Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Здравейте момичета, някоя от вас знае ли кога излиза на българския пазар третата книга на Нора Робъртс от тетралогията "Сватбена агенция" Благодаря предварително! :biggrin:

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Момичета, искам да попитам за един роман. Една сцена в Мъжът от сънищата провокира спомен и искам да попитам за него, защото не се сещам за името. Главният е бил военнопленник, който са изтезавали.. мисля, че си губеше и паметта за живота преди това. Главната е омъжена, но мъжа й е заминал на война.. Но мъжа й е бил много гаден. Не си спомням как се срещат и как той заживява при нея (май тя имаше едно или две деца, но не съм сигурна). Цялата драма беше в това, че главния май се оказва мъжа й..който след всичко преживяно и амнезията е напълно различен човек. Няма нищо общо с това, което е бил... А след изтезанията е и с пластична операция...

Хммм, първата книга от поредицата на Мелтън е с подобен сюжет, но няма никакви пластични операции и жена му си знае, че е той, просто му се губят последните години, но постеменно си ги спомня... Явно става дума за друга книга може би...

Момичета, искам да попитам за един роман. Една сцена в Мъжът от сънищата провокира спомен и искам да попитам за него, защото не се сещам за името. Главният е бил военнопленник, който са изтезавали.. мисля, че си губеше и паметта за живота преди това. Главната е омъжена, но мъжа й е заминал на война.. Но мъжа й е бил много гаден. Не си спомням как се срещат и как той заживява при нея (май тя имаше едно или две деца, но не съм сигурна). Цялата драма беше в това, че главния май се оказва мъжа й..който след всичко преживяно и амнезията е напълно различен човек. Няма нищо общо с това, което е бил... А след изтезанията е и с пластична операция...

Имам една подобна книга, чела съм я много отдавна и не помня подробности, но твоето описание пък ме накара да се сетя за нея. Казва се Мнимият съпруг на Марго Грег, издавана в поредицата на Компас - Романите на розата. Тънко книжле е, да речем с дебелина на големите Арлекин Бестселър или Суперроманс. Сега я попрегледах и май е тя. Главния и мъжа на главната са били военнопленници. Понеже нямали друго какво да правят, в почивките между изтезанията са разговаряли и мъжа на главната е разказал в подробности целия си живот с нея на главния. Него май го убиват или умира при изтезанията, а нашия се събужда в болница със спомените на мъжа на главната. В следствие на травма от изтезанията бил загубил своите спомени. Намира я и накрая в развръзката се оказва, че мъжа й е бил супергадняр, който я е изнасилил в първата брачна нощ и т.н.

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Момичета има една книжка на Нора - Скрити богатства дето и прегледах резюмето и много ми хареса дали някоя от вас я има и има желание да я сканира ще съм много много благодарнаааа :cool:

Момичета има една книжка на Нора - Скрити богатства дето и прегледах резюмето и много ми хареса дали някоя от вас я има и има желание да я сканира ще съм много много благодарнаааа :wors:

Предвидена е за сканиране. Ето тук: http://www.kaldata.com/forums/index.php?autocom=blog&blogid=781&showentry=5571 може да си направиш справка кои книги на Нора са сканирани и поети за скан. ;)

Предвидена е за сканиране. Ето тук: http://www.kaldata.com/forums/index.php?autocom=blog&blogid=781&showentry=5571 може да си направиш справка кои книги на Нора са сканирани и поети за скан. :P

благодаряяя http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Значи ми остава да чакам :)

Редактирано от svetleto_11 (преглед на промените)

Момичета издирвам една книга на Сюзън Кайл на издателство "Слово" / От тази серия от ,която са "Истински цветове" , "Диамантената шпора" , "Нощна треска" /Спомням си само , че имаше две паралелни любовни истории, като второстепрнният герой беше или апах или чероки , който работеше за някаква правителствена агенция.За жалост само това си спомням , чела съм книжката през годините и много ми харесва, но немога да си спомня нищо повече. Знам ,че не е много , но дано някой се сети...

Момичета издирвам една книга на Сюзън Кайл на издателство "Слово" / От тази серия от ,която са "Истински цветове" , "Диамантената шпора" , "Нощна треска" /Спомням си само , че имаше две паралелни любовни истории, като второстепрнният герой беше или апах или чероки , който работеше за някаква правителствена агенция.За жалост само това си спомням , чела съм книжката през годините и много ми харесва, но немога да си спомня нищо повече.

Знам ,че не е много , но дано някой се сети...

Освен тези, които ти ми беше дала за сканиране, са сканирани и качени в тракера Нощна треска и Любовен плам. Не съм ги чела обаче, а от резюметата им нищо не става ясно за сюжетите. По инфото в блога на Гането от Псевдонима на Даяна Палмър - Сюзън Кайл е сканирано всичко излизало. Следователно е една от тези, които имаме. Попрегледай ги.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Момичета издирвам една книга на Сюзън Кайл на издателство "Слово" / От тази серия от ,която са "Истински цветове" , "Диамантената шпора" , "Нощна треска" /Спомням си само , че имаше две паралелни любовни истории, като второстепрнният герой беше или апах или чероки , който работеше за някаква правителствена агенция.За жалост само това си спомням , чела съм книжката през годините и много ми харесва, но немога да си спомня нищо повече.

