Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

„Фермер търси жена”

Смятате ли че предаването е нагласено ? 20 гласували потребители

1. 1. Смятате ли че предаването е нагласено ?

• Разбира се, че е нагласено, пролича си
      30%
      6
    • Не мисля че е по сценарий
      5%
      1
    • Такива глупости не гледам
      65%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не се коси Че :mad: За всеки трябва да има по нещо. Не може да казваш на хората кво да харесват, така както и те на теб :speak:

• Отговори 114
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не се коси Че . За всеки трябва да има по нещо. Не може да казваш на хората кво да харесват, така както и те на теб .

Но мога да говоря относно интелектуалните им качества! Тази язвителна критика я отправям неслучайно.

Масс медиите показват и интелектуалното ниво на средностатистическият българин като цяло!!!!!!!

Те заливат с помия, защото знаят че масовият българин помията и простотията са му любими.

Стига турски сапунки, фермери и простотия!!!Един свестен филм и предаване в НАЙ-ГЛЕДАНОТО ефирно време не останаха!!!!

Щом в най-гледаното време се пуска помия, то изглежда картинката ми отпреди 2 поста важи в пълна сила и за аудиторията.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Има лесно,Че. Просто не го гледаш. То и аз не го гледам, ама и не очаквам всичко по телевизията да ми харесва...да не говорим, че почти не гледам телевизия, хах. Просто остави хората да имат различни вкусове, няма защо да се нервираш, че харесват бози. Нали не те задължават да го гледаш :)

... Изключително съм ядосан гледайки помията, която залива ефира, както и хората, които Я ГЛЕДАТ. :)

Много силно се надявам, че изразяваш само собствената си гледна точка.

Във всеки един момент не бих се усъмнил и за миг дори, че образователните канали са несравнимо по-качествени и полезни, но при тях едни и същи предавания се повтарят по различните канали, та колкото и да са ми интересни, ще ги пропусна. Един дори най-бегъл поглед върху програмата на най-масово гледаните канали ще потвърди неособено богатия избор - или непретенциозното шоу, за което в момента пишем, или блудкави отвъдокеански или комшийски сериали, между които не правя почти никаква разлика. Има и още нещо - това и подобните му предавания ми "вървят за фон", защото са ми лукс моментите, в които мога да си позволя да седна пред телевизора и да гледам само него. Е, все ще намеря нещо по полезно за гледане, но пък то ще е чуждоезично и ще ми се налага да му чета субтитрите, а не мога да си позволя това. Тогава?

Не споделям всичко това, за да се оправдавам защо гледам/слушам "фермер-а" или подобно предаване. Правя го само, за да изразя становище, че се нервиш напразно, в което няма никакъв смисъл. Аз се дразня от сръбска музика или чалга, както и от повечето сериали, но по никой начин не бих критикувал харесващите ги, защото правото на избор е височайшо.

Никоя телевизия не ме е питала какви предавания и в кой часови пояс да излъчва, не вярвам и да го направи. Винаги подлагам на съмнение всякакви данни, свързани с т.нар. пийпълметрия, защото не съм чувал в някой дом да има инсталиран брояч, който да отчита кой какво гледа. Може и да има такива, но със сигурност са далеч по-малобройни от цифрите на зрителите, които на следния ден гордо ни отчитат от канал Х за предаването У.

А интелектуалните ми качества са си изцяло мой проблем.

Има лесно,Че. Просто не го гледаш. То и аз не го гледам, ама и не очаквам всичко по телевизията да ми харесва...да не говорим, че почти не гледам телевизия, хах. Просто остави хората да имат различни вкусове, няма защо да се нервираш, че харесват бози. Нали не те задължават да го гледаш :)

Аз не гледам почти телевизия именно защото през 90% от времето има само малоумни бози. Обаче тези бози ги гледат и децата подир родителите и те стават част от горепосочената "аудитория". :)

И се ражда общество от хора, които...айде да не бъда циничен... Яд ме е, че интелектуалното ниво на българина явно е паднало толкова много, массмедиите само го показват и доказват.

