Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

БОК Българско Овчарско Куче

Featured Replies

• Автор

Амин, да е хаирлия ! :whist: Ето ви сега да се порадвате на един хубавец - Мечо Тичо Елит в студиото на "Здравей България", преди две години: http://www.vbox7.com/play:49d292fb

• Отговори 203
  • Прегледи 60k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хахаааа :) Мечо и в студиото може да е злобен :) :)

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Хубавото момче!!! Как искам да го нагушкам. Вече е здрав, нали, или поне така изглежда. :dog84:

• Автор

Хубавото момче!!! Как искам да го нагушкам. Вече е здрав, нали, или поне така изглежда.

:dog84:

И още как, е здрав ?! Сега му е любимия сезон, едвам го прибрах преди малко, як е като бик и малко по-малко умен. :D

Един камион закъса и той се утрепа да лае по хората .

Търчи като изоглависан през преспите , това на снимките по-долу са все негови следи

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Вили днес снимах Лиза вече е на 3 месеца и 10 дена но не знам защо не дава да закача снимки излиза съобщение че файла бил много голям

• 2 седмици по-късно...

А междувременно моят Мечо става лисичи-Убиец :)

Публикувано изображение

• Автор

Не ви виждам снимките момчета ...

Малкото ми багерче, снегоринче на вашето внимание :

• 2 седмици по-късно...

Много хубаво куче е :) Аз имам един мелез м/у лабрадор и бок много красиво и умно кученце гледаме го още от както е прогледнало от съвсем малка топка :D ,но вече е много голям и е навън в колибка...Още от малък си дружеше с една котка и не гледаше на нея,като на храна а по-скоро,като на приятел да си играе със нея и все още е така :) Ако искате мога да кача и няколко снимчици на хубавеца ? ;)

Възмутен съм...Стефан Попов, който е срам за породата с неговите огромни санбернари с квадратни глави като на крава, с кръвясали очи, го давате за пример?! Това някакъв виц ли е ?! Поне не лъжете хората, като хал-хабер си нямате от породата.Само една бъчонка трябва да им окачат на тия.А въпросният мазен крадец печели с тия крави нагласените " изложби ".Истинското овчарско куче е атлетично, няма грам излишно по него.Такива кучета отбиват по няколко вълчи атака дневно - мислите ли, че тия прасета имат какъвто и да е шанс, та те ще се задъхат за отрицателно време...А поведението на животното къде го оставяте?! Клекнала задница с подвита опашка като забит тирбушон в бутилка вино - срам, колеги, срам...Истинските овчарски кучета останаха само високо, в планините.Като толкова искате да видите истински екземпляри, аз ще ви покажа.Когато едно куче има кръвясали очи, огромна глава и куп лиги му текат - това не е БОК в никакъв случай !Снимките са лоши и малко размацани, нямам други в момента.Ето ги Сара и Перун :

http://img840.images...59/dscf7913.jpg

http://img269.images...1/dscf7936r.jpg

P.S Нищо лично, но толкова дебело куче да е хубаво?! Да не говорим за другите неща... EPIC FAIL отвсякъде...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Това с кафявото нещо не ми харесва, другото е хубаво :) Каквото и да е... между другото моето е снесено от семейство БОК, които си гледат овчиците по цял ден :D Но наистина, тези санбернари, БОК-овете на Б.Борисов....нещо ми се виждат твърде големи :)

Как да науча и моето да прави така като в 1-вия клип ? :D

• Автор

Показаните по-горе кучета още по-малко могат да бъдат пример за БОК.

лисичи муцуни и щъркелови крака, че са злобни ... ами всяко едно куче има такива заложби

Азазел Аян Дико е четвърти от изложба на общо 135 кучета, представени от цяла България.

Колкото до грубите Ви нападки относно председателя на НК на БОК г-н Стефан Попов ...

Ами Вие навярно не сте бил роден предполагам, когато г- Попов е започнал да възражда и съхранява породата.

Да обикаля високо планинските стада и да събира данни за кучетата ни.

Целия му съзнателен живот е преминал за БОК, България и всичко Българско, така, че много Ви моля, нека не превръщаме темата в бойно поле, което никому няма да е приятно.

Ако имате нещо да му кажете, идете в дог.бг там всички доволно се забавляват като се нападат един друг, приличащи също на питомниците си. :D

Тук е тема за БОК като приятел на човека, някак не това е точното място за излиянията Ви в стил лаене .

Как да науча и моето да прави така като в 1-вия клип ? :D

И какво по-точно те впечатли в показаното в клипа бе Саше ?

Не чуваш ли , че през оградата има друго куче което провокира това да си пази територията. А и човека до кучето го стимулира постоянно, насъсква с движения и глас.

Онова зад оградата също го насъскват, то се чува.

