Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

Featured Replies

преди 8 часа, питам написа:

Бургер, диетичен вегетариански!

Рецепта:

Съставки

Татрско кюфте два броя

Филия хляб един брой

Начин на приготвяне:

Между двете кифтета се поставя внимателно филийката хляб.

Яде се докато са топли кифтаците като се внимава да не се окапите.

Добър апWay To Go Good Job GIF by Justinетит приятели!:cool:

Да ти е сладко приятелю на кръвчица да ти стане наздраве приятна вечер желая

Cat Spinning GIF

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 300,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Така е! Преди няколко години за пръв път я пробвах във варианта на полския козунак, а сега минах на повитица. Това е от миналата седмица. Ние не си падаме по козунаци, но този е жесток, най-вече зарад

• Къпана питка С масло, ама ми се видя сухичка. И без сирене в рецептата, но мисля че ще изтърпи една плънчица. Така хубаво я окъпах, че и мачоците от махалата разбраха колко съм зле с формите :D

• Шоколадова торта (ала devil cake)

Публикувани изображения

От пазара днес взех жълт бобец био сега ще става на яхнийка с пресен домат също био

Едно хубаво нещо на този ш**** град че екологично чисти продукти има постоянно

Dance Party GIF by Minions

Варя си курбан-чорба от овче месо, както е класиката. Мазно, тлъсто овче.

Шилешкото рагу наредих плътно на дъното на тенджерата под налягане, налях вода малко под нивото на кокалдряците, отгоре наредих овчето месо, ръснах черен пипер на зърна, сложих един морков и затворих.

Около час-час и пулвина ще варя под налягане.Така кокалдряците-рагу ще се сварят до силен бульон, а овчето отгоре ще се вари на пара, поради което ще има повече вкус вътре в него.

След варенето ще извадя и обезкостя кокалдряците, ще нарежа на хапки месото, ще го върна в бульона, леко ще запържа в олио кромид лук и нарязани ситно стъбла магданоз, и ще варя всичкото още половин час с отворен капак.

Ще посоля и е готово.

Пиле с броколи, билки и сметана

spacer.png

• 2 седмици по-късно...

Днес сме на пресни картофи на фурна с тарос задължителният таратор печени чушки с домати и пресен чесън салата за десерт мелба от шоколад бисквити мента и пъпеш и те така

Cats Reaction GIF by TikTok MENA

Днес оризато с домати  -

пресни целина магданоз лук пресен праз зрънца черен пипер вегета пушен червен пипер сол олио

Аз ориза го обичам по-воден една чаша ориз пет чаши вода

Deer Popcorn GIF

Приятна вечер на всички

Една тиквичка ми се пречкаше в бакалията та сега ще я пържим после с оцет олио и пресен чесън и копър пресен

За водката става наздраве приятна вечер

Sad Happy Hour GIF

Жълт бобец яхния с много пресен лук и пресен чесън

Яде се задължително с кисело млекце наздраве приятна вечер аверчетата

hello kitty pink GIF

Добро утро днес за закуска принцеси с кайма и кашкавал под правени с пушен червен пипер и чер пипер и малко чубрица ронена

Happy Good Morning GIF by Microsoft Education

Зверски ми се дояде картофена супичка постна но моята е със зелев сок

Задължително тарос малко доматче чер пипер сол на вкус

Нямах моркови малко вегета и те така а сега се сетих сте сложа и едно кубче пилешки бульон

Наздраве приятна вечер

Good Night Love GIF by Pudgy Penguins

И сега кебапчета от Лесичерската кайма 50 на 50 подправка за суджук пушен червен пипер кимион сол черпи пер малко вода месиш чакаш поне един час в хладилника да се обиколи нивката

После на грил тигана

Гарнитура картофено пюре салата от чушки с чесън и те така наздраве само дето трябва да ходя за бира че няма а*р*4chris jericho what GIF by CBC

Познайте от раз това какво ще става

Е големи мегабайти да му е** Как да се кача снимката бе

Нейно величество баклата се появи най-после и сега става на супичка

Тя се прави с джанки ама къде да ги търся ще я подкиселя

Друго половин домат магданоз малко носи пресен лук малко вегета сол а да най-важното копър като е готова отделно се забърква една лъжица брашънце с водичка и се сгъстява и те така

Студена най-добре влиза с водка наздраве и приятна вечер

Happy So Excited GIF by TikTok

• 2 седмици по-късно...

Супа от домашен петел..

Петела започна да си въобразява, че е куче, и да се хвърля на всеки, който влезе в кокошарника - та..стана на супа

S6MTT7AqFSI.jpg?size=810x1080&quality=96

Днес за закуска бяха едни странджанки на грил тигана а сега за вечеря пълнени чушчици зелени с каймичка малко морковче и лук и млечен сос и ядеш и ревеш мням мням

За прокарване бирка болярка докато станат чушките сме на водка Путинка  това страшна водка браво на братушките наздраве приятна вечер на всички

Tired Good Night GIF by Max

Днес за закуска палачинка с три вида сирена страшни ги правят тука браво на майстора опустошихме пазара за единия г** живеем сега варим царевичка ха-ха царевица да берем на Черно море страшен сорт увира докато кажеш да си запаля цигарата

От Кюстендил чак дошли тук в Павликени царевица да ни продават че не може да идем  с племенника или братлето по нивите по нивите ама има падарчетс ще стрелят на месо ха-ха

