Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Бих искала да попитам дали втората книжка от поредицата е сканира,нямам спомен да съм я чела :) ?

Almost Forever (1986) Почти завинаги

Дам, книгата е сканирана и дори отредактирана :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Страхотна изненада! Руми, страхотна си, както и целият екип, част от който явно си и ти! Боже, обичам ви, момичета!!! :love::) :)

Благодаря на Руми и Дрийм Тийм за поредната страхотна книжка!

Публикувано изображение

Благодаря за книжката.

Според мен и така, и с дълга коса ДТ е бонбон.

Като го гледам ми се прищя да съм Катлийн,ама сама и бременна -цъ,не е за мен.

Spencer-Nyle Co

1. Sarah's Child-От любов-тая съм я чела ,но не я откривам в линковете.

2. Almost Forever -Почти завинаги-тази не я знам .Може ли линк??

3. Bluebird Winter - Закъсняла Коледа-за тази благодаря!:yanim:

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Благодаря ти.Ха!Май е Ви. Сега да се изям от сметки -да спя ли тази нощ или да чета пък утре дечурлигата да ми вадят душицата неспала?!

Аз вчера и хвърлих едно око, резюмето наистина е ужасно. Добре почна, ама.... хвърлих едно око на края и нещо не ми допадна http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Но не съм я чела цялата така че чакам да кажеш как е! :rolleyes:

Уф, Раде, знаех си че има риск в тая, ама няма да ми за пръв път... Е, може пък по средата има нещо увлекателно!:)

Ще пиша, като я прочета, ама сигурно ще е чак другата седмица, че сега много нови неща има!

А, и да се похваля, днес ми дойдоха книжките от Ергон - супербърза беше доставката на Сергей, направо ме изуми - вчера ги поръчах, днеска вече са тук!!! Ама първо ще мятам бижуто на Руми и Дрийм тийма!

Аз съм много щастлива, че успях да открия този форум, който задоволява интереса и ненаситната ми страст към книгите.А съм още по-щастлива , че попаднах в едно семейство наречено „Дрийм Тийм“,където царуват прекрасни отношения, където всички са като сестри, където няма – не знам,не мога и не сега, момичета , на които може човек да се облегне и да разчита във всяко едно отношение.БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!

А що се отнася до „Коледата“, аз я уших,Крис(kristy_34) и Хрис(m.o.r.e.n.a4) я изпраха и изгладиха, Съни и Тори я закачиха на закачалката и я поставиха на витрината , за да ви я представят на всички вас, които обичате като мен да четете!!!

Приятно четене!!!

.....

На безценните ни съкровища от Дрийм тийма - на първо място в случая на Руми, на невероятните Криси, Хриси, Съни и Тори, както и на всички останали момичета от екипа, които са дали своята безрезервна подкрепа - много, много, много

БЛАГОДАРЯ!

Публикувано изображение

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Момичета,благодаря Ви за книгата на Линда. Сега да си призная-преди да започна да следя форума не бях чела нищо нейно(заслужавам пердах :) ).След като видях,че всички сте й върли фенки си рекох ,че трябва да прочета някоя нейна книга и...Знаете какво следва :).Сега трябва денонощието да стане 40 часа за да смогна на всичко. :):wors::wors:

Огромни благодарности за книжката :wub::clap::clap: Момичета имам огромен проблем с компа и не мога да вляза в ескейп да си драпна книжката , може ли някой да ми я прати , моля... Какво ли не пробвах , не иска да ме пусне , знам че проблема е у мен , но за сега не мога нищо да направя , а много искам да я прочета :):cool::baby:

Огромни благодарности за книжката :yanim::yanim::yanim:

Момичета имам огромен проблем с компа и не мога да вляза в ескейп да си драпна книжката , може ли някой да ми я прати , моля...

Какво ли не пробвах , не иска да ме пусне , знам че проблема е у мен , но за сега не мога нищо да направя , а много искам да я прочета :cool:;):shake_puter:

пратих ти скайпа си слънце в случай че някой вече не се е отзовал, че чак ся увидял

Огромни благодарности на момичетата , които направиха възможното да се докоснем до още една книжка на Линда. Книгата е прекрасна , макар и кратичка :D:wors: :wors:

Аз съм много щастлива, че успях да открия този форум, който задоволява интереса и ненаситната ми страст към книгите.А съм още по-щастлива , че попаднах в едно семейство наречено „Дрийм Тийм“,където царуват прекрасни отношения, където всички са като сестри, където няма – не знам,не мога и не сега, момичета , на които може човек да се облегне и да разчита във всяко едно отношение.БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!

А що се отнася до „Коледата“, аз я уших,Крис(kristy_34) и Хрис(m.o.r.e.n.a4) я изпраха и изгладиха, Съни и Тори я закачиха на закачалката и я поставиха на витрината , за да ви я представят на всички вас, които обичате като мен да четете!!!

Приятно четене!!!

Благодаря за Линда на всички сладурки от "Дрийм Тийм", und du Rumi bist ein wahres Schätzchen :speak:

und du Rumi bist ein wahres Schätzchen :speak:

Тъй, тъй

Аве ей къв е тоз немъчки тук. Сая ша забраня и него кат кайвето на ети хихи. А че руми е съкровище аз знам най-добре щот сичките съм ги забърсала и нема си ги дам за нищо на света.

Благодаря за Линда на всички сладурки от "Дрийм Тийм", und du Rumi bist ein wahres Schätzchen :whist:

Тъй, тъй

Danke, danke !!!Благодаря ви момичета! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Аве ей къв е тоз немъчки тук. Сая ша забраня и него кат кайвето на ети хихи.

Човек учи езици доде е жив – хихихи ;)

Danke, danke !!!Благодаря ви момичета! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Човек учи езици доде е жив – хихихи :speak:

Амчи аз са оказа че го знам, убийте ме отде, ама ти си глей езиците, че един морски тюлен ни диша у врата, а аз ша та заключа в съкровищницата си дан избегаш

Търсих си нещо на Хауърд в ескейпа,та изпаднах в чуденка. "Онази нощ" я има 2 пъти-в pdf и в текстови формат.Това не натоварва ли излишно,след като вече я има като текстови що да стои и в pdf? А пък търсех "Търси се съпруга", четох в цитатите щото.Някой шъ ли ми я метне?

А пък търсех "Търси се съпруга", четох в цитатите щото.Някой шъ ли ми я метне?

Пускам на скупето

Добре де, не може да няма книга за брата на Мади от "Търси се съпруга"! Има ли? Коя е? Къде е? Упс,прочетох в блога на Гането.Тя книжката за Робърт беше и филмарана,но с доста различие от текста,че омотах спомените в първия момент.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Добре де, не може да няма книга за брата на Мади от "Търси се съпруга"!

Има ли? Коя е? Къде е?

Да спиш с врага. Галеее, тъкмо я прочетох невероятна е!!! Няма да съжаляваш ако я прочетеш! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.