Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Огроооомни благодарности на Пламето, която беше достатъчно упорита и инатеста да се пребори с Дара. Повярвайте, никак не е лесна за превод и яко изкарва нервички. Пламе, моите адмирации и поздравления! :cool: Сигурна съм, че превода ще е идеален. Да не забравяме и Слийпи за хубавата корица! Браво момичета, продължавайте да ни радвате със същия ентусиазъм!

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Напълно съм съгласна за труда на редакторите и сканиращите. Едното отдавна знам, че не ми се отдава, а другото наскоро са светнах колко точно трудоемко е. Благодаря момичета, че отделяте от времето и уменията им се наслаждаваме на книжките.

А щях забравя, но днес получих страхотен подарък за рождения ден на дъщеря ми /трябваше е за 8 март ама и Бог знае, че не мога празнувам аз само един ден/. Някаква котка, със странно име, от някаква още по странна планета Авиара. Ся пък гледам, че Дара Джой я писала. Чета и се чудя. А освен това котката имала дълга черна коса -ммммммм - и странния навик се облича в червени домашни роби. Хмммм. Това дали ще става за четене как мислите?

Дара Джой - Реджар

:cool:;):wors:

na drug komp sam i v momenta umiram ot KEFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Благодаря за превода и за труда на преводач и редактори.

Публикувано изображение

Кога ще ги чета само не знам, засега свалям и трупам за четене, време никакво няма.

Благодаря много за превода момичета! Чудесни сте, а и много работни - направо немога да ви смогна (ух, когато се разсеят облаите над главата ми, ще забегна някъде и ще чета ли, чета).

Напълно съм съгласна за труда на редакторите и сканиращите. Едното отдавна знам, че не ми се отдава, а другото наскоро са светнах колко точно трудоемко е. Благодаря момичета, че отделяте от времето и уменията им се наслаждаваме на книжките.

А щях забравя, но днес получих страхотен подарък за рождения ден на дъщеря ми /трябваше е за 8 март ама и Бог знае, че не мога празнувам аз само един ден/. Някаква котка, със странно име, от някаква още по странна планета Авиара. Ся пък гледам, че Дара Джой я писала. Чета и се чудя. А освен това котката имала дълга черна коса -ммммммм - и странния навик се облича в червени домашни роби. Хмммм. Това дали ще става за четене как мислите?

Дара Джой - Реджар

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на целия екип,който ни поднесе този прекрасен подарък :):)Публикувано изображение Благодаря ви от сърце,момичета Публикувано изображение Само незнам кога и аз ще намеря време да я прочета,както и много други преведени книжки,че те станаха толкова много,а време никакво за четене

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Благодаря за навия превод момичета!!!Продължавайте все така да ни радвате!!! :):):)

Прочетох я, прочетох я!!!!!! :whist::) Отивам да си постна мнението в темата за коментарите. А тук искам да благодаря на Плам за това, че не се отказва от Дара Джой, благодаря й, че е толкова упорита и се надявам упоритостта й да издържи и за останалите непреведени книги от поредицата. Благодаря на всички, които са помагали и които са редактирали. Благодаря ви, че сте се постарали и с украсата на книгата, идеята за котката и котешките очи е невероятна. :) Благодаря и за корицата, която се е получила много красива! Благодаря ви от сърце, че правите всичко това и го споделяте с нас!!! :bday19:

Благодаряяя!!! :whist: Само като чета резюмето и ми стана страшно интересно,а корицата - нямам думи :):bday19::)

OMG! Не вярвах, че толкова бързо ще имам радостта да чета книгата за Реджар на бг! ГОЛЕМИ благодарности на преводачката,на редакторите и не на последно място на всички, които са спомогнали тази книга да достигне до мен! :nono:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Корицата e супер! :rolleyes:

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Момичета и аз я прочетах, отдавна ми се четеше нещо такова и вие отново ме иненадахте за което благодаря http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Съжалявам че превода ви е изтормозил, но за сметка на това сте се справили прекрасно. Корицата за мен беше доста вдъхновяваща и докато четях книгата наистина си представях сладура :) Много http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif от мен и все така да ни радвате

Благодаря страшно много за превода и за положения труд, момичета! Страхотни сте! :whist:

И аз искам искрено да благодаря за чудесния превод. Толкова малко и рядко се издават тези книги, че никога не ми стигат. Браво на вас, момичета!

Хиляди благодарности и от мен.

OMG! Не вярвах, че толкова бързо ще имам радостта да чета книгата за Реджар на бг! ГОЛЕМИ благодарности на преводачката,на редакторите и не на последно място на всички, които са спомогнали тази книга да достигне до мен! :wors:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Корицата e супер! :yanim:

Ооооо,Божке :rolleyes: Направо се опулих като видях какво сте превели :clap:

Оня ден мрънках на една колежка,че имам 1-ва и 3-ра книга и кога ли ще видя втората......

:wors: :wors: :wors:

Искрени благодарности на екипа за всички преведени книги. Изпипвате всички детайли по- добре от преводачите и редакторите на редица издателства, удоволствие е да се четат ваши работи. И с риск да съм нахална, но книжка за Трейд дали има?

Искрени благодарности на екипа за всички преведени книги. Изпипвате всички детайли по- добре от преводачите и редакторите на редица издателства, удоволствие е да се четат ваши работи. И с риск да съм нахална, но книжка за Трейд дали има?

Благодаря мила както на теб така и на всички отделили време да напишат мила дума. Аве за кусурите и ние си имаме, но гледаме все повече развиваме нетърпимост към тях. А за Трейд ами и аж много го искааааааааа тоз ама Дара блей. Поне това знам последно от Плами де. Ама мож и ни ощастливи се некога. Тя надеждата последна си умира.

Ох,момичета опитах всичко, но не мога и не мога да си намеря на английски(то на бг и няма) последната книжка за морските пехотинци на Сюзън Андерсен. Става дума за Coming undone.Намерих всички освен нея.Всъщност в нета я има, ама като аудио книга и не ме оправя. Някой случайно да я има или може да я открие ?Ще съм му безкрайно благодарна.

Ох,момичета опитах всичко, но не мога и не мога да си намеря на английски(то на бг и няма) последната книжка за морските пехотинци на Сюзън Андерсен. Става дума за Coming undone.Намерих всички освен нея.Всъщност в нета я има, ама като аудио книга и не ме оправя. Някой случайно да я има или може да я открие ?Ще съм му безкрайно благодарна.

Намерих ти я, както и много други нейни книги на англе :rolleyes: Пиши ми на лични как да ти я пратя.

Всъщност ще ти пратя линка, откъдето ще можеш да си ги изтеглиш.

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

... А за Трейд ами и аж много го искааааааааа тоз ама Дара блей. Поне това знам последно от Плами де. Ама мож и ни ощастливи се некога. Тя надеждата последна си умира.

Е това не е много любезно от страна на г-жа Дара. Не може така да подклажда любопитството с такъв тъмнокос и дръпнат мъж, пък после да го отсвирва.

Е това не е много любезно от страна на г-жа Дара. Не може така да подклажда любопитството с такъв тъмнокос и дръпнат мъж, пък после да го отсвирва.

Много си права...

Тя госпожата вятър е вее на бял кон,доколкото знам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.