Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

+1 :) 

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

Да се навият още 5 човека и да правим :)

На мен тая игра много ми харесва.Много е готина само едно нещо не ми харесва това,че като караш в града не са е направили така че да има хора които да ходят по тротоарите да пресичат по пешеходните пътеки.Това само не ми харесва че като отидеш в някой град е пусто няма хора и всички градове са еднакви.

Има една опция в настройките "пешеходци"

Абе..Ще се прави ли фирма? :D Да знам колко човека ще са евентуално  :) ще пиша на лс на тези които ще са в фирмата и нека има TeamSpeak 3 :)

Абе..Ще се прави ли фирма? :D Да знам колко човека ще са евентуално  :) ще пиша на лс на тези които ще са в фирмата и нека има TeamSpeak 3 :)

Ще се прави, само кажи какво се изисква от нас. Имай в предвид, че играта ми е пиратска ! 

Ще се прави, само кажи какво се изисква от нас. Имай в предвид, че играта ми е пиратска ! 

Моята също... 1.Не може да се играе мулти с него... Да ме добавят всички които искат да си направим фирма на скайп Djani_9892 ще ви дам сайт в който ще си качвате инфото... :)

Как ги вдигате тея скорости ? Аз съм със новото волво ФХ 16 - 750 коня, най-добрата скоростна кутия, и най-доброто шаси всичко ми е на макс, и едвам дигам 150. В тази игра има най-ши*аните магистрали, тъкмо да се засилиш и трябва да намалиш. 

Моята също... 1.Не може да се играе мулти с него... Да ме добавят всички които искат да си направим фирма на скайп Djani_9892 ще ви дам сайт в който ще си качвате инфото... :)

Пратих ти покана в Skype.

Как ги вдигате тея скорости ? Аз съм със новото волво ФХ 16 - 750 коня, най-добрата скоростна кутия, и най-доброто шаси всичко ми е на макс, и едвам дигам 150. В тази игра има най-ши*аните магистрали, тъкмо да се засилиш и трябва да намалиш. 

Пратих ти покана в Skype.

Я ми кажи колко % си открил от мапа. че да говориш, че били шибани.... Толкова прави пътища има, но не е там работата, ти изобщо не гледаш какъв ти е товара. Имай 1 на ум, че товара се гледа колко T е, нормално е като си с 23-25 т да не можеш да развиеш повече от 150, лично аз съм с новото волво и съм 43 левел, говоря save ми за мултито и съм развивал 171 повече от това не съм дигал, а може би и повече не помня. А за фирми и такива работи няма как да стане. Освен, както ние с тия фр-та сме направели и както всичко останали в мп-то правите си 1 и същ цвят на камионите или шарка и карате заедно търсите товари от 1 и съща точка, както ние правим. :) Също това не ти е f1 като са ти шибани магистралите ходи играй f1 ;)

Редактирано от Стъпил на дъното (преглед на промените)

Това за товара ми е ясно, не ми се пуска играта, за да ти кажа колко % съм открил от мапа. 17 левел съм. Пътувам често за Полша и Германия, а във Англия не щъ да стъпя. За мен магистралата в играта е много смотана, тъкмо да се засиля и трябва да набия спирачки за да завия без да се блъсна. В играта най-обичам двупосочните пътища :)

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

17 левел..... Имаш да ядеш много хляб, че да разбереш какви пътища има. Също зависи много от настройките ти на завиване, направи си да завиваш плавно с мишката, така имитираш волан, ако нямаш разбира се. И ще взимаш плавно завоя.. Защото ако си с клавиатурата пак може да се нагласи плавно ама зор..

• 2 седмици по-късно...

Той по принцип е автоматиченвижте в настрйките на бутоните с коИ бутони се увеличава и намалявамисля че намалението беше с точка

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Виж контролите, защото са разменени на всяка версия, мисля че беше с някой от тези копчета. ; [ ] ' но не съм сигурен, гледай таблото ако е пуснат има знак, че е активиран и се чува как свири.

Хора има ли мод за българска карта ? Смисъл да си карам товари в България и околните държави евентуално ? И ако има и ако си я сложа дали ще продължа от моя левел или ще започна наново от 1ви левел ? 

Хора има ли мод за българска карта ? Смисъл да си карам товари в България и околните държави евентуално ? И ако има и ако си я сложа дали ще продължа от моя левел или ще започна наново от 1ви левел ? 

Все още няма, но за напред мислим да правим. Чакаме някой ден scs да направят към България и нататък...

Редактирано от Стъпил на дъното (преглед на промените)

Хора имам един въпрос .. Според вас кой е най-хубавия камион за 14 ниво ( скоро ще стана 14 ниво и ще си купя по-хубав ) ?

Според мен Волво са най-добрите камиони в играта на каквото и ниво да си.

Според мен Волво са най-добрите камиони в играта на каквото и ниво да си.

А от къде мога да си взема Волво ? Защото не съм открил магазин за Волво ..

Все още няма, но за напред мислим да правим. Чакаме някой ден scs да направят към България и нататък...

хахах,scs никога няма да направят това.:D

Редактирано от mrazqmakaroni (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.