Твоето също го може това, но просто не сте попадали в такава ситуация предполагам, до сега. :D

Да Ви запозная и с моя Рекс.Снимките са направени в началото на месеца.Тук той е на 9 мес.-няма 1год.още.

http://i.imgur.com/lu9jm.jpg http://i.imgur.com/x3F7H.jpg http://i.imgur.com/Nuw6i.jpg тук ми носи дърва за камината :)http://i.imgur.com/WgBSL.jpg

Вили..За това зад оградата не се бях сетил, нито чул..

Но тук има 2 хъскита, които слушат на "дръж" искам и моетоооо :D

Просто ми харесва идеята да е лошо когато аз искам, а не само да си действа на негова глава

П.С.... Ако може не ми викай Саше - не че нещо, но ми е втръснало, пък не се казвам така :)

• Автор

Вили..За това зад оградата не се бях сетил, нито чул..

Но тук има 2 хъскита, които слушат на "дръж" искам и моетоооо :D

Просто ми харесва идеята да е лошо когато аз искам, а не само да си действа на негова глава

П.С.... Ако може не ми викай Саше - не че нещо, но ми е втръснало, пък не се казвам така :)

Не зная как да го научиш, никога не съм учила Ази така, виждала съм как го правят, но това не е достатъчно, за да се правя на интересна и да показвам на теб.

За тази цел си има специалисти-учители.

Колкото до името, моля да ме извиниш, повече няма да се повтори.

Грешката е изцяло моя, приличаш ми на един потребител в дог.бг - Александър Топалов, мисля че беше и реших, че това си ти.

То учители има-но няма как сега да го водя там..пък мисля, че не възприема много Все пак ако намериш някакъв клип за обучение, текст и т.н. - ми пиши :) :) А за името -няма проблем :)

Хахахахаха, първата ужилена хейтърка падна...Не съм очаквал, че толкова скоро ще покаже жалкото си невежество...Перун е републикански шампион, и буквално е изваян - защо ли Стефан Попов трепери, когато стане дума за бой на гнусните му санбернари, смесени с московска стражевая и какво ли не още? А вие хвалите някакъв добитък, чийто баща е нюфаундленд - и е станал... едва четвърти, на връзкарско състезание?! Явно въпросната госпожа дори основни понятия си няма.Алоууу, овчарско куче се казва, защото е ОВЧАРСКО, дори и да е приятел на овци, това му е първото и най-важно предназначение - да охранява стадата от хищници.Който иска тлъст приятел за вкъщи - да си вземе чау-чау (по мое мнение, най-изкуствената и измислена порода).Та нека помислим кое куче е по-издръжливо - онези добитъци на жалкия измамник, или атлетичното куче като Перун.Щъркелови крака ?! Това да не ви е дакел, вие изобщо трезва ли сте? Съвсем сериозно - посетете очен лекар, щом Перун има остра муцуна.Да не говорим как куче с неговите размери не е възможно да има такава - и бас държа, че не можете да обясните защо.Нито да обясните каква е идеята едно куче да е по-дебело и едро, отколкото е необходимо, и дали това има и един единствен плюс за качествата му ?! Стефан Попов го изкарахте някакъв герой, а дали неговите сегашни кучета имат и каквото и да е общо с тия, отпреди 30 години ?

P.S Неграмотната авторка на онзи post ясно показа, че тук се цели жалка реклама и комерсиални интереси. " Вие не сте бил роден, когато... " - " Не питай старо, а патило " - народна мъдрост.Щом един младеж на 29г знае много повече за породата, отколкото вие двамата с жалкия измамник, за когото написаха огромна статия в национален вестник какъв е (може би аз съм виновен, че съм бил роден?)...Ако модераторите се намесят, санкциите са страшни - изцяло против правилата на форума е подобна дезинформация.Типично по комунистически - мижи да те лажем, и ще троллваме и на най-блестящите факти.Бой с коприва на такива мошеници :angry: Ето как изглежда бащата на Азазел :

Публикувано изображение

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Здравей Вили.Много ми харесва твойто куче.Искам да ти покажа няколко снимки на мойто кученце.Нямам много познания за породите но според мен е Българско Овчарско Куче,поне така си мисля.Неговият баща беше чистокравен, а майката незная точко.Сега направи 4 месеца,имаше малък проблем с краката.Беше го хванал рахита,но с няколко инжекций се пооправи.Сега сам му взел последна таблетка с калций и други витамини,и ако можеш да ми дадеш съвет с какво да го храня.До сега сам го хранил само с гранули.Благодаря предварително :)post-320984-0-61127000-1330601567_thumb.post-320984-0-52668700-1330601566_thumb.post-320984-0-48237300-1330601565_thumb.post-320984-0-33138700-1330601564_thumb.post-320984-0-16412400-1330601563_thumb.

Fixt00l .... Приятел, ти направо се дуеш, сега какво, като не си съгласен с мнението на хората нужно ли е да нападаш по такъв начин ?!

Може поне да се спазва добър тон, нали ?!

А кучето на Вили е наистина добро, а относно тази снимка, ако аз бях модератор/администратор бих го приел като обида..независимо, че е към кучето, а не към човека и бих те наказал подобаващо.....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.