И страхотен пъпеш от Долни Дъбник живее в хладилника

Следва задача солени краставички ама трябва да сляза като захладди да обера няколко листа вишна защото те се правят така с вишневи листа

За вечеря ще спретнем пак едно кашкавал пане нали знаете кашкавалчето в камерата и преди пържени се вади и те така шопска салата обаче проблем водката путинка свърши

Абе то не  е едно гайле бе хора тука аз за 54 години не съм виждала такива приключения като у този Sad Cat GIFш**** град у който трябваше да се завърна по неволя

Абе за единия г** живее човек

Две чушки зелени заминаха чушкопека на който му върнах живота беше в мазата после се белят и се пълнят със сирене малко домати и магданоз и чесън

Овалваш в яйце галета брашно галета брашно и пържиш и търсиш къде ти е бирата ха-ха наздраве приятна вечерHappy So Excited GIF by TikTok

Добър вечер лакомници Как сте

Вчера за вечеря картофи по селски с Лесическо карначе и задължителният таратор с маслини

Плюс две печени чушки с чесън магданоз сух че нямах пресен малко патладжан за разядка близа добре това с водката наздравеHappy So Excited GIF by TikTok

За закуска принцески със сирене и яйце и задължително чубрица който не слага чубрица в тези принцеси не знае какво изпуска ха-ха

adorable cats GIF

И сега забъркахме едни мекички и едни спагети спагетите нали знаете обери хладилника ха-ха

Таратора задължително и те така наздраве приятна вечер на всички желаем с писанка

Drunk Dog GIF

Днес за закуска пак принцеси със сирене и яйце и масло и задължително чубрица отгоре резенчета домати

Имам спагети от снощи обаче аз не мога да ям всеки ден едно и също така сега на Бони една удивителна на грил тигана

Забърках малко руска салата с готов микс за прокарване на водката има и чушки с яко чесън магданоз и зехтин и маслини

Таратореца задължително яде се и през нощта ха-ха наздраве приятна вечер на всички

Friends Kids GIF by Storyful

Та като има тука блока асма как човек да не си набере млади лозови листа обаче аз понеже съм мързелива листата на едро ориз подправка за ориз оли пет към еднойце пушен червен пипер олио черпи перец и да се гледа работата сега в една тава всичкото какафония ха-ха аз ориза си го обичам Воден

Пет към едно

Cats Reaction GIF by MOODMAN

Приятна вечер на всички яжте пиийте и се веселите

Happy Hailee Steinfeld GIF by Pitch Perfect

А да малко останала

Подправка и тя с ориз магданоз и копър и айде и тя там ха-ха

Happy Dance GIF by Neil Sanders

Как сте тревоугодниците днес за закуска банички със спанак сирене пресен лук и яйце

Сега валим микровелето белен боб само такъв вече готвя а и е полезен за стомахчето няма люспи

Ще стане на яхния с много джоджен и подправки и лесичерски домашен суджук на грил тиганата

Тараторът е задължително ходих за маслини че с маслини не е таратор

Десерт пъпеш от Михалци

И те така човек за единия г** живее

Happy Good Morning GIF by DINOSALLY

Как сте чревоугодници добър вечер дано да ви е добра

Днес за закуска попара със сиренце и масълце

За обяд Камчия на грил тигана с бобец и шопска салата плюс таратор

Сега за вечеря варим в микровелето картофи ще стават на картофени кюфтета плюс едно кубче телешки бульон малко сирене див чесън копър магданоз чубрица малко сол малко кашкавал

Всичко бъркаш и сгорещено олио в галета галетата е от смлени солени бисквитки ИЗИ

Тук гърми и трещи при вас как е

А да и за водчицата доматен сок с черно пипер че малко  солчица - думатите от градината на майка да ми е жива и здрава за био продуктите

За десерт шоколадов БОС и оранжав пъпеш

Happy Sunday GIF by bluesbear

Добър вечер чревоугодниците стартираме снощи с една мусака плюс пържени сиврия със зехтин олио и чесън

Сега Лесичерски Петрохан на грил тиганата плюс потатос което ще рече картофи по селски

В микровелето малко се бланшират картофчетата отцеждаш и после пушен червен пипер чесън на прах галетата ми е от солени бисквитки

Всичко слагаш в една тенджера тръскаш яко а да и сол трябва и пържи и после ревеш

Отваряш един Туборг и се кефиш на дъжда който вали тук сега

Приятна вечер ви желая

I Love Hearts GIF

Млади лозови сармички и чушчици плънката е оризец чесън на прах чер пипер пушен червен пипер сол забравих подправка за ориз сушен магданоз че свърши пресният

Плюс смляно едно дупенце ха-ха

Spoiler

• 1 месец по-късно...

Добра вечер на всички чревоугодници докладвам

Стартирахме с една принцеса с кайма и кашкавал минахме през т маркета за спаначнички страхотни са после ги прокарахме с едно айрянче зоопарка

Имаме камила от Чехия за 13000 бона от частен зоопарк казва се Дарко на една година е защо се казва Дарко Ами защото е закупен с даренията от зоопарката

Който ме има във фейса съм качила цяла албум близо 100 снимки галих го много пухен хе-хе

А да на мечока Васко му дадох спаначник гълъбите и те ядоха беше прекрасен ден

Сега сме на спагети  болонезе варим и картофи супи и биричка Туборг водка Путинка наздраве на всички

Animation Loop GIF by CL

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.