Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Стефи, книжката нямаше анотация, гледах и в блога на Гането, но и при нея не е отбелязано. Иначе аз щях да го напиша. Не съм я чела и не мога да кажа нищо, но ще чакам и аз за коментар.

Редактирано от Слава (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2025

Жани, БЛАГОДАРЯ ТИ много миличка!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :cool:

Почвам я веднага. :down:

Стефи, книжката нямаше анотация, гледах и в блога на Гането, но и при нея не е отбелязано. Иначе аз щях да го напиша.

Не съм я чела и не мога да кажа нищо, но ще чакам и аз за коментар.

Благодаря за отговора :ph34r: И аз май ще изчакам за коментарче :lol6:

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

момичета бързам бия отбой с прозбата си щот успяха ми я поръчат дажи. И все пак благодаря ощи веднаж.

Мила, книжката има ли анотация и дали е интересна? Можеш ли да кажеш нещо повече за нея? Благодаря ти предварително :whist:

Не съм я чела още,но намерих само това за книгата! :)

Ейми притежава лице, което от една страна я представя като красавицата, а от другата като – звяра. Тя приема нова самоличност, защото бяга от преследвачи, а единственият, който може да каже коя е тя наистина се колебае – неин враг или…

Допълнително ще споделя като я прочета:P

Много МОЛЯ за помош, всеки,който говори език различен от български Трябва ми определение на думата ШУАНИ /роялистки привърженици от времето на Френската революция,но израза идва/май/ от някакво въстание в Бретан ли..../, това го схванах от Украинската уикипедия, но не е коректно съвсем. Така,че английско,френско,немско,испано и всякакво друго говорящи помагайте,че да ми е свястна редакцията.

Имам една молба, ако може Деница Янкова Димова да ми драсне едно ЛС. Благодаря предварително

Първо искам да благодаря за всички новокачени книжки :) Страхотни сте, момичета :ph34r:

И аз искам да се похваля, че днес цял ден си обикалям у дома и подскачам от кеф... и моята книжка за Джулиън пристигна и място не мога да си намеря от радост. Страхотна е!!! Благодаря ви, благодаря, благодаря! Обичам ви http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И под секрет да кажа изкуших една приятелка, майка ми, че май и брат ми да я прочетат, когато я прочетат ще споделя. И брат ми много се впечатли от корицата... Адашче, отново ти благодаря за тази наслада за очите :question:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Автор

Софи Кинсела - Беки Б. в Манхатън

С поздрави за Хеси. :gift:

Благодаряяя :gift:

Прибрах я директно за себе си.. Макар че редакторките ми после ще ме обвинят в корупция, ама.. :question:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Много МОЛЯ за помош, всеки,който говори език различен от български

Трябва ми определение на думата ШУАНИ /роялистки привърженици от времето на Френската революция,но израза идва/май/ от някакво въстание в Бретан ли..../, това го схванах от Украинската уикипедия, но не е коректно съвсем. Така,че английско,френско,немско,испано и всякакво друго говорящи помагайте,че да ми е свястна редакцията.

Шуани е по името на Жан Шуан - водача, предполагам си го открила вече. Това са последователи на роялистко движение срещу френската революция в дванадесет западни провинции и най-вече Бретан. По принцип трябва да са шуани, но никъде на бг не го срещнах така, а навсякъде и като превод и в литературата са само роялисти. Може и така само да го оставиш, освен ако няма конкретни детайли, които да изискват уточнение за името на движението ... в такъв случай си ги плескай да са "шуани" и готово ... или "шуанисти" може би би звучало литературно по-коректно.

Момичета и аз си получих книжката.Наистина изглежда страхотно. Благодаря за труда и на преводачите ,и на тези,които се заеха да я отпечатат и изпратят.:baby: Голямо удоволствие е да я държиш в ръка,а не да се взираш в компа.

Не съм я чела още,но намерих само това за книгата! :baby:

Ейми притежава лице, което от една страна я представя като красавицата, а от другата като – звяра. Тя приема нова самоличност, защото бяга от преследвачи, а единственият, който може да каже коя е тя наистина се колебае – неин враг или…

Допълнително ще споделя като я прочета:lol6:

Благодаря! Май ще си я изтегля, звучи ми интересно... :blink:

Момичета и аз си получих книжката.Наистина изглежда страхотно.

Благодаря за труда и на преводачите ,и на тези,които се заеха да я отпечатат и изпратят.:yanim:

Голямо удоволствие е да я държиш в ръка,а не да се взираш в компа.

Благодаря за милите думи, много се радвам че ти харесва. Книгата наистина заслужаваше да се направи на хартия заради сюжета и страхотната корица на Миа. Хората от печатницата наистина заслужават голяма похвала, отдавна не съм виждала подобен професионализъм.

