Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Резюмето наистина звучи много интересно. На бг има две книжки от тази поредица. Аз съм чела само първата - "Избрах теб" обаче за сметка на това не помня колко пъти съм я чела. Страхотна е. Тя е за собственичката на отбора, която го наследява от баща си - малко принудително - и треньора. Експлозивна двойка от където и да ги погледнеш. Тя има един дребен пудел, който той ненавижда, обаче в края на книгата го извежда на разходка с кеф. Има много забавни моменти, особено, когато тя влезе в съблекалнята на преди един мач и каза на футболистите да си представят, че играчите от другия отбор са голи и това ще им помогне. Резултатът беше страшен. Силно препоръчвам книгата на всички, които не са я чели.

Другата не ми е попадала, но съдейки по тази би трябвало да си струва четенето.

Да знам я.Само нея съм чела от авторката.Голям майтап бе,когато я сбърка с бившата си жена и хукна да я гони.

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сюзън Елизабет Филипс: „Силата на любовта“ „Да целунеш ангел“ „Избрах теб“ „Знойни сънища“ са сканирани и „Първата дама“, която не е – това са книгите , които са преведени от тази авторка на български и са страхотни.Който не ги е чел препоръчвам да си запълни пропуска.

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

И аз съм зарибена, таа колко от тия книжлета за футболни бродяги има сканирани и на кой да одя прая мили очи , че да се обзаведе и с тях списъка ми за четене след сесия ;)

И аз съм зарибена, таа колко от тия книжлета за футболни бродяги има сканирани и на кой да одя прая мили очи , че да се обзаведе и с тях списъка ми за четене след сесия ;)

Chicago Stars / Bonner Brothers

It Had to Be You (1994) Избрах теб

Неотразимата С. Е. Филипс, наричана от американската преса ""Най-вълнуващият глас на Америка"", иде и с този си роман да покаже, че е писателка от първа величина. Чикаго се оказва неподготвен за Фийб - модерната и скандална нюйоркчанка, наследила футболния отбор "Чикаго старс". А Фийб определено не е готова за треньора на отбора Дан - родения в Алабама рус варварин, бивша легенда от футболния терен. Дан е олицетворение на това, което Фийб ненавижда - ограничен спортист-мъжкар. Красивати нова шефка олицетворява всичко, което Дан презира - бъркаща се където не й е работа празноглавка, която не може да различи футболната топка от... Тогава защо това безсрамно, съблазнително парче го привлича? Така една по-друга игра увлича в себе си две упорити личности, които се борят, за да задържат страстта завинаги... Една книга, приковала задълго вниманието на четяща Америка и заради високото качество на романа, и заради многото любопитна информация от света на футбола.

Heaven Texas (1995)

Nobody's Baby But Mine (1997)

Dream a Little Dream (1998) Знойни сънища

В малкото градче се случва нещо необикновено: завръща се младата, очарователна вдовица на нашумял в обществото мошеник. Завръща се, за да се сблъска със стена от презрение, да се задъха от присмех и злорадство. Но и за да открие нещо, което е жизнено важно за нея и сина й. Сред морето от маски на омразата се откроява само едно лице... Един мъж, който й подава ръка. За да я издърпа от тресавището на нищетата или за да й предложи сърцето си... Изборът е влудяващ. Но тя трябва да го направи. И да потъне в океана от любов...

This Heart of Mine (2001)

Match Me If You Can (2005)

Natural Born Charmer (2007)

Сюзън Елизабет Филипс:

„Силата на любовта“

„Да целунеш ангел“

„Избрах теб“

„Знойни сънища“

са сканирани и „Първата дама“, която не е – това са книгите , които са преведени от тази авторка на български и са страхотни.Който не ги е чел препоръчвам да си запълни пропуска.

От сканираните ги имам всички без "Силата на любовта". Къде мога да я намеря ;)

От сканираните ги имам всички без "Силата на любовта". Къде мога да я намеря ;)

при мен !!! :lol6: на ЛС

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Аз пък се оказа, имам цялата и книгография на алангле, без 4 книжки, толкоз книги съм насвалила, че даже не знам вече какво имам :lol6: П.П.: Рум-рум мерси за книжлетата :lol6:

Специално аз не бих чела такава литератута, дори и от любопитство. Не вярвам да ми хареса!Но все пак "разни хора - разни идеали" :biggrin:

Аз бих чела такива книги.Преди време доста ми хвалиха едно такова аниме (нарича се шоунен-ай,сиреч любов м/у мъже),дърпах се доста време,но се предадох.И страшно ми хареса!

Има и по-хард,нарича се yaoi.

