Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това нещо Човек

Featured Replies

• Автор

нищо няма да чакам, тя тази новина за гутанците и тяхните кораби казва че март 2013г. тези кораби трябвало да кацнат на Земята къде са тъпите извънземни и корабите им и кухата правителствена агитка която ще ги посреща някоя си правителствена церемонийка, сега сме 2014г. и никакви кораби няма, може кухата установка за кухото северно сияние да е засякла Нови кораби на братчедите им от астралната печатница за тъпизми ........(астрална печатница - това е все едно печатница където се печата да речем някой официален вестник, но има се предвид горе в астрала и горе го списват астрални редактори и тонрежисцори)

през 2016 г. може хората да засекат нови  кораби, значи други  кораби (не нови модели) на скенерите (вид радар)  си, но този пъти  били на корабийчовците не на гутанците или гатанците все там е

и какви са тези кухи гутански кораби по 200 мили дълги, които от Юпитер до Земята пътуват почти 2 месеца, те как са дошли до тук с тази мравешка скорост .........имали нови модели кораби затова са толкова бързи .........

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

• Отговори 777
  • Прегледи 87,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Какво е това нещо Човек"   Ми, едно голямо нищо, което си мисли ,че е нещо! 

• 27 въпроса, които ще ви откажат от човечеството  08.11.2013, 10:59, div.bg           Източник: Thinkstock/Guliver   Вероятно сте чували за онлайн платформата Yahoo! Questions. В нея всякак

• човек=развъдник на болести и червеи.

Публикувани изображения

между другото те са кацнали, но нали се сещаш че няма да ни дадат инфо

Публикувано изображение

• Автор

между другото те са кацнали, но нали се сещаш че няма да ни дадат инфо

Публикувано изображение

къде са кацнали, аха кацнали с гутанската си каца ама къде - само в главите на писачите на новини в медиите, искам да кажа като Царичената дупка, абсолютно същото както там няма нищо, така и никакви извънземни с кораби са кацали някога си изобщо на Земята

значи да бъда по точен, в цялата наша Вселена  няма никакви други разумни същества с тела имащи космически кораби, просто други такива няма (няма други разуми поставени в тела както сме ние, нашето устройство било някакъв уникат (мисловна енергия с биологично тяло събрано в едно функциониращо устройство - това е човек) тоест нямало го никъде, всичко що можело да мисли било енергиен разум и съществува като мисловна енергия само), може да има енергийни разуми обитаващи тази Вселена но те нямат материални тела и нямат и естествено и кораби, защото не могат да построят материални кораби,те съществуват във вид на чиста мисловна енергия и не могат да построят такъв материален кораб, обаче те могат да го построят до последната му подробност в тяхното си мисловно съзнание, те  не могат да вдигнат да речем един камък камо ли да пуснат една металорежеща машина ......

те  не могат да вдигнат да речем един камък камо ли да пуснат една металорежеща машина ......

Тогава да вдигнат два камъка и да пуснат две металорежещи машини.

Но пък от друга страна, щом могат да пътуват без кораби, тогава що им са кораби.

• Автор

Тогава да вдигнат два камъка и да пуснат две металорежещи машини.

Но пък от друга страна, щом могат да пътуват без кораби, тогава що им са кораби.

