Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Хайде, момичета малко помощ!

Липсват ми няколко изречения от стр.335 на книжката на Сандра Браун - Огледален образ. Мисля, че е сканирана от helyg, но ако някой друг я има нека ми препише последния абзац.

Благодаря, предварително!!!!

Изпратих ЛС, дано да помогне! Приятен и усмихнат ден!
  • Отговори 2k
  • Прегледи 298,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изпратих ЛС, дано да помогне! Приятен и усмихнат ден!

Благодаря! :):speak::lol6::clap::clap:

Последната на Карън Робърдс, която имам от Ивето.

Райско гнездо - Карън Робърдс

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

:cool::withflowers::withflowers:

:wub: Остана само „Обсебена“ :wub:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Момичета, днес попаднах на реклама, според която, списание "Журнал за жената" пуска поредица "Световни бестселъри",авторките са Ол.Голдсмит, Б.Делински, Айлийн Гоудж, Дж.Уайнър. За 3,99лв. от реповете купуваш книга и списание.Първата от поредицата излиза утре, издавана е и преди-някой може да каже две думи.Ето анонса

"Дженифър е млада, привлекателна жена, която се е представила добре в света на мъжете. Главен играч на Уолстрийт, тя се съгласява да отнесе удара, когато Комисията за борсов контрол хваща шефа й в крачка, доста извън правилата. Та нали годеникът й е адвокат с достатъчно връзки, за да я измъкне от кашата.

Вместо това Дженифър се озовава в Изправително заведение за жени "Дженингс", един много по-жесток свят от Уолстрийт. Вътре тя среща жизнени, умни, упорити жени - сърцето на групата Мовита, щурата Шер, непоправимата оптимистка Тереза и прекрасната Съки. Докато Дженифър чака напразно обещаното от годеника й спасение, Мовита й прави предложение, на което тя не може да устои."

Момичета, днес попаднах на реклама, според която, списание "Журнал за жената" пуска поредица "Световни бестселъри",авторките са Ол.Голдсмит, Б.Делински, Айлийн Гоудж, Дж.Уайнър. За 3,99лв. от реповете купуваш книга и списание.Първата от поредицата излиза утре, издавана е и преди-някой може да каже две думи.Ето анонса

"Дженифър е млада, привлекателна жена, която се е представила добре в света на мъжете. Главен играч на Уолстрийт, тя се съгласява да отнесе удара, когато Комисията за борсов контрол хваща шефа й в крачка, доста извън правилата. Та нали годеникът й е адвокат с достатъчно връзки, за да я измъкне от кашата.

Вместо това Дженифър се озовава в Изправително заведение за жени "Дженингс", един много по-жесток свят от Уолстрийт. Вътре тя среща жизнени, умни, упорити жени - сърцето на групата Мовита, щурата Шер, непоправимата оптимистка Тереза и прекрасната Съки. Докато Дженифър чака напразно обещаното от годеника й спасение, Мовита й прави предложение, на което тя не може да устои."

И аз мернах рекламата.

http://www.bliasak.bg/news/p3_10260_0.html

Виждам първите 10 книги от поредицата, но не мога да разчета имената. цената явно ще си остане 3,99 за книга. Дано да си заслужава поредицата.

АМИ ПРОПУСНАЛИ СТЕ САМО "ОЩЕ СИ СЕКСИ ПАРЧЕ" НА ИНДИЯ НАЙТ /СОРИ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ,АМА ВСИЧКО ПОЧНА ДА МИ БЛОКИРА/

АМИ ПРОПУСНАЛИ СТЕ САМО "ОЩЕ СИ СЕКСИ ПАРЧЕ" НА ИНДИЯ НАЙТ /СОРИ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ,АМА ВСИЧКО ПОЧНА ДА МИ БЛОКИРА/

Мерси, мерси, мерси! Сега ще спя спокойно :) Направо ме чопкаше, че не мога да разчета - беше ми много размазано - пробвах с очила, без очила - не мога и не мога :) Сега отивам да си спя спокойно :):cool:

Като гледам част са чиклити: Дженифър Уайнър - Добър в леглото /издавана от Бард/ Кармен Рийд - Много гот /издавана от Бард/ Индия Найт - Още си секси парче /забравих от кое издателство беше пускана/

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

:speak::):P

;) Остана само „Обсебена“ :wub:

Върнаха ми я, ще я дам на Жани като се видим.

Съпруг за Рейчъл

Много сладка книжка.Брак по неволя и тн.