Много силно се надявам, че изразяваш само собствената си гледна точка.

Бих казал само едно в защита-Массмедиите са отражение на интелектуалното ниво на средният българин и възпитават в известна степен и "бъдещият" българин. Получава се малко като затворена верига. Резултатът-България е зле.

Защо? Защото "високоинтелектуалните" българи с лекота са лъгани и мамени от ония горе, които сигурно целенасочено заливат с помия и занемаряват образованието, за да изпростява нацията.

Интелекта качествена категория ли е? Всъщност въобще термина "категория" има ли връзка с индивидуалните интелектуални възможности, вродени и/или придобити? "Добре облечен бизнесмен", си търси "мутреса"! Кой ли е той?

Интелекта качествена категория ли е? Всъщност въобще термина "категория" има ли връзка с индивидуалните интелектуални възможности, вродени и/или придобити?

"Добре облечен бизнесмен", си търси "мутреса"! Кой ли е той?

Много добре знаеш какво имам предвид. И както другите имат право на мнение, аз имам конституционно право на свобода на словото и ще отправям язвителни критики, защото това е моето мнение...

Много добре знаеш какво имам предвид.

Просто те пробвах...Пък и другите, също! Как държат на провокации?! :)

Много добре знаеш какво имам предвид. И както другите имат право на мнение, аз имам конституционно право на свобода на словото и ще отправям язвителни критики, защото това е моето мнение...

Знаеш ли...аз не съм фен, но ми се е налагало да гледам заради работата ми.., както и да е.., друго исках да кажа, че аз съм от хората, които пък недолюбват Дискавъри, Нешънъл, Анимал и т.н Не защото се пазя да ми влезе нова информация в главата, а защото за мен повечето от документалните филми са направени като за малоумни. Та, идеята ми е че това, че си включил канала си на Дискавъри (не говоря конкретно за теб, а по принцип), не те прави кой знае колко по-умен от бабката, която гледа Листопад. лично мнение! И аз имам право на такова, нали?

А, подобни спорове винаги са ми се стрували елементарни, Уотсън:)

Аз не виждам нищо ценно в тези предавания... Особенно Иван и Андрей... Точно тези глупости трябва да са забранени до 16 години. Или още по-смешният ...я Богат - я Беден! Я го има ...я го няма! Сега станал месия... :)( Стани богат )

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Знаеш ли...аз не съм фен, но ми се е налагало да гледам заради работата ми.., както и да е.., друго исках да кажа, че аз съм от хората, които пък недолюбват Дискавъри, Нешънъл, Анимал и т.н Не защото се пазя да ми влезе нова информация в главата, а защото за мен повечето от документалните филми са направени като за малоумни. Та, идеята ми е че това, че си включил канала си на Дискавъри (не говоря конкретно за теб, а по принцип), не те прави кой знае колко по-умен от бабката, която гледа Листопад. лично мнение! И аз имам право на такова, нали?

А, подобни спорове винаги са ми се стрували елементарни, Уотсън :)

Браво. Но по изброените телевизии и по-скоро Дискавъри ако ще най-малоумното предаване да дават, пак ще е по-високоинтелигентно от от Листопад или фермер..И поне няма да води до изпростяване на малки и големи.

А това не е спор-Изказвам потвърдени факти-населението на България изпростява и изглупява.

Общо взето в тази посока ще дам един злополучен пример...при това с добри подбуди! Предаването на Канал 1 - В неделя със... Огромно по-време - 4 часа за формат тв-предаване и във време обхващащо обяд и излъчвано от НДК! Очевидно тихомълком трябваше да изчезне поради обща сгрешена визия! Ами купете си билети и сандвичи и стойте в някоя зала на НДК! --------------------------------------------------------------------------------------------- Сравнението със шумът при сватби...точно контрастира при тишината при разводи! Както изчезват предавания преди това шумно афиширани със "шапки" изтъкващи водещия,а не предаването! :)

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Браво. Но по изброените телевизии и по-скоро Дискавъри ако ще най-малоумното предаване да дават, пак ще е по-високоинтелигентно от от Листопад или фермер..И поне няма да води до изпростяване на малки и големи.