не им трябват космически кораби наистина, но вие и цялото оглупяло човечество все чакате някакви си извънземни с кораби да кацнели на Земята и си имаме дори  специална групичка Уфолози (което преведено значи аматьори  занимаващи се с проблемите свързани с извънземните, както имаме радио-любители които си цъкат радиостанциите в свободното си време) иначе официалната наука няма такова звено, но  си  имаме аматьрско-профанска агитка в лицето на уфолозите които се занимават с това нещо, сега можело военните и правитествата да се занимавали с извънземни но това било секретно, обикновения гражданин не трябва да знаят какво са открили (засега нищо) и  идва въпросът защо военните трябва да пазят информацията за извънземни в тайна от другите хора (то няма какво да пазят засега, но по принцип така правят), може би те чакат извънземните да дойдат да ни превземат и тогава ще ни съобщят че имало извънземни ама не искали да ни безпокоят с тях понеже те преценили че те тези извънземни били много силни и така и така щяли да превземат цялото човечество и решили да дадат още 2-3 месеца спокоен живот на обикновените гражданя ха ха тука е планетата на великите тъпаци начело с амсалаците военни и се стигне до някакъв пръдльо от Сената на американците с мазен (мазно високопарен) тон ще заяви как обикновения гражданин никога не трябвало да научи тайните които той знаел (за извънземните или някакви си биологични зарази) и кухата му агитка около него от военни, понеже щели обикновените граждани да се накъкат в гащите си (от страх или някаква лоботомия на мозъка си) ако научели това което те вече знаели, значи той видите ли тъпчото  сенатор имал желязна психика, а обикновения гражданин бил пълен ахмак и тъпунгер........значи той сенаторчето бабка също има предвид че обкиновения гражданин щял да работи по заводите а пък той щял да се занимава с висшите неща като да речем извънземните, значи той се има че е от някаква си по-висша каста във видово отношение от цялото човечство аха напреднал индивид някакъв си (според мен такива сенатори по филмите приличат на някакви дядки по скоро не на напреднали представители на човечеството ама  карай).........и след това сенатора си налива едно уиски гаврътка го на екс и казва - Бог да ни е помощ! - ха ха ха ха ха ха ха ха ха - желязната психика ще чака Бог да му помогнел, а бог никой не го е виждал досега тоест няма такова нещо като Бог, той щял да чака помощ от него ........чакаме помощ от Бог за да ни помогне срещу извънземните, малко страннна сентенция става .........

Те , учените засичат разни неща из Космоса !

Ама онези , извънземните като дойдат в орбита и ни видят хала , бързо им минава мерака и отпрашват на обратно по техните си им работи.

Та за това се получава тайна - да не ни се скъхари самочувствието на недорастляци в Космоса!

Но и идиоти способни да унищожат собствената си планета , само и само да се покажат кой е по-по-най!....Публикувано изображение

Чакаме помощ да ни спаси от самите себе си !

"....И човек сътвори Бог по свой образ и подобие , та да му служи (на човека) в собствена угода...."

(из "Моята Библия")

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Та за това се получава тайна - да не ни се скъхари самочувствието на недорастляци в Космоса!

не е тайна!предупредени сме!в Славото божие не се говори за кораби или апарати ,а се казва на облаци!под облаци трябва да разбираме на крилете на ангели стотици хиляди по стотици хиляди!пред лицето Господне ще се съберат всички народи и тези, които доживеят повторното явяване и отдавна изчезналите. Господ ще отдели овците от козите, сиреч ще отдели тези, които повярваха в Сина Божий, които проявиха кротостта на агнето. ще ги отдели от тези, които се опиват от своето своенравие, горделивите и суетните, ненамиращи време да се замислят за неибежния край на земния живот и за това, което предстои след края. сред тях са грешниците, каквито сме всички хора, сред числото на които бихме могли да изпаднем и ние, ако не сме се разкаяли за греховете си и не сме измолили опрощение приживе. в деня на Съда няма да бъде чута никоя молитва, ще бъде чуто свидетелството на съвестта. тя ще изобличи всекиго, като яви дори отдавна забравените грехове. не ще има значение високото положение в обществото или каквото и да било, което в земния живот носи почит и уважение – събрано богатство, големи успехи в професията, слава между човеците. Велможите ще се наредят сред последните и ще чакат с трепет своята присъда.второто Му пришествие ще бъде в славата Му, тази слава ще предизвика у нас, свидетелите на пришествието, непознат дотогава страх.сеячите на беззаконие измислят и въвеждат свои човешки закони, които са беззакония пред Божия закон!

- да не ни се скъхари самочувствието на недорастляци в Космоса!

като имаме свободната си воля ние не сме безпомощни. винаги можем да кажем-махни се от мене, сатана!

• Автор

Те , учените засичат разни неща из Космоса !

Ама онези , извънземните като дойдат в орбита и ни видят хала , бързо им минава мерака и отпрашват на обратно по техните си им работи.

е ти как разбра че извънземните правят точно така, да не би да си бил на някой от тяхните кораби и си разбрал че така правят (и всички видове извънземни като дойдат тук и така правят нали), просто смешни работи си написал или си предполагаш така или ни пукаш мисловни шегички ..............

