Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Формула 1 - дискусия, новини, резултати

Featured Replies

Колеги фенове на F1, искам да попитам колко канала на Диема има в България че имам два такива канала на таблета и не знам дали е някой от тях. Щях да го проверя днес ама се събудих кога вече беше свършила квалификацията.

Иначе бях приготвил два табледа  (андройд и iOS) с куп приложения за телевизии и все някъде щях да я гледам ама ще ми е по добре да знам предварително.

Логото на Диема спорт само DIEMA ли е че ако изкарам късмет да е тя направо ще я метна директно от таблета на телевизора без проблем.

Но тия не спряха тия реклами за един глупав мач пък си представям за F1 какво ще е .

В момента дават Славия-Лудогорец уж на живо. Тоя ли е канала ?

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Отговори 3k
  • Прегледи 343,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• skalata_73
    skalata_73

Днес се навършват 20 години от смъртта на Айртон Сена! Това бе последната му обиколка.   http://vbox7.com/play:6f0544a0bd Поклон пред паметта на шампиона!

• Поклон пред паметта на шампиона !   А само един ден по-рано на същата писта намери смъртта си и австрийският пилот Роланд Раценбергер .   Черният уикенд на Имола през 1994 г. завърши със смъртта

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Странно състезание в Монако, а?  Чак и аз не можах да повярвам каква глупост направиха Мерцедес.  А Диема спорт трябва да си върнат лиценза за излъчване, защото не спазват най-важното условие - да пок

Публикувани изображения

Я пробвайте така дали може да го пуснете ? Това е  квалификацията . Да видим задължително ли трябва регистрация или ако някой има  може да се гледа и без нея.

Ацестреам 072d5a713f3592c3702999c49faab65821e99186

Работи и без регистрация. Тоя номер 072d5a713f3592c3702999c49faab65821e99186 на самия сайт обаче не разбрах от къде го вземаш, защото за състезанието предполагам ще е друг.

Работи и без регистрация. Тоя номер 072d5a713f3592c3702999c49faab65821e99186 на самия сайт обаче не разбрах от къде го вземаш, защото за състезанието предполагам ще е друг.

Само аз ли не разбрах кой е сайта !?

Останах с впечатлението, че е http://www.p2pbg.com или е друг?

Редактирано от ined (преглед на промените)

Останах с впечатлението, че е http://www.p2pbg.com или е друг?

Това е сайт  за торентни ! Тоя номер каква работа би ми свършил в тоя сайт ? Аз за него и без това имам регистрация от 7-8 години.

Или става дума от къде мога да дръпна квалификацията ли ? Мен повече ме интересува къде да ги гледам онлайн.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Сега ще кажа как да го взимате тоя номер ID и под линукс дистро и под Windows . Понеже аце стреам плеара  за линукс е малко куц  и не го вади директно  аз отивам на тая страница http://avod.me/play/ след което  си свалям  само торент файлчето  и го зареждам  във полето " Browse- избирам файла който съм свалил и после натискам " Загрузит файл с диска" . И то си ми зарежда  каквото има на торента. Като се зареди  и плеара тръгне  се натиска дясното копче на мишката  и се  избира Share -Copy contend ID . После или си го гледате  направо от тоя плеар или ако не ви е кеф си пускате Ace stream плеара и във полето "Медия " избирате "Open Ace Stream Contend ID" и слагате тоя номер там и плейвате без грижи. За Windows  пропускате  врътката със "avod.me" и направо  завлачвате със мишката торент файла и си го плевате. ID номера може да видите под Windows като при плейването цъкнете  на  плеара и после "Инструменти"  и от там на Ace Strem information. Аз от както е излязъл тоя плеар не съм теглил нищо на харда си  и си гледам  от който си сайт поискам  и каквото ми е кеф. За гледането онлайн  или  отивате при  Руснаците от Торент тв и ги зяпате на Руски  или пак там има Sky sports  F1  канала. Диема спорт  никой няма да се навие да ви пусне  ей така свободно защото  може да  попадне във много сериозни дела и да си  има главоболия. Ако някой ваш познат може де ви шерне телевизията  си я гледайте без да биете тупана  и да се хвалите тук и там .

