Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Публикувано изображение

Аз щото съм яла от кокошка крак, немога си мълча. Момичета, книжката е едно БИЖУ, заредено с много свръхсексуалност. И въпреки че е фентъзи, този път вярвам,че ще хареса и на тези които харесват много повече историческите романи, защото действието се развива през 1811 година в „Ре Ген Тска Анг Лия“, както я наричат извънземните, в оня период, който пък аз наричам„ох, ще припадна, че ми се видя глезена“. Пожелавам ви приятно четене. Публикувано изображение

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мъжът - котка, ех не мечтае ли точно днес всяка жена за по един такъв. Красив и достижим, пламенен и нежен, греховно прелъстителен. Да се зачуди човек има ли галактика , в която всеки е такъв, ах мечтиии. Авторката на тази творба би могла да се опише с една дума - нетрадиционна. Примесите между класическия исторически любовен роман и Междузвездни войни е уникален и неповторим. Придаващ на творбата настроение, в което веднъж потопил се читателят не би успял отново да изплува. Романтика и фантастика, мистика и еротика, бурни страсти и приключения, часовете прекарани със страниците на тази книга ще отминат със скоростта на светлина, оставящи ви без дъх и тръпнещи за още и още, защото кое би било по-съблазнително от един Фамилиер отправил към вас гладният си котешки поглед. И с това предисловие исках поблагодаря на преводач и редактори, що осъществили проекто, за радост на пролетариата хихихи.

Огромни благодарности на момичетата , които направиха възможното да се докоснем до още една книжка на Дара Джой

Извинявам се ако досаждам, ама тук нещо ми е много познато. Тази корица мож да е само на слийпи и на никой друг. Залагам си бирата. Хихихихи Слипи огромно благодаря за времето, което отдели да доокрасиш този разкошен роман с най-подходящата за него корица.

Мога да кажа само едно- благодаря! Наистина, наистина... И като почна да си редя колко много книжки вече са преведени, ами почти цивря от щастие! А можеше никога да не може да ги прочета. За съжаление само ги трупам и чакам благоприятния момент да се нахвърля (даже книгата за Читателския клуб не мога да почна). Но живот и здраве когато ме обземе най-спокойното и леко настроение ще им се насладя максимално, защото си заслужава чакането. Още веднъж БЛАГОДАРЯ!

Благодаря ви мили, прекрасни, страхотни съкровища за това прекрасно творение :biggrin::lol6:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :rolleyes::)

Айде, пак подскочих от стола - а мислите за работа излетяха далеч от моята глава :) Сънчо, благодаря за страхотната изненада (благодаря на теб, и на екипа ти) - винаги го правиш тоя номер, а аз сега трябва да мисля как да издържа, докато се прибера вкъщи :rolleyes: Май няма да се спи тази нощ :biggrin: Пак ще се повторя - БЛАГОДАРЯ!!! (това в момента го крещя и се хиля кат котка над клавиатурата, а колежката за кой ли път ме гледа странно... :lol6: )

Чета заглавието на книгата - викам си - ще да е за втория брат. Гледам по-надолу анонса 1811 - е тая Дара Джой ни разходи из времето, явно ще да е нещо ново - нова поредица. Пък то - видиш ли, за едно страхотно коте ставало дума. Пък Хеси ни лъже, че довечера щяла да я пуска - да не я разсейваме в скайпа. Според мен й беше интересна книжката и се чудеше как по-елегантно да ни каже - що не си гледате работата и книжките... Благодаря, момичета!

Благодаря ви, момичета за новите книжки. От няколко дни ме е замъчила една съвест, ама наистина много ме мъчи. Купих си Киндълче, което се опитва да ми замести хартиената книжка. И почти успява... Но определено не чете ПДФ формата. И в този момент ме замъчи съвестта, че чакам и се ослушвам вие да редактирате, а аз само да се възползвам от труда ви. :rolleyes: Та... таковата... ако ме приемете и научите... и аз искам да редактирам. Тори, ще те потърся на скайпа малко по-късно.

Здравейте, понее ми казаха, че тук мога да помоля някой да ми прати или качи, книга, която я няма в ескейп, много бих искала ако е възмоно да ми качите на Джоана Линдзи "Sherring Cross" Ухажването на века или да ми пратите на [email protected], много ще съм ви благодарна :rolleyes: Всъщност не само тази книга а и ако имате възмоност и останалите поредици на същата авторка, без за семейство Малори тях ги имам :)

Редактирано от Izabel (преглед на промените)

Здравейте, понее ми казаха, че тук мога да помоля някой да ми прати или качи, книга, която я няма в ескейп, много бих искала ако е възмоно да ми качите на Джоана Линдзи "Sherring Cross" Ухажването на века или да ми пратите на [email protected], много ще съм ви благодарна :rolleyes:

Всъщност не само тази книга а и ако имате възмоност и останалите поредици на същата авторка, без за семейство Малори тях ги имам :)

Каквото имам ти пращам.
  • Автор

...