Че като подпуках и мангите :cool: Има много хубави истории :cool:

За жени не съм чела,те явно са предназначени за мъжка аудитория.... :ph34r:

Редактирано от MuryGiz (преглед на промените)

Интересна книжка-много каубойско и т.н.

Това изказване на Пепи се отнася за книжката „Вкус на мед“ - Джоан Джонстън. И аз понеже обичам каубойски любовни истории,седнах и я прочетох снощи.И какво беше учудването ми , когато изведнъж в нормалния разказ за живота в ранчото чета, че жената на Далас Мастърсън – Ейнджъл дошла от миналото(1864г.) с машина на времето. ;) Това ме заинтересува и видях,че „Неподвластни на времето“ се разказва именно за тази чудничка история(а аз си мислех,че е някаква грешка :)) .И понеже имам още две книжки от авторката , рекох да погледна и тях и какво бе учудването ми , когато открих, че в „Пътят на ястреба “се разказва за сестрата на Джес Уайтлоу – Тейт, и доктора – Адам Филипс (който е чел „Вкус на мед“ знае за кой става въпрос), а в „Дръзко желание“ за Гард Уайтлоу (незнам това бащата на Джес ли е или някой от братята му, щото още не съм я чела.)Та, въпроса ми е някой може ли да ме светне има ли други преведени книжки за това семейство?

Това изказване на Пепи се отнася за книжката „Вкус на мед“ - Джоан Джонстън. И аз понеже обичам каубойски любовни истории,седнах и я прочетох снощи.И какво беше учудването ми , когато изведнъж в нормалния разказ за живота в ранчото чета, че жената на Далас Мастърсън – Ейнджъл дошла от миналото(1864г.) с машина на времето. ;) Това ме заинтересува и видях,че „Неподвластни на времето“ се разказва именно за тази чудничка история(а аз си мислех,че е някаква грешка :)) .И понеже имам още две книжки от авторката , рекох да погледна и тях и какво бе учудването ми , когато открих, че в „Пътят на ястреба “се разказва за сестрата на Джес Уайтлоу – Тейт, и доктора – Адам Филипс (който е чел „Вкус на мед“ знае за кой става въпрос), а в „Дръзко желание“ за Гард Уайтлоу (незнам това бащата на Джес ли е или някой от братята му, щото още не съм я чела.)Та, въпроса ми е някой може ли да ме светне има ли други преведени книжки за това семейство?

Поредица: Hawk's Way Family

1. Honey and the Hired Hand (1992 ) Вкус на мед

2. The Rancher and the Runaway Bride (1993 ) Пътят на ястреба

3. The Cowboy and the Princess (1993 )

4. The Wrangler and the Rich Girl (1993 ) Дръзки желания

5. The Cowboy Takes a Wife (1994 )

6. The Unforgiving Bride (1994 )

7. The Headstrong Bride (1994 )

8. The Disobedient Bride (1995 )

9. The Temporary Groom (1996 )

10. The Virgin Groom (1997 )

11. The Substitute Groom (1998 )

12. Sisters Found (2002 )

По мои сметки /без кръчмар/ останалите не са преведени. Ще се радвам ако греша. А "Неподвластни на времето" не знаех, че е от тази поредица. Поне в интернет не е дадена връзка между тях. Писана е като самостоятелен роман.

http://www.joanjohnston.com/hawks-books-collections/

Я виж в сайта на авторката? Книжката най-отдолу? Сборник на Джоан Джонстън и Даяна Палмър с Коледни истории. Хм... Това дали не е издавано?

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Поредица: Hawk's Way Family

1. Honey and the Hired Hand (1992 ) Вкус на мед

2. The Rancher and the Runaway Bride (1993 ) Пътят на ястреба

3. The Cowboy and the Princess (1993 )

4. The Wrangler and the Rich Girl (1993 ) Дръзки желания

5. The Cowboy Takes a Wife (1994 )

6. The Unforgiving Bride (1994 )

7. The Headstrong Bride (1994 )

8. The Disobedient Bride (1995 )

9. The Temporary Groom (1996 )

10. The Virgin Groom (1997 )

11. The Substitute Groom (1998 )

12. Sisters Found (2002 )

По мои сметки /без кръчмар/ останалите не са преведени. Ще се радвам ако греша. А "Неподвластни на времето" не знаех, че е от тази поредица. Поне в интернет не е дадена връзка между тях. Писана е като самостоятелен роман.

Ели благодаря много за инфото , сега ще мога да ги потърся на други езици :yanim:

„Неподвластни на времето“, не е от поредицата за семейството, но главните герои от нея – Далас и Ейнджил участват във „Вкус на мед“.

