Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Момичета,искам да се примоля за "Първата дама" на Сюзън Елизабет Филипс,много си паднах напоследък по авторката.Надявам се някой да откликне на молбата ми.Благодаря предварително!

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Благодаря за уточнението, защото това ми помогна да си спомня къде съм чула за тази книжка, а то си е било просто тука във форума. Ех, има да си почакаме докато се сканира, ама какво да се прави. ;д

Ми например да си я купиш :P

Прочетох откъса от новата книга на Нора Робъртс, който е пуснат в сайта й. Книгата трябва да излезе на 12 април и изглежда интересна. Главната е пожарникар - също като Рина от "Стъпки от огън". Нямам търпение да излезе и на български :) Дано да я пуснат бързо, като "Аленият шал на смъртта" :mark:

Ако я издават от Бард,а те не се бавят много, може и да я четем към юни.Надявам се книгата да е по-интересна от "Стъпки от огън",че тя е от малкото книги на авторката,които не харесвам.

Момичета, понеже нямам време да гледам и да търся, някой може ли ме светна дали тези три книги са сканирани, ако – не да ги подхващам другата седмица????????? Уна-Мери Паркър „Тайните на Алексия“ Даниел Стийл „Откуп“ Барбара Фрийти „Да обичаш непознат“ Благодаря предварително за труда!!!!! :mad:

Може да ги подхващаш-хвърлих едно око на темата с линковете и ги няма.На Фрийти е интересна и е свързана,чрез лошия и агента от ФБР с "Да си играеш с огъня",която е сканирана.

Момичета, понеже нямам време да гледам и да търся, някой може ли ме светна дали тези три книги са сканирани, ако – не да ги подхващам другата седмица?????????

Уна-Мери Паркър „Тайните на Алексия"

Даниел Стийл „Откуп"

Барбара Фрийти „Да обичаш непознат"

Благодаря предварително за труда!!!!! :ph34r:

Може да ги подхващаш-хвърлих едно око на темата с линковете и ги няма.На Фрийти е интересна и е свързана,чрез лошия и агента от ФБР с "Да си играеш с огъня",която е сканирана.

Не само в темата с линковете, а и в Списъците за сканиране :)

Първата е поета вече, но може да се разберете на лични с Кати :)

Не само в темата с линковете, а и в Списъците за сканиране :)

Първата е поета вече, но може да се разберете на лични с Кати :)

Благодаря много момичета за бързата реакция! Таз седмица, кат се разделя с един любим :ph34r: , ги подхващам! :)

Благодаря много момичета за бързата реакция! Таз седмица, кат се разделя с един любим :question: , ги подхващам! :question:

Кък ли съ казва тоз любимец? :question:

Момичета, заповядайте поредните книжки, сканирани от viki_kati:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3073&hit=1

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3074&hit=1

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3086&hit=1

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3090&hit=1

Приятно четене! :cool:

Не мога да вляза в тракера... Да не би да има профилактика?

Не мога да вляза в тракера... Да не би да има профилактика?

Няма профилактика. Има токови удари при сървъра, рестартираме, докато заработи отново, ново прекъсване. Ще се оправи.

Няма профилактика. Има токови удари при сървъра, рестартираме, докато заработи отново, ново прекъсване. Ще се оправи.

Благодаря за отговора, Ели

Все пак профилактика ще направим, за да изчистим възможните грешки, които са се струпали.

Довечера ще има прекъсване, поради оптимизация на сайта и профилактика на хоста.

И дано се оправи, щот' ш'са изнервя :angry23:

Чайче? Публикувано изображениеПубликувано изображение

Днес се отпуснах и си купих три книги.Отдавна си мислех за "Стъкларят от Мурано". Понеже многоооого харесах "Пръстенът на София", а и в тази има омешване на минало с настояще, се реших.Обаче излезе, че "Ирис" са пуснали нова книга.Макар Джейн Фийдър да не ми е най-голяма тръпка, резюмето ми допадна.Значи, главният наследява титлата и имението, но никакви пари, освен ако не се ожени за една от внучките на предния граф.Естествено, натресе се на "дивачката". Самият главен си има собствени демони за гонене, а девойката му прави парчета в обществото и както са казали в анонса "той взема нещата в свои ръце, по метода на моркова и тоягата".Почнах я, но съм съвсем в началото, само до момента, в който сервираха на момата,че ще се жени. Пък тя не ще да го главния. Третата,която си взех е грозната на Фрост, да ама не е грозна. Понякога видите ли, имало калпави бройки - е, баш такава ще да са държали в тая книжарница, щото бройката дето я взех, хич не е с жълти страници и не е като мекица.Много съм доволна, че си подсигурих книги, защото откъм компютри, работата е зле - от четири, че един наличен остана и той стационарния, в детската - след девет не мога даже във форума да вляза.

