Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

ISBN 954-706-025-2

Това ли търсиш?

Точно това. Благодаря!

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хей американо колумбова нема ли си работа да ми навреш тез зимни вълчи очи ся ша ги сънувам

Едни ей такива вълчи очи има в Тръпка, която си обещала да прочетееш :rolleyes:

Айде сега,малко бяха другите поредици.Що пускате мухи бе!

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Едни ей такива вълчи очи има в Тръпка, която си обещала да прочетееш :whist:

Чела ли си я? И мен ме чака, а не мога да се наканя да я започна, защото няма кой да ме запали :whist:

Е.Лоуел я издават Хермес и от време на време Компас.

Ето ти 2 мейла на Калпазанов:

[email protected]

[email protected]

Не знам от къде ги намери, но много ти благодаря http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ще пиша ако ми отговорят :whist:

Чела ли си я? И мен ме чака, а не мога да се наканя да я започна, защото няма кой да ме запали :ph34r:

Прочетох и Тръпка и Копнеж и още преди да съм довършила последната страница исках да отида и да си купя третата книга Завинаги. За съжаленение, при нас ще излезе евентуално чак на лято. Който не ги е чел... мога само да кажа, че е направил голям пропуск. Аз мисля, че някъде съм пускала коментар за поредицата, но не се сещам къде точно (май в кой любовен...четете). Историята е предадена по доста различен начин, но в хубавия смисъл. Книгите са така написани, че те карат да се чувстваш, като част от историята и след прочитане, една седмица ходиш като цапнат с мокър парцал и не знаеш в кой свят си. Щом е еуспяла да ме омагьоса така, при положение, че не си падам много по фантасмагории (не съм чела дори Здрач, само съм гледала филмите), значи можеш да си направиш равносметка. Така, че моят съвет е, давай смело и изобщо не се колебай.

П.С. В този ред на мисли искам сърдечно да благодаря на Крис, че ме запали по тази прекрасна трилогия. Без нея никога нямаше да се докосна до вълшебния свят на вълците.

Бяха написани в края на последната книга на Карън Робърдс.Надявам се да ти отговорят.

Руми повдигна един много важен въпрос,

Xesi,вчера беше крайния срок за решението за сканиране на нови книги.Мисля,че не е честно при положение,че стана ясно,срока на сканиране на нови книги да бъде 1 година,сега да се качват книги които нямат даже и 6 месеца от издаването.Интелигентни хора сме,можем да четем и анкетата беше именно заради това!!!

„Непризнати грехове“- 07.2010

„Легло от рози“ - 08.2010

Абсолютно е права!Решението е взето,вече.От друга страна,макар да не знам,кой е качил "Непризнати грехове", поемам отговорността.При многото запитвания за нея,обещах да я дам за сканиране,малко преди да пуснем анкетата.В последстие,за да съм спазила думата си,но и един поне минимален срок от 6 месеца, решихме с дамата,която я сканира да задържим до към края на януари.Предполагам затова сега наритваме точките,извинения, но се получи нещо като заварено положение.от моя страна занапред няма да има отклонение от правилото.

Извинявам се,аз бях,два дни нямах интернет и сега за пръв път влизам в темата.Не знаех за решението,но щом вече е взето,естествено ще го спазя!Съжалявам за недоразумението

• Автор

Току-що обявих резултата от гласуването в първия пост на темата "Сканиране на нови книги" и я заключих.

Очаквам от всички, да спазват срока от ЕДНА ГОДИНА, преди да сканират новоизлезли на българския пазар книги - срок, който вие самите определихте с гласовете си в Анкетата!

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Здравейте, сега след като удариха замунда нямах какво да правя се разрових за книжки и поподнах на Loretta Chase - Lord of Scoundrels имате ли представа дали е сканирана/преведена на български?

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

Здравейте, сега след като удариха замунда нямах какво да правя се разрових за книжки и поподнах на Loretta Chase - Lord of Scoundrels имате ли представа дали е сканирана/преведена на български?

Амии доколкото видях я има само на английски не е издавана на български :baby:

Прочетох и Тръпка и Копнеж и още преди да съм довършила последната страница исках да отида и да си купя третата книга Завинаги. За съжаленение, при нас ще излезе евентуално чак на лято. Който не ги е чел... мога само да кажа, че е направил голям пропуск. Аз мисля, че някъде съм пускала коментар за поредицата, но не се сещам къде точно (май в кой любовен...четете). Историята е предадена по доста различен начин, но в хубавия смисъл. Книгите са така написани, че те карат да се чувстваш, като част от историята и след прочитане, една седмица ходиш като цапнат с мокър парцал и не знаеш в кой свят си. Щом е еуспяла да ме омагьоса така, при положение, че не си падам много по фантасмагории (не съм чела дори Здрач, само съм гледала филмите), значи можеш да си направиш равносметка. Така, че моят съвет е, давай смело и изобщо не се колебай.

