Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

При мен също се наблюдаваше неприятно забавяне на трафика и алтернатива, като изключване на модули беше крайно неприемлива.Това бе и причината да се разделя за дълго време с програмата, въпреки високата й детекциия!

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е, никои никого не кара "насила" да ползва Web модула на безплатната Авира. Аз реших също да ползвам последната бета на Авира на Win8, и ползвам уеб защитата и само за проби и съпоставки с BD Traffic Light и Panda URL Filtering. Ще проверя и за забавяне. М/у другото в уеб модула има настройка за изключване на файлове по разширения, която даже по подразбираане е включена с групите аудио и видео формати. Тогава няма забавяне при гледане на клип във vbox, или тубата при мен... Иначе до момента е с Comodo Firewall v5, добро сработване... Естествено махнах антивируса на Варана.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

От няколко часа скенерът стои така :

някакви идеи :) мерси

Публикувано изображение

Питах на лично един от модераторите на Avira.

С коя версия си Борка и имаш ли друга програма за защита, която може да защитава MBR-то от четене и запис?

Благодаря за включването, Жоре :)

Сега пък всичко се срина:

http://store.picbg.net/pubpic/F0/93/9204720f3ab0f093.png

Иначе имам и мбам 2013.01.29.06

И на мен ми се е случвало...

Пробвай да рестартираш и направи нова проверка...ако не се получи, зареди в Safe Mode и я направи оттам или преинсталирай програмата.

Друго което можеш да опиташ е да изключиш проверката за рууткити от настройките на програмата...и без това има по-добри скенери от Авира специално за проверка на MBR-то. :)

Поздрави!

Благодаря, рестартирах с-мата и нямам забележки в момента... при сканиране ще наблюдавам. 

Поздрави и на теб, Жоре :)

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Avira Endpoint Security 2.7.0.0 En -> http://professional.avira-update.com/package/endpointsecurity/win32/en/avira_endpoint_security_en.exe  ;)

Anti-virus for your desktop PCs and file servers

Avira Endpoint Security is a powerful suite that combines

several utilities to ensure your network environment has the best
protection against various threats.

The components included in
the Avira Endpoint Security package are designed to fight off spyware,
trojans, worms, adware and other types of malware..

Requirements:
Min. 1024 MB RAM (Windows Vista, 7) Min. 512 MB RAM (WinXP)

Limitations:

30 days trial

Редактирано от BackTrack5R3 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Нoрмално ли е да им пратиш файл за анализ и да го анализират 3-4 дни?

Рядко се случва, но да, нормално е. А и в събота и неделя не анализират. :)

Моята не се ъпдейтва сама. То и няма вече Program Update...

Преди като я ползвах помня, че трябваше да се настрой от задачите за да се ъпдеитва автоматично през определено време. Сега така не става ли?

Преди като я ползвах помня, че трябваше да се настрой от задачите за да се ъпдеитва автоматично през определено време. Сега така не става ли?

Мислиш ли,че не знае за това ? Човека ти говори за обновяване на програмата не за обновяване на дефиниции.

Мислиш ли,че не знае за това ? Човека ти говори за обновяване на програмата не за обновяване на дефиниции.

Значи ли това, че вече има нова версия и трябва да деинсталирам моята 13.0.0.3185 и след това да изтегля и инсталирам новата версия? Или тя ще се надгради сама автоматично?

Tи да не си му секретарка?  :ph34r: 

При мен сама се инсталира. Само ми искаше рестартиране

Програмата вече се обновява сама на 6 часа, преди беше веднъж дневно. Но на мен и 6 часа са ми недостатъчни, слагам още автоматични дневни ъпдейти. При мен все още си седи на 3185.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.