Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Айде Сънчо имаш ново попълнение! Още един избягал редактор!Хахаха, Тор какво ще кажеш?

Плясъче де са моташ та не идваш в отбора. Аз ша та приема с отворени обятия и ша та пазя от Тор споко хихихихихи. Много добър подбор на цветове между другото. Лично се ангажирам да я редактна въпреки натоварената програма.

Вие изВоПще имате ли представа в къкъв СТРЕС ме вкарахте?!?!

Лошотии с лошотии такива :turkey4:

Сега почвам да дишам отново спокойно :lick lips:

Искрено се извинявам душицо ама кво да правя като злия ми мозък това измисли. По точно инка го измисли ама лошотията ми ме накара да прегърна идеята веднаги.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честито ти първи превод, Гале. Ако не е първи, сори. Едно въпросче - ще я споделиш ли с нас, неграмотните?

или - отвръщаш на удара :cupid: (първоаприлския)

Ааааа,бързаш,сега да си дооправя първата редакция.Поне Съни се обади и имам човек за втората.Маааалко търпение.

Ейй, опасни сте. Докарахте ни до инфаркт.Добре де, хванах се на 50% - за тракера. За преводачите не трябваше да пишете, че се оплаквали, че никой не ги четял. Кой ще повярва на това?! Честит ни 1-ви април! Олеле,иска тапи за уши-започна проверката на сирените!

Ааааа,бързаш,сега да си дооправя първата редакция.Поне Съни се обади и имам човек за втората.Маааалко търпение.

Не се славя с търпение, но щом се налага. Може ли малко уточнение - Мартини ли е главния герой или Тортелини?

И едно резюме, ако може да метнеш, плииййййз.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

• Автор

Айде Сънчо имаш ново попълнение! Още един избягал редактор!Хахаха, Тор какво ще кажеш?

Подавам си оставката! :cupid:

Апашулята ме остави без хора! :beat:

Подавам си оставката! :cupid:

Апашулята ме остави без хора! :beat:

Тор сори брат по-силно е от мен.

Не се славя с търпение, но щом се налага. Може ли малко уточнение - Мартини ли е главния герой или Тортелини?

И едно резюме, ако може да метнеш, плииййййз.

Ма кви са тез фамилии бе? Главните са Нани Омичида /кат японско звучи,ма си е италианско/ и Нина Амато.

Ми естествено, има забъркана мафия, любов и още нещо..., ай че съм на работа и доде ред да ми дръпнат шалтера на компа.

Леле, на път бях да се вържа :idea: Добре, че една колежка ме метна, преди да получа сърдечен удар :idea: Честит първи април, момичета :idea:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Хахахахахаааа... Толкова много се смях, така забавно го бяхте намислили..... Аз естествено НЕ се хванах!!!! :P Ама сте ми страхотни всичките http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Честит първи април и от мен :D

О,благодаря много ме зарадва :P Ще следя темата,че видях толкова много книги на любимите ми авторки.

Вече може да се регистрираш. Сайтът работи.

:lol6:Гане, признавам си. Не мога повече. Всичко с изключение на това, че съм несериозна е една голяма опашата първоапралска шега. Извинявам се от името на всички, ако без да искаме уплашихме или притеснихме някой.

[/quе

Ееееееееееееееееееее, много бързо предадохте фронта! Ако зависеше от мен поне до следобяд щях да ги държа на ноктенца! :ph34r::dollars:

ПП: Пфу, час и половина не мога си пусна поста! Добре че дойде почивката! ;)

Редактирано от shemett (преглед на промените)

Извинете, но само аз ли не мога да се логна в ескейп? Направих си регистрация преди няколко дни и то не аз, а една приятелка, тъй като ми искаше разрешение за cookies, но не знам от къде да ги разреша, не го намирам. Та ми направиха регистрация и успешно си влизах цяла вечер, докато не започна някаква профилактика на сайта и днес виждам, че отново е активен, но не ми разрешава да си вляза с регистрацията и отново ми изписва "Cookies MUST be enabled for you to login.". Някаква идея как мога да оправя това? Вече вдигнах ръце Публикувано изображение

Извинете, но само аз ли не мога да се логна в ескейп? Направих си регистрация преди няколко дни и то не аз, а една приятелка, тъй като ми искаше разрешение за cookies, но не знам от къде да ги разреша, не го намирам. Та ми направиха регистрация и успешно си влизах цяла вечер, докато не започна някаква профилактика на сайта и днес виждам, че отново е активен, но не ми разрешава да си вляза с регистрацията и отново ми изписва "Cookies MUST be enabled for you to login.". Някаква идея как мога да оправя това? Вече вдигнах ръце Публикувано изображение

"През изминалата седмица се наложи спешна профилактика на сайта, прехвърляне на домейна и ред други промени, поради което нямахте постоянен достъп до тракера. Извиняваме се за неудобството и благодарим за разбирането и търпението ви. Поради проблемите, които имахме се наложи сайтът да бъде върнат с три дни назад, поради което 25 торента и 4 поста във форума бяха изтрити. Също така регистрираните след 28 март ще трябва да си направят нова регистрация."

