Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това нещо Човек

Featured Replies

преди 2 часа, Solly написа:

то пък има ли някой от форума, който да те чете?! :lol6:

@Theros .... :) 

• Отговори 777
  • Прегледи 87,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Какво е това нещо Човек"   Ми, едно голямо нищо, което си мисли ,че е нещо! 

• 27 въпроса, които ще ви откажат от човечеството  08.11.2013, 10:59, div.bg           Източник: Thinkstock/Guliver   Вероятно сте чували за онлайн платформата Yahoo! Questions. В нея всякак

• човек=развъдник на болести и червеи.

Публикувани изображения

преди 6 часа, Solly написа:

то пък има ли някой от форума, който да те чете?! 

ти фантазираш че всички сред КАЛДАТА са примитивни и наивни като няколкото дечица, като теб ли? :) 

Типично за изтрещелите е заблудата "аз съм си ок", и " всички са като мен".

то пък има ли някой от форума, който да те чете?! 

ти фантазираш че всички сред КАЛДАТА са примитивни и наивни като няколкото дечица, с теб  сред тях ли? :) 

Типично за изтрещелите е заблудата "аз съм си ок", и " всички са като мен".

Проблемът за креатора е именно това - защо глупавичките и психотиците, заблудените и комплексарите,  ги е създал? Объркал ли се е, грешка ли са, нарочно ли са... Такива вълшебни бръмбари си е направил, толкова съвършени... а се е поскъпил за толкова много "негови образи и подобия". А парадокса е, че именно тия го благославят, завалиите... - точно тия, дето иначе са "най-ощетени".

И как въпросните се фантазират че са " с разум, дето им бил даден", след като е очевидно че им е бил доста спестен... Или креатора е бил малко скръндза :) или са се наредили на грешната опашка, като са раз-давал "разума".

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

още един виц създаден от астрала, това е "отверка - събувай гащите за проверка" , страшна рима нали вадят, обаче какво се има предвид, някой си събува гащите и какво става, остава човека по бельо и какво ще му проверяваме на човека, ами да речем дали не се е напикал, според астрал+ може да се каже че се проверява и за венерически болести ........ (астрала и астрал+ са две различни цивилизации от енергийни разуми)

преди 4 часа, some_spirit написа:

още един виц създаден от астрала, това е "отверка - събувай гащите за проверка" , страшна рима нали вадят, обаче какво се има предвид, някой си събува гащите и какво става, остава човека по бельо и какво ще му проверяваме на човека, ами да речем дали не се е напикал, според астрал+ може да се каже че се проверява и за венерически болести ........ (астрала и астрал+ са две различни цивилизации от енергийни разуми)

Мислех, че енергийните разуми, са умствено много по-напреднали от човеците, но твоите приятели изглежда са доста елементарни...

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
на 13.03.2025 г. в 17:09, Solly написа:

Мислех, че енергийните разуми, са умствено много по-напреднали от човеците, но твоите приятели изглежда са доста елементарни...

вече няколко пъти писах че не са ми приятели, а врагове

вероятно щото не вярват в бога. Време е и сред астралните енергианти да посееш от анжелизма (си). :) Да ги обърнеш във вяра в бога... да ги направиш щастливи, да са мирни, кротки, да се прегръщат често, да се обичат и онождат когато сварят, да ги спасиш, като им "дадеш отговори и свидетелства". Даже да им разкажеш и за исус и шефа ви. :) Те са някъде по-близо до "отвъдното" и трябва спешно да си открият сметка сред "пенсионния" му фонд... 

Като начало можеш да опиташ да "помогнеш" на "астралния" ти колега по диагноза - с него ще трябва доста да се напънеш... И предварително ще се запася с пуканки и удобен фотьойл - за очаквания спектакъл. Смехът винаги има значение, а и двамцата сте толкова потънали сред делюзиите си, че въобще не ви интересува от надувки, че единственото за което стават номерата ви е смях. Не хумор - той е за интелигентните - само смях.