Заповядайте поредните книжки от viki_kati:

http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=3103&hit=1

http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=3116&hit=1

http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=3117&hit=1

http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=3118&hit=1

Приятно четене!

• Автор
:offtopic_s: Аз.. май пак ще изрева на умряло.. :wors: Търся редакторки, или ще започна да вдигам :temperature: вече.. От 31 записани редакторки, активно действащи са едва 14.. :mad: Останалите я направят по някоя книжка на 2-3 месеца, я не.. :huh: А книгите нарастват лавинообразно.. :) От по-малко от 200 необработени книги преди осем месеца, в момента бройката им е вече 572 и продължава да нараства.. А нови попълнения няма.. :shake_puter: Желаещи да се пробват като редакторки? :computer2: Ще се :white flag: и ще :scared: вечее

Тор за какви редакторки ревеш :):temperature::shake_puter: ??? Че гледай колко работни пчелички имаш :wors: Не виждаш ли че посред пролет, форума спи зимен сън :offtopic_s::white flag: Нали е по-лесно да дръпнеш от ескейпа и да бягаш да четеш. :computer2:

Търся редакторки, или ще започна да вдигам :temperature: вече.. От 31 записани редакторки, активно действащи са едва 14.. :mad: Останалите я направят по някоя книжка на 2-3 месеца, я не.. :huh:

А книгите нарастват лавинообразно.. :cant believe:

От по-малко от 200 необработени книги преди осем месеца, в момента бройката им е вече 572 и продължава да нараства.. А нови попълнения няма.. :shake_puter:

Желаещи да се пробват като редакторки? :computer2:

Ще се :white flag: и ще :scared: вечее

Извинявай, но би ли обяснла как става, че съм по майчнство скучая, но комп. ми е..... :shake_puter:

• Автор

Тор за какви редакторки ревеш ...

Нали е по-лесно да дръпнеш от ескейпа и да бягаш да четеш. :shake_puter:

Мда, по-лесно е.. Но се надявам, че ще има и ентусиастки.. :temperature:

Извинявай, но би ли обяснла как става, че съм по майчнство скучая, но комп. ми е..... :cant believe:

Не се иска свръх компютър за редакции. А иначе това, което правим, е поднасяне на сканираните книги в текстови вариант, който е по-удобен за четене и заема много по-малко място на компа. Всички книги,които теглиш от тракера и са в rtf-формат, са направени от нас.

Въпросът е да имаш желание, на другото ще те научим..

Не се иска свръх компютър за редакции. А иначе това, което правим, е поднасяне на сканираните книги в текстови вариант, който е по-удобен за четене и заема много по-малко място на компа. Всички книги,които теглиш от тракера и са в rtf-формат, са направени от нас.

Въпросът е да имаш желание, на другото ще те научим..

ОК, но в началото не очаквайте много от мене
  • Автор

ОК, но в началото не очаквайте много от мене

Имаш ЛС..

Все пак профилактика ще направим, за да изчистим възможните грешки, които са се струпали.

Довечера ще има прекъсване, поради оптимизация на сайта и профилактика на хоста.

Дами, профилактиката ще продължи по-дълго време. Сайта ще бъде днес в застой. Поводът е, че сървърът се претоварва и трябва да спрем сайта, за да направим анализ на всеки процес, за да открием точната причина и да я отстраним. Извиняваме се за неудобството, молим за търпение и разбиране от ваша страна. Ако се работи в движение на сайта, и вие ще имате затруднения, и за нас е трудно да локализираме проблема откъде е. Ако продължи така да натоварва, без явна причина, ще се наложи да увеличим тарифния план на хостинг поне с още едно ниво.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.