Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Ин дЪ другата тема :wors: благодарх и на нашите трудолюбиви и мили,

редакторки,но и тук е мястото да си поднеса най-най-искреното Мерси :)

Увидях та аз ама като знам кво им беше на май уандърфул хубавици и кви гащи с перка надянаха реших да доъндърлайна.
  • Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Увидях та аз ама като знам кво им беше на май уандърфул хубавици и кви гащи с перка надянаха реших да доъндърлайна.

Ох,ОБОЖАВАМ ти коментарите :)

Аз пак се пускам в търсене. :) Много моля Марина Тодорова да ми драсне едно ЛС тук или в ескейп. Упс, намерих те. :wors:

Редактирано от NELG (преглед на промените)

That Familiar Touch-книжката не е много дълга,но е страхотна.Главната си е навила на пръста да пътува и види свят,но скитанията са временно забранени заради опасноста от нови отвличания и т.н.Естествено тя успява да се изплъзне и хваща гората .Още в първия свят,в който попада си навлича белята.Не помня как се казваше,но е мн странен свят на учени със странни закони.Та главния я спаси.Приюти я при себе си и сещате се-20 плюс.Не си спомням вече ,но май тя разбра,че той е предопределен за нея и хем му се дърпаше хем не.

А бе много приятна книжка,но съм я позабравила.

Death by Ploot Ploot -за тази имаше доста лоши отзиви в нета.Била изсмукана от пръстите,прекалено мн секс и т.н.

Отгоре на това самата авторка е обвинена от читатели в измама (не помня каква) и май се съдеше с бившия си издател.Така че съм изненадана ,че има нова книга-Cat Scratched!

ПП Кориците са наистина ужасни.Пълна отврат.Да се чудиш искат ли издателите да продават или не?!

От два дни не съм влизала, та затова чак сега благодаря за прекрасната изненада - Дара Джой, "В гората на Къркпатрик"!

На Съни, Плами, Крис, Хрис и всички останали помагачи от екипа - ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ за труда, времето и прекрасния подарък!!! Нали знаете, че не само аз, но и всички тук МНОГО, МНО-О-О-О-О-ГО ВИ ОБИЧАТ!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

P.S. Още миналата седмица прочетох "Венчило с варварина", ама дъщерята се тръшна с гнойна ангина и се отплеснах, та затова да Ви пиша сега: книгата е пълна разкошотия! Чудесен избор, прекрасен превод, изобщо - пълна десятка!!! Още веднъж Ви благодаря за това безценно допълнение към колекцията ни! :angry:

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

След като се запознах с две от книгите на Карън Робърдс , имам желание да прочета и останалите.Затова имам следната молба:МОЛЯ, търся да прочета„Обсебена“,„Опасно лято“,„Да се довериш на непознат“,„Райско гнездо“,„Изчезнала“,всички са на издателство„Калпазанов“.Вече видях,че Жани ще сканира „Детето на Маги“ :angry::wors::wors:

Аз ги имам всичките (е, в момента „Обсебена“ е в баща ми - чете я, но ще ми я върне, пък и тя май е новичка?), и мога да ги дам на Жани за скан, ама предната неделя и оставих доста книжки за скан, та ще трябва да почакаш.

Другата възможност е, ако някое от новите момичета от Варна има възможност и желание за скан - да ми пише на лични.

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

В последно време съм поизоставила четенето. Прочетох Вампирът, който ме обичаше и отново ми се възроди желанието за четене. Благодаря за превода. :)

Сега ми се чете любовен роман с приказен сюжет. Сеща ли се някой за нещо такова което да си заслужава? :)

В последно време съм поизоставила четенето. Прочетох Вампирът, който ме обичаше и отново ми се възроди желанието за четене. Благодаря за превода. :)

Сега ми се чете любовен роман с приказен сюжет. Сеща ли се някой за нещо такова което да си заслужава? :help:

Амиии не знам какво разбираш под приказен сюжет, но ако не си чела "По-силна от магия" на Хедър Кулман, и имаше още една с вълшебната фея кръстница (не съм я чела, но Тихи ми я разказва преди време) - "Кристалната пантофка". Изобщо погледни тук, Гането е качила резюметата на книгите от приказната поредица на Калпазанов:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=781&showentry=5070

Аз ги имам всичките (е, в момента „Обсебена“ е в баща ми - чете я, но ще ми я върне, пък и тя май е новичка?), и мога да ги дам на Жани за скан, ама предната неделя и оставих доста книжки за скан, та ще трябва да почакаш.

Другата възможност е, ако някое от новите момичета от Варна има възможност и желание за скан - да ми пише на лични.

Иве, благодаря ти много мила!Сега като знам,че ги има ще изчакам търпеливо да им дойде времето за скан! :help:

А що се отнася до „Обсебена“ е излязла 10.2009,така,че срока от 1 година е минал. :)

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

За роман с приказен сюжет се сещам за "Големия лош вълк" . На мен ми хареса и го обсъждахме в Читателския клуб. Нещо като червената шапчица, но стила беше приятен. Аз лично не съм очарована от По-силна от магия" на Хедър Кулман, но то всичко е до въпрос на вкус.

За роман с приказен сюжет се сещам за "Големия лош вълк" . На мен ми хареса и го обсъждахме в Читателския клуб. Нещо като червената шапчица, но стила беше приятен.

Аз лично не съм очарована от По-силна от магия" на Хедър Кулман, но то всичко е до въпрос на вкус.

