Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

На английски я търся, но нямам идея откъде да я изтегля.

В demonoid.me има няколко торента, в които я има.
  • Отговори 1,6k
  • Прегледи 328,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Момичета някоя от вас има ли регистрация тук: http://www.goodreads.com ?

sweetnightmare3 аз не разбрах поредицата на английски ли търсиш или някъде преведена? За първото мога да проверя, за второто нямам идея.

Аз имам, Инка, от доста време :) Добре, че си ме намерила, че аз не знам как се търсят хора там, макар че регистрацията ми е от почти 3 години.

Аз имам, Инка, от доста време :) Добре, че си ме намерила, че аз не знам как се търсят хора там, макар че регистрацията ми е от почти 3 години.

Ти прие ли ме? Мислех, че не си и се чудех дало случайно не си ти, ами някой друг :shy11:

И аз съм регистрирана там от известно време, много полезен сайт. Линк към профила за желаещи да ме добавят - http://www.goodreads.com/Djenitoo

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Ти прие ли ме? Мислех, че не си и се чудех дало случайно не си ти, ами някой друг :shy11:

Приех те, разбира се :)

И аз съм регистрирана там от известно време, много полезен сайт. Линк към профила за желаещи да ме добавят - http://www.goodreads.com/Djenitoo

И аз ти изпратих покана за приятелство ;)

Може би ставам наистина досадна, момичета, но тъй като не мога да се реша напълно, имам нужда от помощта ви, защото определено сте прочели повече книги от мен, от последните издадени. Едната книга, която смятам да помоля да ми закупят от България е "Изкушение с дъх на лимони", а другата много ми се искаше да я някоя историческа, която след като прочета с радост да искам да сложа в библиотеката си. Първоначално много ми се искаше да е първата книжка на Лайзичка от последната поредица, която Ергон издадоха, но след като разбрах, че има орязани страници ми се отщя да си я купя. Също така си спомням, че май в първата книга от "Воините на Посейдон" имаше много грешки или греша?

Моля ви се помогнете ми да реша коя книжка още да си купя? Просто аз не знам... :/ Моля виииии отзовете се на моя вик за помощ!

Може би ставам наистина досадна, момичета, но тъй като не мога да се реша напълно, имам нужда от помощта ви, защото определено сте прочели повече книги от мен, от последните издадени. Едната книга, която смятам да помоля да ми закупят от България е "Изкушение с дъх на лимони", а другата много ми се искаше да я някоя историческа, която след като прочета с радост да искам да сложа в библиотеката си. Първоначално много ми се искаше да е първата книжка на Лайзичка от последната поредица, която Ергон издадоха, но след като разбрах, че има орязани страници ми се отщя да си я купя. Също така си спомням, че май в първата книга от "Воините на Посейдон" имаше много грешки или греша?

Моля ви се помогнете ми да реша коя книжка още да си купя? Просто аз не знам... :/ Моля виииии отзовете се на моя вик за помощ!

На мен книгата за воините на Посейдон много ми хареса, пък и аз лично само 2-3 грешчици да съм видяла, но се случват такива неща, но книгата не е ужасно объркана, много добре си е направена.

А за Хатауей, тъй като съм я прочела поредицата почти изцяло, мога да кажа, че със всяка следваща книга става все по-добра.

На мен книгата за воините на Посейдон много ми хареса, пък и аз лично само 2-3 грешчици да съм видяла, но се случват такива неща, но книгата не е ужасно объркана, много добре си е направена.

А за Хатауей, тъй като съм я прочела поредицата почти изцяло, мога да кажа, че със всяка следваща книга става все по-добра.

Тоест, грешките в първата книга не са чак толкова много ли или са? Честно да си призная, много я искам тази книжка, но ме е страх, че много неща са изпуснати от историята. С какво впечатление си останала от нея, Джени?

Тоест, грешките в първата книга не са чак толкова много ли или са? Честно да си призная, много я искам тази книжка, но ме е страх, че много неща са изпуснати от историята. С какво впечатление си останала от нея, Джени?

Предполагам имаш предвид Хатауей.

До вчера не знаех, че са изпуснати неща от книгата. :D Но споменатия момент за препускането се сещам, но чесно казано или съм много ненаблюдателна или просто ме бива в уйдисването, затова и този момент, и въобще в книгата не ми е правило впечатление да има някакви груби грешки. Книгата беше хубава и интересна.

