Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Момичета , някой купи ли си книгата на Кристина Дод ? Чудя се дали да си я взема , мнение на някой прочел я ще наклони везните :offtopic_s:

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много книги,много нещо. Благодаря от сърце!:offtopic_s:

Момичета , някой купи ли си книгата на Кристина Дод ? Чудя се дали да си я взема , мнение на някой прочел я ще наклони везните :cool:

Мислех да я вземам сега в обедната почивка,ама и Плеяда са пуснали книгата на Аманда Куик.

Така че, каквото са докарали в Пингвините, но само едно/за сега/

Момичета , някой купи ли си книгата на Кристина Дод ? Чудя се дали да си я взема , мнение на някой прочел я ще наклони везните :)

Днес трябваше да взема заплата,ама Тцъ ,не взех :speak:

Решила съм при получаването и да с заимам с "Бедствие на високи токчета".

Мислех да я вземам сега в обедната почивка,ама и Плеяда са пуснали книгата на Аманда Куик.

Така че, каквото са докарали в Пингвините, но само едно/за сега/

O, а коя е книжката на Аманда. Тя определено има добри попадения

O, а коя е книжката на Аманда. Тя определено има добри попадения

"Излъжи ме нежно"

В темата за предстоящи заглавия има и корицата и резюмето. Ето линк към конкретния пост: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132185&view=findpost&p=1903555 :ph34r:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Пък аз нямам никаква книга, щот на Пингвините им няма доставката от Софето

Момичета , някой купи ли си книгата на Кристина Дод ? Чудя се дали да си я взема , мнение на някой прочел я ще наклони везните ;)

Поръчах си я вчера ("Бедствие на високи токчета" от Кристина Дод), чакам доставка с куриер до два-три дни. Като я прочета, веднага ще пиша.

Освен нея поръчах и още една - "Порок" на Дебра Гинсбърг, пак на Ергон, пак от библиотека "Любов и съдба". Резюмето ѝ е ужасно написано, но реших да се пробвам заради коментара от New York Times Book Review в рубриката "Най-забележителна книга на годината": "Една необикновена книга – умен и проникновен разказ, който съчетава сграбчваща интрига, любовна история и докосване до магическото, със силни женски характери и ярки съдби".

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Пък аз нямам никаква книга, щот на Пингвините им няма доставката от Софето

И дветв книги ги има в Пингвините на центъра,ама аз си взех само на Аманда.

Момичета пак обърках темата ама я го вижте тоз.

Публикувано изображение

Аз споря че дългокосов ша е по шармантен ама никой ма не кльопа. Включително и Линда така че ето ви един Дерек Талиферо и една

Линда Хауърд - Закъсняла Коледа

и приятно ви оЛиндване от Руми и целия екип на Дрийма

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Яхуууууууууууууу... Кеф, кеф... :huh: Е това се казва страхотна изненада :) Тенкю, тенкю ТЕНКЮ на целото Дрийм Тийм :clap:

...Освен нея поръчах и още една - "Порок" на Дебра Гинсбърг, пак на Ергон, пак от библиотека "Любов и съдба"...

Аз вчера и хвърлих едно око, резюмето наистина е ужасно. Добре почна, ама.... хвърлих едно око на края и нещо не ми допадна http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Но не съм я чела цялата така че чакам да кажеш как е! :huh:

Момичета пак обърках темата ама я го вижте тоз.

Публикувано изображение

Аз споря че дългокосов ша е по шармантен ама никой ма не кльопа. Включително и Линда така че ето ви един Дерек Талиферо и една

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2150

ОООо Мили Божееееееее!!!!!!!!!!!!!!!

Само да се приера,само да се прибера,само да се прибера!!!!!!!!!!!!!

Ама Румка,ти си АНГЕЛ :inlove1: !!!!!!!

Момичета правите ме адски щастлива че ви "познавам" :bday19:

Денят ми стана просто прекрасен-Благодаря ви :huh::clap::)

Много много http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif и благодарности на Руми и целия ви страхотен и невероятен екип :huh::clap::)

О,Руми, много се радвам, че ни откри нас и нашия форум, за да се любуваме на чудесните ти коментари и сега вече като ново попълнение в екипа на Дрийма. Ще прочета книжката с огромно удоволствие! А пък може да ми завиждате, защото за пръв път ще чета тази поредица. :cool:

Благодаря много за новата книжка:) Бих искала да попитам дали втората книжка от поредицата е сканира,нямам спомен да съм я чела :) ? Almost Forever (1986) Почти завинаги Благодаря ви отново :cool:

Съни и мене ми се чини че ще да е по-убав с дълга грива, ма ние с тебе,май сме демоде. Сигур ще да е от времето кога бяхме по на двайсе, тогаз бяха вървежни дългокосковците. Момичета, благодаря за превода! Румиии, да знайш, че ше си я прочета!

Момичета пак обърках темата ама...

Да,дългокос ще е по-добре!Ама тогава ще трябва да го делим..... :cool:

О,Руми, много се радвам, че ни откри нас и нашия форум, за да се любуваме на чудесните ти коментари и сега вече като ново попълнение в екипа на Дрийма. Ще прочета книжката с огромно удоволствие!

А пък може да ми завиждате, защото за пръв път ще чета тази поредица. :eek:

Аз съм много щастлива, че успях да открия този форум, който задоволява интереса и ненаситната ми страст към книгите.А съм още по-щастлива , че попаднах в едно семейство наречено „Дрийм Тийм“,където царуват прекрасни отношения, където всички са като сестри, където няма – не знам,не мога и не сега, момичета , на които може човек да се облегне и да разчита във всяко едно отношение.БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!

А що се отнася до „Коледата“, аз я уших,Крис(kristy_34) и Хрис(m.o.r.e.n.a4) я изпраха и изгладиха, Съни и Тори я закачиха на закачалката и я поставиха на витрината , за да ви я представят на всички вас, които обичате като мен да четете!!!

Приятно четене!!!

Съни и мене ми се чини че ще да е по-убав с дълга грива, ма ние с тебе,май сме демоде.

Сигур ще да е от времето кога бяхме по на двайсе, тогаз бяха вървежни дългокосковците.

Момичета, благодаря за превода!

Румиии, да знайш, че ше си я прочета!

Гале,надявам се да я прочетеш , още повече се надявам и да ми кажеш, къде трябва да бъда по-добра другия път.Защото сега идва един мммммммммммммм,ЗЕЙН, в който още от сега съм влюбена, щото заедно спасяваме света.И искам,после четейки и вие да го почувствате по тоя начин.

Момичета пак обърках темата ама...

Обичам ви ,обичам ви от цялото си сърце и много благодаря на Руми и целия екип за това удоволствие Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Много исках да прочета тази книга :ph34r:Публикувано изображение

Публикувано изображение

Момичета страхотни сте! Благодаря много, много за превода! :ph34r:

Гале,надявам се да я прочетеш , още повече се надявам и да ми кажеш, къде трябва да бъда по-добра другия път.Защото сега идва един мммммммммммммм,ЗЕЙН, в който още от сега съм влюбена, щото заедно спасяваме света.И искам,после четейки и вие да го почувствате по тоя начин.

Мила моя, разчитай на мен :rolleyes: А виж, Макензитата и на мен са ми на сърце,тъй че чакаааааааам го Зейн, ако трябва и аз ще се мятам с него да спасявам света.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.