Абсолютно точно изрази и моето виждане,по отношение на двете книги. С приказен сюжет,май беше "Вълшебната кръстница" или "Кристалната пантофка"/май съвременна/ и пълна боза.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Амиии не знам какво разбираш под приказен сюжет, но ако не си чела "По-силна от магия" на Хедър Кулман, и имаше още една с вълшебната фея кръстница (не съм я чела, но Тихи ми я разказва преди време) - "Кристалната пантофка". Изобщо погледни тук, Гането е качила резюметата на книгите от приказната поредица на Калпазанов:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=781&showentry=5070

За "По-силна от магия" подкрепям с две ръце. На мен ми е любимо книжле, страшно забавно, има едно духче, което спуква от смях, но като цяло не може да се каже, че е съвсем лековата книга.

Колкото до "Кристалната пантофка", тя е съвременна с вълшебен елемент. Като цяло не е лоша, но в един момент на мен ми се стори малко монотонна. Може и да е било поради факта, че я четох на компютър и съответно ми се наложи да я проточа малко във времето. Но все пак не ми харесваше на моменти как авторката представяше главната, сякаш с непрестанното повтаряне, че е несигурна и не е голяма красавица, трябваше и читателя да повярва, вместо с действията й да се убеди, че е така.

Също "Големият лош вълк", за малко да го забравя, препоръчвам го и аз. Наистина доста добра книга, но приказния елемент не е кой знае колко застъпен, според мен поне. Просто са взаимствани един-два елемента от "Червената шапчица".

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Момичета, моля за малко помощ, че тотално се омотах :wors: Дажаки Колинс има новела "Връзки в Ел ЕЙ" , а преди това има издадени четири отделни книжки "Мания" , "Власт" и още две , на които имената в момента ми се губят. Та въпроса ми е за една и съща книга ли става въпрос или са различни....До сега търсих и според мен трябва да са отделни книги , ката четирите книжки "Мания" и т.н са от една поредица, а "Връзки в Ел Ей" е новела , но намерих и на места в които пише , че всъщност това е една книга ....Моля ви осветете ме..... :whist:

Първото издание е на 4 отделни книги от поредица "Връзки в Ел Ей". Миналата година бяха преиздадени в една книга "Връзки в Ел Ей", като 4 части в нея. Не е новела, а роман. Едно и също е съдържанието им.

Първото издание е на 4 отделни книги от поредица "Връзки в Ел Ей". Миналата година бяха преиздадени в една книга "Връзки в Ел Ей", като 4 части в нея. Не е новела, а роман. Едно и също е съдържанието им.

Много благодаря! И аз така си мислех , но не бях сигурна :wors:

Понеже таковата защото аз имам един голям грях, ама накрая ма хвана "много ме е срам" та реших между варварина и следващата изненада, която е във фурната на 200 да са попрая и да ви разнообразя с нещо сътворено с много либоф от Alena, и с което тя ма изненада още преди два месеца, ама аз блях. Та на вашето внимание

Дара Джой - В гората на Къркпатрик

Аз сега се включвам и искам да изкажа огромните си благодарности на Alena & Dream Team за превода :) Да сте живи и здрави,момичета и ви пожелавам много много успехи Публикувано изображение

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Здравейте момичета :go ahead: Мога ли да помоля някоя от вас да качи книгата на Карен Робардс "Необуздана страст" на ново, защото стария линк не работи. Прочетох тези дни първата книга от поредицата и ми се иска да си чета втората през уикенда :devil2: Благодаря много предварително ;)

Сори,обаче едно от новите момичета от Варна няма нужната машинария за скан.

Бих искала да изразя огромно благодарности към екипа на dream team кафе, за всичките усилия който полагат и за цялостна работа , която ни доставя огромно дози удоволствие. По повод последните качени книги, Плане, Инка невероятнисте. Предполагам , че много хора ви го казват но без без вашите усилия, без вашата страст,без вашето желание и разбира се без вашия хъс за работа магията на любовния свят нямаше да бъде съшият. :P;)

Бих искала да изразя огромно благодарности към екипа на dream team кафе, за всичките усилия който полагат и за цялостна работа , която ни доставя огромно дози удоволствие. По повод последните качени книги, Плане, Инка невероятнисте. Предполагам , че много хора ви го казват но без без вашите усилия, без вашата страст,без вашето желание и разбира се без вашия хъс за работа магията на любовния свят нямаше да бъде съшият. :P:cool:

То аз трябва благодаря и на теб и на всички разкошоти, благодарение на които това кафене - как го измисли бе шемет с шеметова, аз твърдя че бирария ама тебе само тоЛти у главата - е не само усърдна работа, много ентусиазъм, а и див купон. И най-важното резултатите са видни.

Мерси за книжките:whist:)На Карън Роуз отдавна съм я чела и отново ще я започна.Много увлекателна и динамична определено криминално-любовен роман.

Мерси за книжките:rolleyes:)На Карън Роуз отдавна съм я чела и отново ще я започна.Много увлекателна и динамична определено криминално-любовен роман.

Хмм тъкмо се чудех коя от двете да почна първа ама щом я хвалиш толкова тя ще е :clap:

Хмм тъкмо се чудех коя от двете да почна първа ама щом я хвалиш толкова тя ще е :)

Не се чуди,а направо я почвай-книжката си е страхотна и наистина си има от всичко-кримка,злодей,готини герои,любов.Разглеждах стелажа с книги в супера,че нямах какво да чета и тя първа попадна в полезрението ми-прочетох 1-2 стр. и си я взех.За което не съжалявам(а често ми се е случвало да го правя).

Редактирано от liq t. (преглед на промените)

Не се чуди,а направо я почвай-книжката си е страхотна и наистина си има от всичко-кримка,злодей,готини герои,любов.Разглеждах стелажа с книги в супера,че нямах какво да чета и тя първа попадна в полезрението ми-прочетох 1-2 стр. и си я взех.За което не съжалявам(а често ми се е случвало да го правя).

Вече я прочетах и наистина е много много интересна отдавна не бях чела нещо такова :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.