Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Айде,помагайте.Отметнах туй-онуй от Л.Хауърд.Сега кажете нещо от съвременната Макнот, но моля препоръчайте по-малка книжка,че нямам много време днес.

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Гал, на мен много ми беше харесала "Някой бди над теб". Но не е кратичка, де.

Сега кажете нещо от съвременната Макнот, но моля препоръчайте по-малка книжка,че нямам много време днес.

"Съвършенство", "Рай" и "Някой бди над теб" са най-добрите, според мен, но не са кратки. "Гордост" е по-малка, но не толкова добра.

Айде,помагайте.Отметнах туй-онуй от Л.Хауърд.Сега кажете нещо от съвременната Макнот, но моля препоръчайте по-малка книжка,че нямам много време днес.

Гале,ако не си чела „Гордост“, прочети я .Много е сладка, много нежна , а и героинята си я бива.Аз съм я чела няколко пъти и с удоволствие , пак бих я прочела.

„Спомни си кога “ и „Съвършенство“ също заслужават внимание и време, ако ги прочетеш няма да съжаляваш !

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Момичета, имам голяма молба: ако имате, или можете да намерите някоя от изброените по-долу книжки, моля да я сканирате, или да потърсите някое друго момиче от форума да я сканира! :):help::help:

Всички са от поредицата Арлекин Страст :

001.Тайната на червенокосата – Нейъми Хортън

003.Отвъд любовта – Ан Мейджър

007.Господарката на острова – Дженифър Грийн

012.Време за любов – Керъл Бък

016.Закъсняло признание – Дженифър Грийн

023.Предсказана любов – Дикси Браунинг

030.Романтично пътешествие – Катлийн Корбел

031.Един мъж и един делфин – Дона Карлайл

034.Ангелите не плачат – Аманда Стивънс

039.Нежен залог – Шона Делакорте

040.Неподвластни на времето – Джоан Джонсън

044.Съпруг за Рейчъл – Барбара Маколи

050.Ангелът на джаза – Сюзън Кери

056.Любовен зов – Сюзън Кери

059.Парижки нощи – Луси Гордън

064.Ехо от залива – Дженифър Грийн

065.Загадъчно бягство – Кати Линц

066.Тайната на Доминик – Лас Смол

067.Златна треска – Сюзън Симс

069.Възкресена любов – Ан Мейджър

075.Лудетината – Лас Смол

077.Гласът на сърцето – Дикси Браунинг

081.Неземни наслади – Карън Лийбо

082.Под омагьосаната луна – Лора Лионе

085.Невероятна афера - Барбара Маколи

087.Звероукротителя - Карол Дивайн

088.Трудна мисия - Анет Бродрик

090.Тайната на Клеопатра – Сюзън Симс

091.По волята на съдбата – Дикси Браунинг

092.Внимание:Чаровник – Рей Морган

094.В ролята на съпруг – Дона Карлайл

095.Най-желаният мъж – Джоан Хол

096.Сърца в скреж – Дикси Браунинг

098.Горска магьосница – Линдзи Макена

101.Нежност и ярост – Луси Гордън

102.Съдбовно решение – Ариел Бърк

105.Диво цвете – Лора Тейлър

106.Благословени от съдбата – Лас Смол

108.На кръстопът – Ан Мейджър

110.Окрилена любов - Линда Л. Милър

111.Взривена тишина - Дикси Браунинг

112.В плен на съдбата - Сюзън Кери

113.Идеалният мъж - Нейъми Хортън

116.Среднощен скитник - Линда Барлоу

117.Човек никога не знае - Лас Смол

120.Приказна история - Катрин Корбел

122.Изпепеляваща страст - Рей Морган

123.Кораби в нощта - Дикси Браунинг

125.Приютени мечти - Джаки Мерит

128.Кралят на планината - Джойс Тийс

129.Дръзко момиче – Ан Мейджър

130.Целуни ме, Кейт! – Хелън Р. Майерс

131.Силата на страстта – Нанси Мартин

134.Разтопен лед - Кандейси Спенсър

137.Проклятието на вечните ледове - Кати Линц

140.Магията на островния камък - Нанси Мартин

143.Предизвикателството- Кристин Римър

148.Покореният изкусител - Джоан Хол

151.Забръщане в рая - Керъл Бък

153.Светлина в нощта – Дженифър Грийн

156.Две сърца в едно – Карън Лийбо

.В огъня на любовта - Пола Ригс (05.'96)

