Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

Малко помощ, моля

Трябват ми преводач, редактор и коректор на Дяволско желание от Лори Макбейн.

Мило супер странно е но няма такова инфо в книгата. Аз я имам, огледах я, ни преводач ни нищо. Анонимна е
  • Отговори 1,6k
  • Прегледи 331,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Малко помощ, моля

Трябват ми преводач, редактор и коректор на Дяволско желание от Лори Макбейн.

В моята книга ги има( от Ирис е, незнам дали е издавана от друго издателство)

превод: Надя Петрова

ред: Бистра Цолова

кор: Стефка Димитрова

В моята книга ги има( от Ирис е, незнам дали е издавана от друго издателство)

превод: Надя Петрова

ред: Бистра Цолова

кор: Стефка Димитрова

Благодаря, благодаря!

Не само Ирис са я издавали, но в сканчито тази страничка я е хванала липсата ;)

Лейдис енд джентълмен, ох не мога да пиша така защото наистина ми е приповдигнато. Вместо това ще взима да сменя стила и на нормален език да изразя своята огромна радост, че точно днес пиша този пост и представям тази книга. Та мили съфорумки, за мен е чест /и то голяма/ да предложа на вниманието ви поредния проект на "Дрийм тийм"-сладурките ми. Една творба на Джули Гарууд, в която неизменно иде реч преди всичко за чест и величие. Две качества, които често са били неизменна част от древните, но наистина величави времена в миналото. И още. Една книга много търпеливо изчакала да й минат всичките и редакции и накрая преводачката й да си я подари точно за рождения си ден. Както винаги много се радвам на такива съвпадения, за които пък изказвам искрената си благодарност на всички редакторки. Ей Рос, как я сътвори таз магия накрая ве? Страхотни сте всички от екипа, а на Инка още един път честит рожден ден с:

Публикувано изображение

Знаете къде ги крием обикновено рожбите на Дрийм та и тази вече е там..

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Ехааааааа! Мамооооо, с какво бясно нетърпение само я очаквах - чак ми изтръпнаха палците на краците от зор!!!Публикувано изображение

Обичам ви, мили, прекрасни,великолепни дами!!! Инче, обикновено на рождените си дни, рожденниците получават подаръци, а днес ти ни развълнува с един разкошен и дълго жадуван подарък!Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ураааа Джулиии :clap: От колко време я чакам :no-no: Още утре я почвам, че сега много ми се спи :weather2:

Инка, за мен беше чест да завърша тази редакция лично за теб на този ден. С пожелания за все по-хубави преводи на нашата любима авторка за напред и най-вече ти да си ни жива и здрава :*

Съни, благодаря за прекрасното представяне на мойто бебе :* Боби, Дани, желая на вас и навсички останали приятно четене, дано книгата ви зареди с много положителни емоции, както стана с мен докато я превеждах. :mark: Роси, благодаря ти за експедитивната работа до последния момент, също да не забравяме редакцията на Крис, Лора и Жана, и най-вече последния напън от Тори, която макар и болничка, цял ден вчера се занимава с нея. Благодаря ви момичета :* Хихи, все едно оскар съм спечелила :) Искам само да предупредя от сега, книгата е самостоятелна, тъй че докато четете не започвайте с нагласата, че бихте могли да четете и за другите готини персонажи. За жалост Джулка, още не е написала книги за братята на Джънкън, което е голяма загуба, ако питате мен :ph34r:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ама че сте потайни и конспиративни. Докато се разгилдосвах с тайните на Джулито и се чудих кога ще ги видим на български, вие какви сте ги сътворили само :) Направо сте невероятни, като си възвърна дар словото, ще драсна и някой и друг благодарствен ред, сега съм занемяла

Благодаря на целия екип за страхотната изненада. :wors: Джули Гарууд ми е една от любимките.Точно бях решила да подхвана тази поредица на руски, но сега поне на първата ще се изкефа на български.

Благодаря на целия екип за страхотната изненада. :wors: Джули Гарууд ми е една от любимките.Точно бях решила да подхвана тази поредица на руски, но сега поне на първата ще се изкефа на български.