М-м-м, сладка, наистина! Тексас, коне, каубои, упорити и стастни мъж и жена, и бебе накрая! :)

Неземни наслади

Тази също - лека и много приятна! :wors:

Благодаря ти, Ели! Публикувано изображение

Редактирано от Тор (преглед на промените)

М-м-м, сладка, наистина! Тексас, коне, каубои, упорити и стастни мъж и жена, и бебе накрая! :lol6:

Тази също - лека и много приятна! :)

Благодаря ти, Ели! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Пак заповядай! Останаха ми още няколко от тези, които имам. Като ги свърша ще преровя библиотеката за още. :top secret:

Купих си списанието. Книжката си е дебеличка - мислех, че ще са нещо като Арлекините - тънки и малки, но са си нармален размер. Сега остава и да е интересна. Ще пиша като я прочета.

Честит празник! Момичета,някоя от вас купила ли си е на Кристина Дод "Бедствие на високи токчета".Колебая се дали да си я купя. Чудя се и за новата книга на Аманда :) Помогнете!

Честит празник!

Момичета,някоя от вас купила ли си е на Кристина Дод "Бедствие на високи токчета".Колебая се дали да си я купя.

Чудя се и за новата книга на Аманда :)

Помогнете!

Честит празник!

В момента чета "Бедствие нависоки токчета " и честно казано , съжелчвам , я взех. Книжката е чиклит за мен , никакво задълбочаване в характерите , ситуацията, даже чувствата , макар и на пръв поглед да не изглежда така. Може би малко съм разочарошана от Кристина Дод , просто от нея очакшах малко повече. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Понеже Ива рядко пише преди 3 през нощта, ти премятам един нейн коментар.

Честит празник!

Момичета,някоя от вас купила ли си е на Кристина Дод "Бедствие на високи токчета".Колебая се дали да си я купя.

Чудя се и за новата книга на Аманда :yanim:

Помогнете!

Тая вечер дочетох "Бедствие на високи токчета" на Криситна Дод, и набързо да пиша няколко думи:

Първата част от резюмето към книгата е вярна:

"Когато Бренди Майкълс открива, че годеникът й е грабнал самолета за Лас Вегас и ще се жени за друга, е обзета от такава ярост, че е готова да гръмне като бомба и да помете всичко край себе си. Бързите стъпки на отмъщението са първо да продаде омразния годежен пръстен в заложна къща, после да си купи убийствена секси-рокля на немислима цена, а след това да се хвърли в обятията на почти непознат чужденец – Роберто Бартолини."

Ама втората:

"Но едва изтрезняла от разгорещената нощ и от гнева си, Бренди разбира, че се е превърнала в мишена на убиец и няма друг избор, освен да потърси отново Роберто – мъж, на когото Съдбата отрежда да бъде или неин спасител, или да я стъпче в калта. Едно е сигурно – тя няма да се предаде без бой…"

- не съвсем!

Всъщност, в понеделника след страстния любовен уикенд с Роберто се оказва, че Бренди му е адвокатка, а той е заподозрян в кражба на скъпоценни камъни. И тука следва вихър от най-невероятни приключения, между които се вплита отново страстен секс... На финала се оказва, че Роберто е работил заедно с ФБР, за да изобличи истинския престъпник, а Бренди е обидена, защото се хвърли да му спасява живота, а той не и се е доверил. Е, следва екзотично предложение за женитба и хепи енд.

Много съм раздвоена в мнението си за книжката - от една страна има доста попадения в отношението на главната героиня към всичко, което ѝ се случва, има и забавни моменти, главния е супер мъжкар... а от друга страна нещо не ми достига - всичко ми изглежда доста повърхностно описано, нахвърляно, незадълбочено някак - и отношения, и характери, и ситуации. И това при положение, че книгата е 303 страници! Всъщност, има някакви опити за задълбочаване характера на героинята с намесване на отношенията с баща ѝ и майка ѝ, но някак в много "телефонен" стил бяха...

Като цяло ми прилича повече на чиклит, отколкото на любовен роман. Останах леко разочарована.

Мисля след няколко месеца пак да я прочета, за да си съставя окончателно мнение - може настроението ми да не е било подходящо сега...

Уф, и не мога да се въздържа да не си кажа - след като я прочетох, ми идеше да метна пак на руски книжките за Блеър Малори на Линда Хауърд, че да си оправя "вкуса" и да ми дойде сърце на място, ама пусто трябва и да се спи по малко... :cool:

Таа питанка е стара и май не получи отговор, може някой сега да се присети

Дами, имам въпрос с повишена трудност. Издирва се име на книга и авторът й. Съдържанието накратко може да се представи така:

Млада жена оцелява след транспортно произшествие, някъде в Сибир. След като идва в съзнание разбира, че е сама в откъсната от света райска долина (без изход) и се започва една борба на живот и смърт (а ла Робинзон). Жената оцелява и намира изход от капана на природата с помощта на млад мъж (диверсант, паднал от небето с парашут), когото тя спасява. В долината има езеро, дивеч и всичко от което един борещ се за оцеляване човек има нужда, включително и богато находище от късове самородно злато...

