Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

Може ли мнение за романът Вълшебната кръстница? Започнах да го чета, но малко ми е тегав в началото.

Амииии книгата не е лоша, ама не е и нещо кой знае какво. Става за един път четене ;)
  • Отговори 1,6k
  • Прегледи 328,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

АЗ СЪМ НОВ ПОТРЕБИТЕЛ НЯКОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ЛИ КЪДЕ ГИ НАМИРАТЕ ТЕЗИ КНИГИ

КОЙТО ЗНАЕ ДА МИ КАЖЕ МОЛЯ ВИ :)

Най-лесно ще е да посетиш escape-bg.net, да отидеш във Форума, оттам в раздела Каталог и съответно в темата "Фен преводи"

аз съм регистриран там ама във Фен Преводите има само откъси а аз искам цяла книга

и благодаря

Мила, отиваш на форуми - книги - каталог и там намираш всички завършени книги. Тези, които са на откъси все още не са довършени ;)))

Момичета, имам питане кога ще издадат последната книга на Джудит Макнот на български.

• Автор

Момичета, имам питане кога ще издадат последната книга на Джудит Макнот на български.

Е те това е въпрос с повишена трудност.. Все още никое издателство (доколкото знам) не е обявило, че ще я издава у нас.

Здравейте, момичета,

в момента редактирам на Лиз Бегшоу - "Страст", оказа се, че в скана липсват 210-211 страница, моля, който я има, ако може да ги снима, благодаря предварително.

Здравейте, момичета,

в момента редактирам на Лиз Бегшоу - "Страст", оказа се, че в скана липсват 210-211 страница, моля, който я има, ако може да ги снима, благодаря предварително.

images0186.PDF

Благодаря,

още едно нещо само ще ви попитам, на стр. 261, първия ред: ... твърдите метални ............, бясна. -- коя е думата, не мога да я разчета, благодаря предварително. -- отново става въпрос за книгата "Страст", на Лиз Бегшоу.

Благодаря,

още едно нещо само ще ви попитам, на стр. 261, първия ред: ... твърдите метални ............, бясна. -- коя е думата, не мога да я разчета, благодаря предварително. -- отново става въпрос за книгата "Страст", на Лиз Бегшоу.

Нямам книгата, а гадая по скана, прилича ми на "шини". А и на предната страница има изречение "Краката на Мелиса бяха заклещени между метални шини на пода на товарното помещение." Така че вероятно става дума за същите шини и на този ред.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Момичета, интересуваме, знае ли някой и може ли да намери инфо за поредицата „В смъртта“ на Нора Робъртс – завършена ли е, или има още книги, които не са преведени. Защото гледах номер 30 и за разлика от другите завършва с Епилог, но събитията остават някак си отворени. Ще бъда много благодарна, ако споделите каквато и да е информация.

Момичета, интересуваме, знае ли някой и може ли да намери инфо за поредицата „В смъртта“ на Нора Робъртс – завършена ли е, или има още книги, които не са преведени. Защото гледах номер 30 и за разлика от другите завършва с Епилог, но събитията остават някак си отворени. Ще бъда много благодарна, ако споделите каквато и да е информация.

През септември 2012 трябва да излезе Delusion in Death, която е номер 35, така че това определено не е края на поредицата. С тези темпове няма да се учудя, ако ударим трицифрените числа, освен ако не й с изчерпят идеите за имена преди това.

Поредицата не е завършена и не се очаква да свърши скоро. Авторката издава обикновено по 2 романа + новела за Коледа на година, под името J.D.Robb. До сега са излезли 40-сетина (заедно с новелите). У нас са преведени до 37, ако не се лъжа, Фантазии в смъртта. В момента ги издава Хермес. Има пропусната 1, доколкото помня, и не се издават новелите.

Ето линк към официалния сайт http://www.jdrobb.com/books/quick.php .

Редактирано от Бобока (преглед на промените)

Момичета, благодаря ви много! :* Ох, успокоих се, че има още. Тези двамата – Ив и Рурк – са ми влезли под кожата. Щом казвате, че 37 са преведени, а в ескейпа има 28 качени, значи има още за наваксване. ;)

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Момичета, благодаря ви много! :* Ох, успокоих се, че има още. Тези двамата – Ив и Рурк – са ми влезли под кожата. Щом казвате, че 37 са преведени, а в ескейпа има 28 качени, значи има още за наваксване. ;)

Рум, ако проявяваш интерес, мога да се разровя из дебрите на харда ми и да намеря непреведените на бг на немски :) Добре дошла на борда :wink12:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Рум, ако проявяваш интерес, мога да се разровя из дебрите на харда ми и да намеря непреведените на бг на немски :) Добре дошла на борда :wink12:

Да, мила, с най-голямо удоволствие!

Мммм и аз искам, ама немския ми е много зле. Мила ти чела ли си книгите по-нататък? Искам да знам, Пийбоди и Макнаб накрая ще хванат ли да се женят. И дали Морис и Бакстър ще си намерят някоя мадама. А може и нещо за Надин. Много ми харесва като всички са обвързани. :P

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Да, мила, с най-голямо удоволствие!

Отивам да се ровя :)

Мммм и аз искам, ама немския ми е много зле. Мила ти чела ли си книгите по-нататък? Искам да знам, Пийбоди и Макнаб накрая ще хванат ли да се женят. И дали Морис и Бакстър ще си намерят някоя мадама. А може и нещо за Надин. Много ми харесва като всички са обвързани. :P

Ине, за мой срам съм чела само няколко от поредицата, макар че ги имам почти всички на книга - само две ми липсват. По тази причина взех цялата поредица за първа или втора редакция, та да мога най-сетне да си ги прочета. Квот намеря, ще пратя и на теб :)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Отивам да се ровя :)

Ине, за мой срам съм чела само няколко от поредицата, макар че ги имам почти всички на книга - само две ми липсват. По тази причина взех цялата поредица за първа или втора редакция, та да мога най-сетне да си ги прочета. Квот намеря, ще пратя и на теб :)

Оки мило, мерси. :P

Ето линк към официалния сайт http://www.jdrobb.com/books/quick.php .

Благодаря ти много, че ми даде този сайт. :* Днес имах повече свободно време и го разгледах най-подробно.Много интересни неща открих там и най-важното получих отговор на въпроса, който ме тормозеше още от началото на поредицата, а именно „кога Ив и Рурк ще имат бебе?“.

Благодаря ти много, че ми даде този сайт. :* Днес имах повече свободно време и го разгледах най-подробно.Много интересни неща открих там и най-важното получих отговор на въпроса, който ме тормозеше още от началото на поредицата, а именно „кога Ив и Рурк ще имат бебе?“.

И какъв беше отговорът мило? Аз четох веднъж, че ако Ив и Рурк имат бебе, това ще е края на поредицата. Ама не съм сигурна, че авторката го е казала. Ама като ги знам как направо се ужасяват като видят бебето на Мейвис, особено Ив, едва ли скоро ще имат свое. :(

Момичета понеже съм нова искам да попитам от къде сваляте всичките тези страхотни романи за четене

Аз четох веднъж, че ако Ив и Рурк имат бебе, това ще е края на поредицата.

И аз така знам. Прочетох го точно във въпросния сайт. Но пък авторката може винаги да си промени решението (надявам се).

Момичета понеже съм нова искам да попитам от къде сваляте всичките тези страхотни романи за четене

Имаш ЛС.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.