Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Уааааа, ей това е супер новина! Страхотен подарък за празника! Благодаря ви, момичета, златни сте! :yanim:

Оправи си местоименията молим. И фнимавай с изпитите! Ххихихи злоба Великденска съм станала.

Бравос!Супер!Похвално!Ама утре съм на работа беееееееееееееее!

Ся то работата убаво ама вечер е за рахат. Тор не ма бий.

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Страхотна изнанеда! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на целия екип за нея!ОБИЧАМ ВИ Публикувано изображение Публикувано изображение

:cool: Благодаря на всички"виновни"за книгата на Линда. :wors:

Бравос!Супер!Похвално!Ама утре съм на работа беееееееееееееее!

Гале и аз така,утре съм на работа и не мога сега да се насладя както трябва на Макензи!

Има един лаф, че promise is a prоmise. Аз много го тача и Великденската изненада е вече факт благодарение на мойте съкровища от дрийма(които уж бяха ваканция) в лицето на рум, крис, хрис, гай и целия редакторски екип на тор. Благодаря и нямам думи. Та на вниманието на аудиторията предоставяме един морски тюлен на име Макензи, който убедена съм всички почитателки на Линда чакат отдавна. Радвайте му се, така както Рум докато го твореше и ние докато я подкрепяхме. Искам специално да благодаря и на Инка за уникалната корица. Е имам забележка - нема дълга коса - ама ся пълно щастие нема, пък и ша му пречи хихи кат спасява.

Приятно четене от Dream Team:

Публикувано изображение

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3811

Честито ни, една страхотна книжка, с която Руми ни зарадва по празниците :clap: :clap: :clap:

Само заради нейния превод изчетох първите книги от поредицата и съм вече върл фен на страхотните Макензи http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Момичета от Дрийма направо ви обожавам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif а вече съм и влюбена в Зейн :clap: дали няма още една книга за него :clap:

p.s благодарности и за вдъхновяващата корица http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Благодарностти и много прегръдки от мен,момичета!Най-после дългоочакваната книжка -наистина прекрасен великденски подарък :clap:

• Автор

Ся то работата убаво ама вечер е за рахат. Тор не ма бий.

За бой сиии.. Дет ма накара да я кача днес, а утре сичките ша дремят на работа и вечерта нема редактирааат

Те сега ако не се върна на скайпа на 1-ви април да пусна тук на момичетата да видят как ни излъгахте първоаприлски, че Тийма не искал да превежда вече, че никой не четял книгите му и не уважавал трудът му!?!?!

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички и приятно четене . Колко ли девойки осъмнаха тази нощ???

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

За бой сиии.. Дет ма накара да я кача днес, а утре сичките ша дремят на работа и вечерта нема редактирааат

Виноват по всички точки на обвинението. Ама котка ко да ма праиш

Наистина невероятен подарък:whist:)И аз Ви Благодаря момичета.Сега видях книгата и направо подскочих от радост.Все пак това е Линда Хауърд.Няма как да не и се възхитя:yanim:

Оправи си местоименията молим. И фнимавай с изпитите! Ххихихи злоба Великденска съм станала.

Аве злоба ама, аз с чиста съвест си признавам, че снощи прочетох половината и довечера като се върна от работа ще прочета и другата половина :cool: . Бий ме, забранявай ми кафета, бири и квото и да е, ама от Зейн неможеш ме отказа :mad: ! Видяхте ли сега, какво направихте с мен - ще ме накарате да заобичам и съвременни романи.

Колко ли девойки осъмнаха тази нощ???

Абе, девойка не съм, ама постоях с отворени очи до ранни зори.

Страхотен Великденски подарък, момичета. Тъкмо се върнах от празнично заточение в гората и хоп- изненада. Зейн в целия му блясък :cool: Хич не знам неговото удоволствие, ама моето от книжката е огромно.

Колко ли девойки осъмнаха тази нощ???

И аз съм от осъмналите, но вече я прочетох http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Голями благодарности и от мен на Дрийм Тийма :yanim: Аз до сега не съм чела нищо на Линда и това ми беше много добър старт бих казала. Зейн е невероятен! Много ми допадат мъжките персонажи, като него. Усещаш доста бурни, първични и силни емоции - опасност, адреналин, секс, но и нежност. Ще прочета и предните две. Но вече нямам търпение на прочета тази за Чанс :yanim: Много ми е интересно коя ли ще го оплете...

Сега чинно си чакам книжлето за дрига вече любима моя брадска фамилия - Бриджъртън :blink:

Имам следния списък от книжки: АРЛЕКИН РОМАНС: 10’92 Сали Уентуърт – Ехо от миналото 10’92 Бети Нийлс – Хълмът на влюбените 11’92 Деби Макомбър – Целувки в дъжда 59 Сюзън Макарти – Танц с непознат 82 Ребека Уинтърс – Любовни ритуали 93 Бети Нийлс – Светът е за двама 95 Сандра К. Роудс – Ирония на съдбата 97 Даяна Хамилтън – Откраднати мигове 121 Миранда Лий – Оживели мечти 135 Бети Нийлс – И розите имат бодли 146 Пени Джордан – Срещу вятъра АРЛЕКИН СТРАСТ: 16 Дженифър Грийн – Закъсняло признание 65 кати Линц – Загадъчно бягство 66 Лас Смол – Тайната на Доминик 113 Нейъми Хортън – Идеалният мъж 116 Линда Барлоу – Среднощен скитник 117 Лас Смол – Човек никога не знае 120 Катлийн Корбел – Приказна история 129 Ан Мейджър – Дръзко момиче 134 Кандейси Спенсър – Разтопен лед 137 Кати Линц – Проклятието на вечните ледове 140 Нанси Мартин – Магията на островния камък 143 Кристин Римър – Предизвикателството 148 Джоан Хол – Покореният изкусител АРЛЕКИН СУПЕР РОМАНС: 10 Лин Ериксън – Огнена стихия ЛЮБОВНИ РОМАНИ С ИМЕНА НА ЖЕНИ: 23 Линда Хъдсън – Ванеса 28 Енджи Олсън – Хилари ЛЮБОВНИ РОМАНИ MADE IN USA: 21 Лайза Кристофър – Безнадежно романтична 24 Дебора М. Нигро – Болката да те загубя 43 Сали Стивънс – Като щастлива приказка 52 Сибил Саймън – Амбициозната красавица Прегледах линкове към любовни романи, списъците за сканиране и escape-bg.net и никъде не ги видях, но си спомням, че някои от тизи книги съм ги виждала качени преди. Може ли някой да ми каже кои от тези книги ги има и кои не, за да се заемем с обрабатката на тези, които ги няма. Предварително се извинявам, ако коментарът ми не е във вярната тема!

Имам следния списък от книжки:

АРЛЕКИН РОМАНС:

10'92 Сали Уентуърт – Ехо от миналото

10'92 Бети Нийлс – Хълмът на влюбените корица

АРЛЕКИН СТРАСТ:

65 кати Линц – Загадъчно бягство в мой списък

Прегледах линкове към любовни романи, списъците за сканиране и escape-bg.net и никъде не ги видях, но си спомням, че някои от тизи книги съм ги виждала качени преди. Може ли някой да ми каже кои от тези книги ги има и кои не, за да се заемем с обрабатката на тези, които ги няма.

Предварително се извинявам, ако коментарът ми не е във вярната тема!

Здравей, попрегледах списъка. Двете арлекинки романс вече са сканирани, но ще те помоля на Хълмът на влюбените да сканираш корицата, щот наличната не е много убава и ми изкарва очите.

Арлекинката страст е в мой списък, но не съм го постнала май никъде. Ще гледам да поправя тази грешка. Но нямам нищо против да я сканираш вместо мен. Ако я поемеш, кажи, за да я махна от моя списък.

И последно: Предполагам, под обработка имаш предвид сканиране, или?

Абе, девойка не съм, ама постоях с отворени очи до ранни зори.

Абе всички сме си девойки. Щом сме тук... Една бабка онзи ден ми вика - девойче, ела, ела. Викам й какво девойче съм аз, а тя - девойче си ами, я какво си младо... Пък хубаво ми стана - нищо че съм по-скоро към групата на ветеранките!

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Здравей, попрегледах списъка. Двете арлекинки романс вече са сканирани, но ще те помоля на Хълмът на влюбените да сканираш корицата, щот наличната не е много убава и ми изкарва очите.

Арлекинката страст е в мой списък, но не съм го постнала май никъде. Ще гледам да поправя тази грешка. Но нямам нищо против да я сканираш вместо мен. Ако я поемеш, кажи, за да я махна от моя списък.

И последно: Предполагам, под обработка имаш предвид сканиране, или?

Да, сканиране имам в предвид. Значи да започнем с другите книги по ред щом ги няма сканирани. Колкото до Кати Линц - мога аз да се заема, просто не знам кога ще стане.
  • Автор

Сега.. Имам една основна критика спрямо сканиращите.. И тя бе породена от една преди около месец започната за редакция книга - Нора Робъртс - Легло от рози.

Книгата е сканирана през Рийдъра. За незапознатите това означава, че де факто, при самото сканиране снимките се разпознават от Рийдъра и реално не се получават снимки, а директно разпознати в уорд файлове. Което значи, че всичко, което се сканира е несигурно разпознато - в това число и пропускането на незадължителните тирета, които директно се преобразуват в празни позиции и разкъсват думите още при записа. И познайте как се редактира такава книга - точно никак!!!

И ако си мислите, че това е дребен проблем, то ще ви дам елементарен пример от същата книга:

— Какво ще кажеш за ут ре? Ще направя та ка, че да си за служава.

Об залагам се, че можеш да го направиш, но утре не става. Нямам време да пазару вам. Много съм придирчи ва към продуктите. В сряда съм доста заета, но…

— Аз имам биз нес ве че ря в сряда.

— Добре, другата седми ца е по-подходяща. За разли ка от Паркър, аз не помня наи зуст графи ка си, подкре пен за всеки случай от смартфона, но мисля, че… О, Пе ти май*. Празни кът почти дойде. Имаме голямо семей но търже ство — помниш, нали? Ид вал си.

(Откъсът е резултат от разпознаването с програмата за експорт от скан към текстов файл)

Давате ли си сметка, че разкъсването на всяка дума трябва да бъде забелязано и оправено от редактора? И колко време би отнело на един редактор да оправи такава книга, при която самия скан е с разкъсани думи, само защото е сканиран в стил Разпознаване в уорд?

Затова изрично отправям апел към сканиращите - НЕ СКАНИРАЙТЕ в стил разпознаване!!!

Скановете трябва да са под формата на снимки, т.е. jpg, bmp или tiff !!!

P.S. pdf-формата е просто обединение на сканираните страници и, макар и да влошава леко качеството на сканираните снимки, това не е чак такъв проблем. Основния проблем е начина на сканиране !!!

Редактирано от Тори (преглед на промените)

Огромно Благодаря за Прекрасната книжка на Линда , нямам търпение за следващият Макензи ;);):D:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.