А това не е спор-Изказвам потвърдени факти-населението на България изпростява и изглупява.

Шоутата, които визираш са копирани чужди формати всъщност наричаш прост и изглупял народ, не само българския, а и редица други, с които не смея да давам интелектуални сравнения, но със сигурност икономически ни превъзхождат в пъти.

Конкретно за това предаване съм си казала мнението-много ми е изкуствено, но пък ми е забавно да гледам градските девойки как доят крави. Изгледала съм 2 епизода, във времето може да ми се случи да станат и повече, идея си нямам. Но със сигурност не мисля хората, които го гледат за тъпи. :)

Шоутата, които визираш са копирани чужди формати всъщност наричаш прост и изглупял народ, не само българския, а и редица други, с които не смея да давам интелектуални сравнения, но със сигурност икономически ни превъзхождат в пъти.

Конкретно за това предаване съм си казала мнението-много ми е изкуствено, но пък ми е забавно да гледам градските девойки как доят крави. Изгледала съм 2 епизода, във времето може да ми се случи да станат и повече, идея си нямам. Но със сигурност не мисля хората, които го гледат за тъпи. :)

Богат не е равно на умен и никога не е било!

А съм сигурен, че ти пък цял живот си работила във ферма за крави, нали??

А на мен предаването не ми е никак забавно дори като замисъл...Поредната блудкава идиотия.

А съм сигурен, че ти пък цял живот си работила във ферма за крави, нали??

Никога не бих участвала в това предаване, точно защото не искам да доя крави. Точно там ми е чуденката, къде се бутат мадамите, като видимо не стават!

За любовта не знам, ама снощи мацките видяха откъде произлиза млякото. Същевременно се запознаха и с оборския тор, при това в целия му блясък.

Това беше баси якото събуждане в 6 часа а

:)

Според мен това е измислено и изкуствено (фалшиво) предаване, франчайзинг или някаква подобна дришня. Не мога да си обясня защо водещата е от еврейски произход (Фаденхехт). Защо не избраха някой друг, да речем българин или българка? Аман от такива измислени българи, като Сърчаджиеви. Няма такава наглост...

Не мога да си обясня защо водещата е от еврейски произход (Фаденхехт). Защо не избраха някой друг, да речем българин или българка? Аман от такива измислени българи, като Сърчаджиеви. Няма такава наглост...

Алооооооо, нещо си в грешка.

Александра е българка !

Александра Йосифова Сърчаджиева е актриса, дъщеря на актьорите Йосиф Сърчаджиев и Пепа Николова. Нима името Йосиф Сърчаджиев не ти говори нищо? Както и да е, цитирам:

Йосиф Стефанов Сърчаджиев е български актьор от еврейски произход

Българска актриса е, ама друг път.

Александра Йосифова Сърчаджиева е актриса, дъщеря на актьорите Йосиф Сърчаджиев и Пепа Николова. Нима името Йосиф Сърчаджиев не ти говори нищо? Както и да е, цитирам:

Бе ти що не си гледаш работата а -

Алекс има само един родител - Пепа !

Eми българка е, то и Панчо Владигеров не е българин по великата ви логика хахаха

Ми не е. И не по велика логика, а по факти. Факта че Йосиф Сърчаджиев е велик актьор мисля не се нуждае от доказване.

Факта че Йосиф Сърчаджиев е велик актьор...

и пълен боклук като баща !

Изключително глупаво. Пълен фалш. Идеята е добра, но е направено много нескопосано.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.