Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Предоставени за сканиране от eowina

John Connolly-Dark Hollow/Дарк Холоу

Katheryn Harvey-Stars /Звезди

Per Wahloo -Mord Pa 31:A Vaningen /Убийство на 31-я етаж

Una-Mary Parker-Temptations /Изкушения

Una-Mary Parker - Dark passions/ Покана за среща

Кирил Корольов - Толкин и неговият свят

John Connolly - The white road/ Белият път

John Connolly - The lovers/ Отмъщение от отвъдното

Danielle Steel - No greater love/ Няма по-голяма любов

Редактирано от Тор (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря ви момичета за сканираните книжки страхотни сте http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Благодаря за книжките. Особено за тези на Уна Мери Паркър. Някой чел ли ги е. Може ли да сподели мнение.

• Автор

Абсолютно неуместно е да се прави сравнение с америкаския тип книга в покет формат. Този формат се издава наистина да се сложи книгата в джоба, чантата, и да се чете, когато остане свободно време, най-вече при пътуване. Но и цената й е такава, колкото примерно на един среден размер хамбургер от верига за бързо хранене, около 5-6 долара. За да си купи такава книжка, американеца, получаващ почти минимална заплата, работи около 30 мин.

Не споря с никого, само казвам факти.

И това изказване би трябвало да накара българските издатели да се замислят колко трябва да струват техните книги, направени в такъв формат.. (не, че ще го направят де)

От много време се тормозя за две книжки, за които както обикновено нито си спомням име, нито главни герои, нито авторка... имам само бледи спомени от сюжетите. Книжките са съвременни. Дано някой да се сети и да помага.

Значи на кратко това, което си спомням. Главната има хотел и е авторка на любовни романи. Главния работи в една голяма фирма, чийто собственик, често е отсядал в хотелчето и се е държал като обикновен човек, а не като мултимилионер, поправял е разни неща из хотела. И главния отива в хотелчето, не помня по каква причина. Заема мястото на починалия си шеф (т.е работи в хотела), а той мислеше, че главната е материалистка, която е спяла с шефа му. Но с течение на действието той опозна главната, разбра колко мила и добра е, и осъзна защо шефът му е бягал от "бляскавият си живот". В цялото това объркване се намесва и един ненормален, който тормози главната и инсценира сцени от романа/ните й, а той беше някакъв писател или учен, който често организираше лекции в хотела й. Той запали пожар, за да отвлече вниманието и да се докопа до главната... Но главния я спаси...

А другата си спомням още по-малко. Не помня кой, главния или главната се завръщаше отнякъде. Мисля, че искаха да откриват някаква гинекологична клиника (може жестоко да бъркам). Майката на главната беше ужасна. Ужким много красива, иска да прелъсти главния, когато главната била малка се държала ужасно с нея, и сега продължаваше. Тормозеше я, унижаваше я. Абе не майка, ами зверилище... Направи какво ли не, за да съблазни главния, но нали той влюбен в нашата мома и не отрази "секси мамчето". Доколкото си спомням, майката беше и убийца, която беше убила някого с преспапие (с много специфична форма), после се опита да убие още някого със същото "оръжие"....

Това са бегли спомени, които ме ядосват, че не мога да се сетя нито за авторката, нито за нещо повече. Ако някой ги е чел, да свирка, моляяя http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif А аз ще почерпя :)

Благодаря за новите книжки момичета http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Страхотни сте :cool: А и не само за новите.. Благодаря и на всички ъплоудъри, които отново попълват колекцията ни от романи.. :wors:

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

От много време се тормозя за две книжки, за които както обикновено нито си спомням име, нито главни герои, нито авторка... имам само бледи спомени от сюжетите. Книжките са съвременни. Дано някой да се сети и да помага.

Значи на кратко това, което си спомням. Главната има хотел и е авторка на любовни романи. Главния работи в една голяма фирма, чийто собственик, често е отсядал в хотелчето и се е държал като обикновен човек, а не като мултимилионер, поправял е разни неща из хотела. И главния отива в хотелчето, не помня по каква причина. Заема мястото на починалия си шеф (т.е работи в хотела), а той мислеше, че главната е материалистка, която е спяла с шефа му. Но с течение на действието той опозна главната, разбра колко мила и добра е, и осъзна защо шефът му е бягал от "бляскавият си живот". В цялото това объркване се намесва и един ненормален, който тормози главната и инсценира сцени от романа/ните й, а той беше някакъв писател или учен, който често организираше лекции в хотела й. Той запали пожар, за да отвлече вниманието и да се докопа до главната... Но главния я спаси...

"Дъхът на страстта" - Джейн Ан Кренц

Намерих я  и в момента я чета , но съм сигурна , че тази книжка не е от футболната поредица :rolleyes:

Така като гледам описанието на Рум наистина май е друга.Тази би трябвало да е за втория брат Бонър-Гейб.

Благодаря за книжките.

Благодаря за книжките. Особено за тези на Уна Мери Паркър. Някой чел ли ги е. Може ли да сподели мнение.

