Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Публикувано изображение
  • Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Момичета, търся една книга и моля за малко помощ. Не съм сигурна, но беше мисля че беше част от сборник. Бяха две или три приятелки, едната се беше оженила, а другата и беше облякла дрехите, за да заблуди гостите докато се измъкнат младоженците. Дрехите и бяха тесни, обувките малки ... нещо такова и попадна в къщата на бизнесмен отшелник.

Мерси предварително.

Много ми е познато. Колебая се дали не беше в сборната книжка, където е публикувана историята на Ники Дьовил от Макнот или в един от ония Приказните романи. Ако друг не се присети, ще проверя, но мноооооого късно вечерта

Лелелел вие сте страхотни http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Благодаря ви Dream team че пак ни зарадвахте :headphones::lighter::wors:

Публикувано изображение

Момичета, търся една книга и моля за малко помощ. Не съм сигурна, но беше мисля че беше част от сборник. Бяха две или три приятелки, едната се беше оженила, а другата и беше облякла дрехите, за да заблуди гостите докато се измъкнат младоженците. Дрехите и бяха тесни, обувките малки ... нещо такова и попадна в къщата на бизнесмен отшелник.

Мерси предварително.

Мисля че съм я чела звучи ми много познато.

Ако е същата за която си мисля може да е тази

Копирам ти каквото намерих за описанието на книжката :headphones:

. Вълшебната кръстница - Бронуин Улф (once upon a tangled tale)

Белинда: самотната красавица научава как малко любов може да укроти и най-големия звяр, та дори ако той е страшен колкото Каин Дерлин. Лилит: от запознанството си с телохранителя Франк Хенсон Лилит научава, че с любов и уважение всяка жаба се превръща в красив принц. Роберта: сърцето на срамежливата червенокоса красавица вече е разбито веднъж от един порочен вълк и тя е решена да се добере до баба си, преди големият лош французин да успее да я нарани още веднъж.

Ако е тази е хубава чела съм я доста отдавна но помня че тогава ми хареса :lighter:

Мерси предварително.

Не е ли оня сборник с приказки в съвремието - Красавицата и звяра, и т.н. ... и май това е точно тази книга, и имаше нещо като фея отначало ако не се лъжа. :headphones:

Големи благодарности за новия превод, само като прочетох цитата и си викам: ще се гътна от нетърпение и напрежение, ако това е от непреведена книга :lighter: За щастие отдолу след това забелязах линка. :wors:

Публикувано изображение

ГОЛЕЕЕЕМИ благодарности за новата книжка,видяло се е,че пак ще заприличам на жаба в очите като се застоя с часове пред компа. :wow:

Момичета, искам от сърце да ви благодаря за страхотната изненада. Възхищавам се на труда ви и на всеотдайността ви. Прочела съм всички фен преводи и мога да кажа, че са страхотни. Продължавайте все така, за да ни радвате с още по хубави романчета. :rolleyes::clap::clap::clap::clap: Сега освен да започвам да чета, друго не ми остава. :love::love::love:

Не е ли оня сборник с приказки в съвремието - Красавицата и звяра, и т.н. ... и май това е точно тази книга, и имаше нещо като фея отначало ако не се лъжа. :rolleyes:

Този сборник ли имаш предвид:

Публикувано изображение

Вълшебната кръстница - Бронуин Улф - Точно тази е. Благодаря на всички ви момичета, че се отзовахте. Направо ми изкара душата тая книга. :rolleyes: И благодаря за новия превод - книжката е просто чудесна. Може би една от най-милите и романтичните книги, които съм чела някога. Авторката пък е просто бижу, а е и младичка - да се надяваме да се радваме на още нейни книги. :clap:

Този сборник ли имаш предвид:

Публикувано изображение

Не - имах предвид книгите на Бронуин Улф, но не знам защо ми е останало в паметта, че е сборник, а не отделни. Нвм, оплетох се. А този сборник не съм чела, интересен ли е?

