Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Ечо мойте съболезнования брат. Много ми е мъчно че и вие имате проблеми. Ами твърдят преводачките че никой не ги четял и нямало да превеждат. Убеждавам от дни ама това е ся кво да направя.

Изчерпаха ми се теориите, с които тракера можеше да върви. Съжалявам. Сами виждате, че от две седмици само проблеми имаме. Работим по цели дни и нощи, но не става и не става. Срина се изведнъж. :eek: И нито ние, нито от поддръжката на хоста могат да установят причината за това.
  • Отговори 2k
  • Прегледи 300,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз по принцип никога не бия отбой, но то човешкото търпение си има граници. Дрийма си имаше нужда от реорганизации от поне половин година. Тори, ако ме искаш - връщам се при теб. п.п. Ели, много съжалявам за ескейп, дано пък нещата се наредят. Не само на Коледа стават чудеса.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Ечо мойте съболезнования брат. Много ми е мъчно че и вие имате проблеми. Ами твърдят преводачките че никой не ги четял и нямало да превеждат. Убеждавам от дни ама това е ся кво да направя.

Аз съм една от тези дето неще да превежда.Няма да превеждам повече, ми никой неще да четееееееееее!!!

Пък и тракера неще книги повече.

Чао момичета беше ми много приятно!!! :eek::ph34r: и аз отивам при Тор.Тор ще ме вземеш ли за редактор?

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

И аз се отказвам. Прекалено много неща не са както трябва нито в дрийма нито където и да е било. Нямам вече нито желание нито стимул да превеждам. :eek:

Руми, без да се познаваме лично, ама може ли първо книжките за Зейн и Ченс Макензи, пък после да биеш отбой?! Обещавам честно и почтено, че ще ги чета по три пъти на ден. Може и да ме изпитваш после

Редактирано от jenia123 (преглед на промените)

Момичета пиша тук защото знам че най-често се преглежда от всички. За съжаление имам лоша новина. Любимия ми дрийм пуска кепенци. Половината ми преводачки се разбягаха, а другата половина Тори ми ги отмъкна. Няма как да се оправя сама така че това е нема вече Дрийм Тийм.

Момичета, знаете, че доста рядко пиша във форума, но може би днес се налага. Наистина не предполагах, че отказа ми да помагам на Дрийм тийма ще доведе до това. Но просто нямаше как! Ермич, сорри партнер, но тези свободни съчинения на моменти и пренебрегването на предложенията и поправките ми, просто ми дойде в повече. Предпочитам да насоча времето и енергията си към нещо по-конструктивно. Но наистина не съм предполагала, че това ще доведе до разпадането на екипа.

Съжалявам, че така се е получило, но...явно е трябвало да стане.

• Автор

Май само аз удържам фронта засега, ама и моите нещо много ритат. Писнало им било, никой не ги признавал за нищо.. Капризи тука само.. Та.. сериозно съм се размислила да разпускам и аз редакторския. Който иска - да си сформира нов.

Еее, Тори. В теб ми беше надеждата. Сега освен роман да почна да пиша, друго нищо не ми остава.

• Автор

Ти си несериозна. Заряза редакторките, сега заряза и Дрийма.. И романа ша зарежеш..

Разконспирира ме. Права си, отвратително несериозна съм. :) Няма смисъл да се хабя да почвам. Още на първа глава ще ми избяга Музата - ужасена от моята несериозност.

Аиде, пропаднахме съвсем. То се е видяло, че ще ставаме писателки. Всеки да се спасява както можеееее :)

Май само аз удържам фронта засега, ама и моите нещо много ритат. Писнало им било, никой не ги признавал за нищо.. Капризи тука само..

Та.. сериозно съм се размислила да разпускам и аз редакторския. Който иска - да си сформира нов.

Хайде, сега!!

Съни казва, че си си дръпнала пак редакторките при теб. Те работят да обръщат пдф-ите в текст, текстовете се качват и в читанка, а читанка още я има, нали? Тъй че тия мисли за разпускане си ги избий от главата. :) На мен ми е кофти за преводачите, че се сърдят и за тракера, щото нали си беше нашето местенце, а похарчихме събраните пари, уж за да го оправим, а реално няма шансове... :D

• Автор

Работят те.. Хич не им се работи вече, то кой ги признава за нещо.. А за Читанката изобщо не ми приказвай, аман от "спецове" там. Отказвам да качвам каквото и да е вече. И на мен ми писна.

Алоооооооу, то бива първи април, ама някой ша вземе да ви повярва. :)

Алоооооооу, то бива първи април, ама някой ша вземе да ви повярва. :)

:DГане, признавам си. Не мога повече. Всичко с изключение на това, че съм несериозна е една голяма опашата първоапралска шега. Извинявам се от името на всички, ако без да искаме уплашихме или притеснихме някой.

:)Гане, признавам си. Не мога повече. Всичко с изключение на това, че съм несериозна е една голяма опашата първоапралска шега. Извинявам се от името на всички, ако без да искаме уплашихме или притеснихме някой.

Всичките сте едни Юди искариотски ама аде от мен да мине прощавам ви. Ша ви дам аз едни реорганизации на вас. А Ван на кол ша я набуча дет ми мърмори глупости хихихихихихи. Честит първи април на всички. Момичета споко Зейн Макензи в частност и Дрийм Тийм като цяло ша живей!

:)Гане, признавам си. Не мога повече. Всичко с изключение на това, че съм несериозна е една голяма опашата първоапралска шега. Извинявам се от името на всички, ако без да искаме уплашихме или притеснихме някой.

Признавайте, че да няма самоубийства:D

• Автор

Честит Първи април и от мен.. :)

При толкоз лоши новини, кои първоаприлски, кои истински една добра от мен-кротичко, с много мъка,но завърших превода на италианската "Черно" от Бианко Россо

Вие изВоПще имате ли представа в къкъв СТРЕС ме вкарахте?!?!

Лошотии с лошотии такива :turkey4:

Сега почвам да дишам отново спокойно :lick lips:

При толкоз лоши новини, кои първоаприлски, кои истински една добра от мен-кротичко, с много мъка,но завърших превода на италианската "Черно" от Бианко Россо

Айде Сънчо имаш ново попълнение! Още един избягал редактор!Хахаха, Тор какво ще кажеш?

Честито ти първи превод, Гале. Ако не е първи, сори. Едно въпросче - ще я споделиш ли с нас, неграмотните? или - отвръщаш на удара :lick lips: (първоаприлския)

Вие изВоПще имате ли представа в къкъв СТРЕС ме вкарахте?!?!

Лошотии с лошотии такива :)

Сега почвам да дишам отново спокойно :turkey4:

Наде, спокойно Слънчице!Ние от Дрийм Тийма сме на поста си и няма да ви изоставим! :lick lips:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.