Но предполагам, че ако си я купиш, съзнателно или несъзнателно ще дириш грешките и вероятно няма да ти е толкова хубаво докато я четеш, колкото на мен. Предполагам, че в този момент щеше да е по-добре да не разбираш, че има грешки. :D

Предполагам имаш предвид Хатауей.

До вчера не знаех, че са изпуснати неща от книгата. :D Но споменатия момент за препускането се сещам, но чесно казано или съм много ненаблюдателна или просто ме бива в уйдисването, затова и този момент, и въобще в книгата не ми е правило впечатление да има някакви груби грешки. Книгата беше хубава и интересна.

Но предполагам, че ако си я купиш, съзнателно или несъзнателно ще дириш грешките и вероятно няма да ти е толкова хубаво докато я четеш, колкото на мен. Предполагам, че в този момент щеше да е по-добре да не разбираш, че има грешки. :D

Мда, там е проблемът. Знаейки, че има грешки и изпуснати моменти в книгата, хич няма да й се насладя като хората. А иначе, Джени, можеш ли да ми предложиш нещо историческо, заслужаващо си четенето и, което след това да сложа щастливо в библиотеката си? Искам нещо увличащо, грабващо до такава степен, че да ме накара да се смея и плача едновременно с героите.

Мда, там е проблемът. Знаейки, че има грешки и изпуснати моменти в книгата, хич няма да й се насладя като хората. А иначе, Джени, можеш ли да ми предложиш нещо историческо, заслужаващо си четенето и, което след това да сложа щастливо в библиотеката си? Искам нещо увличащо, грабващо до такава степен, че да ме накара да се смея и плача едновременно с героите.

Ахх, тук ме затрудняваш. Позарязала съм историческите книги в последните месеци.

Може би Великолепно на Куин от Тиара Букс. Беше много хубава книга.

Аааа, сетих се. Не е историческа, но книгата ме грабна много и я изчетох за един ден (което си е рядкост при мен, после не питай какви очи имах :Д) - говоря за Влюбен до безумие на Рейчъл Гибсън. Много ми хареса тази книга, голямо вълнение докато я четях (дори и на другия ден пак си я препрочетох, смятай каква мания, не знам защо така ми хареса тази книга), така че ако харесваш съвременни романи, то тогава ще ти хареса много вероятно, все пак всеки си има свой вкус и не ми вземай коментара на 100%. :D

Разглеждам каталога на Хеликон за исторически лр, и попаднах на Съвършен герой на Саманта Джеймс, книгата съм я чела отдавна, но са ми останали хубави чувства от нея. Можеш да я имаш и нея в предвид, но мисля че я има и сканирана.

Това е от мен, отдавна не съм си купувала исторически и ако съм чела в последните месеци, то това е само от преводите на Дрийм-а. :P

Здравейте :) Някой има ли Пдф на следните книги на Джоанна Линдзи: Джоана Линдзи - Ангел на греха Джоана Линдзи - Бриджит Джоана Линдзи - Дивият рай Джоана Линдзи - Зимни огньове Джоана Линдзи - Златокосият великан Джоана Линдзи - Любовницата на пирата Джоана Линдзи - Наследникът Джоана Линдзи - Нежен бунт Джоана Линдзи - Нежен вихър Джоана Линдзи - Обичай само веднъж Джоана Линдзи - Отдай ми любов Джоана Линдзи - Отровни думи Джоана Линдзи - Пленница на любовта Джоана Линдзи - Пленница Джоана Линдзи - Пожелай ме скъпа Джоана Линдзи - Прелъстена невинност Джоана Линдзи - Само ти Джоана Линдзи - Скандал и още нещо Джоана Линдзи - Тайната принцеса Джоана Линдзи - Твоята магия Джоана Линдзи - Чаровникът, който я укроти Тва са те книжките. Пишете ми на лични. Благодаря предварително.