те учените засичат разни неща из Космоса - опа как ги засичат икак виждат какво са засекли, аха с радари сме имали, че я проверете колко е обхвата на най-мощния земен радар на колко километра максимално може да засече някакъв обект (метален), просто селски сеир са такива изказвания, да не говорим ако го засечем някакъв обект как ще разберем какво сме засекли ............сигурно със скенер от байпас за сърце този скенер ще ни каже доста от характеристиките на обекта който е примерно на 1  светлинна година разстояние и след това обекта ще получи байпасов шунт на структурата си (от байпасовия скенер), тоест той извънземния неидентифициран обект ще се  запознае с великата технология която я има на планетата Тъпунгерия -Земляния..

и моля сеирджиите религиозни шутове да не ми грачат много из темата ........

....

Чудя се милиардите дето вече са измрели къде са ?

Ако вече са в рая или ада , кой , кога и къде ще ги съди когато му дойде времето ? 

Те нали вече са отсъдени ?

Пък много е злобен и кръвожаден този твой бог ! Нещо не ме кефи !

И не ми се вързва ....Публикувано изображение

.....измишльотини с вековна давност! Макар и необходими за такива като тебе!....Публикувано изображение

.....

Тези не си ли ги виждал ?Публикувано изображение

Публикувано изображение

На кого и на какво да вярваме тогава ?

И по-важното - ЗАЩО да му вярваме ?

Публикувано изображение

А ето и за двама Ви нещо по-сериозно :

Прочетете и информацията към клипа , а и вижте останалите части.

Това би могло да обясни и религиите , и прекъсването на еволюционната верига на Дарвин , и извънземните и още много други неща....

• Автор

Тези не си ли ги виждал ?

какво да им гледам на клиповете, това си е 1000% видео монтаж, третия клип който е за планетата Нибиру или планетата Небивалица той е пък пълна глупост приказките там

• Автор

сега ще покажа малко мисловни алгоритми на нематериалните разуми (това е на баба Гицка), значи да сме разгледали тази дума "ислямисти" и там първо нематериалния разум (ми) пуска на телепатия всичкото дето го знам от астрала какво значи ислямисти, но на мисловен език и после нематериалния разум продължава то това е така то това си е тяхна на астрала така цяла разработка, но сега да разгледаме думата "ислямисти" така:

исл-ямисти :значи разделяме думата на две части

и то веднага се вижда че това "ямисти" има това е някакви хора занимаващи се с ями щото ще извикаме ямистите да ни изкопаят нова яма на село, ами хубаво

ами това "исл" - е това тук като се огледаме около  (около мисловното телепатично значение на "исл.." дадено от астрала в разни думии положения) живота ви (нашия на хората) и идвало  наум че това"исл" прилича на съсел или плъхове,да горе долу става съгласявам се аз понеже "и съсел" и "исъл"

и значи то излиза (продължава нематериалния разум)че сега думата "ислямисти" може да се каже че това са  някакви си съсели гонещи се в една яма и след това нематерилания разум пуска телепатия (вижда се яма и съсели вътре нещо се гонят на мислована анимация и мисли хвърчат окло поведението на съселите) в която е обединил неговите по нови виждания за "исл" и "ямисти" и вика че виж (значи  това е в мисловната ми образна представа)  то прилича точно на това което са ислямистите но казано по друг мисловен алгоритъм  (чувал някой за такова нещо), и аз викам е те са си такива идиотчета какво да направя онези кретени  от астрала така са  ги направили

• Автор

искам да изкоментирам тука един клип произведение на астрала - SELFIE (Official Music Video) - The Chainsmokers , значи този клип вече си го пускам за да си правя телепатична гаргара с него на мисловните ми гънки, гаргара в смисъл развеселяване, те астрала знаят какво значи това, нали те са ме научили на това нещо, преди имали успех с този клип според тях не малък сега е друго, дори нематериалниците да карат абсолютно същата телаптия из целия клип като на астрала и там да я нарязват доста но все там, тях ги избива на малко по-друго  представление на клипа (променят телепатията (мислите, не си променят структурата на телепатията която върви) която ми пускат по време на клипа) и почвам да се хиля като идиот, то наистина мисловните алгоритми които вървят в клипа са доста интереснички и там онова на Хъселков сега го виждам като приятелски поздрав от негова страна макар че, аз и приятел с него ха ха понеже там телепатията е заменена с по-друг поздрав ха ха и става баскетболната агитка освирква измяукващ черен котарак бла бла .....

