Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

На работа съм и не мога да я тегля.Самостоятелна е нали,намя общо с Надарения и Рицарят.....

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

На работа съм и не мога да я тегля.Самостоятелна е нали,намя общо с Надарения и Рицарят.....

Не няма. Плясъче щеш ли я?

Значи аз спирам да раБотя и почвам книгата!!!

Точно за такъв случай съм си пригодила едно стихче.

Станала рано зарана

нашата мама Мецана

книжка от компа свалила

работа всяка друга затрила!

:baby::whist::ph34r::baby:

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Понеже таковата защото аз имам един голям грях, ама накрая ма хвана "много ме е срам" та реших между варварина и следващата изненада, която е във фурната на 200 да са попрая и да ви разнообразя с нещо сътворено с много либоф от Alena, и с което тя ма изненада още преди два месеца, ама аз блях. Та на вашето внимание

Дара Джой - В гората на Къркпатрик

Ииииии аз си мислех, че не е готова. Малеееее Сънииии, направо, нямам думи. Ама нали си мой човек ще ти го простя само този път. Веднага я мяткам на Айпода и утре на лекциите, ще я чета. :clap:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Не няма. Плясъче щеш ли я?

Кое да ща? Всичко ща! И 20-те и "+" искам.Като се върна ще си я дръпна,тука нета ми спира в 14,00

Кое да ща? Всичко ща! И 20-те и "+" искам.Като се върна ще си я дръпна,тука нета ми спира в 14,00

Ми щях ти я пратя по скупето ама както го пожелайш

Ииииии аз си мислех, че не е готова. Малеееее Сънииии, направо, нямам думи. Ама нали си мой човек ще ти го простя само този път. Веднага я мяткам на Айпода и утре на лекциите, ще я чета. :blink:

Ми кат щураш по лекции и бегаш от трасето как да обади? Ама вчера със сичките ми галимации некак стана. Плами, Крис, Хрис, Тори обичам ви.

Хм, аз щото това книжле го нямам в статията в блога, та рекох да я прибавя и влезнах в сайта на Дара Джой. И останах с отворена уста... При книгите й пише следното:

Matrix of Destiny Series

Knight of a Trillion Stars

Rejar

Mine to Take

That Familiar Touch

Death by Ploot Ploot

Cat Scratched!

А в описанието на четвъртата във Фикчън ДБ пише:

The beloved Matrix of Destiny series continues with the exciting tale of the beautiful feline shapeshifter Soosha. The Familiar woman yearns for exotic adventure, and must defy her king's orders to stay planetside. She sets off on a secret escapade to discover new worlds. Soon, her journey leads her to a mysterious land– and a very compelling stranger named Daxan...

Някой да знае нещо по въпроса?

Пламето ша знай пощурела е нещо по тез та ги е подкарала по домова книжка. Кат ми са яви ша питам.

Пламето ша знай пощурела е нещо по тез та ги е подкарала по домова книжка. Кат ми са яви ша питам.

Дам, покажи й и това, та да знам какво да правя:

http://www.amazon.com/dp/B0041D88X8

Ох ама и Дара къ се излага с тея корици, аз лично ако не знаех, че пише добре, само заради кориците на тея книги нямаше да взема. Само ги вижте:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:baby::hush::down: :down:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ох, обичам ви много!!!! Дара Джой!!!!!! Обожавам я, обожавам и вас!!!!! Прегръщам ви, целувам ви.... Не мога да уцеля буквите по клавиатурата от вълнение! Много много много ви благодаря!!! Подарявам ви по една красива роза, поднесена от личния ми куриер:

post-202133-0-91145500-1296045933_thumb.

И аз да благодаря за книжката :hush:

А това стихче е :baby:

Точно за такъв случай съм си пригодила едно стихче.

Станала рано зарана

нашата мама Мецана

книжка от компа свалила

работа всяка друга затрила!

:down::down::lol6::lol6:

Имам една питанка: Романа съвременен ли е или исторически?

Доколкото аз знам е съвременен :baby:

"Гората на Къркпатрик" не е роман, по-скоро е разказ от 40страници и е съвременен. Но то понякога количеството не е важно, а качеството.:baby:

Имам една питанка: Романа съвременен ли е или исторически?