преди 8 минути, _ramus_ написа:

вероятно щото не вярват в бога. Време е и сред астралните енергианти да посееш от анжелизма (си). :) Да ги обърнеш във вяра в бога... да ги направиш щастливи, да ги спасиш, като им "дадеш отговори и свидетелства". Даже да им разкажеш и за исус и шефа ви. :) Те са някъде по-близо до "отвъдното" и трябва спешно да си открият сметка сред "пенсионния" му фонд... 

Като начало можеш да опиташ да "помогнеш" на "астралния" ти колега по диагноза - с него ще трябва доста да се напънеш... И предварително ще се запася с пуканки и удобен фотьойл - за очаквания спектакъл. Смехът винаги има значение, а и двамцата сте толкова потънали сред делюзиите си, че въобще не ви интересува от надувки, че единственото за което стават номерата ви е смях. Не хумор - той е за интелигентните - само смях.

Вероятно . Спасението всеки сам трябва да го постигне ,и след това да се погрижи за доходите си през Вечността. Не става само с ядене - трябва и акъл. 

Безумие е да вярваш ,че всичко свършва със смъртта - със смъртта започва консумирането на това което си заработил през земният си живот. Като гледам делата ти , ще ти горчи цяла Вечност @_ramus_ чо.

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Като гледам делата ти

Делата ми...! :) постепенно взе да усвояваш пасторските покряквания на няколкото религиозни артиста.

Лозунгът - изтрещел съм си, ама си сънувам как било безумие всичко да свършвало с умиргането... Кофти, а? 

Астралния енерган е по-нахакан от теб. Дечкото апостолик го дава исусовец и за него ти си заблуден увен и даже в библията ще ти намери откъс че си такъв.

Бебчото пък е йогин и също вечностите не го интересуват особено, щото ще скача нагоре по сфери, докато прави от огъня кристали.

Сливенския алкохолен академик също не ти се връзва, женската веганка пък - съвсем.

Падна до имитациите на дърт изтрещял пастор. Обаче... понеже си "истински мъж" и там сред вечността вече си се запасил с пенсия от женски... Вероятно наградата ще ти е и "истински жени" - да ти подхождат на натюрела... в цирка.

Свършиха ми пуканките... утре ще си правя нови, докато зареждаш раздела с поредния си цирк. Останалите от дежурните ти "колеги" и те ще набират "мат'рял" - за поредния си номер...

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 4.04.2025 г. в 6:45, Anzhel Dimitrov написа:

Илън Мъск първообраза му не беше ли от дружеството DeepLush

• Автор

А защо ги приемаш като врагове?

нали вече писах, пускат ми много силни болки в главата (това са мисли все от които боли много) и по тялото и искат да ме превземат телепатично, за какви да ги имам...... и всички (извънземните енергийни разуми) се имат за големи специалисти в областта на мислите и телепатията, дори ми обясняват как се прави да речем една мисъл как се построява и как си ги пускат вариантите на сметачните мислителни машини и колко бързо могат да мислят и какво можело да се пусне по телепатичния канал и какво не можело ...........

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Не знам , дори какво е Deep Lush

това са дружества, астрала ги създава и си ги развива, правят научно-популярни филми в една специална област

преди 9 часа, some_spirit написа:

нали вече писах, пускат ми много силни болки в главата (това са мисли все от които боли много) и по тялото и искат да ме превземат телепатично, за какви да ги имам...... и всички (извънземните енергийни разуми) се имат за големи специалисти в областта на мислите и телепатията, дори ми обясняват как се прави да речем една мисъл как се построява и как си ги пускат вариантите на сметачните мислителни машини и колко бързо могат да мислят и какво можело да се пусне по телепатичния канал и какво не можело ...........

това са дружества, астрала ги създава и си ги развива, правят научно-популярни филми в една специална област

Мисля, че ако се сприятелиш с тях, могат да не ти пускат вече болки. Можеш да ги питаш защо ти пускат тези болки, каква им е целта?

Но приятелството с тях, ще ти е само от полза.

• Автор

Мисля, че ако се сприятелиш с тях, могат да не ти пускат вече болки.

