Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Аз съм си наплюла "Пръстенът на София" и след малко отивам да я взема.Ентусиазирана съм от резюмето,а и е нов автор, което винаги е интересно.Дано не стане "с толяма кошница........" Едва ли обаче скоро ще се изкажа,че чета само в обедните почивки.

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте! Само да ви питам, някои да е срещал Завръщане в рая от Розалин Майлс сканирана? Понеже я намерих и мога да и направя една сканче.

Здравейте!

Само да ви питам, някои да е срещал Завръщане в рая от Розалин Майлс сканирана? Понеже я намерих и мога да и направя една сканче.

Имам спомени, че бях сканирала четирите книжки.
  • Автор

Здравейте!

Само да ви питам, някои да е срещал Завръщане в рая от Розалин Майлс сканирана? Понеже я намерих и мога да и направя една сканче.

И четирите са сканирани, просто още не им е дошъл реда в тракера

Май всички отвреме на време изпадаме в чуденки за дадена книга.Преди няколко дни прочетох за първи път "От любов" на Линда.И още с първите страници бях сигурна,че съм чела книга с почти същото съдържание.Доста си поблъсках главата за заглавието,дори мислех да Ви питам,но се сетих(след малко ровене).

Книгата е "Чейс" от 3-логията "Тексас" на Сандра Браун.Има леки разлики,но сюжетите и на двете книги се препокриват.При Сандра главния загубва бременната си жена в катастрофа,главната е добра приятелка и на двамата,две години след катастрофата се женят по финансови причини.Той естествено не иска дете,но тя забременява.След като психопата,който я преследва я наранява и има опасност за бебето,главния се осъзнава,чея обича и иска бебето.Признавам си,че Роум доста ме издразни с отношението си към Сара,когато беше бременна и с тоталното си нежелание да види бебето.

Кога е писана "От любов" ,на Сандра е 91 г? Любопитно ми е ,коя от двете авторки е изплагиятствала.

Незнам кой от кого преписва , но ето още едно „ужасно съвпадение“ :angry:Come Lie with Me (1984) Остани при мен на Линда Хауърд и Adam's Fall (1988) Връщане към живота На Сандра Браун. Абсолютно препокриване на сюжетите,на героите , че даже подробностите от лечението и детайлите на къщите са почти еднакви????????????????? :cool::cool::eek:

Дафни Дю Морие-Ребека господарката на Мандърлей А книгата Наследството на Гулденбургови дали е сканирана?

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Е, дами, дойде време и за следващия поред пакет редактирани книги, така че..

Мили момичета много благодаря за труда който полагате, за да ни доставите огромното удоволствие да четем книжките в rtf – формат , който е за предпочитане. Знам , че работата ви не е лека , макар, че често пъти остава незабелязана.Затова приемете от мен огромните ми благодарности и продължавайте в същия дух.

Публикувано изображение

Незнам кой от кого преписва , но ето още едно „ужасно съвпадение“ ;)Come Lie with Me (1984) Остани при мен на Линда Хауърд и Adam's Fall (1988) Връщане към живота На Сандра Браун. Абсолютно препокриване на сюжетите,на героите , че даже подробностите от лечението и детайлите на къщите са почти еднакви????????????????? :):eek::eek:

Като гледам годините Сандра е крадлата и при двете книги.Преди малко си дръпнах Остани при мен,но незнам кога ще я почна,ще потърся и на Сандра.

Дафни Дю Морие-Ребека господарката на Мандърлей

А книгата Наследството на Гулденбургови дали е сканирана?

Цвети, доколкото знам, не е сканирана

Аз съм си наплюла "Пръстенът на София" и след малко отивам да я взема.Ентусиазирана съм от резюмето,а и е нов автор, което винаги е интересно.Дано не стане "с толяма кошница........" Едва ли обаче скоро ще се изкажа,че чета само в обедните почивки.

Съвсем случайно да си я почнала?Прочетох малкия откъс,който Бард са публикували и изглежда добре,ако се абтрахирам от това,че е писана в първо лице.Незнам защо,но трудно чета такива книги.

..........,ако се абтрахирам от това,че е писана в първо лице.Незнам защо,но трудно чета такива книги.

Много зависи от автора написал книжката в първо лице.Аз прочетох 1. To Die for (2004),2. Drop Dead Gorgeous (2006) това е поредицата за Блеър Малори на Линда Хауърд – и двете са в първо лице, обаче страхотни книги.И аз имах аспирации към първото лице,обаче след тези романи – вече не!По този начин се обрисуват по-добре характера на героя,мисли, чувства,защото все едно си му в главата и виждаш през неговите очи.

,

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Съвсем случайно да си я почнала?Прочетох малкия откъс,който Бард са публикували и изглежда добре,ако се абтрахирам от това,че е писана в първо лице.Незнам защо,но трудно чета такива книги.