Хвърлих бегло погледче, май е съвременна, ама това ще каже Съни :baby: Алена, Дрийм тийм, страхотно ви благодаря! А теб съм те признала, Съни - пускаш книжките и ни гледаш сеира :hush: Ето, аз сега съм на работа, пуши ми главата, викам - я да видя кво има във форумчето ни... И, о, изненада! Айде сега познай от раз какъв мерак имам за работа :down:

Ок. Мерси...

Ох, обичам ви много!!!! Дара Джой!!!!!! Обожавам я, обожавам и вас!!!!! Прегръщам ви, целувам ви.... Не мога да уцеля буквите по клавиатурата от вълнение! Много много много ви благодаря!!!

Подарявам ви по една красива роза, поднесена от личния ми куриер:

Малеее, и да няма ентусиазъм човек заради този куриер си струва да попревежда :baby:

Картланд, Барбара

Сенки от миналото : [Роман] / Барбара Картланд ; Прев. от англ. Милчо Ат. Германов. - София : Абагар Холдинг, 1993 (В. Търново : Абагар). - 222 с. ; 20 см. - (Барбара Картланд ; 11)

Ориг. загл. Armour Against Love / Barbara Cartland. - Офс. изд.

Картланд, Барбара

Кармата на любовта : [Роман] / Барбара Картланд ; Прев. от англ. Величка Тотева. - София : Абагар Холдинг, 1993 (В. Търново : Абагар). - 172 с. ; 20 см. - (Барбара Картланд ; 9)

Ориг. загл. The Karma of Love / Barbara Cartland. - Офс. изд.

Ели, би трябвало да са тези :lol6:

Точно тези са, мерси много. :speak:

Малеее, и да няма ентусиазъм човек заради този куриер си струва да попревежда :P

Да, дръж го под око тоя куриер, че скоро доста работа ще има:lol6:.

Склонна съм всеки ден да ви го пращам.... :speak:

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Кат пусни дълга коса, куриера де, пратете го нанасам. А инак момичета молим да ви не изволнят ся зарад мен. Аз само таковата... да са отсрамя. Ша стрелям и сериозно скоро - тогаз вече ама сигура ша си струва и скатавка от работа.

"Гората на Къркпатрик" не е роман, по-скоро е разказ от 40страници и е съвременен. Но то понякога количеството не е важно, а качеството.:speak:

Абсолютно единомислие :mark:

Скътах се,прочетох разказа и съм страшно замислена от

дълбокомислието му!

През цялото време държа будно съзнанието ми.

Пак да благодаря много на Alena

превода е прекрасен и напълно ме потопи в атмосферата!

Еротиката напълно задоволи НЕзадоволимият ми взор :lol6:

Леприконче и аз съм пристастена към Дара.

Преди седмица "зарибих"едната колежка -

ха познайте какво прави от тогава :)

Мдааа-чете та се носи/в раб.време също :hush: /

Сега е на "надареният" и когато и казах,

че работите и по Реджар/мммммммммм/

тя изпадна в еуфория..........

цитат

"ох,леле,милото ми коте"

:P

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

Сега това уточнение го правя не защото искам умаловажа труда на Пламето. Тя разкошотота откога ми го е навряла в носа таз убавиня. Но искам много дебело да подчертая, че без скорострелната реакция на редакторките на разказа, той можеше се окаже още три месеца на моя комп само. Крис, Хрис голяма работа сте, ама вие си го знаете. Плами все така да ни разнообразяваш с някоя странна планетарна или дори само горско зелена магия.

Сега това уточнение го правя не защото искам умаловажа труда на Пламето. Тя разкошотота откога ми го е навряла в носа таз убавиня. Но искам много дебело да подчертая, че без скорострелната реакция на редакторките на разказа, той можеше се окаже още три месеца на моя комп само. Крис, Хрис голяма работа сте, ама вие си го знаете. Плами все така да ни разнообразяваш с някоя странна планетарна или дори само горско зелена магия.

Ин дЪ другата тема :wors: благодарх и на нашите трудолюбиви и мили,

редакторки,но и тук е мястото да си поднеса най-най-искреното Мерси :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.