Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Момичета и двата откъса са страхотни.Благодаря много за труда!

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря! За миговете на удоволствие в сивото ни ежедневие, които внася всеки нов превод и книга.

И аз да се наредя на опашката с благодарностите!

Снощи като я видях и като извиках едно силно: Yeeeeeees! Приятелят ми си помисли,че съм спечелила от тотото! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Накратко казано:зарадвах се!Благодаря ви! :eek:

Редактирано от romanti4ka (преглед на промените)

ЕГИПЕТСКИ ЗАГАДКИ ВЪЗМЕЗДИЕТО НА ИЗИДА - Пол Дохърти Момичета, липсват ми 276 и 277 страници. Моля ви да ми ги пратите, за да довълша редакцията. Благодаря!

ЕГИПЕТСКИ ЗАГАДКИ ВЪЗМЕЗДИЕТО НА ИЗИДА - Пол Дохърти

Момичета, липсват ми 276 и 277 страници. Моля ви да ми ги пратите, за да довълша редакцията. Благодаря!

Ох, мила, туй моя милост е сгафила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif На работа съм в момента, но довечера като се прибера ще ти ги изпратя. Дано не ти е късно http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ох, мила, туй моя милост е сгафила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif На работа съм в момента, но довечера като се прибера ще ти ги изпратя. Дано не ти е късно http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Няма проблеми - довечера ще я довърша. Малко останаха от тази поредица за довършване- само една имам още - деветата. Освен ако не ме зарадваш с някоя новичка. Дават ги десет излязли до сега на български. Но изданието на десетата е от 2010 год. и ще почакаме малко.

Книжката е просто разкошна.. Съни постна едно текстче от нея, за да ви разпали любопитството, но, честно казано, аз харесвам повече един друг момент..

"Силен гръм падна зад къщата, а светкавицата освети за миг цялата околност. Конете се подплашиха, но конярят ги държеше здраво.

— Извинете ме, мис — започна нервно Шелтън. — Но може би ще е най-добре да направите това, което господарят иска.

— Мога да сляза и сама. — Тя погледна Дугъл в очите. — Няма да ме изплашите по този начин. Освен това нямам намерение да се поддавам на евтини театрални трикове — посочи тя към буреносното небе.

— Боже! — промълви Шелтън и закри очите си с ръка.

Само след миг Дугъл вече не беше просто ядосан, а разярен, и облаците сякаш оживяха. В същия момент осъзна, че това момиченце бе свело вековното тайнствено и драматично проклятие до евтин театрален трик. Не знаеше дали да се ядосва ли или да се разсмее, но някак само след един поглед към невероятните й сини очи, смехът надделя.

— Освен това — продължи тя силно възмутена, — няма да се изплаша от няколко проклети капки дъжд!

Шелтън изстена високо.

— Оле, пак се започва!"

Само си го представете - Дуги беснее, гръмотевична буря се заражда, слугата трепери, а Софи заявява силно възмутена - "... няма да се изплаша от няколко проклети капки дъжд!" :lol6:

Първо и аз да кажа благодаря :yanim: . И второ продължавайте с тези цитати и скоро ще видиш мила редакция от мен. :P

Първо и аз да кажа благодаря :yanim: . И второ продължавайте с тези цитати и скоро ще видиш мила редакция от мен. :lol6:

Аве то аз за малко да те забърша от тор росе ама нали съм добра душа и викам ади, от мен да мини.

Аве то аз за малко да те забърша от тор росе ама нали съм добра душа и викам ади, от мен да мини.

То и аз съм една добра душичка, та за тва ще се остана още малко при тори да ме мъчи. Стига само да се отделя от тия каубои, щом и цял ден на работа не мога да спра да ги чета. Ама в събота ще ти пиша да ми пратиш теста и да видя до къде ще го докарам

И аз да се наредя на опашката и изкажа огромни благодарности на Янчето и Дрийм Тийма :hush:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Бъдете живи и здрави,момичета и продължавайте все така да ни радвате http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Публикувано изображение

• Автор

Ник'ви такива, редакторки не даваааммммм :hush:
  • Автор

Първо и аз да кажа благодаря ;) . И второ продължавайте с тези цитати и скоро ще видиш мила редакция от мен. :)

Тиии, не се отплесвай много-много.. И никакви такива да ми ходиш другаде, не те пускааам :)

Заповядайте и приятно четене! Мерил Сойър - Не вярвай на никого Джейн Ан Кренц - Дъхът на страстта Барбара Делински - Нежно и красиво Джанет Дейли - Скъпа Джени/Необятно небе

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Заповядайте и приятно четене!