О,да почнах я.Първо да кажа,че и аз не съм любител на първото лице,но определено тук се явява попадение.Всъщност няма друг начин да бъде разказано.Просто успоредно вървят и са вплетени две действия.Главната е писателка,на която новия роман нещо не върви,въпреки предварителната, упоритата изследователска работа.По стечение на обстоятелствата, попадна в Шотландия и там някак романа й оживя.Остана там да пише и разказа за ежедневието й, върви в първо лице.Същевременно четем и романа й,когато сънува историята/понякога е и на яве,повлиян от места и хора/, е тук не е в първо лице.Онова което "вижда" за книгата си, някак се вплита в настоящето.Аз малко разгърнах, ами ще имаме две любовни истории-на писателката и тази от книгата й. Абе с една дума 2 в 1.

На мен определено ми харесва досега.Има един мъжкар симпатяга от днешното време,но знам че не е главния.Не знам,кой е Мъжът от миналото - в началото съм, а и чета на час по лъжичка, но съм с добро чувство.

О,да почнах я.Първо да кажа,че и аз не съм любител на първото лице,но определено тук се явява попадение.Всъщност няма друг начин да бъде разказано.Просто успоредно вървят и са вплетени две действия.Главната е писателка,на която новия роман нещо не върви,въпреки предварителната, упоритата изследователска работа.По стечение на обстоятелствата, попадна в Шотландия и там някак романа й оживя.Остана там да пише и разказа за ежедневието й, върви в първо лице.Същевременно четем и романа й,когато сънува историята/понякога е и на яве,повлиян от места и хора/, е тук не е в първо лице.Онова което "вижда" за книгата си, някак се вплита в настоящето.Аз малко разгърнах, ами ще имаме две любовни истории-на писателката и тази от книгата й. Абе с една дума 2 в 1.

На мен определено ми харесва досега.Има един мъжкар симпатяга от днешното време,но знам че не е главния.Не знам,кой е Мъжът от миналото - в началото съм, а и чета на час по лъжичка, но съм с добро чувство.

Звучиш ми мноо обещаващо, а аз мразя първо лице изначално, хмъ странно

здравейте бих искала да помоля да ми кажете как мога да си изтегля или незнам точно поредицата на Джуд Деверо "Никол Лея Рийган' опитах от линковете но явно стария сайт не работи чела сам ги отдавно но са ми оставили много хубави спомени и бих искала да си ги препрочета.

Хмм,даа,определено звучи много интересно,май ще има разходка до някоя книжарница.

здравейте бих искала да помоля да ми кажете как мога да си изтегля или незнам точно поредицата на Джуд Деверо "Никол Лея Рийган' опитах от линковете но явно стария сайт не работи чела сам ги отдавно но са ми оставили много хубави спомени и бих искала да си ги препрочета.

Довечера след 21 часа ще я кача в ескейп. :blink:

Пак от Ивето.

Да се довериш на непознат - Карън Робърдс

Жаниииииииииии, МЕРСИ,МЕРСИ,МЕРСИ!!!!!!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

:offtopic_s::biggrin::yanim:

Незнам кой от кого преписва , но ето още едно „ужасно съвпадение“ :super:Come Lie with Me (1984) Остани при мен на Линда Хауърд и Adam's Fall (1988) Връщане към живота На Сандра Браун. Абсолютно препокриване на сюжетите,на героите , че даже подробностите от лечението и детайлите на къщите са почти еднакви????????????????? :cool::yanim::speak:

То е ясно кой от кого, и на тая тема май имаше и други писали, ама тука е най-голямо съвпадението... Навремето като ги четох за пръв път, в началото си помислих, че са имали нещо като писателски пленер със задача всички да пишат на една и съща тема :wub:, ама обърнах и видях - годините са различни!

Много зависи от автора написал книжката в първо лице.Аз прочетох 1. To Die for (2004),2. Drop Dead Gorgeous (2006) това е поредицата за Блеър Малори на Линда Хауърд – и двете са в първо лице, обаче страхотни книги.И аз имах аспирации към първото лице,обаче след тези романи – вече не!По този начин се обрисуват по-добре характера на героя,мисли, чувства,защото все едно си му в главата и виждаш през неговите очи.

Искам с две ръце да подкрепя мнението на Руми за книжките на Линда от поредицата Блеър Малори - наистина са страхотни!

И за първи път ми харесва нещо написано в първо лице, но явно има значение как е написано, и кой го е писал - Линда е върха тука!

Някой може ли да метне "Принцът тигър" на Сандра Браун,че още препраща към фанагория

Някой може ли да метне "Принцът тигър" на Сандра Браун,че още препраща към фанагория

Гале на скайра съм и ще ти я пратя.

Пратих ти я , само я приеми.

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Много суперлативи чух за трилогията на Беа Нади.Две от книгите открих в Читанката, но другата не.Не знам как се казва и дали е трета поред или първа.С една дума "Приказки за богове" и "От светлина родени" са налични, коя е другата и оже ли някой да я метне.

