Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

здравейте и от мен много искам да попитам тези дни четох на кирчо една книга но така и не запомних заглавието разказва се за две полу сестри помня че едната се казваше Сара а другата беше актриса и си трябваше Сара да се прави на сестра си ,която пък обикаше един богат италанец милиардер но брат му нещо не беше съгласен а беше и италански дук и я отвличаше в имението си на остров Сърдиния .Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете :):mark::shy11:

Ако не ме лъже паметта, това е Розмари Роджърс и нейната „ Игра на любов“.

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 331,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако не ме лъже паметта, това е Розмари Роджърс и нейната „ Игра на любов“.

Благодаря найстина е тя :withballoon2::party4:Публикувано изображение:clap:

Дойде и моя ред да питам за търся книжка. Романа е съвременен и единствено ярък спомен имам от началото. Заведоха главната на бейзболен мач.Тя беше с аспирации към тази игра, но после й хареса. Главния беше играч по бейзбол и по време на мача я съзря на трибуната и много я хареса. Нарочно хвърли по едно време топката към нея и така се запознаха.После какво ставаше не помня, но ако не бъркам с друга книга, накрая героинята май стана най-добрата коментаторка или спортна журналистка, която коментираше бейзбола.

Дано, някой я е чел и си спомня, за да ми помогне със заглавие и автор.

Момичета, търся скана или инфото на "Горещо лято" 95 - от поредицата на Арлекин, ще съм благодарна ако напишете или ми щракнете страничките с инфото, благодаря предаврително /книжките тук са: Анет Бродерик - Опасно предложение, Джаки Мерит - Сами сред пустинята, Джъстин Дейвис - Труден избор/.

Момичета, търся скана или инфото на "Горещо лято" 95 - от поредицата на Арлекин, ще съм благодарна ако напишете или ми щракнете страничките с инфото, благодаря предаврително /книжките тук са: Анет Бродерик - Опасно предложение, Джаки Мерит - Сами сред пустинята, Джъстин Дейвис - Труден избор/.

Издател на оригинала: HARLEQUIN ENTERPRISES LTD., 1994

Оригинално заглавие: DEEP COVER Автор: © ANNETTE BROADRICK, 1994 Преводач: МАЯ МЕЧКУЕВА Редактор: АНИ ДИМИТРОВА

Оригинално заглавие: STRANDED Автор: JACKTE MERRITT, © Carolyn Joyner Преводач: ЕЛЕНА ЯКОВА Редактор: АНИ ДИМИТРОВА

Оригинално заглавие: THE RAIDER Автор: JUSTINE DAVIS, © Janice Davis Smith Преводач: ВЕРА НАЙДЕНОВА Редактор: АНИ ДИМИТРОВА

© за българското издание „АРЛЕКИН БЪЛГАРИЯ" ЕООД, София 1995

Романът е издаден с разрешението на „HARLEQUIN ENTERPRISES II B.V."

Освен за рецензии и статии препечатването

и използването на творбата като цяло или на части от нея с помощта на електронни средства, ксерография, фотокопиране или други системи за обработка на информация,

е забранено без разрешението на издателя. С ® са посочени регистрираните търговски марки и използването им е забранено.

ИЗДАТЕЛСТВО „АРЛЕКИН БЪЛГАРИЯ" ЕООД 1606 София бул. „Генерал Тотлебен" №2А, п.к. 260

Предпечатна подготовка „ИСМ Ко" Печатница „Образование и наука" ЕАД ISBN 954-11-0348-0

Ако това ти върши работа – моля, заповядай!

Издател на оригинала: HARLEQUIN ENTERPRISES LTD., 1994

Оригинално заглавие: DEEP COVER Автор: © ANNETTE BROADRICK, 1994 Преводач: МАЯ МЕЧКУЕВА Редактор: АНИ ДИМИТРОВА

Оригинално заглавие: STRANDED Автор: JACKTE MERRITT, © Carolyn Joyner Преводач: ЕЛЕНА ЯКОВА Редактор: АНИ ДИМИТРОВА

Оригинално заглавие: THE RAIDER Автор: JUSTINE DAVIS, © Janice Davis Smith Преводач: ВЕРА НАЙДЕНОВА Редактор: АНИ ДИМИТРОВА

© за българското издание „АРЛЕКИН БЪЛГАРИЯ" ЕООД, София 1995

Романът е издаден с разрешението на „HARLEQUIN ENTERPRISES II B.V."

Освен за рецензии и статии препечатването

и използването на творбата като цяло или на части от нея с помощта на електронни средства, ксерография, фотокопиране или други системи за обработка на информация,

е забранено без разрешението на издателя. С ® са посочени регистрираните търговски марки и използването им е забранено.

ИЗДАТЕЛСТВО „АРЛЕКИН БЪЛГАРИЯ" ЕООД 1606 София бул. „Генерал Тотлебен" №2А, п.к. 260

Предпечатна подготовка „ИСМ Ко" Печатница „Образование и наука" ЕАД ISBN 954-11-0348-0

Ако това ти върши работа – моля, заповядай!

Благодаря много.