ти с враговете си смяташ че искаш да се сприятеляваш ли, нещо не си добре с мисленето си

един пример ще ти дам, астрала ми пускат техен гръцки музикален клип по телевизията и по някое време в клипа ще ми размяткат едно платнище (нещо подобно на парашут) и ще викат на мисъл че ще правят геноцид на хората, и според теб да живее приятелството с извънземните ха ха ха

или пък друго, щели да направят всички хора на кайма, то и сега астрала правят доста много рак (тумори) на хората, сега се заканват че на всички и както го правят при облъчване с радиация (да да тя радиацията не предизвиква измененията по телата на хората, а астрала го прави с телепатия)

преди 2 часа, some_spirit написа:

ти с враговете си смяташ че искаш да се сприятеляваш ли, нещо не си добре с мисленето си

един пример ще ти дам, астрала ми пускат техен гръцки музикален клип по телевизията и по някое време в клипа ще ми размяткат едно платнище (нещо подобно на парашут) и ще викат на мисъл че ще правят геноцид на хората, и според теб да живее приятелството с извънземните ха ха ха

или пък друго, щели да направят всички хора на кайма, то и сега астрала правят доста много рак (тумори) на хората, сега се заканват че на всички и както го правят при облъчване с радиация (да да тя радиацията не предизвиква измененията по телата на хората, а астрала го прави с телепатия)

Не мисля, че извънземните са лоши същества. Не мисля, че са по-лоши от земните хора.

Ти си приел някакъв външен враг, когото наричаш същества от астрала и прехвърляш цялата вина за всички нещастия, твои или на другите, върху тях. По същият начин както някои религиозни прехвърлят цялата вина върху Дявола и твърдят, че той е виновникът за цялото зло по света.

А всъщност, злото го създават земните хора!

веселата част от темата е, че като се зачете заглавието й, и се обърне внимание кои точно си менкат пълни измишльотинки... :lol6:

И така идва смешното - деца и изтрещели си бълбукат "що било това ЧОВЕК". Може би щото те се имат именно за такива - което си заслужава да си направя довечера още пуканки, за поредния цирк

По същият начин както някои религиозни прехвърлят цялата вина върху Дявола и твърдят, че той е виновникът за цялото зло по света.

Както и няколкото изтрещели, които прехвърлят негативните си проекции върху някой си рамус, и така той да е виновникът за тяхното изтрещяване и глупост. Така е с "външните врагове" :) 

преди 25 минути, _ramus_ написа:

оито прехвърлят негативните си проекции върху някой си рамус,

Не си въобразявай, че си толкова значим, че да прехвърляме някакви си проекции върху теб. Ти не си значим дори колкото най-малкия дявол, колкото и да ти се иска!🤣

Ти си просто един безбожник и като такъв нямаш никаква ценностна система. Радвай се че отвреме навреме ти обръщам внимание, защото никой от форума няма желание да комуникира по какъвто и да е начин с психично болна и злобна личност като теб!

• Автор
преди 3 часа, Solly написа:

Не мисля, че извънземните са лоши същества. Не мисля, че са по-лоши от земните хора.

Ти си приел някакъв външен враг, когото наричаш същества от астрала и прехвърляш цялата вина за всички нещастия, твои или на другите, върху тях. По същият начин както някои религиозни прехвърлят цялата вина върху Дявола и твърдят, че той е виновникът за цялото зло по света.

А всъщност, злото го създават земните хора!

може да поръсиш мненията ми с тамян, Дявола бягал от миризмата му

Цитат

Не мисля, че извънземните са лоши същества.

те извънземните не са същества, нито имат космически кораби, нямат материални тела, а са енергийни разуми

Радвай се че отвреме навреме ти обръщам внимание,

Айде още една дарителка на внимание... :) Всъщност да - това е дарът на разумния креатор към рамус - щастливият му подарък... Що с бебчото не се разберете първо... кой ще е по-големия дарител на внимания и човещини и благи и добри сърца...

Гугутчице, не ме интересува твоето внимание. Нито на който и да било друг. Тук други се борят за внимание и то с все сила, щото самотността ги кърти отвътре. Мен конекциите не ме интересуват, особено с комплексарчета и когнитивни недоносчета. Омръзнало ми е от детските ви ясли и летящите пледоарии от пълни глупости, до готови социални клишета, само и само да си издокара всеки неговата си приказка, докато си спишете диагнозите.