И аз сега с една питанка... За книга на Нора Робъртс,в която се разказва за разведена наскоро жена,която отива в къщата на леля си,главният е барман, май имаше история с някакви духове(дано да не е от друга книга),чела съм я отдавна и много ми хареса.Ако някой се сеща,ще съм му благодарна :lol6:

Здравейте, момичета, Първо, Честит празник! И ВТОРО - попълвам си аз bookTome програмката (вкарвам си корици от Амазон) и тъкмо стигнах до Катрин Каултър - Аристократът. И тръгвам да я търса в компа къде е точно. Оказва се, че някога съм я свалила, вкарала съм я в библиотеката и явно - пуста му руса глава - съм я изтрила някак си... Гледам, не е качена в Ескейп, та да помоля някой тей лекинко да ми я метне. Много благодарим за вниманието!

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Здравейте, момичета,

Първо, Честит празник!

И ВТОРО - попълвам си аз bookTome програмката (вкарвам си корици от Амазон) и тъкмо стигнах до Катрин Каултър - Аристократът. И тръгвам да я търса в компа къде е точно. Оказва се, че някога съм я свалила, вкарала съм я в библиотеката и явно - пуста му руса глава - съм я изтрила някак си... Гледам, не е качена в Ескейп, та да помоля някой тей лекинко да ми я метне. Много благодарим за вниманието!

Имам я в гаден формат WORD, ако мислиш, че ще ти върши работа пиши ми на лични, ако не – някой друг :baby:

Честит празник на всички!

И аз сега с една питанка...

За книга на Нора Робъртс,в която се разказва за разведена наскоро жена,която отива

в къщата на леля си,главният е барман, май имаше история с някакви духове(дано да

не е от друга книга),чела съм я отдавна и много ми хареса.Ако някой се сеща,ще съм

му благодарна :wors:

В първия момент се облещих, после се сетих и ми стана смешно :) - много кратко и сладко описание мила!

Книжката ти е "Даровете на слънцето" - №1 от трилогията "Сага за Ирландия" на Нора Робъртс. Ето и кратко резюме:

"Твърдо решила да преосмисли живота си, Джуд Мърей побягва от Америка, за да се усамоти в къщурката на Хълма на феите. Тук тя се залавя да изучава местния фолклор… И в изпълненото с магии минало открива надежда за бъдещето… След години пътешествия завърналия се най-после в Ирландия Ейдън Галахър има необичайно разбиране за пленителните митове на своята страна. Макар да се е посветил на семейната кръчма, в очите му все още проблясват неспокойно пламъчета. А у Джуд той вижда жена, която би разпалила кръвта му. Започва да й разказва легендите за родния си край, с което двамата поставят началото на собствена страстна история."

Има я в escape-bg.net .

Пак заповядай! Останаха ми още няколко от тези, които имам. Като ги свърша ще преровя библиотеката за още. :cool:

Ели, нали си знаеш колко много те обичам! Една голя-я-я-ма прегръдка и много целувки от мен! :)

Чудя се и за новата книга на Аманда :)

Помогнете!

Галето естествено ме е изпреварила и ме е цитирала, така че аз само ще добавя - ако не харесваш чиклити, не си купувай "Бедствие на високи токчета". По-добре новата на Аманда. Ето ти едно коментарче от Марсела:

"Тъкмо прочетох Излъжи ме нежно на Аманда Куик книжката е супер много приятна за четене има интрига шпионска хумор и много любов . Книжката почва с това как главния е дедектив работещ за собствено удоволствие и искащ единствено от клиентите си дребни услуги като например една жена го моли да разкрия смъртта на сестра и му обяснява че няма много пари но има магазин за слънчобрани и той и казва че ниякои ден може да му потрябват няколко . Раследвайки случая със смъртта на сестрата попада в замък който гори и вижда една учителка с четирите и ученички за да разбере какво се случва се налага да ги приюти в къщата си искрено си го харесах този Амброуз толкова спокоен и мил а изведнъж в къщата му се появяват 5 бъбриви жени превръщащи библиотеката му в учебна зала по мой вкус любовните сцени бяха малко по деликатни и не толкова опиисателни и като цяло малко от никъде ми дойде любовта на тези двамата но това е в стила на авторката вече официално много я харесвам Амандичка."

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.