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Най накрая се оправих Диема Спорт излезе на телефона след актуализация на приложението. Ще се гледа значи на телевизора директно.

О, така е по-добре. Не се тормозя да ставам рано за да гледам състезанието. Тегля си от Замунда с високо качество и си гледам когато ми е кеф. Кофти, че няма лайф тайминг, но днес лайфтайминга не става за нищо друго, освен да се погледне временното класиране, което доста често не е и вярно.  Да са живи и здрави Диема, че ни забраниха да гледаме F1. 

А по състезанието...никакви изненади. Единствено ме изнеенада липсата на Ботас, че съм заложил на него да става шампион. Тук имаше голям шанс дори за третото място. Много приятно състезание. За първи път от доста време, не се впрягам кой напред и кой назад. Изненадаха ме Зауберите. Дано се справят с проблемите. Ферарито в това състезание бе на половин секунда след Мерцедес и то с твърдите гуми. Уйлямса на Маса макар и четвърти, бе много назад като темпо и от Мерцедес и от Ферари. Бътън оказа героична съпротива. Ако бях на мястото на Алонсо, щях да си взема още болнични. по едно време си мислех, че когато Алонсо влезе във Ф1, се бореше за предполседното място с Минарди. Дали както започна кариерата си няма и да я приключи? Ще е доста тъжно. За Кими какво да кажа. Малшанс. Може би и Фетел го подпря леко, но пък Кими така и така бе блокиран от тия пред него.  Жалко и за Лотус, че не разбрах къде са изобщо. Може би щяха да са около Уйлямсите, но това другото състезание. Младоците не ме кефят, защото бащите им са ги навряли там. По скоро тая година се надявам някой ветеран да им покаже къде зимуват раците. Иначе стискам палци за Ботас. 

При мен времето беше 02 часа и малко преди края се одрямах. То и знаех как ще завърши. Като станах тая сутрин и чукнах в нета и нямаше изненади за финала.

О, така е по-добре. Не се тормозя да ставам рано за да гледам състезанието. Тегля си от Замунда с високо качество и си гледам когато ми е кеф. Кофти, че няма лайф тайминг, но днес лайфтайминга не става за нищо друго, освен да се погледне временното класиране, което доста често не е и вярно.  Да са живи и здрави Диема, че ни забраниха да гледаме F1. 

А по състезанието...никакви изненади. Единствено ме изнеенада липсата на Ботас, че съм заложил на него да става шампион. Тук имаше голям шанс дори за третото място. Много приятно състезание. За първи път от доста време, не се впрягам кой напред и кой назад. Изненадаха ме Зауберите. Дано се справят с проблемите. Ферарито в това състезание бе на половин секунда след Мерцедес и то с твърдите гуми. Уйлямса на Маса макар и четвърти, бе много назад като темпо и от Мерцедес и от Ферари. Бътън оказа героична съпротива. Ако бях на мястото на Алонсо, щях да си взема още болнични. по едно време си мислех, че когато Алонсо влезе във Ф1, се бореше за предполседното място с Минарди. Дали както започна кариерата си няма и да я приключи? Ще е доста тъжно. За Кими какво да кажа. Малшанс. Може би и Фетел го подпря леко, но пък Кими така и така бе блокиран от тия пред него.  Жалко и за Лотус, че не разбрах къде са изобщо. Може би щяха да са около Уйлямсите, но това другото състезание. Младоците не ме кефят, защото бащите им са ги навряли там. По скоро тая година се надявам някой ветеран да им покаже къде зимуват раците. Иначе стискам палци за Ботас. 

Наср направи уникално първо състезание. Да Банко до Бразил му подсигури място но той показва че не е от платените боклуци които ги лансират.. Както Перез.

