Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

Най-накрая си прочетох Tempt me at twilight на български. Нарочно пиша на английски заглавието, защото не смятам, че българското е подходящо - Попи. Просто е смешно в средата на поредицата, сред заглавия като Мой до полунощ и Любов на разсъмване, да се плесне името на героинята. Съвсем на мястото си щеше да бъде, ако звучеше Съблазни ме в здрача или пък Съблазън в здрача (на мен лично повече ми харесва първият вариант, както бе и обявено в края на историята на Уин и Мерипен). Това е любимата ми книга от поредицата и направо ме е яд на заглавието. Иначе този път съм почти без забележки към превода. Казвам "почти", защото все пак има малки неточности - “We’ve had many kisses to make up for.” е преведено като "Заради многото целувки.". Е, дори и извън контекста, е ясно, че значението е съвсем различно. На първи прочит това са ми забележките, не се сещам за други неточности или за пропуснати изречения/абзаци. Дано на втори не се появят още. И дано Married by morning не бъде преведена като Катрин или Лео!!! Поредицата е качествена, едни от най-добрите книги на Лайза Клейпас, не искам да ги орезилят :no-no:

Та Попи и Хари... :inlove1: :inlove1: :inlove1:У-н-и-к-а-л-н-и :mark: Просто ги обожавам :shy11: Харесва ми, че не си допадат веднага и не откриват голямата любов на първата си среща. Пък и Хари като си харесва Попи, поне не лъже, че се е влюбил от пръв поглед. А Попи не е ощипаната госпожица, стъпила за първи път в столицата и вече да примира от обаянието на балните зали, роклите и възпитаните господа. Книжката е истинско бижу :) Чакам с нетърпение историята на Катрин и Лео, там ще падне голямо забавление, романтиката си е на ниво и е също толкова прекрасна книга, колкото Tempt me at twilight :)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 331,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има ли някой да помогне с английския текст на The Laird Who Loved Me (Леърдът, който ме обичаше) на Карън Хоукинс?

Има ли някой да помогне с английския текст на The Laird Who Loved Me (Леърдът, който ме обичаше) на Карън Хоукинс?

Да помогне как?

За оригиналния вариант на книгата, на английски ми трябва. който може да услужи. Мерси!

За оригиналния вариант на книгата, на английски ми трябва. който може да услужи. Мерси!

Ще потърся и ще пиша на лс ако някой не ме изпревари разбира се.

Супер си! Мерси, мерси,....

Супер си! Мерси, мерси,....

Всички тук сме супер, аз в случая, щото ако не ме е изпреварил някой и драснеш едно лс ще се разберем как да ти я пратя

Отдавна не бях влизала в дискусията, поради липса на време. Понеже освобождавам място продавам част от книгите си, ако някой има интерес прилагам списък. Лека вечер! Извинявам се видях, че има отделна тема :angry:

Книги.doc

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

Добър вечер, дами :) Търся си книга 8 на Братството Black Dagger Brotherhood 08 - Lover Mine - JR Ward на английски език в текстов формат ( .doc или .txt) . Имам я в pdf формат, само че аз чета книги на телефона ми и ми трябва в текстов. Използвам една програма да прехвърля pdf->doc, но незнам защо точна тази не мога. Изписва ми невалиден pdf файл. Ако някой може да ми помогне, ще съм ви мнооооооого благодарна :wors:

Тук можеш да си ги обръщаш в какъвто формат искаш - http://ebook.online-convert.com/

Допълвам

Ако не стане, видях, че я имам в .doc, така че мога да ти я пратя.

Редактирано от milenaka (преглед на промените)

Благодаря milenaka за сайтчето, само че пак ми даде невалиден pdf :( Намерих си го в текстов формат така че всичко е супер за сега :)

В момента чета Лилията и леопарда на Сюзън Уигс и жената пише много хубаво и увлекателно. Обаче другият й роман Магията на виното ми се струва, че досега не е бил сканиран. Това е голям пропуск, защото доколкото помня някой го беше хвалил, че е интересен. И да си дойда на думата- моля, моля :help: ще качи ли някой и тази книга, толкова ще съм признателна,ако някой го направи.

В момента чета Лилията и леопарда на Сюзън Уигс и жената пише много хубаво и увлекателно. Обаче другият й роман Магията на виното ми се струва, че досега не е бил сканиран. Това е голям пропуск, защото доколкото помня някой го беше хвалил, че е интересен. И да си дойда на думата- моля, моля :help: ще качи ли някой и тази книга, толкова ще съм признателна,ако някой го направи.

Все си мисля, че книжката май беше минала под ножа. Но ако не се намери скана, в събота мога да я изтрещя през скенера. Публикувано изображение

Все си мисля, че книжката май беше минала под ножа. Но ако не се намери скана, в събота мога да я изтрещя през скенера. Публикувано изображение

По принцип останаха нищожно малко несканирани исторически романи на Ирис, а също и на Бард, така че не съм сигурна. Но отдавна ми се чете Магията на виното и май щях да я забележа, ако беше в темата или в Ескейп. Във всеки случай с нетърпение чакам съботата :)

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

• Автор

Нямаме я тази книга.

Аааа, още утре ще й светя маслото. Публикувано изображение Незнайно как сме я пропуснали.

Здравейте, момичета... имам една молба към всички. Много искам да прочета една книга, но не мога да я намеря никъде и да я сваля, ако някой я има или я намери, нека да ми пише. Книжката се казва Еnemy mine на Aline Hunter, благодаря ви предварително :) :)

Аз имам същата молба.

;f;r

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

момичета отново се нуждая от помощта ви, довършвам редакцията на Когато тя беше лоша на Луиз Бегшоу, но ми лисват стр. 318-319, моля ако някой има книгата да ми снима/сканира страничките. Благодаря предварително.

Момичета някоя от вас чела ли е на Рейчъл Гибсън-"Влюбен до безумие" и как ви се струва? :rolleyes: И ако някоя знае какво е заглавието на книгата на английски?

Редактирано от romanti4ka (преглед на промените)

Момичета някоя от вас чела ли е на Рейчъл Гибсън-"Влюбен до безумие" и как ви се струва? :rolleyes:

И ако някоя знае какво е заглавието на книгата на английски?

Според издателите оригиналното заглавие е: TRULY, MADLY, YOURS.

А, що се отнася до книгата – на фона на „Истински признания“ – бледнее. За мен е много слаба история. Не бих я прочела повторно. Но пък всеки си има вкус.

Редактирано от Голата Маха (преглед на промените)

Здравей те търся книга на която знам в основни линии сюжета но нито се сещам за автор нито за заглавие. къде да пиша и към кого да се обърна за помощ?

• Автор

Ами разкажи какво си спомняш от книгата, пък да видим дали някой няма да се сети коя е.. ;)

Въпрос за една книга, че нещо се омотках. Главната беше в някакво училище, а баща й беше лекар, когото бяха изгонили от имението на бащата или чичото на главния, защото причинил смъртта на някого. Накрая главния доказа, че е невинен. Само това си спомням от сюжета. Дано някой се сети.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.