Момичета, имам голяма молба: ако имате, или можете да намерите някоя от изброените по-долу книжки, моля да я сканирате, или да потърсите някое друго момиче от форума да я сканира! :whist::speak::nono:

Всички са от поредицата Арлекин Страст :

001.Тайната на червенокосата – Нейъми Хортън

003.Отвъд любовта – Ан Мейджър

007.Господарката на острова – Дженифър Грийн

012.Време за любов – Керъл Бък

016.Закъсняло признание – Дженифър Грийн

023.Предсказана любов – Дикси Браунинг

030.Романтично пътешествие – Катлийн Корбел

031.Един мъж и един делфин – Дона Карлайл

034.Ангелите не плачат – Аманда Стивънс

039.Нежен залог – Шона Делакорте

040.Неподвластни на времето – Джоан Джонсън

044.Съпруг за Рейчъл – Барбара Маколи

050.Ангелът на джаза – Сюзън Кери

056.Любовен зов – Сюзън Кери

059.Парижки нощи – Луси Гордън

064.Ехо от залива – Дженифър Грийн

065.Загадъчно бягство – Кати Линц

066.Тайната на Доминик – Лас Смол

067.Златна треска – Сюзън Симс

069.Възкресена любов – Ан Мейджър

075.Лудетината – Лас Смол

077.Гласът на сърцето – Дикси Браунинг

081.Неземни наслади – Карън Лийбо

082.Под омагьосаната луна – Лора Лионе

085.Невероятна афера - Барбара Маколи

087.Звероукротителя - Карол Дивайн

088.Трудна мисия - Анет Бродрик

090.Тайната на Клеопатра – Сюзън Симс

091.По волята на съдбата – Дикси Браунинг

092.Внимание:Чаровник – Рей Морган

094.В ролята на съпруг – Дона Карлайл

095.Най-желаният мъж – Джоан Хол

096.Сърца в скреж – Дикси Браунинг

098.Горска магьосница – Линдзи Макена

101.Нежност и ярост – Луси Гордън

102.Съдбовно решение – Ариел Бърк

105.Диво цвете – Лора Тейлър

106.Благословени от съдбата – Лас Смол

108.На кръстопът – Ан Мейджър

110.Окрилена любов - Линда Л. Милър

111.Взривена тишина - Дикси Браунинг

112.В плен на съдбата - Сюзън Кери

113.Идеалният мъж - Нейъми Хортън

116.Среднощен скитник - Линда Барлоу

117.Човек никога не знае - Лас Смол

120.Приказна история - Катрин Корбел

122.Изпепеляваща страст - Рей Морган

123.Кораби в нощта - Дикси Браунинг

125.Приютени мечти - Джаки Мерит

128.Кралят на планината - Джойс Тийс

129.Дръзко момиче – Ан Мейджър

130.Целуни ме, Кейт! – Хелън Р. Майерс

131.Силата на страстта – Нанси Мартин

134.Разтопен лед - Кандейси Спенсър

137.Проклятието на вечните ледове - Кати Линц

140.Магията на островния камък - Нанси Мартин

143.Предизвикателството- Кристин Римър

148.Покореният изкусител - Джоан Хол

151.Забръщане в рая - Керъл Бък

153.Светлина в нощта – Дженифър Грийн

156.Две сърца в едно – Карън Лийбо

.В огъня на любовта - Пола Ригс (05.'96)

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Момичета, имам голяма молба: ако имате, или можете да намерите някоя от изброените по-долу книжки, моля да я сканирате, или да потърсите някое друго момиче от форума да я сканира! :whist::speak::nono:

Всички са от поредицата Арлекин Страст :

001.Тайната на червенокосата – Нейъми Хортън

003.Отвъд любовта – Ан Мейджър

007.Господарката на острова – Дженифър Грийн

012.Време за любов – Керъл Бък

016.Закъсняло признание – Дженифър Грийн

023.Предсказана любов – Дикси Браунинг

030.Романтично пътешествие – Катлийн Корбел

031.Един мъж и един делфин – Дона Карлайл

034.Ангелите не плачат – Аманда Стивънс

039.Нежен залог – Шона Делакорте

040.Неподвластни на времето – Джоан Джонстън

044.Съпруг за Рейчъл – Барбара Маколи

050.Ангелът на джаза – Сюзън Кери

056.Любовен зов – Сюзън Кери

059.Парижки нощи – Луси Гордън

064.Ехо от залива – Дженифър Грийн

065.Загадъчно бягство – Кати Линц

066.Тайната на Доминик – Лас Смол

067.Златна треска – Сюзън Симс

069.Възкресена любов – Ан Мейджър

075.Лудетината – Лас Смол

077.Гласът на сърцето – Дикси Браунинг

081.Неземни наслади – Карън Лийбо

082.Под омагьосаната луна – Лора Лионе

085.Невероятна афера - Барбара Маколи

087.Звероукротителя - Карол Дивайн

088.Трудна мисия - Анет Бродрик

090.Тайната на Клеопатра – Сюзън Симс

091.По волята на съдбата – Дикси Браунинг

092.Внимание:Чаровник – Рей Морган

094.В ролята на съпруг – Дона Карлайл

095.Най-желаният мъж – Джоан Хол

096.Сърца в скреж – Дикси Браунинг

098.Горска магьосница – Линдзи Макена

Ще поема някои от тях. Поне десетина имам.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.