Иве,аз имам тези,но нямам скенер.Жани ти можеш ли да ги поемеш или си претрупана много в момента?

Гале,аз мога да ти препоръчам "Съвършенство" и също така и "Някой бди над теб" ;) В момента я чета и съм почти към края и книгата много ми харесва :)

Благодаря, дами.Надлежно отбелязах всичко смятам "Съвършенство" да подкарам.На знам дали е в ескейпа/читанката/, та може и да писна

Гале,ако не си чела „Гордост“, прочети я .Много е сладка, много нежна , а и героинята си я бива.

Мила,съдено ми е да те ядосвам.Това е единствената дето съм чела и надълго съм се изказала/не помня в коя тема/ Ако обаче го прочетеш тоя коментар,сигурно ще ми организираш покушение.Най-мекоо я определям с милата дума инфантилна.

Вече пискам,някой може ли да пусне "Съвършенство", няма я ни при нас ни в Читанката

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Марги, хайде на другата среща ми донеси няколко. Да ги подкараме на порции.

Момичета, имам голяма молба: ако имате, или можете да намерите някоя от изброените по-долу книжки, моля да я сканирате, или да потърсите някое друго момиче от форума да я сканира! :speak::help::help:

Ще поема някои от тях. Поне десетина имам.

Иве,аз имам тези,но нямам скенер.Жани ти можеш ли да ги поемеш или си претрупана много в момента?

Ако се окаже, че някоя при вас липсва, аз имам повечето май, поне до 100 номер

Дами,някоя от вас да е чела книга на Оливия Голдсмит? По тв-то върви реклама на списание+книжки(за 4 лв.) и първата е нейна-Приятелство от пандиза.

Мила,съдено ми е да те ядосвам.Това е единствената дето съм чела и надълго съм се изказала/не помня в коя тема/ Ако обаче го прочетеш тоя коментар,сигурно ще ми организираш покушение.Най-мекоо я определям с милата дума инфантилна.

Гале, намерих и двата ти коментара и ги прочетох.За какво да ти се ядосам.Ти явно си по-нежна душа от мен и търсиш повече романтика – „.... Аз търся романтиката, но поднесена така,че да й повярвам.В съвременните романи,доста често разлигавят героите/най-вече мъжете,задавам си въпроса искам ли в днешния живот такъв мъж до себе си, дет да се обяснява в любов на всяка крачка и да трепери от безпокойство, като се смръщя- отговора е твърдо НЕ/, затова съм основно на исторически - все пак, не знам преди 300 години как са се обяснявали в любов.“

Всеки има право на мнение, а аз се кефя на твойте коментари.А колкото по-различни мнения за едно и също нещо толкова по-добре, щото се пали интереса на другите, които не са чели и бързат и те да се запознаят.Така,че дерзай!!! :D

Всеки има право на мнение,разбира се,затова и аз да си кажа моето."Гордост" е далеч от инфантилна.Особено началото.Аз мисля,че се случва доста често в живота мъжът да иска да си прекара добре,а жената да си мисли,че чувствата са споделени,най-вече като е неопитна.Кой мъж не става ужасен ако му се отказва.!?И започва да се държи отвратително!?Книгата ми е много любима и се чувствам длъжна да я защитя,а не да засягам някого с мнението си.С други думи-препоръчвам я горещо!

Дами,някоя от вас да е чела книга на Оливия Голдсмит? По тв-то върви реклама на списание+книжки(за 4 лв.) и първата е нейна-Приятелство от пандиза.