ха забравих, дори с баба Гицка тук на този клип си правим и едно selfie на астрала все едно е снимана телепатията на астрала и е в карана в така нареченото selfie (всъщност то той го прави но и и аз участвам като облъчван обект през това време) с лекото уточнение че това selfie върви по малко доста заобиколен път но става, има се предвид selfie както ги има тези снимчици залели целия интернет, една от на-последните (модни) простотии на астрала .......

това selfie което правим изцяло се опира на телепатията на астрала която върви през целия клип, но то това положение си важи и по принцип не само в този клип ха ха я дали астрала може да си види селфито в клипа , там да си пускат телепатиятанаизчислителните тъкачници да опъват анализите на телепатията си но на най-ниско ниво и да гледат ..........както когато се прави телепатия но все едно е правим на мощна изчислителна машина, аха на таганайката на звездния астрален  шериф в цифров вид

• Автор

СЕМ спира „Видимо доволни“ на Мария Илиева и Криско

това е едно от доста великите творения на астрала, това е лично тяхното мнение и сега гледам спират песента, тази песен (клипа) съм си я качил на телепатичния ми сателит и там си имам цял раздел от мисловната ми телепатия и си го цъкам този раздел да речем да ми раздвижват мисловните ми схемички .........

сега Сем излиза с това защо спира песента - "председателят на СЕМ Георги Лозанов. „Проблемът не е в неприличните думи. Много по-страшен цинизмът в отношението към секса, когато сексът се свързва само с материални облаги".

аз съм я слушал доста пъти песента и как да кажа такова нещо "сексът се свързва само с материални облаги" няма в нея, ако ще баба Гицка там да си цъка с неговата велика телепатия или който и да е просто няма никакви такива намеци в песента, то баба Гицка продължава че просто астрала нали трябва да поденесе някакъв повод защо ще я спират песента, а за хората можело и да виждат и такова нещо,  не знае точно какви мисли ще им пускат астрала в главите на хората по повод на това положение и там нали съм видял на репортажа каква телепатия е вървяла ама тя само за мен била и де да знае .........

...

Първите два клипа са видимо монтаж !  :)

Но пък третия (има много други такива и писмени документи) са изсечени на камък и автентични документи от преди хиляди години....за разлика от тези на Баба ти Гицка ! :)

Абе дошъл някакъв извънземен с мир. Наще го посрещнали с почести, но не му давали сам да кара кола. Казали му, че не знае правилника и ще се блъсне. Обаче оня казал, че с техните радари следят всичко на земята и знаят всички тънкости на движението. Помолил да го изпитат. 

– Добре, а кажи сега, как се минава на светофар ?

– На червено се спира. На зелено се минава. На жълто се минава много бързо

• Автор

забравил си какво се прави когато светне червено и жълто едновременно тогава се стартира амбреажа

забравил си какво се прави когато светне червено и жълто едновременно тогава се стартира амбреажа

и това каква връзка има с темата че не мога да разбера м

• Автор

ама сляпа ли си отговарям на горния пост ..........там са говори за светофари а не за чушки и домати .......

аха забравил съм че червеното и жълтото светят едновременно на светофар ...........сега светна ли ти

и като светят двете светлини заедно и включваш съединителя първа (скорост) газ и потегляш със свирещи гуми

и като светят двете светлини заедно и включваш съединителя първа (скорост) газ и потегляш със свирещи гуми

а след сфетофара,ако те дебне баба гицка с лазера-гориш! :)

• Автор

а след сфетофара,ако те дебне баба гицка с лазера-гориш! :)

абе не горя аз поне, той че има лазерна телепатия има, но малко след това вика гледай ей там астрала пресича улицата (улицата я пресича една котка всъщност) както карам колата и наистина пуска някаква специална телепатия и котката "изглежда" като астрал (енергиенразум) и после дава малко пояснение това е когато астралния шериф се е правил на котка там оня път и той малко си е поиграл за да го докара в унисон на мислите на астралния разум ..........

Такива пожари се гасят с кинти

не си разбрал,астрала не може да повдигне един камък,а а кинти- изключено!даже и по телепатичен път да знае колко имаш в джоба и да ти внуши да ги дадеш,пак не може да ги вземе!освен ако с него е баба гицка......... :)

баба Гицка има ли си мъж

:rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.