Нашта тъпа поща не ми праща известие,че имам колетче.Ама като ви слушам,че сте си получили книжките,направо им се натресох на гишето и сега си имам Вампирът.....Чудничка е, и как греячт тия беееели листи.Кукла!

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Момичета, търся една книга и моля за малко помощ. Не съм сигурна, но беше мисля че беше част от сборник. Бяха две или три приятелки, едната се беше оженила, а другата и беше облякла дрехите, за да заблуди гостите докато се измъкнат младоженците. Дрехите и бяха тесни, обувките малки ... нещо такова и попадна в къщата на бизнесмен отшелник. Мерси предварително.

Кукла и половина.Книжката е хубава,но и историята ми хареса!

Момичета, аз пак съм се зачела. Знам, че не е в правилната тема ама реших че този цитат е най подходящ за идващият празник – бил той Свети Валентин или Трифон Зарезан.

Ръцете му сграбчиха страните й със стряскаща скорост и я принудиха да вдигне поглед към него.

— Чуй ме — каза той с равен и напрегнат глас, — и чуй добре, защото ще го кажа само веднъж. Желая те. Горя за теб. Нощем не мога да спя от копнеж по теб. Желаех те дори, когато не те харесвах. Това е най-влудяващото, омагьосващо и проклето нещо на света, но е истина. И ако чуя още една глупост да излиза от устните ти, ще те вържа за проклетото легло и ще те имам по сто различни начина, докато глупавата ти глава най-накрая проумее, че ти си най-красивата и желана жена в Англия и ако другите не го виждат, значи са проклети глупаци.

Затова ми се прииска с него да създам през идващите дни подходящо настроение за всички ви, и някак да го опаковам като специален подарък за рождения ден на наша Плясъкова. Галенце пускаме я днес специално и за теб и ти желаем ей такъв Тони /квото и да му е инак името/ да сгрява дните ти и за напред. На всички приятни мигове с Тони ама не Малъри а Бриджъртън - най-новият любимец на наша Джула. Аве голема либоф станаха двамцата, чак да завидиш, че и Крис и Гайчо чак надничаха. Сега е ваш ред:

Виконтът, който ме обикна

Момичета, аз пак съм се зачела. Знам, че не е в правилната тема ама реших че този цитат е най подходящ за идващият празник – бил той Свети Валентин или Трифон Зарезан.

Ръцете му сграбчиха страните й със стряскаща скорост и я принудиха да вдигне поглед към него.

— Чуй ме — каза той с равен и напрегнат глас, — и чуй добре, защото ще го кажа само веднъж. Желая те. Горя за теб. Нощем не мога да спя от копнеж по теб. Желаех те дори, когато не те харесвах. Това е най-влудяващото, омагьосващо и проклето нещо на света, но е истина. И ако чуя още една глупост да излиза от устните ти, ще те вържа за проклетото легло и ще те имам по сто различни начина, докато глупавата ти глава най-накрая проумее, че ти си най-красивата и желана жена в Англия и ако другите не го виждат, значи са проклети глупаци.

Затова ми се прииска с него да създам през идващите дни подходящо настроение за всички ви, и някак да го опаковам като специален подарък за рождения ден на наша Плясъкова. Галенце пускаме я днес специално и за теб и ти желаем ей такъв Тони /квото и да му е инак името/ да сгрява дните ти и за напред. На всички приятни мигове с Тони ама не Малъри а Бриджъртън - най-новият любимец на наша Джула. Аве голема либоф станаха двамцата, чак да завидиш, че и Крис и Гайчо чак надничаха. Сега е ваш ред:

Ех.............

Ай сЯ кажи ми как да работя??????

Отивам на компа на колежката да си я дръпна и бия отбой :P

Аз празнувам и двата празника-да не пропусна нещо.Благодаря за труда и старанието,а книжката я почвам при първа възможност.

ЧРД на рожденничката и да почерпи,че само шоколад ми е пред очите.

Страхотно,отново огромна и приятна изненада! Благодорности на екипа А, пък и наричането, направо ме тросна, трясна-разбирай ТРОГНА

О, момичета, чудесни сте! Благодаря ви, че ни радвате толкова много.

Юле, хайде кога да чакаме наследника? Остана ли още много време до термина?

Страхотно,отново огромна и приятна изненада! Благодорности на екипа

А, пък и наричането, направо ме тросна, трясна-разбирай ТРОГНА

Ами планирана беши за неделята да ви е баш празнично, но днес поводът ми се стори достатъчен пък и много момичета могат само уикенда да и се насладят и затова днес ша е хубав ден за българската демокрация пък.

Хи хи хи, Сънчо, пак го направи номера :speak: Размята примамката пред нас, и ние търчим, забравили и работа, и всичко ;)

Честит рожден ден и от мен, Гале! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.