П.С. В този ред на мисли искам сърдечно да благодаря на Крис, че ме запали по тази прекрасна трилогия. Без нея никога нямаше да се докосна до вълшебния свят на вълците.

+1

Определено трябва да се прочете. Не е типична книга като за жанра си. В поредицата превръщането във вълк не се гледа като на нещо "хубаво" а като на неизлечима болист от рода на не знам като на СПИН, така че тези които не си падат по вампири и върколаци могат да си я прочетат. В началото когато почнах книгата ми бе тъпичка и скучна но по-нататък когато действието започва да се развива ме грабна 100% и взех на сърце страшно много обречената им любов, края на първа книга ме накара да пролея няколко сълзички, беше страшно драматично. Да не говорим, че втора книга е също много добра и интересна, а трета ще е според мен най-драматична и динамична. Очаквам я с нетърпение. :blink:

А за поредицата Iron fey, преди време съм чела малко от началото на 1-ва книга и не ми се стори лоша, но не съм задълбавала и не съм я чела цялата въпреки че ги имам на компютъра.

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

:) Някой да ли знае кои книги на Елизабет Бевърли са издавани на български? Аз попаднах само на "Поверието". :)

:) Някой да ли знае кои книги на Елизабет Бевърли са издавани на български? Аз попаднах само на "Поверието". :)

Мисля, че е само тя

Я кажете, във "Венчило с варварин" нещо случва ки се?

Дами, ето нещичко, та да не скучаете в почивния ден. Приятно четене :) Барбара Делински - Случайна жена

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Дами, ето нещичко, та да не скучаете в почивния ден. Приятно четене :)

Барбара Делински - Случайна жена

Благодаря мила много ме зарадва (както винаги) сега ще я изям и тая :wors:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Мили дами,благодарим на всички ви за изявеното желание да прибавите "Вампирът,който ме обичаше" в личните си библиотеки.След около седмица изтича 3-седмичният срок,който с момичетата от екипа дадохме за записване на желаещите.В тази връзка искам да кажа,че книгата ще струва на всеки по 10 лв.В зависимост от града/селото,в което живеете към цената евентуално ще бъдат прибавени и пощенски разходи от порядъка на 1-2 лв.Всички,които до този момент се обърнаха към нас,за да се запишат, в близките дни ще получат лично съобщение за доизясняване на детайлите около събирането на парите и изпращането на книгата.А тези от вас,които все още не са се записали,а искат да притежават тази страхотна книжка на хартиен носител имат още малко време за да го направят.Още веднъж благодарим на всички за инициативността.Очаквайте скоро да се свържем с вас!

Здравейте! И аз бих искала да си купя тази книжка!Как и с кого да се свържа за да си я поръчам?

Здравейте! И аз бих искала да си купя тази книжка!Как и с кого да се свържа за да си я поръчам?

Смятай, че си я поръчала. Очаквай ЛС с повече подробности.

Смятай, че си я поръчала. Очаквай ЛС с повече подробности.

Слънце,аз не помня заявих ли я. Май не съм, добавете ме моляяяяяя!

Слънце,аз не помня заявих ли я. Май не съм, добавете ме моляяяяяя!

Няма да се пропуснем! :P

Момичета,отдавна съм изтеглила "Невестата от Шербрук", но съм я чела и досега не съм я отваряла.Сега го направих и е кошмарна.Редакция все едно няма.Слети абзаци,тиретата само големи,грешни букви и т.н.Ако не е качена в ескейпа по-добре да не се прави,докато не заприлича на нещо.

Момичета, отдавна не съм се появявала в темата, затова искам да благодаря на всички ви за новите качени книжки! Страхотни сте и браво за прекрасните преводи!

Момичета, искам да попитам за един роман. Една сцена в Мъжът от сънищата провокира спомен и искам да попитам за него, защото не се сещам за името. Главният е бил военнопленник, който са изтезавали.. мисля, че си губеше и паметта за живота преди това. Главната е омъжена, но мъжа й е заминал на война.. Но мъжа й е бил много гаден. Не си спомням как се срещат и как той заживява при нея (май тя имаше едно или две деца, но не съм сигурна). Цялата драма беше в това, че главния май се оказва мъжа й..който след всичко преживяно и амнезията е напълно различен човек. Няма нищо общо с това, което е бил... А след изтезанията е и с пластична операция...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.