Редактирано от hrUssI (преглед на промените)

hrUssi, писах ти на лични, моля те, пиши дали всичко е наред, че не мога да държа дълго на dox файлове - все не ми стига мястото! :)

Здравейте :)

Някой има ли Пдф на следните книги на Джоанна Линдзи:

Джоана Линдзи - Ангел на греха

Джоана Линдзи - Бриджит

Джоана Линдзи - Дивият рай

Джоана Линдзи - Зимни огньове

Джоана Линдзи - Златокосият великан

Джоана Линдзи - Любовницата на пирата

Джоана Линдзи - Наследникът

Джоана Линдзи - Нежен бунт

Джоана Линдзи - Нежен вихър

Джоана Линдзи - Обичай само веднъж

Джоана Линдзи - Отдай ми любов

Джоана Линдзи - Отровни думи

Джоана Линдзи - Пленница на любовта

Джоана Линдзи - Пленница

Джоана Линдзи - Пожелай ме скъпа

Джоана Линдзи - Прелъстена невинност

Джоана Линдзи - Само ти

Джоана Линдзи - Скандал и още нещо

Джоана Линдзи - Тайната принцеса

Джоана Линдзи - Твоята магия

Джоана Линдзи - Чаровникът, който я укроти

Тва са те книжките. Пишете ми на лични. Благодаря предварително.

Защо ти трябват на pdf? Аз ги имам на rtf ама мога да ги направя на pdf или ако ти трябва някакво инфо, ги имам и на хартия.

Защо ти трябват на pdf? Аз ги имам на rtf ама мога да ги направя на pdf или ако ти трябва някакво инфо, ги имам и на хартия.

И аз ги имам rtf :) Трябват ми Pdf щот ги имам за редакция и да си ги имам под ръка.

Тези останаха:

Джоана Линдзи - Дивият рай

Джоана Линдзи - Нежен вихър

Редактирано от hrUssI (преглед на промените)

Ахх, тук ме затрудняваш. Позарязала съм историческите книги в последните месеци.

Може би Великолепно на Куин от Тиара Букс. Беше много хубава книга.

Аааа, сетих се. Не е историческа, но книгата ме грабна много и я изчетох за един ден (което си е рядкост при мен, после не питай какви очи имах :Д) - говоря за Влюбен до безумие на Рейчъл Гибсън. Много ми хареса тази книга, голямо вълнение докато я четях (дори и на другия ден пак си я препрочетох, смятай каква мания, не знам защо така ми хареса тази книга), така че ако харесваш съвременни романи, то тогава ще ти хареса много вероятно, все пак всеки си има свой вкус и не ми вземай коментара на 100%. :D

Разглеждам каталога на Хеликон за исторически лр, и попаднах на Съвършен герой на Саманта Джеймс, книгата съм я чела отдавна, но са ми останали хубави чувства от нея. Можеш да я имаш и нея в предвид, но мисля че я има и сканирана.

Това е от мен, отдавна не съм си купувала исторически и ако съм чела в последните месеци, то това е само от преводите на Дрийм-а. :P

Ох, всичко, което ми изброи го имам... :) Не знам какво да правя, толкова съм затруднена, че просто се чудя и мая на себе си. А нещо съвременно случайно? :huh:

Стасиии, няма вече такива книги мило.Издават имам чувството най-евтините книги/като права/ и ги окепазяват като превод/редакция

Стасиии, няма вече такива книги мило.Издават имам чувството най-евтините книги/като права/ и ги окепазяват като превод/редакция

Ох, то и аз такова чувство имам за мое най-голямо съжаление. Защо не си направете издателство "Дрийм Тийм" и така поне ще си закупя всичко, което не съм прочела. :ph34r:

Аз бих ти предложила "Идеалният мъж" на Джули Гарууд ако не си я чела :)

Не, не съм я чела и за нея се чудех. Знам, че поредицата "Бюканън" на Джули Гарууд е много хубава, но не съм чела нито една книга. Имат ли някаква връзка?

ЕДИТ: Оф, аз съм много зле. Все се сещам нещо да питам и ми се налага да си редактирам поста. :D Питах се дали някоя от вас е чела "Внимавай в картинката" и "Бедствие на високи токчета" на Кристина Дод, и също така "Излъжи ме нежно" на Аманда Куик? Принципно я харесвам като писателка, но не знам как са тези нейни книжки.

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Аз Стаси и трите. На Дод са съвременни, без да блестят /на моменти наивни, издателството тук-там е оцапало пейзажа/, но книгите забавляват. Дотолкова, че сега излиза нейната книга Съблазън и без да съм сигурна, че е от поредицата си я поръчах, щото ако е, я искам. За Куик - издадените й преди време книги сложиха високо летвата и сега нещо ми се губи характерния забавен стил, остроумни диалози.Не харесах Компаньонката, не ми допадна и тази. Но, ако Боби се изкаже тя е на обратното мнение /а и други дами/, така че за Куик силно поляризирани мнения.

