Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Плясъче, сега вече знам, че безсънните нощи на янето и тройната редакция след това си е струвало не ами струвало. Кой викаше от екипа - ей за таквиз коментари е всичко. На въпроса ти: тъй като си пазиме ентусиазма сиреч не четем предварително мога да ти кажа само, че ша са забъркат двете наследнички на бялата вещица и ша падат големи галимации. Дали са толкова добри колкото дуги още не мога да кажа.

Рум, чеки ся та изтропам и да възнегодувам аз. Какво е това второ лице мн.ч. след като се пише в първо мн.ч щом си в кюпа? Аве аз отдавна са точа си напиша обновения екип ама ша видиш ти като го сторя едно ви и да им.

Вярно, наистина си е заслужавало, след като предишните две книжки бяха приети с резерви, за тази просто ме беше страх, но подобни коментари наистина ме ощастливяват. Миси отново момичета.

Колкото до четвъртата и аз нямам търпение, за съжаление не мога да обещая че ще стане факт скоро, но може би към началото на март ще запчна да работя по нея.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сънчо, що ме издаваш тъй :):wub:

Исках да е изненадана тайна

Що си траеш,бе момиче? Толкова е хубаво още някой да ни радва! Пак благодарско на всички ви!

Колкото до четвъртата и аз нямам търпение, за съжаление не мога да обещая че ще стане факт скоро, но може би към началото на март ще запчна да работя по нея.

Аааа,за никъде не бързаме, ама приказката си е вярна "Апетита идва с яденето"..... :ph34r:

здравейте,някой може ли да ми каже от къде да си сваля книга за бременни? Търсих, но намерих само на Д-р Спок за бебето, а ми трябва за самата бременност.Благодаря

здравейте,някой може ли да ми каже от къде да си сваля книга за бременни? Търсих, но намерих само на Д-р Спок за бебето, а ми трябва за самата бременност.Благодаря

Поредица "Бременност и майчинство"

01.Лоранс Перну - Аз чакам дете

02.Д-р Ален-Пиер Вател - Аз съм бременна

03.Фиона Уилкок - Книга за пълноценното хранене на бременната жена

04.Питър Локър - Масаж и гимнастика при бебето и детето за начинаещи

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Поредица "Бременност и майчинство"

01.Лоранс Перну - Аз чакам дете

02.Д-р Ален-Пиер Вател - Аз съм бременна

03.Фиона Уилкок - Книга за пълноценното хранене на бременната жена

04.Питър Локър - Масаж и гимнастика при бебето и детето за начинаещи

много благодаря

Един нов скан от Ани:

Елизабет Адлър - Хотел "Ривиера"

Благодарности за новите книжки и приятно четене! :)

Огромни благодарности за всички новокачени книжки Публикувано изображение

П.С.Още един исторически любовен роман, който бях обещала мноооого отдавна :angry:

Музиката на нощта - Лидия Джойс

Момичета помогнете ми моля ви - направих нещо недомислено - изтеглих си новата версиа на гугъл хром но се появи проблем - всички въпроси например когато те пита дали искаш превод са на аглийски а не на български предполагам че някъде в настройките на браузъра се крие решението на моя проблем но ми етрудно да се оправя а си и изтеглих новата версия в опит да оправя друг проблем като пуснех някоя страница тя се зареждаше но не преставаха да трепкат части от екрана и то части където има някакви картинки или кратки филмчета .В началото се уплаших че проблема идва от монитора но след като спокйно си четях книга се уверих че проблема е в Хрома!Моля помогнете ми!!!

Приятно четене! Джанет Дейли - Летен махагон и Сантиментално пътуване http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2004 Джанет Дейли - Каменно сърце и Пази се от непознати http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2003 Барбара Делински - Крайбрежен път http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2005

И аз да се наредя след MVM с една книжка от Мария Varnam.

Заливът на полумесеца - Мерил Сойер

Приятно четене!

Джанет Дейли - Летен махагон и Сантиментално пътуване

Джанет Дейли - Каменно сърце и Пази се от непознати

Барбара Делински - Крайбрежен път

Момичета БЛАГОДАРЯ за качените книжки!!! :wors:

Жани има ли още от старите на Ивето за сканиране, щото с нетърпение чакам на КАРЪН РОБЪРДС :P

Дамиииии,току-що ми донесоха "Вампирът ,който ме обичаше" !!!!!!!!

На хартия!!!!!!!!!

Момичета прекрасно изпълнение,радвам се като малко дете...............

Колежките ми се хилят,но хич не ми дреме,

аз съм много-много щастлива!!!!!!!!!

