Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Момичета, имам един въпрос, или поне към тия от по-старата школа, като мен. Помните ли преди време имаше едни женски списания, към които като притурка слагаха част от любовен роман, в следващия брой публикуваха притурка към следваща част и т.н. Така съм чела преди много много години "Рай" на Макнот. А съм попадала и на притурки от други романи. Ако имате спомени, или случайно пазите такива неща, какво ще кажете да ги посъберем?

Аз се сещам,но всичко отдавна е изхвърлено за съжаление.
  • Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много благодаря за всички нови книжки. :speak: Страхотни сте, момичета ;)

Здравейте, аз съм новата от Самоков. От изброените книжки на Арлекин-страст имам всички с изключение на № 137 и 140. Все си мисля, че на времето ги купих всички. Трябва да потърся и може би ще открия и тези двете. Пак съм аз. Имам и "Черният опал" на Миранда Лий- шестте книжки.Не ги видях в торента.

Здравейте, аз съм новата от Самоков. От изброените книжки на Арлекин-страст имам всички с изключение на № 137 и 140. Все си мисля, че на времето ги купих всички. Трябва да потърся и може би ще открия и тези двете.

Пак съм аз. Имам и "Черният опал" на Миранда Лий- шестте книжки.Не ги видях в торента.

Здравей и добре дошла. Аз съм Ганка и ми е приятно да се запознаем.

Черния опал е сканирана и чака да й дойде реда да бъде качена :cool:

Здравейте, момичета. И аз да се наредя на опашката с молбите. :) Прочетох страхотния коментар на IvaIgnatova относно "Неочаквано щастие" на Сюзън Андерсън. Потърсих я в Ескейп и в Темата Линкове с книги, но не можах да я намеря. Та мога ли да помоля, който има възможност, да ни я сканира, за да можем да й се насладим. Все пак има морски пехотинец пък и цитата просто ме грабна :)

Тая вечер довърших препрочитането на "Нечакано щастие" на Сюзън Андерсън - съвременна, с главен - морски пехотинец, и съответно по това и по стил прилича на серията на Марлис Мелтън. Главната е подходяща като за вкуса на морски пехотинец - руса, със секси пищно тяло, винаги на високи токчета, изненадата е че не просто може да готви, а е главен готвач и почти е събрала пари да си отвори собствен ресторант. Двамата се джафкат и мразят отначало, но тръгват да търсят сестра му, която е заминала с годеника си. Той ще спасява сестра си, щото смята че годеника е с нея заради парите и, а главната смята че са влюбени и ще ги спасява от ядосания брат... Стигат до семейството на годеника, и се оказва че ги смятат за отвлечени. Главните се тревожат за отвлечените и участват в операцията по предаването на парите, като междувременно се харесват и се "награбват" здраво, и т.н.

Книжката не е кой знае какво (в смисъл доста е елементарна на места), но има много забавни коментари и сладки моменти, и като цяло ми харесва!

Ще цитирам как започва романа, за да ви дам по-добра представа:

"Чашата с вода замръзна на половината път до устата ѝ, докато Лили Морисет се взираше омагьосана в големия мъж, който тъкмо влизаше през вратата на кухнята. Гранитните плочи под краката ѝ бяха гладки, а около нея огромната къща с изглед към океана на Лагуна бийч беше тиха. Единствения звук беше далечното тиктакане на старинния механичен часовник в дневната. Докато мъжът влизаше, отвън полъхна хладен, солен бриз с лек аромат на априлски цветя. Но хладно не беше първата дума, която изникна в ума на Лили. Този мъж беше едно от най-горещите парчета, които беше виждала някога.

Разбира се тя знаеше кой е от снимките, които Глинис Тейлър ѝ бе показвала. Но нито една от тях не му бе отдала дължимото и Лили беше неподготвена за огромното въздействие, което физическото му присъствие ѝ оказваше.

Той беше 6 фута висок, тъмен и опасен. Последното можеше да се разбере дори и само от начина, по който се движеше. А колкото до останалото - черната му като безлунна нощ коса и наболата му брада, дългите крака и тези широки рамене, които изпълваха тениската му с маскировъчен цвят - всичко говореше за сила, чиста и неподправена сила.

Лили обмисляше да излее водата там, където най-добре би я охладила. Не го направи, естествено, но... леле майко... Най-накрая беше срещнала мъжа на мечтите си от плът и кръв.

