Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Може ли линк към "Супер Романс №54 " :rolleyes::):wors:

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Момичета с какво четете epub файлове? Аз ползвам онлайн конвертор,но се чудя има ли по-лесен начин?

Момичета от няколко дена се опитвам да си спомня името на една книга ,която съм чела преди време и за която ми е останал спомен ,че е преведена от вас ,но до момента не намерих книга със подобен сюжет в линковете. Ако някой се сети за книгата нека да каже името и автора й. То това което си сещам не е много де - не помя името на главната ,но главният беше Деймън или нещо подобно и имаше мисля 7 братя кръстени на греховете абе знам че едият се казаше Луцифер, друго...някой се опитваше да убие главния ,а братята му провеждаха раследване да открият кой е.Знам че накрая в някаква колиба лошия изгаряше....в интерес на истината дори не знам дали всичко това е от една книга или бъркам ,само за имената на главния и братята му се сещам със сигурност. И за още една книга да питам- главия и главната са архитекти,създали са обща фирма с още един приятел,имали са връзка преди време ,но главия се изплашил или нещо подобно и заминал да работи в Бразилия.След време се връща и се опитва да оправи нещата с главната...знам ,че кандидатсваха като конкурени по някакъв проект и двама.. Ако някой има спомен за подобни книги моля да сподели.

Първата ми напомня на "Годеницата на дявола", мисля че от Стефани Лорънс, а пък втората съм я чела много отдавна, но не се сещам нито за заглавие, нито за автор.

Мерси сега проверих резюмето -да първата е годеницата на дявола.Ако някой се сети за втрата блгодаря предварително.

втората ми напомня за Арлекин Страст-005.Да сътвориш мечта-Нейъми Хортън

Здравейте! Понеже много ми хареса "Сърце под маска" на Ребека Брандуейн, бихте ли ми препоръчали други романи, в които е включена Френската революция?

Здравейте ,аз имам книгата на Джейн Ан Кренц.

Мила, имаш ли скенер? Ако нямаш кажи откъде си, за да видим има ли покрай теб някой сканиращ, на който да я дадеш да я снима.
Знаете ли какво става с Хатауей на Лайза Клейпас? Имате ли новини кога от Ергон ще пуснат първата книга? Нали бяха казали април?

И ето, че дойде време да започна да сканирам обещаните от мен книги. Започвам с:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3682&hit=1

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3683&hit=1

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3684&hit=1

Приятно четене! :speak:

Накои може ли да ми каже кои е този любовен роман чела съм го много одавна и си спомням горе долу за какво се разказваше. била е омъжена за гимназиалната си любов. Остава вдовица, децата и са големи и са в колеж, като се чуди какво да прави с къщата си защото е твърде голяма и тогва се среща с нейн съученик също от гимназията, на когото на времето не е обръщала внимание които междувременно преуспява и и предлага да се оженят. Женят се и имат много странни взаимоотношения тя забременява и се мъчи да го напусне. моля ако се сещате за някакъв подобен сюжет напишете кои е автора или книгата.

Още два съвременни любовни романа, предоставени за сканиране от Вили (vily.petroff) http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3776

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3773

Весели Великденски празници Публикувано изображение

Весели празници, момичета! Тук с моята дружка ни тормози един въпрос и си блъскаме главата в стената. Имаше една страхотна книга, но единственото което се сещаме е че главния казваше на главната "краставичка" При това е супер известна книгата на 100 %, обачеееее ей на не се сещаме! :mad: Помогнетееееееееее!!! ;)

Весели празници, момичета!

Тук с моята дружка ни тормози един въпрос и си блъскаме главата в стената.

Имаше една страхотна книга, но единственото което се сещаме е че главния казваше на главната "краставичка"

При това е супер известна книгата на 100 %, обачеееее ей на не се сещаме! :mad:

Помогнетееееееееее!!! ;)

Мисля,че е "Бавно изгаряне" на Джули Гарууд-за Дилън и Кейт

Весели празници, момичета!

Тук с моята дружка ни тормози един въпрос и си блъскаме главата в стената.

Имаше една страхотна книга, но единственото което се сещаме е че главния казваше на главната "краставичка"

При това е супер известна книгата на 100 %, обачеееее ей на не се сещаме! :mad:

Помогнетееееееееее!!! ;)

Ако не се лъжа, това май е петата от поредицата на Джули Гаруд за Бюканън - "Бавно изгаряне". Надявам се да не подвеждам, но май беше тя.

Дами търси се „Жизнеописания на най-известните живописци, ваятели и архитекти“ на Джорджо Вазари-май най разчитам на хора с връзки в библиотеки

Има един лаф, че promise is a prоmise. Аз много го тача и Великденската изненада е вече факт благодарение на мойте съкровища от дрийма(които уж бяха ваканция) в лицето на рум, крис, хрис, гай и целия редакторски екип на тор. Благодаря и нямам думи. Та на вниманието на аудиторията предоставяме един морски тюлен на име Макензи, който убедена съм всички почитателки на Линда чакат отдавна. Радвайте му се, така както Рум докато го твореше и ние докато я подкрепяхме. Искам специално да благодаря и на Инка за уникалната корица. Е имам забележка - нема дълга коса - ама ся пълно щастие нема, пък и ша му пречи хихи кат спасява.

Приятно четене от Dream Team:

Публикувано изображение

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3811

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Благодаря за книжките,момичета и приятна почивка!

Уааааа, ей това е супер новина! Страхотен подарък за празника! Благодаря ви, момичета, златни сте! :yanim:

Страхотен подарък! Благодаря много момичета!

Аз и тук ще се наредя да благодаря :yanim: Мерси, Рум, за превода и на всички редакторки, които ни позволяват да се докоснем до един прекрасно оформен Макензи свят :wors: Аз тази вечер явно няма да спя и ако има и други като мен само мога да им пожелая едно - ENJOY!

Бравос!Супер!Похвално!Ама утре съм на работа беееееееееееееее!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.