Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Някой има Natural Born Charmer ли на Сюзън Е Филипс?Аз поне не я откривам ,а доста се борих.

Готово вече си имаш книжка :)
  • Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Готово вече си имаш книжка ;)

Ахъм,дори я дръпнах.:clap:

Задължена съм ти.:wors:

Май взе да ми става навик да пиша тук, за да питам за някой роман, за който не си спомням заглавие, автор и т.н... :clap: Дано някой да може да ми помогне... :wors:

Романът е съвременен. Главната е омъжена, но мъжът й й изневерява... Той заминава в "командировка" с любовницата си и главната се среща, запознава и влюбва в главния.. Историята им е супер романтична..но когато мъжът й се връща те се разделят... Но тя е бременна, като мъжът й разбира преди нея и лъже за периода, в който е заченато бебчето (изкарва се, че той е бащата)... Но тя разбира истината, че той си е направил вазектомия и го напуска... и заживява самичка в една къщичка... Не помня как главния се връщаше при нея, но края е много сладурски.. тя е в много напреднала бременност, когато той отива при нея...

Надявам се някой да се сети и да осветли и мен коя е книжката... Благодаря предварително http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

А по-нагоре в темата се спомена Пени Джордан, единствената нейна , която съм чела е Игра на съдбата и ми е много любима.. Препоръчвам горещо, историята е невероятно трогателна и нежна.. Страхотна е!

Мисля,че е "Едно лято" на Даниел Стийл,но не съм много сигорно трябва да проверя

Мисля,че е "Едно лято" на Даниел Стийл,но не съм много сигорно трябва да проверя

Маргиии, златна си мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif .. книжката се казваше Краят на лятото и наистина е на Даниел Стийл.. Много, много ти благодаря http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Момичета,тъй като Дрийма изпитва известни затруднения да избере най подходящата корица за Рицарят на трилион звезди, защото настоящата не ни е по сърце. И след като разгледах всички красоти постнати тук, решихме да ви помолим за предложения за най подходящо външно оформление на този по мое мнение разкош. За улеснение давам пак резюмето и очаквам идеите ви с вълнение и нетърпение.

Знаете ли. тая питанка дали е актуална?

Маргиии, златна си мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif .. книжката се казваше Краят на лятото и наистина е на Даниел Стийл.. Много, много ти благодаря http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Да и аз сега проверих и видях,че е тя.Радвам се съм ти помогнала,макар и с малка грешка :biggrin:

Не знам дали тук е мястото но отдавна се каня да попитам за една авторка имато и е Шарлот Вейл Алан преди години сам чела само една нейна книга Прекрасни Дарове и много ме беше впечатлила но авторката има още 4 книги за които нямам никаква информация ако отгърнете която и да e книга на плеяда ще видите че първите две книги са нейни много ми се иска да разбера нещо повече за тях а ще е голямо щастиe и ако някои ги има да ги сканира .

Аз май имам нейна книга, ама не помня заглавието. Ще поразровя, и ще пиша пак.

Намерих само една: "Нежни сърца" - Шарлот Вейл Алан, издание на Плеяда от 2008. Това е резюмето:

"Бляскавия живот на филмовата индустрия и раздаването на наградите "Оскар" са само фон на една вълнуваща човешка история.

Лусинда Хънтър, известна авторка на филмови сценарии и популярна кинокритичка, е израснала в сянката на майка си - прочута филмова звезда. След като открива истината за загадъчния си баща, тя решава да се свърже с неговите родственици... и попада във водовъртежа на сложни семейни конфликти, подхранвани от събития в миналото.

Ежедневието ѝ е изпълнено и с грижи за малкия Джейсън, когото тя е взела под крилото си. Малчуганът проявява нетипични за възрастта си способности, започва да води рубрика за кинокритика под псевдонима Супербой и скоро става любимец на всички читатели.

Неочаквано в живота на Лусинда се появява ново предизвикателство - доктор Илай Картър. Тя се смущава от привличането, което изпитва към него, тъй като от деветнайсетгодишна не е имала връзка с мъж. Тъкмо когато започва да си мисли, че съдбата ѝ дава нов шанс, настъпват трагичните събития, разтърсили цяла Америка. Но за любовта няма прегради."

Много малко си спомням от книгата - май главната имаше някакъв психологически проблем - не обичаше да излиза, или да общува с много хора - ама не съм съвсем сигурна, както и да е: прибрала съм я много на високо, което значи, че не съм я харесала достатъчно, за да ми се иска да я препрочитам. Съжалявам, че не мога да кажа повече.

Бях убедена, че имам и "Страсти в Манхатън", ама не можах да я намеря. Може да съм я подарила на някой, защото и тя не беше от тези, които бих препрочела. Просто авторката не е точно по мой вкус. Купувала съм я, когато е нямало нищо друго интересно дълго време.

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

• Автор

Да ви прошушна ли за едно книжка, която прочетох днес и направо съм възхитена от нея?.. :)

Жестове до безумие, невинност до сълзи, гордост до откат, любов до пълна промяна..

А по принцип не си падам чак толкова по съвременните, още повече от типа на Арлекинчетата..

Джуд Деверо - Благословията

Да ви прошушна ли за едно книжка, която прочетох днес и направо съм възхитена от нея?.. :eek:

Жестове до безумие, невинност до сълзи, гордост до откат, любов до пълна промяна..

А по принцип не си падам чак толкова по съвременните, още повече от типа на Арлекинчетата..