Авторката пише предимно криминални романи. Бяха издадени няколко нейни заглавия от Бард. Лично на мен ми допада - действието е динамично, задъхващо, на места от напрежението ти нестръхва косата. Тя е една от водещите писателки и наистина си заслужава популярността.

Момичета, върти ми се една книжка, но не мога да се сетя как се казваше. Пък и помня само, че главния се казваше херцог Марлбъроу или нещо съвсем близко. Имате ли идеи?

Момичета, попаднах на една книжка, но за съжаление се оказа, че е изчерпан тиража и не мога да си я купя. Става дума за "Коприна" на Пени Джордан - издателство Бард. Някой да я е чел или има представа за нея? Така и не разбрах кога е излязла от печат и дали ако се сканира ще можем да я качим веднага в торентите.

Авторката пише предимно криминални романи. Бяха издадени няколко нейни заглавия от Бард. Лично на мен ми допада - действието е динамично, задъхващо, на места от напрежението ти нестръхва косата. Тя е една от водещите писателки и наистина си заслужава популярността.

Да,наистина,пише интересно и увлекателно.Имам доста нейни книги,поне 10 са издадени от Бард,поредица Мегаселър.

Редактирано от MVM (преглед на промените)

Момичета, попаднах на една книжка, но за съжаление се оказа, че е изчерпан тиража и не мога да си я купя.

Става дума за "Коприна" на Пени Джордан - издателство Бард. Някой да я е чел или има представа за нея? Така и не разбрах кога е излязла от печат и дали ако се сканира ще можем да я качим веднага в торентите.

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif и аз незнаех че е излязла такава книга, ама от анотацията ми се видя интересна. С много ровене открих че е излязла на 21.01.2010 :blink:

Може ли някой да ми даде линк за "Силата на любовта " на Сюзън Елизабет Филипс? :(

Момичета, попаднах на една книжка, но за съжаление се оказа, че е изчерпан тиража и не мога да си я купя.

Става дума за "Коприна" на Пени Джордан - издателство Бард. Някой да я е чел или има представа за нея? Така и не разбрах кога е излязла от печат и дали ако се сканира ще можем да я качим веднага в торентите.

В сайта на издателството може да е изчерпана, но едва ли ще е така и в книжарниците. От беглия поглед, който хвърлих в Пингвините пише, че я имат налична, също и на book.store.bg

Почнах една книга,но не я довърших защото ми се четеше нещо друго.

„Момент на лудост"-главната героиня е омъжена щастливо с две деца и успешна кариера.Баща ѝ умира и ѝ оставя странно наследство бижута и писма,който тя трябва да раздели между бившите му любовници(доста кофти човек).Писмата са за ориентир.Ако се справи получава огромно наследство,ако не нищо. Авторката пише увлекателно,но това не е любовен роман.

Поради оптимизация, днес и утре (19 и 20 Март) е възможно достъпът до escape-bg.net да бъде с временни затруднения. Предварително се извиняваме за неудобството!

Става дума за "Коприна"  на Пени Джордан - издателство Бард. Някой да я е чел или има представа за нея?  Така и не разбрах кога е излязла от печат и дали ако се сканира ще можем да я качим веднага в торентите.

Издадена е 2010.Може би в началото на годината,защото в темата с предстоящите се появява 07.01.Мисля,че ако има кой да я качи срока е спазен и няма проблем.

Някой има Natural Born Charmer ли на Сюзън Е Филипс?Аз поне не я откривам ,а доста се борих.

Здравейте !

Изгърмя ми един от дисковете, на който бяха книгите. Възстанових доста от тях, но ми липсват няколко книги на Нора Робърдс. Ще съм ви много задължен ако ми дадете линкове или ми ги изпратите на пощата - [email protected] Ето и списъка :

Как ангелите плачат

Опасно изкушение

Победа на сърцето

Порочна невинност

edit: Благодаря на rumi за тези които ми изпрати (махнах ги от списъка)

Редактирано от algrab (преглед на промените)

Май взе да ми става навик да пиша тук, за да питам за някой роман, за който не си спомням заглавие, автор и т.н... :blink: Дано някой да може да ми помогне... :blink:

Романът е съвременен. Главната е омъжена, но мъжът й й изневерява... Той заминава в "командировка" с любовницата си и главната се среща, запознава и влюбва в главния.. Историята им е супер романтична..но когато мъжът й се връща те се разделят... Но тя е бременна, като мъжът й разбира преди нея и лъже за периода, в който е заченато бебчето (изкарва се, че той е бащата)... Но тя разбира истината, че той си е направил вазектомия и го напуска... и заживява самичка в една къщичка... Не помня как главния се връщаше при нея, но края е много сладурски.. тя е в много напреднала бременност, когато той отива при нея...

Надявам се някой да се сети и да осветли и мен коя е книжката... Благодаря предварително http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

А по-нагоре в темата се спомена Пени Джордан, единствената нейна , която съм чела е Игра на съдбата и ми е много любима.. Препоръчвам горещо, историята е невероятно трогателна и нежна.. Страхотна е!

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Може ли някой да ми даде линк за "Силата на любовта " на Сюзън Елизабет Филипс? :P

В ескейпа я няма. така че пиши на лични как да пратя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.