Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

Благодаря!

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 331,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благоддаря

Дами, голям зор. Някоя да пази пдф на Прегръдката на вълка от Гейл Линк? Много моля разтърсете се, че ми трябва за сверка.

Дами, голям зор. Някоя да пази пдф на Прегръдката на вълка от Гейл Линк?

Много моля разтърсете се, че ми трябва за сверка.

Имам я и ти я пускам на скайпа

• Автор

Иии.. поредният пакет редакции е готов.. Надявам се, че не сте забравили къде да го търсите.. ;)

"Прокуденият" - Никол Джордан, "Училище за пирати" - Дженифър Ашли (божеее, как се забавлявах на тоз роман, главната направо подлуди главния),

Бобич имаш ли ги сканирани двете книжки. Особено училището за пирати. Ако ги имаш пиши ми ЛС. :)

Бобич имаш ли ги сканирани двете книжки. Особено училището за пирати. Ако ги имаш пиши ми ЛС. :)

Мила, не съм ги сканирала досега, че нали изчакваме един благоразумен срок от датата им на издаване, но ако изчакаш до събота, ще ги метна през скенера и ще ти ги пратя и двенките комплект.Публикувано изображение

Мила, не съм ги сканирала досега, че нали изчакваме един благоразумен срок от датата им на издаване, но ако изчакаш до събота, ще ги метна през скенера и ще ти ги пратя и двенките комплект.Публикувано изображение

Суперррррррррррррррр

Много ще съм благодарна. Ама да не ме забрави. Аз прочетох Не дърпай лъва за опашката. Много ми хареса.

Ами Училище за пирати не е ли от 2010? Колко е срокът, който се изчаква?

Суперррррррррррррррр

Много ще съм благодарна. Ама да не ме забрави. Аз прочетох Не дърпай лъва за опашката. Много ми хареса.

Ами Училище за пирати не е ли от 2010? Колко е срокът, който се изчаква?

И на "Прокуденият", и на "Училище за пирати" пише, че са издавани 2010г. Изчакваме една година от датата на издаване, така че "сезона на търпението" май е изтекъл и ще мога да ги кача направо в ескейпа, ако няма възражения. Публикувано изображение

И на "Прокуденият", и на "Училище за пирати" пише, че са издавани 2010г. Изчакваме една година от датата на издаване, така че "сезона на търпението" май е изтекъл и ще мога да ги кача направо в ескейпа, ако няма възражения. Публикувано изображение

хахахаахах Незнам дали ще има възражения, но съм ги заплюла за мене си. Ще чакам да ги качиш и веднага ги почвам :*

hrUssI, качих в ескейпа и двете красавици - "Прокуденият" и "Училище за пирати". Приятно четене Публикувано изображение

Момичета, имам един въпрос към вас. Поръчвали ли сте от онлайн книжарницата на "Хеликон"? Мислех да се пробвам да си поръчам няколко книги, които да ми пратят до Испания и ме информираха, че периода е между 10-14 дни. Според вас има ли някоя по-добра книжарница и най-вече сигурна, която може да свърши това?

.

На някого обещах инфо за книгата „Сърца в пламъци”. Но на кого и какво не помня, така че който е да свирка, но до 13,45ч., че после резат нета на работа. Иначе довечера.

hrUssI, качих в ескейпа и двете красавици - "Прокуденият" и "Училище за пирати". Приятно четене Публикувано изображение

Благодаря! Много приятни книжки.

Я помагайте, че нещо съм блокирала. Сравнително наскоро прочетох една книжка от типа на арлекинчетата - главната героиня имаше брат, тенисист, а тя преди му е помагала, но после се е оттеглила и живее у леля си, защото иска да има дом. Канят я на едно парти и тя отново среща един от съперниците на брат си и помежду им пламват искри. Той обаче е сгоден за някаква мажоретка. В крайна сметка се ожениха с главната, после бившата годеница им погоди някакъв номер и ги раздели и накрая, естествено, се събраха.

Ако някой се сеща да ми подскаже заглавието или автора, ще съм му много благодарна.

мисля че е Шърли- Дебора М. Нигро (любовни романи с имена на жени на Слово)

Знаете ли дали тази книга "Огън и лед" на Максин Бари. е сканирани и качена в Ескейп,защото търсех,но не я намирам.:)

Знаете ли дали тази книга "Огън и лед" на Максин Бари. е сканирани и качена в Ескейп,защото търсех,но не я намирам. :)

Да има я.

Знаете ли дали тази книга "Огън и лед" на Максин Бари. е сканирани и качена в Ескейп,защото търсех,но не я намирам. :)

Качена е. Напиши Огън и лед в търсачката и ще ти излезе. Без кавичките.

здравейте и от мен много искам да попитам тези дни четох на кирчо една книга но така и не запомних заглавието разказва се за две полу сестри помня че едната се казваше Сара а другата беше актриса и си трябваше Сара да се прави на сестра си ,която пък обикаше един богат италанец милиардер но брат му нещо не беше съгласен а беше и италански дук и я отвличаше в имението си на остров Сърдиния .Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете :):mark::shy11: здравейте и от мен много искам да попитам тези дни четох на кирчо една книга но така и не запомних заглавието разказва се за две полу сестри помня че едната се казваше Сара а другата беше актриса и си трябваше Сара да се прави на сестра си ,която пък обикаше един богат италанец милиардер но брат му нещо не беше съгласен а беше и италански дук и я отвличаше в имението си на остров Сърдиния .Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете :):mark::shy11:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.