Тогава той отвори уста и разби всичките ѝ илюзии." :cool:

Здравейте, момичета. И аз да се наредя на опашката с молбите. :cool: Прочетох страхотния коментар на IvaIgnatova относно "Неочаквано щастие" на Сюзън Андерсън. Потърсих я в Ескейп и в Темата Линкове с книги, но не можах да я намеря. Та мога ли да помоля, който има възможност, да ни я сканира, за да можем да й се насладим. Все пак има морски пехотинец пък и цитата просто ме грабна :)

И аз се присъединявам към молбата на Леприконче :) Мерлис Мелтън ми е слабост, сюжетът на тази книга много напомня на нейните, а и много обичам книжки с морски пехотинци :)

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

И аз се присъединявам към молбата на Леприконче :) Мерлис Мелтън ми е слабост, сюжетът на тази книга много напомня на нейните, а и много обичам книжки с морски пехотинци :)

И аз се присъединявам към молбата :cool:

Привет на всички,имам книгата "Нечакано щастие" и я започвам.Съвсем скоро ще й се насладите!

Привет на всички,имам книгата "Нечакано щастие" и я започвам.Съвсем скоро ще й се насладите!

Благодаря ти мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif тъкмо щях да мрънкам и аз :shy11:

Много, много благодаря :smash:

И от мен много мИрси :smash:

И от мен едно голямо благодаря! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :angry:

Мили дами, "Нечакано щастие" ви очаква !

И аз много ти благодаря за книжката :* Изглежда много интересна :cool:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Моя милост изпълнява стара поръчка, след като се докопа до библиотеката си в Дч:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2602

Приятно четене :rolleyes:

Мерси много и от мен за "Нечакано щастие", точех й се на книжката от преди време, хубаво е, че поне в електронен вариант ще я имам.

То-о-о-о-лкова много качени книжки в escape за последните 24 часа :eek::cheers: - големи благодарности на всички, отделили от времето си в почивните дни!!! :);):wors::rolleyes: Момичета, пишете, като прочетете "Нечакано щастие" - интересно е да сравним мненията си!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Здравейте, аз съм новата от Самоков. От изброените книжки на Арлекин-страст имам всички с изключение на № 137 и 140. Все си мисля, че на времето ги купих всички. Трябва да потърся и може би ще открия и тези двете.

...

Благодаря за уточнението! Надявам се да измислите начин за връзка с момичето от София (svetleto_11), което предложи да ги сканира!

151.Завръщане в рая - Керъл Бък отпада от списъка, защото е сканирана - уточнението е на Ели.

Последно от списъка с търсени книжки останаха:

Несканирани книжки от поредицата Арлекин Страст :

137.Проклятието на вечните ледове - Кати Линц

140.Магията на островния камък - Нанси Мартин

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Мили дами, "Нечакано щастие" ви очаква !

Леле, адски си бърза :) Мерси и от мен :)Публикувано изображение

Редактирано от Тор (преглед на промените)

То-о-о-о-лкова много качени книжки в escape за последните 24 часа :eek::popcorn2: - големи благодарности на всички, отделили от времето си в почивните дни!!! :popcorn2::wors::wors::popcorn2:

Момичета, пишете, като прочетете "Нечакано щастие" - интересно е да сравним мненията си!

Аз съм я чела много отдавана, още преди да се чуе за Мерлис Мелтън. И бях очарована. Бях я заела от библиотеката, и оттогава си я търся да си я купя, но уви не я намирам.

Невероятно забавни са, и са толкова сладки. Зак милия така и не разбра от къде му дойде да главата "русата секс бомба". Огромен мъжага, пехотинец, а едно миньонче му видя "сметката".:rolleyes: А и второстепенните герой бяха страхотни :love:

ПС: За съжаление (не че ще е изненада за някой, като се има предвид как издават в бг) книгата е втора от трилогия, а останалине както се досещате не за преведени :down:

ПС2: Благодаря за новите книжки момичета :popcorn2:

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

Невероятно забавни са, и са толкова сладки. Зак милия така и не разбра от къде му дойде да главата "русата секс бомба". Огромен мъжага, пехотинец, а едно миньонче му видя "сметката".:rolleyes: А и второстепенните герой бяха страхотни :popcorn2:

Напълно съм съгласна с теб и на мен много ми хареса беше интересна (за отрицателно време я изядох) :popcorn2:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.