Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Благодаря за книжките!

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте момичета! Искам да попитам от коя книга е тази корица (която Вие сте обработили) :) ?

Публикувано изображение

Известна е, ама не мога да се сетя та дори да ме убиете....

Редактирано от The_young_girl (преглед на промените)

Здравейте момичета! Искам да попитам от коя книга е тази корица (която Вие сте обработили) :) ?

http://prikachi.com/images/298/2920298u.jpg

Терзания май че се казваше. Втора книга от поредица. Първата беше Падналите ангели.

Здравейте момичета! Искам да попитам от коя книга е тази корица (която Вие сте обработили) :biggrin: ?

http://prikachi.com/images/298/2920298u.jpg

Терзания май че се казваше. Втора книга от поредица. Първата беше Падналите ангели.

Да, Терзания от Лорън Кейт

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Момичета,изтеглила съм "Кръстопът на чувствата" на Кренц,за което нямам абсолютно никакъв спомен.По принцип,не обичам да ми се меша либов с кримка,та бягам кат дявол от тамян,от тая авторка.Ама,ся кат ми са е пръкнала тая книга на компа, ще я мина.Я кажете за ко иде реч?

Графиня Просякиня

Хах, ще се спукам от смях. На първата корица жената поразително ми прилича на Клаудия Шифър Публикувано изображение , а на четвъртата тоя каубой 'ич не ми се връзва със съдържанието на книгата Публикувано изображение Направо нямам думи Публикувано изображение Ако и превода е като кориците... Аз съм чела изданието на Хермес от Знаменити романи в три части и съм с доста добри спомени. Благодаря за книгите :whist:

Книгата е много добра. И аз имам тритомното издание. Абстрахирайте се от корицата и ще ви хареса, макар да не е типичния любовен роман, на който сме привикнали. По-скоро е драма и приключенски.

Романа е страхотен наистина. Незнаех обаче защо няма автор. Сега като ми остане време ще сканирам и малко книги на Емил Ришбург. Да помоля ако някои от романите от списъка е в нечий списък или вече сканиран, пък сам го пропуснала да се коригирам: Воденичарската усойка І-Емил Ришбург Воденичарската усойка ІІ-Емил Ришбург Прокълнатата дъщеря-Емил Ришбург Двете люлки-Емил Ришбург Чародейка -Емил Ришбург Влюбените от париж -Емил Ришбург египетски нощи - кони брокуей Омагьосаният остров - Бронуен Уилямс Знахар - Гадеуш Доленга - Мостович Морал - Гадеуш Доленга - Мостович рицар на любовта - елизабет чадуик Домът без слънце - Евелин Мер Буйната трева - Магали Когато щастието отреди - Мадлен Фловей Любовта на монахинята - Марион Дели Кръстосани пътища - Марион Дели Този за когото мечтаех - Пиер Алсиет Жената със затворени очи - Пиер Лермит Господарката на замъка Шинстън - Флорънс Бъркли Роза Перен - Чарлс Фьолей

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

Романа е страхотен наистина. Незнаех обаче защо няма автор. Сега като ми остане време ще сканирам и малко книги на Емил Ришбург.

Да помоля ако някои от романите от списъка е в нечий списък или вече сканиран, пък сам го пропуснала да се коригирам:

египетски нощи - кони брокуей

Омагьосаният остров - Бронуен Уилямс

Мила, тези са сканирани :)

Романа е страхотен наистина. Незнаех обаче защо няма автор. Сега като ми остане време ще сканирам и малко книги на Емил Ришбург.

...

А да имаш случайно тритомното издание на Калпазанов от Знаменити романи на "Тайните на един гроб"? Една също прекрасна книга като графиня-просекиня. Сканирала съм първия том... но сега с тоя скенер... не се знае кога ще я довърша.

Момичета дали някоя от вас би могла да ми изпрати по скайпа романа Джакаранда на Ребека Брандуейн!Тези дни ми се прииска да го прочета но се оказа че ликът му е изтрит!Благодаря предварително! :)

Момичета дали някоя от вас би могла да ми изпрати по скайпа романа Джакаранда на Ребека Брандуейн!Тези дни ми се прииска да го прочета но се оказа че ликът му е изтрит!Благодаря предварително! :)

няма проблем, но какъв ти е скайпа

Надявам се, че няма проблем да съобщя че във форум Муза има конкурс за Непризнати грехове на Лайза Клейпас, за жалост победителя ще е само един, но какво да се прави... -> http://muse.forumotion.net/t1242-topic

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

А да имаш случайно тритомното издание на Калпазанов от Знаменити романи на "Тайните на един гроб"? Една също прекрасна книга като графиня-просекиня. Сканирала съм първия том... но сега с тоя скенер... не се знае кога ще я довърша.

Нямам я за съжаление а и не съм я чела. Скоро ще си ходя до родния край и от доста време една комшийка ми е обещала да прегледам книжките и, а тя има доста и от дълги години събира. Ще видя тя дали няма да я има.

Майка ми я има, по мои спомени. Но по-рано от края на февруари - началото на март няма да мога да се добера до нея.

Аз може би дотогава ще съм си купила нов кабел за скенера, че този много рядко ме слуша. Тази вечер обаче към полунощ реши да бъде добричък и захапа... Доналд Катрин Коултър - Озарена от любов

Момичета искам да ви благодаря за невероятното удоволствие от четенето на "Вампирът който ме обичаше" :cheers::wors: Толкова много ми хареса първата книга.Надявам се да се появи цялата поредица в книжен формат. Романът беше невероятен... с перфектен преод..още веднъж благодаря ви.

Светлина в сянката - Джейн Ан Кренц

Благодаря много за книжката! Отдавна я търса, за да мога да прочета и втората, която отдавна събира прах на рафта.

Момичета,изтеглила съм "Кръстопът на чувствата" на Кренц,за което нямам абсолютно никакъв спомен.По принцип,не обичам да ми се меша либов с кримка,та бягам кат дявол от тамян,от тая авторка.Ама,ся кат ми са е пръкнала тая книга на компа, ще я мина.Я кажете за ко иде реч?

Гале, над половин час писах отговор :cool: - супер подробен беше - и като да го въведа, интернета ми "мигна", и ядец, нищо не се постна :clap: - ужас, нямам нерви да го пиша пак сега - звънни ми да ти кажа по телефона набързо за съдържанието на книгата!

По-нататък, като ми мине яда, може да го напиша все пак, че да го виждат и други...

Момичета имам една малко необичайна молба - дали някоя от вас би могла дами помогне да се сдобия с електронен вариант на романа Посмъртни записки на клуба Пикуик на английски език?Предварително благодаря! ;)

Момичета имам въпросче-Ирис пуснаха ли новата книга на Кони Мейсън?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.