От Оливия Голдсмит съм чела само две книги. "Да омъжим мама", която е една от най-забавните книги които съм чела и се разпадна от четене. Чела съм я поне три четири пъти. Другата е "Лошо момче", и тя ми хареса, но я дадох на една приятелка и не ми я върна за да си я припомня.

Мога да ти кажа само, че стила на писателката е много лек, приятен и забавен. Чете се на идин дъх.

Ще поема някои от тях. Поне десетина имам.

Ели, ти си съкровище, скъпа!!! :clap::clap::clap:

Искрата

Кралят на планината

Трудна мисия

Отвъд любовта

Съпруг за Рейчъл

Нежен залог

Много, много, мно-о-о-го ти благодаря! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

И за "Искрата" - особено много, че аз съм я пропуснала! :wors::)

Редактирано от Тор (преглед на промените)

...

Благодаря много и на двете ви, http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif , ще ви разцелувам и лично като се видим!

Ако се окаже, че някоя при вас липсва, аз имам повечето май, поне до 100 номер

Гане, ти си златна душица!!! :)http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Оценявам съдействието ти, като предполагам колко неща са ти на главата, и ако не се отзоват и други момичета, ще се надявам - ако ти остава време - да пускаш по някоя книжка...

Сега пак ще пусна каквото остана от списъка след Ели и Марги, с надеждата, че и други ще поразровят библиотеките си:

Несканирани книжки от поредицата Арлекин Страст :

101.Нежност и ярост – Луси Гордън

151.Завръщане в рая - Керъл Бък

P.S. Аз мисля, че имам четири несканирани, които не съм включила в тоя списък, ама ще пиша кои са утре, че подлежат на издирване и проверка...

Също има една серия - "Черния опал" май беше, на Миранда Лий - 5 книжки, дето ги имам, и май и те не са сканирани, ама "Страст" ли бяха, не помня... ще проверявам утре!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Гане, ти си златна душица!!! :speak:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Оценявам съдействието ти, като предполагам колко неща са ти на главата, и ако не се отзоват и други момичета, ще се надявам - ако ти остава време - да пускаш по някоя книжка...

Сега пак ще пусна каквото остана от списъка след Ели и Марги, с надеждата, че и други ще поразровят библиотеките си:

Несканирани книжки от поредицата Арлекин Страст :

P.S. Аз мисля, че имам четири несканирани, които не съм включила в тоя списък, ама ще пиша кои са утре, че подлежат на издирване и проверка...

Също има една серия - "Черния опал" май беше, на Миранда Лий - 5 книжки, дето ги имам, и май и те не са сканирани, ама "Страст" ли бяха, не помня... ще проверявам утре!

Иве, мила, на фона на това, което вашия тандем с Жането предоставяте на нашето внимание, ще съм повече от щастлива да мога да зарадвам и теб. Оставила съм в карето тези, които имам по списък, трябва само да ги проверя за наличност. А и ще преровя библиотеката на дружката, може и да има някое, макар че арлекини купувахме активно от малкия формат и после тук-таме каквото ни хареса. А и аз арлекините ги наричам половинчасовки, щото бързо стават. Относно Черния опал, аз лично си я потърсих във форума преди две години. Ели се отзова на молбата ми, а Тори ми ги стовари за редакция, така че книжлетата са факт при нас. Иначе са последните издадени от Изкушение - 50-55 номер. :)

Пускам пак обновен списък с книжки за продажба.

Телефонът за контакти е приложен във файловете.

Аз съм само посредник при пускането на списъците, ако имате въпроси, звъннете на посочения gsm!

От днешна дата книгите са на половин цена.