Тъкмо се чудех какво да чета, пък и щом я хвалиш толкова :wors: следва :)

Намерих я и в момента я чета , но съм сигурна , че тази книжка не е от футболната поредица :)

Само така изглежда, щото не е преведена предната книжка! Поредицата всъщност се вказва Chicago Stars / Bonner Brothers, и "Знойни сънища" си е от нея (четвърта по ред), просто тук главния Гейб Бонър е по-малкия брат на Кал Бонър - футболист и главен герой от третата книжка. В останалите 6 книжки от поредицата героите са футболисти. Е, в първата е бивш футболист и настоящ треньор, а в шестата е спортен мениджър, ама това са подробности... :wors:

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Докато рових из книгите си да търся Шарлот Вейл Алан, видях че имам от тая поредица ("Съвременна романтична проза" на Плеяда) още няколко книжки, дето май не са сканирани: "Позлатени лъжи" и "Безмълвно" на Барбара Фрийти, "Брегът на светулките" и "Непобедимо лято" на Луан Райс, и "Твърде лично" на Джанел Тейлър. Доколкото си спомням, първите две авторки пишат в стил, подобен на Барбара Делински. Тая на Джанел Тейлър най-много ми беше харесала, ама ми е малко мътно всичко. Като си начеша крастата със Сюзън Андерсън на руски, може и да я препрочета, и тогава ще пиша пак.

Нйе, намери се вече и мога да подшушна, че е трепаааааааааааач! :newspaper:

Да ви прошушна ли за едно книжка, която прочетох днес и направо съм възхитена от нея?.. :newspaper:

Това е на Хермес, не Арлекин, обаче и аз много си я харесвам, затова реших да я сканна преди време. Разкошота. Винаги съм обичала истории, където има намесено бебе. А тая е от най-добрите с такъв сюжет.

плясъче много благодаря, че си обърнала внимание но гането даде едно рамо вече и корицата е факт. Чакам и втората петдесета редакция на книжката, че някои нищя ми не аресаха и ще пуснем заедно и редактираното и новата корица. Пак казвам много блг че си ме отразила, а още повече на ганенце факирова. Не ме разочарова за пореден път.

Намерих само една: "Нежни сърца" - Шарлот Вейл Алан, издание на Плеяда от 2008. Това е резюмето:

"Бляскавия живот на филмовата индустрия и раздаването на наградите "Оскар" са само фон на една вълнуваща човешка история.

Лусинда Хънтър, известна авторка на филмови сценарии и популярна кинокритичка, е израснала в сянката на майка си - прочута филмова звезда. След като открива истината за загадъчния си баща, тя решава да се свърже с неговите родственици... и попада във водовъртежа на сложни семейни конфликти, подхранвани от събития в миналото.

Ежедневието ѝ е изпълнено и с грижи за малкия Джейсън, когото тя е взела под крилото си. Малчуганът проявява нетипични за възрастта си способности, започва да води рубрика за кинокритика под псевдонима Супербой и скоро става любимец на всички читатели.

Неочаквано в живота на Лусинда се появява ново предизвикателство - доктор Илай Картър. Тя се смущава от привличането, което изпитва към него, тъй като от деветнайсетгодишна не е имала връзка с мъж. Тъкмо когато започва да си мисли, че съдбата ѝ дава нов шанс, настъпват трагичните събития, разтърсили цяла Америка. Но за любовта няма прегради."

Много малко си спомням от книгата - май главната имаше някакъв психологически проблем - не обичаше да излиза, или да общува с много хора - ама не съм съвсем сигурна, както и да е: прибрала съм я много на високо, което значи, че не съм я харесала достатъчно, за да ми се иска да я препрочитам. Съжалявам, че не мога да кажа повече.

Бях убедена, че имам и "Страсти в Манхатън", ама не можах да я намеря. Може да съм я подарила на някой, защото и тя не беше от тези, които бих препрочела. Просто авторката не е точно по мой вкус. Купувала съм я, когато е нямало нищо друго интересно дълго време.

Благодаря ти за информацията аз повече се интересувах за по старите и книги ама щом и ти и другите не се сеща те значи не са кой знае какво и няма смисъл да се ровя и да търся повече .

Момичета, молим за корица на Истинския мъж на Джейн Ан Кренц :yanim:

Момичета, молим за корица на Истинския мъж на Джейн Ан Кренц :yanim:

Имаш я.

здравейте, цял ден не мога да влезна в торента.дали скоро ще се оправи проблема?

здравейте, цял ден не мога да влезна в торента.дали скоро ще се оправи проблема?

Ами за вчера и днес предупредиха,че ще барат.Ако искаш пробвай,но аз лично от утре ще пробвам.

Ами за вчера и днес предупредиха,че ще барат.Ако искаш пробвай,но аз лично от утре ще пробвам.

благодаря.ще се въоръжа с търпение до утре.

Мили дами ако можете да ми помогнете ще съм много благодарна! Търся една книга ама немога да си спомня нито коя беше авторката нито как се казваше книгата! Само помня че главната се завръшаше в родния си град след години и се влюбва в брата на най-добрата си приятелак който май беше полицай. А приятелката и е била убита като дете и тя май обвиняваше себе си. Мисля даже че главната имаше ясновидски способности.

Моля ви за малко разяснение. В сайта на Ергон пише, че до края на март има 30 процента намаление на любовните романи. Това намаление само за онлайн поръчка ли важи?

Мили дами ако можете да ми помогнете ще съм много благодарна! Търся една книга ама немога да си спомня нито коя беше авторката нито как се казваше книгата! Само помня че главната се завръшаше в родния си град след години и се влюбва в брата на най-добрата си приятелак който май беше полицай. А приятелката и е била убита като дете и тя май обвиняваше себе си. Мисля даже че главната имаше ясновидски способности.

Мисля че това е Брегът на тъмната вода на Нора Робъртс:clap:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.