Знам ,че не е много , но дано някой се сети...

Освен тези, които ти ми беше дала за сканиране, са сканирани и качени в тракера Нощна треска и Любовен плам. Не съм ги чела обаче, а от резюметата им нищо не става ясно за сюжетите.

Тази книжка за която говориш е написана под името Даяна Палмър и се казва „Ловен инстинкт“,Хънтър е апах и работи в правителствена агенция .Те са две книжки преведени от тази поредица , другата е „Пагубен чар“

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Тази книжка за която говориш е написана под името Даяна Палмър и се казва „Ловен инстинкт“,Хънтър е апах и работи в правителствена агенция .Те са две книжки преведени от тази поредица , другата е „Пагубен чар“

Благодаря!

Ще прегледам пак сканираните книжки, единственото за което съм сигурна , е че книжката е издадена под името Сюзън Кайл и е на издателство "Слово". :)

Благодаря!

Ще прегледам пак сканираните книжки, единственото за което съм сигурна , е че книжката е издадена под името Сюзън Кайл и е на издателство "Слово". :)

По това което си спомняш като сюжет , при Сюзън Кайл съм сигурна ,че няма,поне между тези които са сканирани!

След като се запознах с две от книгите на Карън Робърдс , имам желание да прочета и останалите.Затова имам следната молба:МОЛЯ, търся да прочета„Обсебена“,„Опасно лято“,„Да се довериш на непознат“,„Райско гнездо“,„Изчезнала“,всички са на издателство„Калпазанов“.Вече видях,че Жани ще сканира „Детето на Маги“ :wors::wors::wors:

След като се запознах с две от книгите на Карън Робърдс , имам желание да прочета и останалите.Затова имам следната молба:МОЛЯ, търся да прочета„Обсебена",„Опасно лято",„Да се довериш на непознат",„Райско гнездо",„Изчезнала",всички са на издателство„Калпазанов".Вече видях,че Жани ще сканира „Детето на Маги" :wors::wors::wors:

Горещо се присъединявам към молбата :wors::angry::wors::angel19::wors::angel19:

Аз имам едно питане. Ако някой има "Сенки от миналото" и "Кармата на любовта" на Барбара Картланд от изданията на Абагар - Рекорд на Гинес, да ми напишете кои са като номерация в поредицата, моля.

Аз имам едно питане. Ако някой има "Сенки от миналото" и "Кармата на любовта" на Барбара Картланд от изданията на Абагар - Рекорд на Гинес, да ми напишете кои са като номерация в поредицата, моля.

Картланд, Барбара

Сенки от миналото : [Роман] / Барбара Картланд ; Прев. от англ. Милчо Ат. Германов. - София : Абагар Холдинг, 1993 (В. Търново : Абагар). - 222 с. ; 20 см. - (Барбара Картланд ; 11)

Ориг. загл. Armour Against Love / Barbara Cartland. - Офс. изд.

Картланд, Барбара

Кармата на любовта : [Роман] / Барбара Картланд ; Прев. от англ. Величка Тотева. - София : Абагар Холдинг, 1993 (В. Търново : Абагар). - 172 с. ; 20 см. - (Барбара Картланд ; 9)

Ориг. загл. The Karma of Love / Barbara Cartland. - Офс. изд.

Ели, би трябвало да са тези :)

Понеже таковата защото аз имам един голям грях, ама накрая ма хвана "много ме е срам" та реших между варварина и следващата изненада, която е във фурната на 200 да са попрая и да ви разнообразя с нещо сътворено с много либоф от Alena, и с което тя ма изненада още преди два месеца, ама аз блях. Та на вашето внимание Дара Джой - В гората на Къркпатрик

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Понеже таковата защото аз имам един голям грях, ама накрая ма хвана "много ме е срам" та реших между варварина и следващата изненада, която е във фурната на 200 да са попрая и да ви разнообразя с нещо сътворено с много либоф от Alena, и с което тя ма изненада още преди два месеца, ама аз блях. Та на вашето внимание

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1758

Страхотноооо специални благодарности на Alena и на целия Dream team невероятни сте http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Благодаря Alena :speak: Благодаря Дрийм Тийм :withflowers: Още едно съкровище за нежните ни души! :bday19::bday19::bday19:

Понеже таковата защото аз имам един голям грях, ама накрая ма хвана "много ме е срам" та реших между варварина и следващата изненада, която е във фурната на 200 да са попрая и да ви разнообразя с нещо сътворено с много либоф от Alena, и с което тя ма изненада още преди два месеца, ама аз блях. Та на вашето внимание

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1758

Ах,мале-малеееее-Дара Джой :bday19::withflowers::bday19:

Огромни благодарности на Alena и на целият прекрасен екип :speak:

Само да допълня молим, че това си е за 20+ и много моля малки нежни души да подхождат с повишено внимание :speak:

Само да допълня молим, че това си е за 20+ и много моля малки нежни души да подхождат с повишено внимание :speak:

Значи аз спирам да раБотя и почвам книгата!!!

Само да допълня молим, че това си е за 20+ и много моля малки нежни души да подхождат с повишено внимание :baby:

Повишеното внимание го има ,само изчакaй до утре да я прочетем, може да стане и за повече от 20+.Няма да си мълчим!!! :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.