Така повода да пиша пак е, че напоследък в нашия ненамечтал се отбор на преводачите настъпиха доста сериозни промени и затова ми се струва много належащо да ви ги представя отново. Този пост ще си иде на мястото, но ми се ще който свари да го прочете и тук в най-посещаваната тема. Ще използвам никовете, въпреки че ги мразя защото вярвам, че така ще е по лесно за вас да се ориентирате. Къде момента са увеличихме доста, и което е по-важно с много, ама много качествени попълнения. Няма ги редя ни по азбучен ни по някакъв друг ред. Просто ще напиша дума за всяка. За да не се повтарям до всяка добавяйте и съществителното „съкровище”. И така мойте съкровища са:

Kristy_34 – незаменим редактор и преводач, но и будната ми съвест кат опуща нещо. Умна, способна, и което е най-важно компетентна. И не се плаши кат ни станат книжките десет примерно на брой наведнаж. /Леле как убаво знам кво да крада аз!/

Sanian – И таз убавица я свих. Поради гореизложените причини – последният й превод го доказва. А как само се редактира посли сама немам думи.

Jjulie81 – Ей туй чудо на природата не съм го крала. Само си ми падна в ръчичките и аз свидливо си го вардя щотоууууууууу инак ша убивам. Много й отиват гащите с перка – направо и заспаха.

Mariet13 – Аз и викам Джо, ама напоследък стана Сварената. Тоест каквото хване го прави и то както трябва, за да радва леля Съни. Е забранихме кафетата, ама ся ко да праиш.

Gaytanka – И таз мома я свих. Щотоу...нема кратък, нема пълен, нема отслабнал член. И сичкото запетаи рине преди Тори. А да не говорим, че следи и текста дето уж минат и не й е работа.

Ralna – Само трябваше да си кажем Гаруд и беше ясно кво ша са случва. А кат са сблъска с един Варварин и отече тя. Ине гордея, се и с теб и с книжката дет спретна. И със следващата сигура ша са пъча.

Xesi – Моя Бог на бурите и сладурката без която книжка не се пуска на вашето внимание. Кво да обяснявам повече.

Geneviev – А това вече е руската армия, дето кат нема алангле ни спасява достойно докат се сдобием с такова. Да не говорим че ми е лична Търсачкова заедно с една Факирова, ама това друга тема.

Vera_Pamil – Усмивката ми за деня, ама ша яде бой ако не учи, а след сесията ша са чуй доста по проектите дето е загризала.

Naismith – Найти Героинова щот некак са спогажда с плашилото в тийма хихи, че и работят прекрасно.

The Marquess – мойта Маркиза, по настоящем нея наричам Джо. Скоро ша чуити що.

m.o.r.e.n.a4 – Още една Героинова, с прекрасен усет към изказа. А е спряла с преводите а съм яхнала метлата до у тях.

Alena – Ей това вече е провъзгласеното за героиня, ама единодушно. Инато си е инат и нема значение текста са бори до откат за да четат всички почитателки на Дара с кеф.

Rumi_1461 – Тя още не знай ама вече се казва Линда по прякор Хауърд и няма по щастлива от мен от този факт. Аман от исторически красоти. Требат ни и съвременни, хихихи.

Lindsey – Бебо си е бебо, не помня нещо дето да не съм рекла вече за нея.

Azdream1 – Ново попълнение, което също харесва съвременното. Значи може скоро читем... да кажем Нора?

Ronits – Третата ми победа. За момента и тя се казва Джо.

Elityyy – още една нова и много ценна придобивка. За да не ги бъркам на нея и викам Джак Спароу. Некой път ша обясня защо.

Bobych – Руската армия, тук за кавалерия говорим. И ша читем Лей с кефффффф.

Shemett – Не случайно, обаче завършвам с „плашилото”. За нищо го няма това червено таз мома. Хихихи, но без нея нищо и никак нямаше сега да е факт. И никого не плаши разбира се. Обичаме си я много и я тормозим нон стоп пак много.

Имаме си още едно момиче, но тъй като не й знам ника и нямам изришното й позволение да ползвам името й ще я добавя в последствие. Та инак това ми е отбора мечтателки. И както всеки ден така и днес пак ме накараха да мечтая.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Така повода да пиша пак е, че напоследък в нашия ненамечтал се отбор на преводачите настъпиха доста сериозни промени и затова ми се струва много належащо да ви ги представя отново. Този пост ще си иде на мястото, но ми се ще който свари да го прочете и тук в най-посещаваната тема. Ще използвам никовете, въпреки че ги мразя защото вярвам, че така ще е по лесно за вас да се ориентирате. Къде момента са увеличихме доста, и което е по-важно с много, ама много качествени попълнения. Няма ги редя ни по азбучен ни по някакъв друг ред. Просто ще напиша дума за всяка. За да не се повтарям до всяка добавяйте и съществителното „съкровище”. И така мойте съкровища са:

Kristy_34 – незаменим редактор и преводач, но и будната ми съвест кат опуща нещо. Умна, способна, и което е най-важно компетентна. И не се плаши кат ни станат книжките десет примерно на брой наведнаж. /Леле как убаво знам кво да крада аз!/

Sanian – И таз убавица я свих. Поради гореизложените причини – последният й превод го доказва. А как само се редактира посли сама немам думи.

