Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

И автомобилите, и автомобилите така трябва да ги правят.

Но - най-вече кръчмите. Празник без ауто може, ама без кръчма-а-а ....

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Щом търсиш нисък разход на гориво, предлагам ти да се оглеждаш за Дизел. Аз също търся, да закупя нов автомобил на баща ми, но за сега обиколих доста автокъщи последните 3 дни, но всичко което се внася в България е пълен шит, ако ме разбираш какво имам впредвид. Щом крайния бюджет е 5-6К моя съвет е, оглеждай се за регистриран автомобил. Днеска ходих да тествам един Форд от 2002 година "комби 115 коня" , тея ненормалници ми искат 4К за кола, която спирачките изобщо ги нямаше, акулматора беше паднал не може се запали колата, съединителя отлепя най-отгоре, абе пълен боклук, а толкоз висока цена и търсят....

От нашите автоджамбази, изобщо не си взимай автомобил. Изчакай малко, все ще изпадне нещо хубаво и на добра цена.

П.п. Не си казал, имаш ли предпочитания за комби,седан и т.н.? с колко врати да е колата? Дай малко повече информация.

Не гледам правописа, хареса ми: акулматора......

Хе-хе много си бърз бре, айде радвай се :-)

ЧНГ!

Ееее, копирай само важното, че този "акулматора" не го намерих в цялото писание (но не съм и изчел цялото ;) )

PCLinuxOS-2014.12 kde fullmountly - е най- добрият Линукс за мен досега.

Моля Ви помогнете ми да му добавя шрифтовете, кирилизация на субтитрите на VLC и др. плеяри и да му направя настройките. Не мога да му намеря хранилището и софтуерният му център. Как да добавя този софтуер към PCLinuxOS-2014.12 kde fullmountly.

А по какви критерии е определил, че е най-добрият ?

Доста странно е описанието но да се опитам да предположа, че спикъра на вашата кутия е монтиран на фронт панела някъде около диодите и тоя същия спикър е сдал багажа и тогава звучи като настъпена гарга или като укъсяване и никак не прилича на звуков сигнал. А гасенето е друг проблем но трябват тестове за да се установи. Вероятно има син екран със съобщение за грешка. С програмата WhoCrashed можете да прочетете всичките съобщения за грешка от този вид и да се види от къде идва проблема.

Поста е много смислен и коректен, то това описание - "настъпена гарга" - ме хвърли в оркестъра. Направо в големия барабан.

ЧНГ :bighat:

Май е нещо с процесора,щото като помпам копчето и тръгва и от колоните се чува system failed CPU test.

Това парче на Metallica ли беше или на Rainbow ?

На Братя Мангасярян.

Благодаря ви за отговорите и при мене при ПЕС се получи проблема но и не само навсякъде е така но съм сигурен,че не е от клавиатурата аз съм с лаптоп и преди ми е правило така и при преинстал се оправя но си мисля,че е някой проклет вирус защото и днес установих че и копчето Prt sc sysrq се натиска само и то доста какви ли не програми използвах много вируси и спуваре изтрих но проблема си стои

Все по-трудно става да се разкодират постовете, какво остава за паролите.

тема:Дали ще стигне тока?

увод:Искам да попитам дали следното захранване ще може да храни долу споменатата система...

темата

Тези захранвания много ''ядът'' бе :speak:

увод:Искам да попитам дали следното захранване ще може да храни долу споменатата система...

темата

тъй - тъй, ама пък нали знаиш - ратътъ праи борбътъ. трая дъ рани :cooking1:   05ac204917c0d79b7c0fc9afa93d52c5.gif

темата

Може компютърът да гълта много мощност и да не стигне токът от мрежата. :D

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Е сега разбрах що се получава дисбаланс в енергийната система - щото заради форумите, като напускате такива машини и на АЕЦ-а му омекват колената.

Тогава да минава на трифазен :P

Г-н "духовно зрящ",голяма боза ти е в главата,вземи се информирай поне,не се излагай,мен няма как да ме изложиш,такова самочувствие без покритие като твоето съм срещал доста,не се притеснявай ние "незрящите" имаме доста информация,прочел съм доста книги и продължавам да чета!

Първо : Ето ти малко инфо само и единствено за един от така наречените богове,другото ти си го потърси,че взех нещо да не довиждам,скоро може съвсем да ми се затворят очите ;) :

"Митра, Персия, 1200 години преди Христа. Роден от девица на 25 декември. Той е имал 12 ученика. Творил е чудеса. След смъртта му е бил погребан и е възкръснал след 3 дни. Наричали са го Истина, Светлина... Денят за поклонението на Митра е бил неделя."

Второ,ако те попитам,кои са десетте Божии заповеди сигурно няма да можеш да ми отговориш! ;)

П.П.

А,да щях да пропусна да спомена :

Относно "невежия" адвентистки пастор,едва ли би го надминал като знания,от него можеш само да се учиш! ;)

Така не съм се смял от доста време! :lol6:

...

От един полуграмотен човек като теб,какво друго може да се очаква!

Е сега разбрах що се получава дисбаланс в енергийната система - щото заради форумите, като напускате такива машини и на АЕЦ-а му омекват колената.

А аз мислех че е заради мaнгалитe ... пфу да еба ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.