Пък Хеси ни лъже, че довечера щяла да я пуска - да не я разсейваме в скайпа. Според мен й беше интересна книжката и се чудеше как по-елегантно да ни каже - що не си гледате работата и книжките...

...

Ауууу, как ме подреди само.. Аз.. таковата.. За ваше добро беше.. Да не чакате със затаен дъх постоянно.. :)

...

Та... таковата... ако ме приемете и научите... и аз искам да редактирам.

Тори, ще те потърся на скайпа малко по-късно.

Не отказвам на нови редакторки, мила. Ще те научим да редактираш, не се притеснявай. Желание да имаш само.. ;)

Ееее аз тъкмо почнах третата книга,а вие сега ме замайвате с втората!Сега за кого от двамата котаци да чета :):) Сериозно трябва да помисля по въпроса :) Благодаря на всички, които са се трудили над книгата! ;)

Та... таковата... ако ме приемете и научите... и аз искам да редактирам.

Тори, ще те потърся на скайпа малко по-късно.

Ехаааааааааааа, супер ;)

Не отказвам на нови редакторки, мила. Ще те научим да редактираш, не се притеснявай. Желание да имаш само.. :)

Публикувано изображение Насааааааааааааааааааааам, народеееееееее! Купона е при нааааааааааааааааас! Публикувано изображение

Публикувано изображение Насааааааааааааааааааааам, народеееееееее! Купона е при нааааааааааааааааас! Публикувано изображение

Бъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъркашшшшшшшшшшшшшшшшшшшш. При нааааааааааааааааааааааааас еееееееееее! :)

Хайде и аз да се присъединя към отбора на тенкющите. :sobbing::biggrin: И ако може Дарката да ме прати на планета,където мога по цял ден да чета( и да си гушкам котенцето),ще е идеално!

Бъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъркашшшшшшшшшшшшшшшшшшшш. При нааааааааааааааааааааааааас еееееееееее! :sobbing:

Нйееееееееееееееееееееее Публикувано изображениеПубликувано изображение

Напълно съм съгласна за труда на редакторите и сканиращите. Едното отдавна знам, че не ми се отдава, а другото наскоро са светнах колко точно трудоемко е. Благодаря момичета, че отделяте от времето и уменията им се наслаждаваме на книжките.

А щях забравя, но днес получих страхотен подарък за рождения ден на дъщеря ми /трябваше е за 8 март ама и Бог знае, че не мога празнувам аз само един ден/. Някаква котка, със странно име, от някаква още по странна планета Авиара. Ся пък гледам, че Дара Джой я писала. Чета и се чудя. А освен това котката имала дълга черна коса -ммммммм - и странния навик се облича в червени домашни роби. Хмммм. Това дали ще става за четене как мислите?

Дара Джой - Реджар

Хихихи красота, дърпайте момичет книгата е УНИКАТ :sobbing::biggrin::hush::):clap:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Ехаа,ама съм късметлийка.Докопах компа на сина и оп,нова книжкааа! Супер! И за да си ги окомплектовам,може ли някой да ми метне "Надарения" в скайпа,че тоя го е фанала липсата? Моля!

Ехаа,ама съм късметлийка.Докопах компа на сина и оп,нова книжкааа! Супер!

И за да си ги окомплектовам,може ли някой да ми метне

"Надарения" в скайпа,че тоя го е фанала липсата? Моля!

готово

Напълно съм съгласна за труда на редакторите и сканиращите. Едното отдавна знам, че не ми се отдава, а другото наскоро са светнах колко точно трудоемко е. Благодаря момичета, че отделяте от времето и уменията им се наслаждаваме на книжките.

А щях забравя, но днес получих страхотен подарък за рождения ден на дъщеря ми /трябваше е за 8 март ама и Бог знае, че не мога празнувам аз само един ден/. Някаква котка, със странно име, от някаква още по странна планета Авиара. Ся пък гледам, че Дара Джой я писала. Чета и се чудя. А освен това котката имала дълга черна коса -ммммммм - и странния навик се облича в червени домашни роби. Хмммм. Това дали ще става за четене как мислите?

Дара Джой - Реджар

О,Боже!Голяма чудесия ни поднесохте.Благодаря!!!

Един страхотен мъж,момичета,но и Лайлък е много чаровна.Книгата е номер 1.Много ще ви хареса.

Нямам търпение домашните да заспят .Все едно имам рожден ден.:):clap::blink:

Мили дами, "Нечакано щастие" ви очаква !

Книгата е просто невероятна.Мисля,че авторката ще се превърне във всеобща любимка.

Горещи сцени,много романтика накрая,а крими елемента не доминира твърде .Много приятно четиво.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Ауууу, как ме подреди само.. Аз.. таковата.. За ваше добро беше.. Да не чакате със затаен дъх постоянно.. :)

Така си мислиш само ти. Аз веднага ви разконспирирах. Не ме питай как дотраях да се прибера в нас. Досега каквото сте препоръчали със Съни е невероятно, така че и тази нощ няма да се спи.

Благодаря на целия екип за чудесния подарък :blink: :blink: :wors:

Редактирано от ros_s (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.