Jjulie81 – Ей туй чудо на природата не съм го крала. Само си ми падна в ръчичките и аз свидливо си го вардя щотоууууууууу инак ша убивам. Много й отиват гащите с перка – направо и заспаха.

Mariet13 – Аз и викам Джо, ама напоследък стана Сварената. Тоест каквото хване го прави и то както трябва, за да радва леля Съни. Е забранихме кафетата, ама ся ко да праиш.

Gaytanka – И таз мома я свих. Щотоу...нема кратък, нема пълен, нема отслабнал член. И сичкото запетаи рине преди Тори. А да не говорим, че следи и текста дето уж минат и не й е работа.

Ralna – Само трябваше да си кажем Гаруд и беше ясно кво ша са случва. А кат са сблъска с един Варварин и отече тя. Ине гордея, се и с теб и с книжката дет спретна. И със следващата сигура ша са пъча.

Xesi – Моя Бог на бурите и сладурката без която книжка не се пуска на вашето внимание. Кво да обяснявам повече.

Geneviev – А това вече е руската армия, дето кат нема алангле ни спасява достойно докат се сдобием с такова. Да не говорим че ми е лична Търсачкова заедно с една Факирова, ама това друга тема.

Vera_Pamil – Усмивката ми за деня, ама ша яде бой ако не учи, а след сесията ша са чуй доста по проектите дето е загризала.

Naismith – Найти Героинова щот некак са спогажда с плашилото в тийма хихи, че и работят прекрасно.

m.o.r.e.n.a4 – Още една Героинова, с прекрасен усет към изказа. А е спряла с преводите а съм яхнала метлата до у тях.

Alena – Ей това вече е провъзгласеното за героиня, ама единодушно. Инато си е инат и нема значение текста са бори до откат за да четат всички почитателки на Дара с кеф.

Rumi_1461 – Тя още не знай ама вече се казва Линда по прякор Хауърд и няма по щастлива от мен от този факт. Аман от исторически красоти. Требат ни и съвременни, хихихи.

Azdream1 – Ново попълнение, което също харесва съвременното. Значи може скоро читем... да кажем Нора?

Elityyy – още една нова и много ценна придобивка. За да не ги бъркам на нея и викам Джак Спароу. Некой път ша обясня защо.

Shemett – Не случайно, обаче завършвам с „плашилото”. За нищо го няма това червено таз мома. Хихихи, но без нея нищо и никак нямаше сега да е факт. И никого не плаши разбира се. Обичаме си я много и я тормозим нон стоп пак много.

Имаме си още едно момиче, но тъй като не й знам ника и нямам изришното й позволение да ползвам името й ще я добавя в последствие. Та инак това ми е отбора мечтателки. И както всеки ден така и днес пак ме накараха да мечтая.

Ехх, нашите ангели! :):wors: :wors:

Божкеееее, мечтите отново стават реалност Публикувано изображение Обичам ви, мили дами - отново и отново http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Тез чаровни Бриджъртън така стремглаво ми влезнаха с убийствена скорост в сърцето, а пък Тонката ми е сред най-най- голеееемите слабости. Публикувано изображение Ох, и при това ще му се наслаждаваме на БГ Публикувано изображение Огромни, огромни благодарности Публикувано изображение

Много ви благодаря, момичета за превода! Страхотни стееееее! Грешка, много повече от това сте! Нямам думи, с които да опиша колко съм щастлива, колко съм доволна, ох... край, край, край! Едно голямо БЛАГОДАРЯ и много, много прегръдки и целувки за положения труд и прекрасно свършената работа! Благодаря ви за отделеното от вас време и за това, че винаги споделяте преводите с нас останалите! :yanim:

Да сте живи и здрави,момичета http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Пожелавам ви всичко най-хубаво,защото вие го заслужавате http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Не - имах предвид книгите на Бронуин Улф, но не знам защо ми е останало в паметта, че е сборник, а не отделни. Нвм, оплетох се. А този сборник не съм чела, интересен ли е?