Мерил Сойър - Не вярвай на никого

Джейн Ан Кренц - Дъхът на страстта

Барбара Делински - Нежно и красиво

Джанет Дейли - Скъпа Джени/Необятно небе

Благодаря ти мила все хубави книжки :rolleyes:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Ихааа Тори с къв аватар се е обзавела :baby:

Мани мани голема убавиня

Ихааа Тори с къв аватар се е обзавела :ph34r:

Това Богинята на Бурите ли е ???????? :lol6:

Миси за хубавите думи, момичета. Желая ви приятни мигове с Дуги и Софи, е с малко закъснение, но едва тази вечер си кацнах в къщи. Надявам се, че ще ви забавлямат колкото мен и ще ги заобичате колкото мен. От трите преведени книжки дотук от поредицата за мен тази е най-хубавата, въпреки че съм работила и по тричките. Приятни мигове с най-новото бебче на Дрийм тийм.

• Автор

Ихааа Тори с къв аватар се е обзавела ;)

Мани мани голема убавиня

Това Богинята на Бурите ли е ???????? :cool:

Благодаряяя :cool:

От трите преведени книжки дотук от поредицата за мен тази е най-хубавата, въпреки че съм работила и по тричките.

Приятни мигове с най-новото бебче на Дрийм тийм.

Благодаря!!!! На всички участвали в този проект ОГРОМНО благодаря!Прекрасна книга,поднесена по прекрасен начин.

И друг път съм казвала,че във фен преводите личи невероятната любов с която са правени,личи си от всяка нежна дума,от най-подходящия израз за описание.Страхотна работа и на преводачи и на редактори.

А самата история ме заплени, както се казва в заглавието, загубих сърцето си /всеки знае,че при предните мрънках/. Забавно надлъгване между двамата, едно закачливо настроение,което държи малко глупава усмивка на устните ми.

Главната е малка пакостница,абе абсолютна лудетина,но каквото и да прави,е много сладка и тъй силно привързана към баща си и дома - просто ми грабна сърцето. Ама грабна и Дуги - странно, но не гледах на него като на прокълнат, заради изблиците му. Просто като на мъж ударен от тайфуна "София". Той геройски се бори,опита да удържи на напора, но......а аз завиждах на главната - интересно усещане ще да е, заради теб да избухват /от любов,от страх да не те изгубят/и ти да си онази,която успокоява бурите.

От всички страни я гледам тая книга и отвсякъде ми харесва,много,много,много..... :( :( :) Благодаря виииииии :wors: :wors: :wors:

П.С. Как е четвъртата? ;)

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Благодаря!!!! На всички участвали в този проект ОГРОМНО благодаря!Прекрасна книга,поднесена по прекрасен начин.

И друг път съм казвала,че във фен преводите личи невероятната любов с която са правени,личи си от всяка нежна дума,от най-подходящия израз за описание.Страхотна работа и на преводачи и на редактори.

А самата история ме заплени, както се казва в заглавието, загубих сърцето си /всеки знае,че при предните мрънках/. Забавно надлъгване между двамата, едно закачливо настроение,което държи малко глупава усмивка на устните ми.

Главната е малка пакостница,абе абсолютна лудетина,но каквото и да прави,е много сладка и тъй силно привързана към баща си и дома - просто ми грабна сърцето. Ама грабна и Дуги - странно, но не гледах на него като на прокълнат, заради изблиците му. Просто като на мъж ударен от тайфуна "София". Той геройски се бори,опита да удържи на напора, но......а аз завиждах на главната - интересно усещане ще да е, заради теб да избухват /от любов,от страх да не те изгубят/и ти да си онази,която успокоява бурите.

От всички страни я гледам тая книга и отвсякъде ми харесва,много,много,много..... :clap: Благодаря виииииии :wors:

Е, тук вече Слънце, съм ама напълно съгласна с тебе http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif .Изглежда , че всички си загубихме сърчицата по Дуги. :inlove1: А пък екипа ни от преводачи и редактори е просто прекрасен.Да им благодарим :wors: и все така , да ни радват с хубави историйки! :withflowers:

От всички страни я гледам тая книга и отвсякъде ми харесва,много,много,много..... :withflowers::inlove1::clap: Благодаря виииииии :wors: :wors: ;)

Плясъче, сега вече знам, че безсънните нощи на янето и тройната редакция след това си е струвало не ами струвало. Кой викаше от екипа - ей за таквиз коментари е всичко. На въпроса ти: тъй като си пазиме ентусиазма сиреч не четем предварително мога да ти кажа само, че ша са забъркат двете наследнички на бялата вещица и ша падат големи галимации. Дали са толкова добри колкото дуги още не мога да кажа.

Рум, чеки ся та изтропам и да възнегодувам аз. Какво е това второ лице мн.ч. след като се пише в първо мн.ч щом си в кюпа? Аве аз отдавна са точа си напиша обновения екип ама ша видиш ти като го сторя едно ви и да им.

Рум, чеки ся та изтропам и да възнегодувам аз. Какво е това второ лице мн.ч. след като се пише в първо мн.ч щом си в кюпа? Аве аз отдавна са точа си напиша обновения екип ама ша видиш ти като го сторя едно ви и да им.

:wors::wors:;)

Сънчо, що ме издаваш тъй ;):wub:

Исках да е изненадана тайна :inlove1: кога излезе??? :withflowers: , тогас с чиста съвест ще пиша НИЕ. :clap:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.