Ама тя "комуникирала" :) - ти тая думичка сещаш ли се въобще кво значи или така си я чела че я ползват някакви хора?

преди 6 часа, _ramus_ написа:

докато си спишете диагнозите.

Ти си един нещастен безбожник, пълно куку, нещастно превъртяло същество и с всеки един пост доказваш колко си изтрещял! Няма защо да ти пишем диагноза, ти сам си я списваш пълнейки форума непрекъснато със спам!  Колкото повече ти се обръща внимание, толкова повече те обхваща твоята тотална лудост!

Ти си един нещастен безбожник, пълно куку, нещастно превъртяло същество и с всеки един пост доказваш колко си изтрещял

нищетата и когнитивния дефицит винаги стигат до това. Винаги! :)  

И е матрична схема за няколкото изтрещели комплексарчета, които даже и не им достигат думички да имитират и ползват огледално от тия на рамус.

Само да използвам момента - по съвсем естествени причини, за фантазните комплексарчета, дето ползват бог като патеричка, безбожник се явява нещо като събирателно на низвергнат. :) 

Всъщност ситуативно да си изтрещял и да си намериш патеричките наготово сред някакъв си бог, е именно признакът на изтрещелост. А непрекъснатите само-самоуверения и даже и опити за презентации и проповедности, особено във версията " аз съм от по-добрите същества", които били създадени от патеричката на обикновена наивистка, която толкова да й трябва да се представи като интелигентна... колкото и изтрещелия дупнишки бакшиш - с неговите си делюзии.

Само сред виртуала всичко това може да се забележи на едно място и е чудесно че са се събрали заедно тия, дето карастанчовите ги изнасилват отвътре. Същите само сред виртуала се усещат освободени да си списват самички диагнозите. И ги напира силно да се представят колко са велики, умни, колко знаят, колко са сигурни в заблудите си и колко величествено са си ги нагласили с готовите клишенца от конфекцията.

И да - безбожник и неверник съм... Във вашите изтрещели светове не ме интересува какъв го нагласяте някой си размус, нито му пречите с нещо. Нито ме интересуват внимания разни, нито отношения, нито нещо от останалите повторяеми цяло десетилетие изригвания, подмятания, опити за кълване и останалата защитна комплексарска бозица.  Принципно на глупостите на дигиталните призраци една ли има средноинтелигентен човек, който да им се върже.

преди 3 часа, _ramus_ написа:

И да - безбожник и неверник съм..

Ти си кух и празен! Толкова кух, че Бог няма място в тази куха празнота, която ти е отвътре!

преди 3 часа, _ramus_ написа:

Нито ме интересуват внимания разни, нито отношения, нито нещо

Тогава защо вървиш след нас и папагалиш непрекъснато!

Марш в хора да пееш!

преди 1 час, Solly написа:

Тогава защо вървиш след нас

Гукаш ли нещо, че не ти се разбира от духовност и емпатия? :) 

че Бог няма място

за бог няма място, гугутке. За друго има място, в което в твоята главичка никога няма да има. :) Затова там бленува некъв си креатор, дето бил разумен и най-великия. Горкия той - колко грешки е направил...

Ти си кух и празен

да, да...:lol6: гу-гуууу-гу.

Вече няколко коментара гугутчето се напъва да се перчи. Още перцата са му закърнели, но се напъва с гукания... Много напъни, ей - духовни, разумни... щото е "от по-добрите" дето са създадени от великия разумен креатор. 

Там заблудената маса, дето още не е "осъзнала" колко Й е велик креатора е производна на некви "помощници". Именно там са забъркали "грешки" като нея самата, но с комплексарската надувка "аз съм от по-добрите създания на креатора"...

Нещо като "моя най-велик и разумен креатор, е по-як от вашите заблуди и са пълни баламурници тия, дето още не са го осъзнали". Понеже тя е от 'добрите създания и яде треви, плодове и зеленчуци', но не от  "умничките". С този си акт креатора е направил 'свободния си избор" да не й го даде. :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.