Ели благодаря много за инфото , сега ще мога да ги потърся на други езици :(

„Неподвластни на времето", не е от поредицата за семейството, но главните герои от нея – Далас и Ейнджил участват във „Вкус на мед".

Дам, аз ги имам всичките преведени и мислех, че са в поредица. Но като съставях статията за Джоан се учудих, че книгата е писана отделно. Сигурно защото нито един от главните не е от семейството. Затова я лепнах в самостоятелни.

Здравейте, търся няколко книжки на Катрин Елиът и реших да питам дали някой тук не е нейн фен и не може да ми помогне. Става дума за "Не съм такова момиче", "Брачна тройка", "Денят не си личи от сутринта" и "Мъже под наем".Всички са издадени от Ера. Много,много ще съм благодарна ако някой ги има и желае да ги сподели с мен.

Дам, аз ги имам всичките преведени и мислех, че са в поредица. Но като съставях статията за Джоан се учудих, че книгата е писана отделно. Сигурно защото нито един от главните не е от семейството. Затова я лепнах в самостоятелни.

Слънце, какво значи преведени??? :P Имаш ги на български :( Ако правилно съм те разбрала, чакаме да ни огрееш с техните сканове. :speak::speak::speak:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Слънце, какво значи преведени??? :doh: Имаш ги на български :( Ако правилно съм те разбрала, чакаме да ни огрееш с техните сканове. :speak::speak::Phttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Имаше предвид, че има тези, които са преведени. Ако надникнеш в статията за авторката в блога и ще видиш кое има насреща си бг заглавие и резюме. :speak:

Имаше предвид, че има тези, които са преведени. Ако надникнеш в статията за авторката в блога и ще видиш кое има насреща си бг заглавие и резюме. :speak:

Да, бе там влизах вече и четох.И аз ги имам тези книжки.Погрешно съм разтълкувала думата всички,ама тъй ме е напекло едно пролетно Слънце , че ми е простено :clap::clap:

Chicago Stars / Bonner Brothers

Nobody's Baby But Mine (1997

Прочетох я!Много е добра,но ще разкажа,за който се интересува в др угата тема.

Нещо да сте чули за първата от зпоредицата "Среднощен ломец"? Излезе ли, не излезе ли, някакво забавяне ли, за кога е преразгледана...

Нещо да сте чули за първата от зпоредицата "Среднощен ломец"? Излезе ли, не излезе ли, някакво забавяне ли, за кога е преразгледана...

Предполага се, че е излязла, тъй като наградите от играта, която проведохме в тракера ще бъдат разпратени днес от издателство Ибис.

Може ли някой да ми прати "Избрах теб" на Сюзън Елизабет Филипс? http://www.escape-bg.net/images/smilies/smile1.gif

В "Хеликон" ми казаха , че утре ще я получат :):wors::wors:

И аз искам книжката на С.Е.Филипс

:*:*:)

Преди време четох много интересна книга за магьосници-"Докосването на нощта" на Карън Рафърти и чак сега открих,че е първа книга от трилогия.

Таа,въпроса ми е дали другите две:"Touch of Magic" и "Touch of Lightning" са преведвни на бг?

Отидох с твърдото намерение да я купя, имаше такива отзиви от ваша страна. Отидох,видях я и се отказах.За пръв път ми се приплака от отвращение предизвикано от външния вид на книга. Че корицата е грозна знаех, но в добавка - малък формат, а и тясна, нещо като старите речници джобен формат.Дори и така, книгата е тънка и въпреки това,хартията е сиво-кафеникава и тъъъъънка,много близо до вестникарска.Единственото което напомня за другите издадени от Ибис е цената-12/или 13/. Отвратена съм!!!! :) :) :wub:

Отидох с твърдото намерение да я купя, имаше такива отзиви от ваша страна. Отидох,видях я и се отказах.За пръв път ми се приплака от отвращение предизвикано от външния вид на книга. Че корицата е грозна знаех, но в добавка - малък формат, а и тясна, нещо като старите речници джобен формат.Дори и така, книгата е тънка и въпреки това,хартията е сиво-кафеникава и тъъъъънка,много близо до вестникарска.Единственото което напомня за другите издадени от Ибис е цената-12/или 13/. Отвратена съм!!!! :) :) :wub:

Момичета на мен се случи същото направо не мога да повярвам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Защо правят така тези хора, сменят формат , каество ;) а цената си е почти същата? Дано се опомнят и само тази поредица е в този формат... Толкова им се радвах на "Ибис" , а сега ме е яд . Чудно ми е кой ли "професор"е решил , че това е по-добрият вариянт. :cool: :cool: :) :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.