О, за хубави състезания е трудно да се говори при 11 завършили състезателя, единия от които с половин автомобил - Бътън. За всички имаше точки. Такова състезание не е имало от години. Сега следва следващата стъпка - връщане на старите точки до 6-то място, че с толкова болиди на старта F1  се превръща в някакъв тип американско шоу, в което дават точки за какво ли не. 

че с толкова болиди на старта F1  се превръща в някакъв тип американско шоу, в което дават точки за какво ли не

Утешителни награди ...

• 2 седмици по-късно...

Е, браво на Фетел! Още преди седмица бях заложил за негова победа. Съжалявам, че сложих малко  пари, но пък е хубаво, че най-сетне Хамилтън си намери майстора и че най-сетне Фетел запуши устата на много хора. 

Е, браво на Фетел! Още преди седмица бях заложил за негова победа. Съжалявам, че сложих малко  пари, но пък е хубаво, че най-сетне Хамилтън си намери майстора и че най-сетне Фетел запуши устата на много хора. 

Е нормално е да му честитим на Фетел но пък чак Хамилтън да си е намерил майстора е много преувеличено изказване. Хамилтън загуби заради лошо разчетен първи стоп а не че Фетел го победи от скорост.

Мегакратния от шпекенхайм им показа как се кара червената ракета Браво.Ако не беше оня келеш да спука на Райко гумата можеше и той да е на подюма.

Е нормално е да му честитим на Фетел но пък чак Хамилтън да си е намерил майстора е много преувеличено изказване. Хамилтън загуби заради лошо разчетен първи стоп а не че Фетел го победи от скорост.

Глупости. Казани от фен на Хамилтън ;) Следих много внимателно времената и Фетел бе по-бърз  в голяма част от обиколките. Мерцедес просто не можеха да пазят гуми. Имаха склорост за 3-4 обиколки максимум, но състезанието е 56 обиколки! Дори да не бяха влезли в бокса, още отначало се видя, как Фетел се залепи зад Хамилтън, а Розберг изостана. Просто бе въпрос на време Фетел да изпревари с DRS Хамилтън и да поддържа дистанция заради по-добрата работа с гумите при Ферари.  И между другото платих два пъти по 4 лева за Diema Sport. Явно си е заслужавало, щото щях да гледам това предаване на запис. Но още малко за Диема Спорт. Много лошо качество по интернет или поне не толкова добро, колкото очаквах. Въпреки, че сигналът е HD,  явно тук трябва да правим разлика между HD  и HD. Затова повече няма да си подновя абонамента по интернет. Ще си гледам предаването по TV,  колкото и лошо да е качеството там. 

Отдавам заслуженото на Фетко,но днес над всички беше Райко,който в дълга серия от обиколки показа много силно темпо и не се предаде въпреки малшанса.

Глупости. Казани от фен на Хамилтън ;) Следих много внимателно времената и Фетел бе по-бърз  в голяма част от обиколките. Мерцедес просто не можеха да пазят гуми. Имаха склорост за 3-4 обиколки максимум, но състезанието е 56 обиколки! Дори да не бяха влезли в бокса, още отначало се видя, как Фетел се залепи зад Хамилтън, а Розберг изостана. Просто бе въпрос на време Фетел да изпревари с DRS Хамилтън и да поддържа дистанция заради по-добрата работа с гумите при Ферари.  И между другото платих два пъти по 4 лева за Diema Sport. Явно си е заслужавало, щото щях да гледам това предаване на запис. Но още малко за Диема Спорт. Много лошо качество по интернет или поне не толкова добро, колкото очаквах. Въпреки, че сигналът е HD,  явно тук трябва да правим разлика между HD  и HD. Затова повече няма да си подновя абонамента по интернет. Ще си гледам предаването по TV,  колкото и лошо да е качеството там. 

Е добре щом са глупости дай да хванем бас от сега кой ще е СШ ? Какво ще кажеш ?

Поддържане на дистанция и изпреварване са две различни понятия.

Е аз го гледах по Диема през нета нямам друга възможност за плащане.