Момичета, искам да изкажа възхищението си от момичето, продаващо книгите. Вече няколко пъти съм си поръчвала от нея и никога не е имало проблем. Дори тези дни се чухме и аз изказах съжаление, че колкото и да ми се иска, в момента не мога да отделя средства. Тогава Поля предложи да ми запази книгите, които искам и да й се обадя, когато имам възможност. Така се зарадвах, че бързам да споделя това с вас. Така че, който има възможност, да не се чуди, ми да прегледа списъчето, че цените и асортимента са жестоки. Аз вече си запазих желаните, а може и други да са продадени, но цените определено си заслужават питането.

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Тъкмо започнах да чета третата книга от поредицата на Дара Джой "Matrix of destiny" Знам,че втората е за Реджар. Помислих,че третата ще се отнася за Трейд ,но се оказах излъгана и се разказва за Джайън Рен(с този персонаж не съм запозната) Въпросът ми е има ли книга и за Трейд(с когото за запознах първата книга и много ми допадна :lol6:

Редактирано от romanti4ka (преглед на промените)

Въпросът ми е има ли книга и за Трейд(с когото за запознах първата книга и много ми допадна :lol6:

Дококлкото знам не.

Хайде, момичета малко помощ! Липсват ми няколко изречения от стр.335 на книжката на Сандра Браун - Огледален образ. Мисля, че е сканирана от helyg, но ако някой друг я има нека ми препише последния абзац. Благодаря, предварително!!!!

Иве, мила, на фона на това, което вашия тандем с Жането предоставяте на нашето внимание, ще съм повече от щастлива да мога да зарадвам и теб. Оставила съм в карето тези, които имам по списък, трябва само да ги проверя за наличност. А и ще преровя библиотеката на дружката, може и да има някое, макар че арлекини купувахме активно от малкия формат и после тук-таме каквото ни хареса. А и аз арлекините ги наричам половинчасовки, щото бързо стават. Относно Черния опал, аз лично си я потърсих във форума преди две години. Ели се отзова на молбата ми, а Тори ми ги стовари за редакция, така че книжлетата са факт при нас. Иначе са последните издадени от Изкушение - 50-55 номер. :)

...

Гане, благодаря ти още веднъж, много ме зарадва! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif За "Черния опал" - да, видях че съм объркала сериите.

А аз съм голяма шматка - тая вечер след голямо ровене в моите книги намерих две от списъка:

- така че ги отмятам.

Освен това след дълго търсене :) и чудене :question: защо ми липсват няколко, за които бях сигурна че имам, се сетих че дадох преди известно време десетина Арлекина на Жани - да ги сканира между другите, кагато остане ред - и добре, че тя ги е описала в списъка за сканове - тъй де, намерих ги!!! ;)

И така, в Жани са следните книжки:

70.Джоан Джонстън - Вкус на мед

79.Ан Мейджър - Непокорната Хъни

95.Джоан Хол - Най-желаният мъж

97.Сара Ченс - Минало несвършено

100.Нейъми Хортън - Опасен капан

101.Луси Гордън - Нежност и ярост

105.Лора Тейлър - Диво цвете

108.Ан Мейджър - На кръстопът

Последните две се дублират с твоите, така че при теб нека да отпаднат!

А "95.Джоан Хол - Най-желаният мъж" се дублира с тези, които има Марги.

С риск да стана досадна, ще постна отново това, което остана да се търси за скан отново с молба за помощ към всички момичета:

Несканирани книжки от поредицата Арлекин Страст:

151.Завръщане в рая - Керъл Бък

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Хайде, момичета малко помощ!

Липсват ми няколко изречения от стр.335 на книжката на Сандра Браун - Огледален образ. Мисля, че е сканирана от helyg, но ако някой друг я има нека ми препише последния абзац.

Благодаря, предварително!!!!

Сега не мога, че ми е в спалнята - ще събудя мъжа си... чак довечера, след работа, ще стане (ако до тогава никой не ти пише).

Сега не мога, че ми е в спалнята - ще събудя мъжа си... чак довечера, след работа, ще стане (ако до тогава никой не ти пише).

Никой не ми я изпрати до сега. Ще те изчакам.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2416

Много сладка книжка.Брак по неволя и тн.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.