Ми не съм го чела и аз. Иначе го имаме, но след редакцията новелките са разпратени по авторки на места.

О, момичета, чудесни сте! Благодаря ви, че ни радвате толкова много.

Юле, хайде кога да чакаме наследника? Остана ли още много време до термина?

Искрено се надявам книгата да ви хареса и да се смеете толкова, колкото и ние докато я приготвяхме за вас.

А наследника ... остана съвсем малко, определено ще изпревари следващата книжка ;)

Преди 30 минутки прочетох и последната страничка на Виконтът, който ме обикна.. Момичета страхотни сте!!! Много Ви благодаря на всички.. Книгата е, абе просто нямам думи...Отсрани погледната определено съм изглеждала като някоя идиотка, която се усмихва на всяка втора или трета минута, но не ми пука ;) Определено си заслужаваше отделеното време.. Мерси много :cheers::blink::lol6:

Момичета,токущо прочетох последната страница на "Виконтът,който ме обикна" и съм възхитена от романа.Благодаря ви още веднъж за него от сърце и душа :wors:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Първо искам да кажа,че толкова гладко се чете без досадните пречки е истинско удоволствие,не че съм толкова голям познавач,но така почуствах докато го четях.Прекрасно е и оформлението на книгата,всичките картинки,които разделяха главите и отделните бяха много красиви и ефектни :blink:

А за самата история просто нямам думи!Поредния шедьовър на Джулия Куиин!Забавлявала съм се на почти всички страници!Героите са страхотни!Кейт бе жена на място и товеа много ми хареса.А Антъни,о Антъни :cheers: Искам такъв мъж за себе си.Висок,красив,силен и добър и колко сладък бе в опитите си да не се влюбва в Кейт :love: Едно от нещата ,коеото най много ми харесаха е един момент от който съм смяла със пълно гърло.Това е сцената в която ги хванаха главните в компрометиращата ситуация или по точно заради причината,заради която попаднаха в нея,но няма да издавам повече заради тези,които не са прочели книгата да и се насладят максимално :lol6: Тази книга определено ми стана една от най-любимите ,както и първата от поредицата.А може и някой ден благорение на момичета от Дрийм Тийма да прочетем и цялата поредицата.Благодаря ви още веднъж,момичета :wors: Незнам как да ви се от благодаря,затова,че ни доставяте такова удоволствие със труда си ;)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Преди 30 минутки прочетох и последната страничка на Виконтът, който ме обикна..

Момичета страхотни сте!!! Много Ви благодаря на всички.. Книгата е, абе просто нямам думи...Отсрани погледната определено съм изглеждала като някоя идиотка, която се усмихва на всяка втора или трета минута, но не ми пука :yanim: Определено си заслужаваше отделеното време..

Мерси много :wors: :wors: :wors:

Присединявам се към мнението ти за книгата. Много забавна и леко тъжна на места. Абе, чисто великолепие:) Обожавам я!!!! Обожавам ви Дрийм тийм http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Браво ,момичета,страхотна работа сте свършили! А книгата,книгата е брилянтна!Не ,чудесна е и невероятна просто. Сигурно от 1-2 години не съм чела нещо с такова желание. Трябва да призная,че ме трогна силно.На моменти страхотно смешно,а в други тъжно,а бе докосва ти сърцето. Благодаря от сърце!:yanim: ПП Нямам търпение за следващата и жалко,че чак в номер 4 ще узнаем коя е лейди Уисълдаун.

Ехоу, Съни, сбъркала си един ник от дрийм тийма. Така де, като си тръгнала да пишеш, нещо си вмъкнала един в повечко. То моя милост не е нищо повече от случаен наблюдател. Да не си приписвам кредити, които не съм заслужила все пак... :yanim: П.П. Вери тенкю за новата книжка от Бриджъртън. Така съм се наточила за поредицата, ама пуста му сесия, край няма.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Момичета търся ISBN на Джанет Дейли-Летен Махагон/Сантиментално пътуване Благодаря за превода!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.