Дойде и моя ред да питам за търся книжка. Романа е съвременен и единствено ярък спомен имам от началото. Заведоха главната на бейзболен мач.Тя беше с аспирации към тази игра, но после й хареса. Главния беше играч по бейзбол и по време на мача я съзря на трибуната и много я хареса. Нарочно хвърли по едно време топката към нея и така се запознаха.После какво ставаше не помня, но ако не бъркам с друга книга, накрая героинята май стана най-добрата коментаторка или спортна журналистка, която коментираше бейзбола.

Дано, някой я е чел и си спомня, за да ми помогне със заглавие и автор.

Донякъде ми прилича на Нора Робъртс - Правилата на играта,но не в цялото описание

Донякъде ми прилича на Нора Робъртс - Правилата на играта,но не в цялото описание

Да, благодаря ти много, точно тя е! :* Току-що я прехвърлих, момента, който съм запомнила, се намира на 19-20стр. :)

Искам да попитам за книгата на Джери Смит-Реди - «Реквием за дявола». Видях, че е предложена за превод в темата от "Дрийм тийм за най-нетърпеливите", но не я намерих в ескейп. :( Някой може ли да ми даде малко инфо за нея, откъде мога да я намеря. Благодаря предварително :)

Искам да попитам за книгата на Джери Смит-Реди - «Реквием за дявола». Видях, че е предложена за превод в темата от "Дрийм тийм за най-нетърпеливите", но не я намерих в ескейп. :( Някой може ли да ми даде малко инфо за нея, откъде мога да я намеря. Благодаря предварително :)

Имай още малко търпение. По ред обективни и субективни причини редакцията й се забави повечко, отколкото ни се искаше и на нас. :(

Имай още малко търпение. По ред обективни и субективни причини редакцията й се забави повечко, отколкото ни се искаше и на нас. :(

Ще чакам колкото е необходимо, струва ми се, че ще бъде доста интересна :jumping11: Спорна работа на екипа и безпроблемно завършване на проекта :)

Публикувано изображениеlatulipe написа на 22 юни 2012 - 13:26 :

Публикувано изображениеlatulipe написа на 22 юни 2012 - 13:26 :

Публикувано изображениеshemett написа на 22 юни 2012 - 14:08 :

Има ли вариант някой да ми я метне в английския й вид? Прочетох в сайта на автора първа глава и мисля, че няма да ми се ''опъне''. Пък и англоговорящата ми страна има крещяща нужда от ъпгрейдване :D

Редактирано от latulipe (преглед на промените)

Исках да си подаря нещо за следващото подмладяване, но не можех сама. Аз сама не мога, но с екипа... И ето днес вече се радваме на Джоана Линдзи. Радваме се на поредната красива история разказана от Джо, заради Ralna, kristy_34 и gaytanka. Запознайте се с „Жената на воина„ или както аз за по кратко го наричам Ли без Сен Тер. Приятно четене на правилното място от Дрийм.

Исках да си подаря нещо за следващото подмладяване, но не можех сама. Аз сама не мога, но с екипа... И ето днес вече се радваме на Джоана Линдзи. Радваме се на поредната красива история разказана от Джо, заради Ralna, kristy_34 и gaytanka. Запознайте се с „Жената на воина„ или както аз за по кратко го наричам Ли без Сен Тер.

Приятно четене на правилното място от Дрийм.

Благодаря много за приятната изненада.Захващам се веднага :wink12:

Колко много ме зарадвахте като отворих escape и видях, че сте пуснали първата книга на поредицата Ли-Сен-Тер. Много благодаря на целия екип! Страхотни сте! :*

Книгата е страхотна. Изчетох я на един дъх. Благодаря на екипа, които ни зарадва с това съкровище.

Благодаря много за новата книжка. :wors:

Ако може някой да помогне,търся една книга.Обаче може и да бъркам,неясни ми са спомените.Май беше поредица,сещам се,че в първата книга единият брат летеше с някакъв кораб,обаче май нещо обърка посоката и попадна не където трябва и се запозна с нашата.Във втората книга мисля,че брат му тръгна да го търси...оф май аз не мога да се оправя,камо ли някой друг :no-no:

Погледни поредицата на Нора Робъртс "Сега и във времето" и "Времената се менят".

Погледни поредицата на Нора Робъртс "Сега и във времето" и "Времената се менят".

Ее наистина не очаквах,че ще се сети някой.Много благодаря. :)

Търся една книга на Сара Донати на английски, да е в електронен вариянт и да не се плаща. Знам, че искам много, но ако някой случайно знае торент тракер от който мога да си изтегля нещо нейно да ми пиши на лични. Направо се влюбих в тази корица и бих искала да прочета книгата Публикувано изображение

Търся една книга на Сара Донати на английски, да е в електронен вариянт и да не се плаща. Знам, че искам много, но ако някой случайно знае торент тракер от който мога да си изтегля нещо нейно да ми пиши на лични. Направо се влюбих в тази корица и бих искала да прочета книгата Публикувано изображение

Аз намерих този сайт.Надявама се да ти е от полза.

http://www.torrentcrazy.com/torrent/6220883/wilderness-series-sara-donati

• Автор

Хайде на следващото пакетче, дами.. Знаете къде е, нали? ;)

Благодаря на целия екип от сърце :bday19: -

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.