Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Е това не е много любезно от страна на г-жа Дара. Не може така да подклажда любопитството с такъв тъмнокос и дръпнат мъж, пък после да го отсвирва.

Ще напише тя :) Щом се чете и носи приходи, като трябва и още един Трейд ще измисли :)

Стискам палци да е скоро :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами сещате ли се в "Надарения" на Дара, когато Джайън Рен пристигна на света на главната, той усети, че друг фамилиер е почти мъртъв, а после се оказа че една стара жена спасява полумъртвия фамилиер. Ама като видях в нейните книги, май няма история и за него. Да се хваща тази госпожа в ръце! Толкова много истории е заложила в сюжета, че грехота ще е ако не ги доразвие.

Аз също се изненадах,че няма книга за Трейд ,а и за другия фамилиер само загатва.Големи благодарности за превода."Надареният" е една от първите книги,които прочетох миналата година като се присъединих към форума,а сега, благодарение пак на вас,имам цялата поредица.

Аз също се изненадах,че няма книга за Трейд ,а и за другия фамилиер само загатва.Големи благодарности за превода."Надареният" е една от първите книги,които прочетох миналата година като се присъединих към форума,а сега, благодарение пак на вас,имам цялата поредица.

Поредицата била от шест книги, засега. Освен Надарения, Рицаря на трилион звезди и Реджар, Пламето се е навила да преведе още два. Ще и остане един - Death by ploot ploot, но не можем да открием оригинала. Така че се надявам някои от сюжетните линии да се доразвият, за съжаление никоя от тях няма да е за Трейд. Ще му се радваме епизодично.

И мога да ви споделя на ухо, че след Реджар, ще се радвате на друга котка - Соша.

п.п. Седем били. Ели ме осветли, но една или две от тях са новели.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Поредицата била от шест книги, засега. Освен Надарения, Рицаря на трилион звезди и Реджар, Пламето се е навила да преведе още два. Ще и остане един - Death by ploot ploot, но не можем да открием оригинала. Така че се надявам някои от сюжетните линии да се доразвият, за съжаление никоя от тях няма да е за Трейд. Ще му се радваме епизодично.

И мога да ви споделя на ухо, че след Реджар, ще се радвате на друга котка - Соша.

Death by ploot ploot - имам я на английски. Ако я искаш кажи да ти я пратя :wors:

БЛАГОДАРЯ на преводача и на всичките му помагачи за РЕДЖАР!!! :wors: :wors:

Целувам Ви, прегръщам Ви, ако можех - и на ръце щях да Ви нося дълго, дълго!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :)

Книжката е великолепна!!! Изчетох я, и цяла нощ сънувах такива прекрасни сънища - ммммм!!! И още дълго май ще ми се явяват дневни фантазии :wub: ...!!!

Извинявам се, че чак сега пиша, ама тая седмица беше съчетание от много купонясване и много работа, а като видях и РЕДЖАР в escape - и к'во да кажа: за всичко друго съм безподобен инат, ама за такъм мъж - е, нямам воля, и това си е, просто не мога да устоявам на такива! - съвсем без сън останах, ама пък щастлива!!!

Огроооомни благодарности на Пламето, която беше достатъчно упорита и инатеста да се пребори с Дара. Повярвайте, никак не е лесна за превод и яко изкарва нервички. Пламе, моите адмирации и поздравления! Сигурна съм, че превода ще е идеален. Да не забравяме и Слийпи за хубавата корица! Браво момичета, продължавайте да ни радвате със същия ентусиазъм!

Превода наистина е идеален!!! По нищо не личи, че е имало трудности и проблеми. Вярвам на Ети - сигурно наистина книгата е била голямо предизвикателство, но каквото и да е било - останало си е в "кухнята" - а резултата е просто блестящ! Прочетох я на един дъх, и така гладко се лееше, всяка дума си беше на място - просто нямам думи - пълно удоволствие! Не мога да се сдържа - още веднъж: големи благодарности!!! :)

Абе факта си е факт - задобрели сте страшно много всички от Дрийм тийма! Дали сте се сработили добре, или опита си казва думата - не знам, вие си знаете, ама по резултатите си личи! За наша огромна радост! :clap: Поздравления!!! :yanim:

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Ох,момичета опитах всичко, но не мога и не мога да си намеря на английски(то на бг и няма) последната книжка за морските пехотинци на Сюзън Андерсен. Става дума за Coming undone.Намерих всички освен нея.Всъщност в нета я има, ама като аудио книга и не ме оправя. Някой случайно да я има или може да я открие ?Ще съм му безкрайно благодарна.

Пепи, ако не споделиш по някой ред, след като ги прочетеш, направо няма да е честно! :yanim: Не е хубаво само да раздразваш народа с такива кратки косвени изявления! :)

Аз съвестно си споделих впечатленията от "Нечакано щастие" и май зарибих сума ти народ... :)

Гризе ме лека завист, че не мога да чета свободно на англето художествена литература (само с технически писания по мойта спец. се справям дост. добре :clap: )... Ама при първа възможност ще се метна при рускините и ще ги издиря, пустите му пехотинци "СюзънАндерсън"-ови (останалите, де)!

