ми не дава това момиче да бягам и това е. По едно време ми хрумна да взема да пиша на Линда и да я питам какви са тия подрастващи помощник шерифи, ама с моя английски докато се разберем може да го изкараме и петгодишен.

Та теорията ми е следната, защото доста го мислих : Или Линда е сгрешила и редактора й не я е хванал, или тия дето са набирали текста са се объркали и редактора пак не го е хванал. И въобще за всичко е виновен редактора.

Та затова, ако може преводачите да ми дават малко повече свобода, и да не ми викат - "няма го в текста". Та това ми е молбата. Ако може по-кротко да ме разпертушините, че съм малко деликатна :biggrin:

Хаха, мило да ти кажа, и аз да бях на мястото на Руми и аз щях да се закуча. Просто оригинала, сгрешен или не, си е оригинал. Понякога има неща, които не ми допадат или не ми звучат правдоподобно, но щот така е рекла авторката, така ще бъде :lol6:

Ох таз деликатната ма умори от смях. Подозирам, че Ван Уайълдър са е намесил, за да има "нема го в текста" хихихихи. В смисъл ко да праим като е "Заразно зло" и се гледаме да е в текста да не ядем бой, а тоЛти.

Едно време, когато ходих на училище в часовете по литература, когато разглеждахме едно произведение, първият въпрос на учителката беше : Какво е искал да каже с тези думи автора? И тъй, като аз съм чела най-много това произведение от нашия клас – има-няма около дванадесет пъти, искам да взема отношение по въпроса: Какво е искала да каже авторката с този петнадесетгодишен младеж? Тя сама казва, че шерифството се намира в слабо населен район.Което предполага недостиг на мъже.Защо да не вземем един петнадесетгодишен на пробен период и без това след няколко месеца ще навърши 16 – ще бъде обучен, когато му дойде времето да работи законно.

Освен това, шерифа се самоубил, първия помощник избягал в друг окръг – значи в този офис нещо не е наред.Тогава, какво чудно че там има и един петнадесетгодишен, дето няма право да носи оръжие.

И накрая, как авторката да прати там нашия герой, ако всичко беше нормално, той трябва по цял ден да се върти на стола зад бюрото и да пише доклади – скучна работа.Я да му сложим един петнадесетгодишен идиот,че да има кой да му вдига адреналина.

Това прочетох аз между редовете, а сега да имаше и кой да ми пише оценка??? :):)

На шега на майтап книгата би всички рекорди до сега - изтеглена е близо 500 пъти!!! Браво, момичета! ;):):wors:

Та затова, ако може преводачите да ми дават малко повече свобода, и да не ми викат - "няма го в текста". Та това ми е молбата. Ако може по-кротко да ме разпертушините, че съм малко деликатна :withflowers:

Ша ти кажа аз на тебе да ти оставят "малко повече свобода"!!! :ph34r: Ако те оставят на автопилот, няма да редактираш книгата, а направо нов роман ша напишеш!!!

Така чеееееееее.... "Нема го у тексто" ... и те така.... до откат!!!!

:inlove1::):cool:

Редактирано от shemett (преглед на промените)

Шеметчо, то че го нема го нема ама като звездите ни го говорят. Аве шегувам се. Превода си е превод ама буквализъм ни ти ни аз търпя, знаеш!

Шеметчо, то че го нема го нема ама като звездите ни го говорят. Аве шегувам се. Превода си е превод ама буквализъм ни ти ни аз търпя, знаеш!

Що уе? Буквализма си е супер нещо! Друго си е да кажеш например, че времето се чупи, че валят кучета и котки и т.н и т.н. :rolleyes:

ПП: Подобни бисерчета са от книги, излезнали на бг пазара или филми показвани по телевизията!!!

Що уе? Буквализма си е супер нещо! Друго си е да кажеш например, че времето се чупи, че валят кучета и котки и т.н и т.н. :rolleyes:

ПП: Подобни бисерчета са от книги, излезнали на бг пазара или филми показвани по телевизията!!!

Докат не идат да пият уиски на скалите не ги признавам хихи.

Извинявам се за намесата, но това с кучетата и котките, които валят ми е мноооого любим моментhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Друго си е преводачът да вложи хумор там, където го няма.

Искам да попитам за някои книжки,които не са в Ескейпа.Няколко от арлекините се отварят в нищото,та се чудех къде е проблема?Не са качени в Ескейп или не са оправени линковете. Не,че давам на някого зор,но ако проблема е в времето и възможността си предлагам услугите. И моето е кът,но ще намеря малко. Иначе питам тук,щото ако няма нужда от моята помощ да ми кажете,че да не се натискам излишно:P .