Мила бъркаш нещо, по-горе съм написала, че книгата е самостоятелна. Май си мислила да започнеш друга поредици, но прочети и тази книжка, няма да те разочарова. ;)

Ама че сте потайни и конспиративни. Докато се разгилдосвах с тайните на Джулито и се чудих кога ще ги видим на български, вие какви сте ги сътворили само :) Направо сте невероятни, като си възвърна дар словото, ще драсна и някой и друг благодарствен ред, сега съм занемяла

Винаги се радвам, когато оставя някой безмълвен, и ще чакам с нетърпение коментара ти за книгата. :*

Пиши ми на скайп nikita1204 да ти дам фен преводите на 2 и 3. Аз също не си падам по разните лигни, от сорта на дневниците на вамприа, академия за вампири и разни такива, дето главните са някви ученички, дето им е голям проблем с кое момче да станат гаджета и там с разните им, училищни проблеми, около вампирските истории. Вече не съм ученичка и ми се струват доста глуповати. (Извинявам се на феновете на подобни поердици, нищо лично, всеки си има вкус). Тук ще намериш, кръв, бой, алкохол, малко сълзи, любов и мънинко романтика от дъжд на вятър. Особено за кръвта няма да си разочарована, през 2 странинци главната така я подреждат, че все има нужда да се насмучи от главния за да оживее. :giggle1:

Мила, ще мога ли и аз да помоля за 2 и 3 част от фенпреводите? Прочетох "Среднощен ловец" и честно казано, сън не ме хваща :)

Мила, ще мога ли и аз да помоля за 2 и 3 част от фенпреводите? Прочетох "Среднощен ловец" и честно казано, сън не ме хваща :)

Хихи имам и половината от четвъртият, пиши ми на скайп nikita1204 и ще ти ги метна. ;)

Хихи имам и половината от четвъртият, пиши ми на скайп nikita1204 и ще ти ги метна. ;)

Благодарско! Веднага ще ти пиша :)

Момичета, книгата "Вечната Амбър" хубава ли е?

Момичета, книгата "Вечната Амбър" хубава ли е?

Уф, (лично мнение), по-добре изчети "Чериса" на Джесика Сен Клер. Почти същото е, ама е представено по в наш стил. Амбър я има в читанка, можеш да й метнеш едно око. Аз я имам и в личната си библиотека, но с ръка на сърце казвам, че докато "Чериса" (на чиято корица има съпоставка от някой автор или вестник с въпросната Амбър) съм я чела стотици пъти, тази - само веднъж и нямам желание да повтарям опита си.
Ясно... Благодаря ти много за мнението, Ели!
Имам друг въпрос, момичета. Харесвам Клейпас, но не съм чела последното излязло от нея. "Мой до полунощ" заслужава ли си да се закупи?

Аз си я купих, тя е част от поредица за едни цигани. На мен лично ми хареса..., но все пак е въпрос на вкус :)

Аз си я купих, тя е част от поредица за едни цигани. На мен лично ми хареса..., но все пак е въпрос на вкус :)

Подкрепям, аз я харесах, а втората, която също излезе " Любов на разсъмвване" за мен е даже по-добра. И не е точно за цигани, по-скоро за благородническо семейство, което се сродява с цигани.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Аз пък не съм голям фен на Лайза. Дори тази за в полунощ не ми хареса кой знае колко, четох много дълго, че ми беше скучничка, ама тъй като е поредица,а те са ми слабост си купих и втората, но само един господ знае кога ще се престраша да я започна.

Първата ми хареса, но втората ми взе здравето. Чаках с нетърпение да излезе и да доразвие историята на семейството, а последва разочарование. Не знам дали не се пренавих или книгата не беше пипната както трябва. Мисля да я подхвана пак, но това няма да е в обозримото бъдеще.

Имам друг въпрос, момичета. Харесвам Клейпас, но не съм чела последното излязло от нея. "Мой до полунощ" заслужава ли си да се закупи?

Стаси, ако са те грабнали нейните романи "Мечтая за теб" и "И тогава ти дойде", няма начин да не харесаш и романите за семейство Хатауей. Очарована съм от поредицата и до ден днешен не мога да реша за себе си кой е любимия ми от поредицата: този за Попи и Гари (божичко, гмурнах се в калейдоскоп от емоции докато изживявах взриворазтърсващата любов между двамата - от весело цвилене с пълно гърло, минах през яростен вой от бяс, докато стигнах до моменти, в които дори не можех да заплача, защото сърцето ми се беше стегнало от мъка), този за Лео, а също и този за Беа. Всички са толкова разкошни, че ми иде сега пак да ги загризам устремно.Публикувано изображение Стискам всички възможни палци, които успея да докопам, издателство "Ергон" да продължат да издават тази великолепна поредица и тайничко се надявам, че ще ни изненадат и с още една очарователна Клейпаска поредичка Wallflowers. Публикувано изображение

П.С. В един от руските форуми за любовни романи, дори има клуб на почитателките на семейство Хатауей. Може да му хвърлиш едно очо от любопитство - http://everdream.ru/forum/index.php?topic=13729.0 ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Много ти благодаря, Боби! Все се чудех, защото смятам скоро да намеря начин и да си закупя нещичко на хартия и не знаех коя книга да е.

имам въпрос...книга №7 от поредицата на Нора Робъртс "Макгрегър" я няма преведена, нали?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.