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2718

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2717

Благодаря ти Жани, че ни попълваш колекцията от сканирани Арлекини!

Впрочем, и двете книжки са страхотни - аз съм си ги препрочитала по няколко пъти!

Изобщо, Арлекините са чудесно лекарство при тежки комбинирани диагнози, като: "глад за любовни романи" (нещо като никотиновия глад! :wors: ), съчетан с "липса на време" и с манията "почна ли една книга, не мога да оставя, докато не я прочета" ! :wors:

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Пепи, ако не споделиш по някой ред, след като ги прочетеш, направо няма да е честно! :yanim: Не е хубаво само да раздразваш народа с такива кратки косвени изявления! :)

Аз съвестно си споделих впечатленията от "Нечакано щастие" и май зарибих сума ти народ... :)

Гризе ме лека завист, че не мога да чета свободно на англето художествена литература (само с технически писания по мойта спец. се справям дост. добре :clap: )... Ама при първа възможност ще се метна при рускините и ще ги издиря, пустите му пехотинци "СюзънАндерсън"-ови (останалите, де)!

Иве и аз като много други се зарибих и току що прочетох „Нечакано щастие“.Много ми хареса,точно от вида , който обожавам.Затова, като четеш и намериш нещо интересно и нова авторка – свиркай.Имаш удивителната способност да попадаш на разкошнотии.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Благодаря за ликчето и за комплимента! :shy11:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

То и аз се изненадвам понякога на интереса, дето възниква сред народа, ама пък е хубаво! ;)

А иначе ще пиша, разбира се, стига да изровя пак нещо!

Пепи, ако не споделиш по някой ред, след като ги прочетеш, направо няма да е честно! :ass: Не е хубаво само да раздразваш народа с такива кратки косвени изявления! :rolleyes:  

Аз съвестно си споделих впечатленията от "Нечакано щастие" и май зарибих сума ти народ... :whist:

Гризе ме лека завист, че не мога да чета свободно на англето художествена литература (само с технически писания по мойта спец. се справям дост. добре :huh: )... Ама при първа възможност ще се метна при рускините и ще ги издиря, пустите му пехотинци "СюзънАндерсън"-ови (останалите, де)!

То и аз не съм добре с англето,но сърбежа е по-силен от болежа. Ще пиша за книжките.Само ще кажа,че всяка си има своя чар и ще ти харесат.Това което много ми харесва са страничните истории.Направо са убиец. ПП А, бе, хора, какво може да не е наред с компа-нито иконите,нито нищо не ми работи.Тя голямата хала пипа нещо,но идея нямам какво може да е натиснала.

Дори нов ред не ми излиза.

Първоначално мислех да пусна кориците в съответната тема... мнеееее, не ми се видя поджодящо. После мислех да отворя специална тема... отказах се, щото и тя ще отиде в забвение... но... какво мислите за такива романи: ;)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Не знам дали са любовни, но като видях кориците, си останах като гръмната Публикувано изображениеПубликувано изображение Хич не съм се замисляла, че има и такива...

Като гледам кориците,май са си любовни романи.Ако се замислим ние сме си хетеросексуални и харесваме книги с такива любовни сюжети,които може би не допадат на четателите с други сексуални интереси.Признавам,че от чисто любопитство бих прочела любовна история м/у две жени,но за двама мъже бия отбой-особено ако са прекалено описателни.Изчервих ли се?

Изчервих ли се?

Ни мога дъ видяяяяяяяяяяяя :speak:

Абе аз прочетох резюметата на няколко и ми се чини, че са любовни. А иначе за четенето, и аз бих прочела някой такъв, независимо от пола на двойката, но просто ме изуми това, че не ми е идвало наум за съществуването на любовни романи с главни герои от един пол. :huh:

Мисля няколко неща Гане. Имам се за толерантен човек и в тази си светлина ще кажа: ми кво толкова. Но ако трябва съм откровена пред себе си, аз това много моля да е някъде наоколо и само да знам, че го има. Не знам прав, правоседнала или само седнала съм, но цялото ми същество се бунтува срещу такива едни особености. Нема проблем ми кажете и че съм расистка.

Миии аз честно казано над въпросът не съм се замисляла. Помня имаше една серия за едни Rainbow boys, точно за три хомосексуални момчета в една гимназия, една приятелка ги беше чела и доста ги беше харесала. Писателят също беше спечелил доста награди за тези книги и така нататък, ноо тези тук специално, са си по-скоро за хора с тези предпочитания според мен, повече от колкото за масовата аудитория, не знам. По принцип е хубаво и за тях да си има, както ние си харесваме дорбите любовни истории, така и те могат да се насладят на такава, като могат да се идиентифицират с някой от героите, но дали аз бих чела такъв роман, миии наистина не мога да кажа твърдо да или твърдо не, трябва се позамисля малко...