Тези, които се отварят в нищото са били линкове към фанагория, която вече не работи и не са качени още в ескейп. Ако някоя ти трябва, пиши заявка и ще я качим по-напред. Принципно всички текстови книги минават още веднъж на редакция при Тори и екипа й след което Гането ги качва, затова става малко по-бавничко. Но ако е пдф, ще я кача веднага като видя заявката.

Имам следния списък от книжки:

АРЛЕКИН РОМАНС:

10’92 Сали Уентуърт – Ехо от миналото /сканирана е/

10’92 Бети Нийлс – Хълмът на влюбените /сканирана е, но корица нямаме/

11’92 Деби Макомбър – Целувки в дъжда

59 Сюзън Макарти – Танц с непознат

82 Ребека Уинтърс – Любовни ритуали

93 Бети Нийлс – Светът е за двама

95 Сандра К. Роудс – Ирония на съдбата /заявка от cvetenceto/

97 Даяна Хамилтън – Откраднати мигове

121 Миранда Лий – Оживели мечти

135 Бети Нийлс – И розите имат бодли

146 Пени Джордан – Срещу вятъра

АРЛЕКИН СТРАСТ:

16 Дженифър Грийн – Закъсняло признание

65 Кати Линц – Загадъчно бягство

66 Лас Смол – Тайната на Доминик

113 Нейъми Хортън – Идеалният мъж

116 Линда Барлоу – Среднощен скитник

117 Лас Смол – Човек никога не знае /заявка от cvetenceto/

120 Катлийн Корбел – Приказна история

129 Ан Мейджър – Дръзко момиче

134 Кандейси Спенсър – Разтопен лед

137 Кати Линц – Проклятието на вечните ледове

140 Нанси Мартин – Магията на островния камък

143 Кристин Римър – Предизвикателството

148 Джоан Хол – Покореният изкусител

АРЛЕКИН СУПЕР РОМАНС:

10 Лин Ериксън – Огнена стихия

ЛЮБОВНИ РОМАНИ С ИМЕНА НА ЖЕНИ:

23 Линда Хъдсън – Ванеса

28 Енджи Олсън – Хилари

ЛЮБОВНИ РОМАНИ MADE IN USA:

21 Лайза Кристофър – Безнадежно романтична

24 Дебора М. Нигро – Болката да те загубя

43 Сали Стивънс – Като щастлива приказка

52 Сибил Саймън – Амбициозната красавица

Прегледах линкове към любовни романи, списъците за сканиране и escape-bg.net и никъде не ги видях, но си спомням, че някои от тизи книги съм ги виждала качени преди. Може ли някой да ми каже кои от тези книги ги има и кои не, за да се заемем с обрабатката на тези, които ги няма.

Предварително се извинявам, ако коментарът ми не е във вярната тема!

Погледнах ги и аз и видях, че за някои от този списък имаме заявки в тракера. Затова искам да помоля, ако е удобно да ги сканирате с предимство. Благодаря предварително!

Ели, Ивка ми изпрати корица на втората, ше ти я метна на скайпа

• Автор

Тези, които се отварят в нищото са били линкове към фанагория, която вече не работи и не са качени още в ескейп. Ако някоя ти трябва, пиши заявка и ще я качим по-напред. Принципно всички текстови книги минават още веднъж на редакция при Тори и екипа й след което Гането ги качва, затова става малко по-бавничко. Но ако е пдф, ще я кача веднага като видя заявката.

И да е текстова, няма проблем да я изтегля напред в проверките, ако има заявка.

Ок,разбирам.

Здравейте момичета,търся петата книга от поредицата на Хедър Греам за семейство Макензи -Glory.Не знам преведена ли е ,каченали е някъде или това предстои.Ако вече е качена моля за линк.

Здравейте момичета,търся петата книга от поредицата на Хедър Греам за семейство Макензи -Glory.Не знам преведена ли е ,каченали е някъде или това предстои.Ако вече е качена моля за линк.

Здрасти, книгата не е преведена на бг :)

Още два съвременни любовни романа, предоставени за скан от Вили (villy.petroff):

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3942

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3849

И едно ново сканче от мен:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3952

Приятно четене!

Две Арлекинчета от Марги.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3969

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3968

Момичета някой взели "Цвят на лавандула" на Деверо - отзиви? /извинявам се, ако вече сте споделили/

По-скучна,отегчителна и безлична книга от Цвят на лавандула отдавна не бях чела.Прелистих 50 страници и я изоставих.Въобще не ме грабна,ама с нищо.Всичко толкова повърхностно беше...ама наиситна ме е яд,че си я купих.Резюмето звучеше адски интересно.Съвет-пропусни я.Само ще си хвърлиш парите на вятъра.Препоръчвам ти на Нора Робъртс една книга,която сега е преиздадена-Горещ лед.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.