Е добре щом са глупости дай да хванем бас от сега кой ще е СШ ? Какво ще кажеш ?

Поддържане на дистанция и изпреварване са две различни понятия.

Е аз го гледах по Диема през нета нямам друга възможност за плащане.

Заложил съм на Ботас за световен шампион и не мисля да променям мнението си. Ферари бяха много по-добри днес. Вчера за малко Фетел да разкаже отново играта на Хамилтън, но 75 хилядни не му стигнаха. Мерцедес бяха като камиони. Просто това бе реалността в Малайзия и никой не може да я отрече. Всеки може да направи НБО  в даден етап от състезанието, стига да има смисъл от нея. Розберг Например направи обиколка, която бе с около половин секунда по-добра от тая на Хамилтън. Какво ще кажеш за това? Само че Розберг бе лек и с меките гуми след последното спиране.  Ей тук бях заложил на Хам за НБО, но от бокса реално го прецакаха с по-твърдите гуми след последното спиране. Не ме разбирай грешно. Тая година не съм голям фен на никой. Може би единствено на Ботас, но за момента Уйлямс са доста назад. Все пак се раздвам, че Ботас успя да изпревари Маса и зае петото място. Добра основа за атакуване на световната титла, стига нещата с болида  да се развият в правилната посока. 

Заложил съм на Ботас за световен шампион и не мисля да променям мнението си.

Това за коя година ?

В никакъв случай не е слаб пилот но пък без кола !!! Как да стане ?

Значи спря със залозите за Фетел, сложи му поне още един за Аби Даби (евентуално) и го пиши бегал.

Хамилън трудно ще си намери майстора за сега. Неподходящи са тия ранни изказвания че си е намерил майстора на тоя етап от шампионата.

На Фетел и Кими и Розберг ще му крадат точки а Хам освен  тех. проблеми друго не виждам какво може да му отнеме точки.

Това за коя година ?

Значи спря със залозите за Фетел, сложи му поне още един за Аби Даби (евентуално) и го пиши бегал.

Хамилън трудно ще си намери майстора за сега. Неподходящи са тия ранни изказвания че си е намерил майстора на тоя етап от шампионата.

На Фетел и Кими и Розберг ще му крадат точки а Хам освен  тех. проблеми друго не виждам какво може да му отнеме точки.

Много самонадеяно изказване ;) Заложих на Фетел, защото предното състезание Ферари показаха скорост, а коефициента за победа на Фетел бе 15. Уау! Ха ха. Вече няма да е 15, затова спирам да залагам и продължавам на сигурно. А дали Ботас ще стане шампион или не...аз вече съм си избил залога. До края на сезона има много, ама много стартове. Подобрението на болидите е разрешено, а Ботас по принцип си е талант и изстисква повече, отколкото може болида му. А Фетел тръгне ли да кара, трудно някой може да го спре. Обратното също е вярно :P

Това за коя година ?

Липсата на всякакви умения. Хамилтън без самолет е никой. Мъчи се да копира Сена, когато е на нивото на Бътън, смешно е.

Най-велики си остават Ален Прост и Аертон Сена.

Липсата на всякакви умения. Хамилтън без самолет е никой. Мъчи се да копира Сена, когато е на нивото на Бътън, смешно е.

Най-велики си остават Ален Прост и Аертон Сена.

Според мен Хамилтън е много добър пилот с някои недостатъци, каквито между другото имат всички пилоти. А именно, че когато нещата не вървят и се изнерви, те продължават да не вървят. Със сигурност Хамилтън ще има още много победи тоя сезон, но хубавото е, че ще трябва да се съобразява вече и с Ферари, а не само с Розберг.

Не може да се отрече,че Ферари получиха малък подарък от Мерцедес,но за да се възползваш от него трябва да си много близо до тях,а днес Ферари бяха много по близо отколкото Мерцедес очакваха.Ако през миналия сезон имаха възможност да направят един питстоп повече,и пак да се връщат в челото на колоната,то тази година преднината им е много по малка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.