Що се чудите, щом има нормални любовни романи, защо да няма и любовни романи за хора с друга сексуална ориентираност,още повече,че живеем в общество с разкрепостени нрави.Щом един външен министър на Германия, обяви официално ,че е гей,още при стъпването си в правителството, и после официално даваха сватвата му с любовника по телевизията, защо се учудвате,че има романи за такива.Ми и те са хора и те имат нужда от любовна литература. :speak:

Що се чудите, щом има нормални любовни романи, защо да няма и любовни романи за хора с друга сексуална ориентираност,още повече,че живеем в общество с разкрепостени нрави.Щом един външен министър на Германия, обяви официално ,че е гей,още при стъпването си в правителството, и после официално даваха сватвата му с любовника по телевизията, защо се учудвате,че има романи за такива.Ми и те са хора и те имат нужда от любовна литература. :huh:

Права си Рум-рум, нъл и аз туй сказала :speak:

То ако става за въпрос аз попаднах и на някакви за жена с по двама трима партньора, та и такива си имат явно почитатели, щот са бая, даже още помня анотацията - секси приказка за златокоска и трите мечки, щот тия бяха некви шейшифтъри тип мечока Йоги :lol6: Да дам корицата, ако жилайте хахахаха.

Редактирано от Vera_Pamil (преглед на промените)

Да бе, то спор няма, всеки има право на местенце под слънцето. Аз не отричам такава литература. Просто за първи път се сблъсквам с нея, а целта ми беше реакцията на четящите на, както Руми се изрази, "нормални" любовни романи...

Що се чудите, щом има нормални любовни романи, защо да няма и любовни романи за хора с друга сексуална ориентираност,още повече,че живеем в общество с разкрепостени нрави.Щом един външен министър на Германия, обяви официално ,че е гей,още при стъпването си в правителството, и после официално даваха сватвата му с любовника по телевизията, защо се учудвате,че има романи за такива.Ми и те са хора и те имат нужда от любовна литература. :speak:

Не се чудя Рум. До там съм са образовала да знам, че го има. Скай също е много съществена във факта, че не се замисляме. Аз, обаче, щот говедо рачешко, продължавам не искам около мен. Хора са- с всички права и задължения, които има всеки! Но не мога да им вляза под кожата, нито да им обуя обувките, както и те мойте междувпрочем, и затова искам са в околна среда ако може.

Незнам момичета ама аз май не бих прочела нито една такава (не че съм мислила по този въпрос) ама са странни. Ако някоя от вас прочете нещо такова моля да сподели та тогава ще му мисля повече.

Както винаги съм си малко опака- гадно ми е да чета книги с 2 момичета, малко ми се обръща стомаха като си го представя. Обаче роман с 2 сладки момчета... ами бива, бива. Особено на корицата от втория роман- онова полегналото премного ми се харесва :) Ама ако са някакви космати, двуметрови мъжаги- ще се пропуска. Само че не знаех, че има дори такива романи. Брей, свят широк...

Първоначално мислех да пусна кориците в съответната тема... мнеееее, не ми се видя поджодящо. После мислех да отворя специална тема... отказах се, щото и тя ще отиде в забвение... но... какво мислите за такива романи: :)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение  Публикувано изображение

Не знам дали са любовни, но като видях кориците, си останах като гръмната  Публикувано изображение   Публикувано изображение Хич не съм се замисляла, че има и такива...

Не възприемам такава литература(вероятно читателите на тази л-ра не възприемат моя тип).Не е въпрос на дискриминация,просто не ми „говори".Защо да нямат и другите книжки,които да отговарят на тяхните нужди? Иначе в нета има всичко и тези книжки са само върха на айсберга.  Скоро попаднах на такава.Гледам една корица-пълна красота-двама красавци само по дънки вървят по плажа,А бе ,мисля си що за любовен роман ще има само мъже отпред?Че и двама.Чета анотацията,то едни безполови имена-Теди и Паркър.Когато поразгледах страницата на едно местенце пишеше male/male роман/Аха,викам си каква била работата!

Мисля няколко неща Гане. Имам се за толерантен човек и в тази си светлина ще кажа: ми кво толкова. Но ако трябва съм откровена пред себе си, аз това много моля да е някъде наоколо и само да знам, че го има. Не знам прав, правоседнала или само седнала съм, но цялото ми същество се бунтува срещу такива едни особености. Нема проблем ми кажете и че съм расистка.

И аз така.Нека си живеят,всеки с правото си на избор,но да не са ми наоколо.Всъщност имам такъв познат, които разбира отношението ми,за разлика от някои много толерантни и разбиращи "нормални".Дълга тема е, а началото идва от учудването,че има такива книги.Ми хе се замислям много-много,но след "Планината Броукбек" е ясно,че ги има.Нема ги чета били с мъже,били с жени главни герои,щото 90% са покъртителни, как трябва да се преборят с тесногръдото общество за любовта си - някакво клише, което е обидно и за "нормалните" и за "обратните"

Обаче роман с 2 сладки момчета... ами бива, бива. Особено на корицата от втория роман- онова полегналото премного ми се харесва :) Ама ако са някакви космати, двуметрови мъжаги- ще се пропуска. Само че не знаех, че има дори такива романи. Брей, свят широк...

Ти да знайш к'ви корици има. Аз турнах по-постните. И само за информация, повече срещах романи за двама главни герои, отколкото за героини.

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.