Благодаря за вашите усилия и всеотдайност :wors:

Само да ви кажа,че чак ми е жал да я разлистя-прекрасно е!!!!!!!

На хартия!!!!!!!!!

Благодаря за вашите усилия и всеотдайност :clap:

Наде честита нова придобивка! Напълно разбирам радостта ти, защото от няколко дни съм на същата вълна (а и не само аз)! Все се чудех дали като я видя ще отговаря на очакванията ми, а тя се оказа дори по-хубава! Всички трябва да сме благодарни на екипа от печатницата, оказаха се изключително приятни хора, а работата с тях беше удоволствие :clap:

Момичета а случайно да е останаля някоя бройка в адишънъл, че напоследък се са отплесвах било с преводи било с други домашни любимци и не сколасах, но не мога да не уважа труда ви особено на книга. Ако има де. Ако не ша си се идосвам на себе си и заплеса си.

Момичета а случайно да е останаля някоя бройка в адишънъл, че напоследък се са отплесвах било с преводи било с други домашни любимци и не сколасах, но не мога да не уважа труда ви особено на книга. Ако има де. Ако не ша си се идосвам на себе си и заплеса си.

Има, Съни, ако си рекла, няма да останеш без екземпляр, при мен са основно свободните бройки. :clap:

Има, Съни, ако си рекла, няма да останеш без екземпляр, при мен са основно свободните бройки. :clap:

Знаех си аз кат ревна на бебо и нема гледам тъпо. Подробностите на скупето слънце

Руми, тази книжка също беше по заявка на едно момиче и затова я направих нея. Но добре, че ми припомни за Карън, че я бях забравила и щях да започна друга. :clap: А, ама тя е от книжките на Мария, бе. Не на Ивето, сега се сетих. А иначе и аз си чакам с нетърпение Вампира..., но сигурно ще я видя края на седмицата.

Ахх и моята книга "Вампира, който ме обича" дойде. Не мога да си намеря място, страхотно е станала + коричките... направо муцка :(

Ахх и моята книга "Вампира, който ме обича" дойде. Не мога да си намеря място, страхотно е станала + коричките... направо муцка :(

Ей, сега вече ме раздразнихте много. Искам и аааааааааааааааааааааааааз.

Мисля, че пощальона ще го... :hit:

P.S. Хаха, точно му се заканих и си получих книжката :(:mad: Страхотна е!. Още веднъж благодаря момичета! :wors:

Редактирано от sleepy_devil (преглед на промените)

И така... За всички трудолюбиви момичета в нашия любим форум, съм изнамерила долупосочената снимка на това сладурче. Пожелавам им мъжете им да бъдат така чевръсти, а тези които са като мен - сингъл - да си намерят по един те такъв майстор. :nono: Благодаря ви, момичета, за всички книги, които обработвате, превеждате и качате :lol6::(

post-202133-0-33119000-1297096110_thumb.

На хартия!!!!!!!!!

Благодаря за вашите усилия и всеотдайност :)

Аууу, как ся само ма дразнииш, не е истина http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Аз толкова всеотдайно и търпеливо си чакам книжката, щот искам да си я четкам на хартия, зат'ва още не съм й се метнала, нищо че любопитството здраво ме гризе, а ся зарад теб рискувам да не устискам за некакви си два дни Публикувано изображение

И така... За всички трудолюбиви момичета в нашия любим форум, съм изнамерила долупосочената снимка на това сладурче. Пожелавам им мъжете им да бъдат така чевръсти, а тези които са като мен - сингъл - да си намерят по един те такъв майстор. :) Благодаря ви, момичета, за всички книги, които обработвате, превеждате и качате ;):ass:

Ох, тоз моя го докарва на синеочко и чернокоско, но ша трябва да го метна на железарска диета, инак приликата свършва до тук...Публикувано изображение

Момичета имам една молба, най вече към тези от вас, които живеят в чужбина. Става въпрос за една книжка на чичко Лей / то пък за кой ли друг да става дума хихи/ която издирвам, но се оказва, че е изчерпана и не може да се поръча от амазон или там дето. Затова молбата ми е ако не ви безпокоя да се огледате на старо дали ще изскочи. Заглавието е Arizona Embrace/ Leigh Greenwood. Казаха ми, че за последно е преиздадена в Англия 2009г. Предварително много ама много благодаря. Оставам с надеждата, че все от някъде ще изскочи.

И аз да се наредя след MVM с една книжка от Мария Varnam.

Заливът на полумесеца - Мерил Сойер

Мила, книжката има ли анотация и дали е интересна? Можеш ли да кажеш нещо повече за нея? Благодаря ти предварително :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.