Ох, то и аз такова чувство имам за мое най-голямо съжаление. Защо не си направете издателство "Дрийм Тийм" и така поне ще си закупя всичко, което не съм прочела. :ph34r:

Не, не съм я чела и за нея се чудех. Знам, че поредицата "Бюканън" на Джули Гарууд е много хубава, но не съм чела нито една книга. Имат ли някаква връзка?

ЕДИТ: Оф, аз съм много зле. Все се сещам нещо да питам и ми се налага да си редактирам поста. :D Питах се дали някоя от вас е чела "Внимавай в картинката" и "Бедствие на високи токчета" на Кристина Дод, и също така "Излъжи ме нежно" на Аманда Куик? Принципно я харесвам като писателка, но не знам как са тези нейни книжки.

По принцип поредицата "Бюканън" на Джулито е от 8 книги и за момента така ще си остане. Нито "Идеалният мъж", нито "Sweet Talk" (която ще излезе до края на годината) са част от поредицата й. Появяват се за малко 1-2 герои от поредицата, но иначе книгите не са част от "Бюканън".

А книжките от поредицата "Бюканън" също са много хубави - има мистерия, горещи мъже, опърничеви жени и много екшън. Но пък и аз съм пристрастна - все пак Джули Гарууд е любимата ми авторка. Така че ако искаш събери още мнения за книгите й и сама си реши, но според мен няма да съжаляваш :)

П.П. - Преди седмица или две заедно със списание "Блясък" и "Стори" имаше първата книжка от поредицата "Бюканън" - "Разбивач на сърца" ;)

Еййй, кат видя Аманда и направо с рогъта напред се врязвам в дискусията. Публикувано изображение Стаси, ако харесваш романите й, "Излъжи ме нежно" е в типично нейн стил - дори да не знаеш кой е автора, още на втората страница ще си кажеш: "Божичко, това е Аманда!" Няма как да я сбъркаш. Друг е въпроса, че книжката е последна от поредица и съм в трепетно очакване "Плеяда" да издадат и останалите, които по мое мнение са още по-чаровни от "Излъжи ме нежно". Втората от поредицата Wicked Widow е една от най-любимите ми книги въобще. В "Излъжи ме нежно" неподражаемия, специфичен стил на авторката, заедно с ексцентричните герои са съчетани и с точната доза кримка. Освен нея, от последно издадените на БГ исторически любовни романи, за които се сещам на прима виста и които заслужават внимание : "Ухание на жасмин"- Джуд Деверо, "Прокуденият" - Никол Джордан, "Училище за пирати" - Дженифър Ашли (божеее, как се забавлявах на тоз роман, главната направо подлуди главния), "Не дърпай лъва за опашката" - Сабрина Джефрис, "Любимият ми враг" - Кони Брокуей, "Годеницата на дявола" - Стефани Лорънс, "Лудетина" - Джил Барнет. Не знам кои имаш и кои автори ти допадат като стил, за какъв исторически период ти се чете, нещо по-леко и забавно ли да бъде или пък нещо по-затрогващо, сърцеразбиващо,роман, който докат го поглъщаш здраво да те стисне за гръцмуля от жаждата да си поплачеш на воля? Пиши какви са ти предпочитанията и с дружни усилия дано да успеем да те насочим към това, което търсиш, въпреки оскъдния и все по-обедняващ тезгях на исторически любовни романи на БГ напоследък. Публикувано изображение

Аз Стаси и трите. На Дод са съвременни, без да блестят /на моменти наивни, издателството тук-там е оцапало пейзажа/, но книгите забавляват. Дотолкова, че сега излиза нейната книга Съблазън и без да съм сигурна, че е от поредицата си я поръчах, щото ако е, я искам. За Куик - издадените й преди време книги сложиха високо летвата и сега нещо ми се губи характерния забавен стил, остроумни диалози.Не харесах Компаньонката, не ми допадна и тази. Но, ако Боби се изкаже тя е на обратното мнение /а и други дами/, така че за Куик силно поляризирани мнения.

Съблазън е третата книга от поредицата Fortune hunters, така че колекцията ти расте :) Излязла ли е вече по книжарниците? И аз я искам за моята колекция.

Хаха, както се и предполагаше Бобич в атака! А Съблазън така и не разбрах дали е излязла или не, но фигурира в сайтовете и се приема за поръчка.В книжарниците и на книжния пазар обаче не бяха чували за нея. Чакам доставката след празниците, ако се забави значи са я обявили раничко.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.