А какъв е проблемът сама да си направиш регистрацията?

Потребителско име: въвеждаш си ника /да няма интервали и долни тирета/

Парола: твоята парола

Повтори парола: повтаряш я

Емайл: валиден имейл

Години: не е задължително

Държава: не е задължително

Пол: Мъж Жена /тук задължително избираш пол, иначе не дава да се регистрираш/

Торент клиент: не е задължително

натискаш бутон регистрирай ме.

След това не се чака потвърждение на имейл, а се влиза направо с ник и парола.

П.С. Регистрация с този ник има в тракера. Не е влизано обаче с нея. brooke90 - регистриран на 2011-03-11 19:57:53 .Спомни си паролата си и влизаш.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

NELG , благодаря за помощта! Нямах представа, че мога да влизам с паролата и името си от този форум. :rolleyes: Колкото до това да си направя сама регистрация, както казах, просто ми показваше, че нямам разрешени cookies за този сайт.

Редактирано от brooke90 (преглед на промените)

NELG , благодаря за помощта! Нямах представа, че мога да влизам с паролата и името си от този форум. :rolleyes:

Колкото до това да си направя сама регистрация, както казах, просто ми показваше, че нямам разрешени cookies за този сайт.

Това го пише при всички. А регистрация си успяла да си направиш на 11 март - не влизаш с регистрацията от калдата. Просто не си видяла, че ти е показало успешно регистриране. И при следващите опити вече ти дава зает имейл, зает никнейм... и остават неуспешни по тази причина. Желая ти приятно забавление с нас.

Късно си признахте,момичета!!!! Вече има жертва! Аз се хванах и от ужас,отчаяние и тремор на ръцете си изпуснах кафето върху клавиатурата. :speak: :speak: :rolleyes:

Късно си признахте,момичета!!!!

Вече има жертва!

Аз се хванах и от ужас,отчаяние и тремор на ръцете си изпуснах кафето върху клавиатурата.

:speak: :speak: :rolleyes:

Сакън ве душо ний да е весело. Ся грехове ми тургаш хихи

Честит първи април, посмяхме се/някои/ от утре преводачите да превеждат,редакторите да си оправят пунктуацията, че трябва да се чете

Вече може да се регистрираш. Сайтът работи.

Благодаря ти,регистрирах се.

Късно си признахте,момичета!!!!

Вече има жертва!

Аз се хванах и от ужас,отчаяние и тремор на ръцете си изпуснах кафето върху клавиатурата.

:speak:;):)

Не си единствената жертва направо ми спря сърцето, много сте лоши значи http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Тцтцтцт,ама не бива така.На какво прилича това..гавра с нас читателите.Мошенички!:wub:)))) :down: Определено ни втрещихте.Самата аз да си призная наполовина се хванах.Дажей по едно време почнах да се чудя дали не съм сбъркала форума. Много добре изиграно наистина:))Някой, който влиза за пръв път би си помислил,че е е назряла битка и сте се хванали за гушите.Олекна ми обаче от признанията Ви :wub:

Имам да обадя на всички начи и нема лъжа вече посмъртно бях отмъстена. Много много лошо. Таз година чавето носи първенството. Хилете са за моя сметка и за купона събахлем.

И така, мили дами, Боби вече стартира новата категория в блога - за автори и книги, все още неиздадени на бг:

"Запознайте се с..." :eek:

Браво,Гане,напоследък станаха много четящите на друг език и аз също си мислех за нещо такова.Не мога да повярвам колко много книги има,които са страхотни,а ние тук дори няма да чуем за тях.

Както писах преди време много харесвам Лий Майкълс.Книгите ѝ имат особен чар за мен и макар да няма много горещи сцени(всъщност въобще няма) са романтични ,забавни и аз се опитвам да ги издиря.

В момента разполагам с една антология,втора,четвъта и пета книга от поредицата за семейство Макена. Ако някой разполага с информация или има нещо нейно да свирка. Аз търся най-вече ;„No place like home и „Garrets back in town.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.