Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Логически Задачи...

Featured Replies

Май си се покапал, докато си ял бебешката каша тази сутрин.

Ти знаеш ли отговора на въпроса, защото това за халифа не си спомням дали беше това верния отговор но по-принцип съм го чувал и преди.

• Отговори 443
  • Прегледи 66k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Praskovka72
    Praskovka72

тогава уточнявай какво време визираш след последните изцепки установих че си дописвате условия ако бях казала 5 ти щеше да кажеш 2 така че .............. освен това още не си ми пуснал емотките

• Shadow_skill
    Shadow_skill

немеца, 1984198624 пъти съм я решавала вече >< То не беше писане, то не беше смятане xD

• Shadow_skill
    Shadow_skill

Може може

Хахаха това да ни си го чел във вестник ретро.Дай некое което не сме го чували .

Всъщност той не го е уволнил а пазача е напуснал защото вече имал достатъчно пари да си живее живота хахахахах.

Всъщтност и на двете загадки е отговорено вече ! Ненужен е тоя спам...

Баща поръчал на дъщеря си да купи някои неща и й обяснил, че парите са оставени в плик на масата. Дъщерята погледнала набързо плика, видяла написаното число 89 върху него , взела парите, без да ги брои и отишла в магазина. Там направила покупки за 70 лв., но като започнала да плаща, се оказало не само, че не и остават 19 лв., но не й достигат 2 лв. Когато се върнала в къщи, дъщерята попитала баща си дали не е сгрешил при броенето на парите и обяснила какво се е случило в магазина. Бащата, след като я изслушал, помислил малко и казал, че той вярно е преброил парите, а тя греши.

Каква е грешката на дъщерята?

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Един човек роден през 1980г. през 2010г. става на 30 години през коя година всъщност той празнува своя 10 рожден ден.

Всъщтност и на двете загадки е отговорено вече ! Ненужен е тоя спам...

Баща поръчал на дъщеря си да купи някои неща и й обяснил, че парите са оставени в плик на масата. Дъщерята погледнала набързо плика, видяла написаното число 89 върху него , взела парите, без да ги брои и отишла в магазина. Там направила покупки за 70 лв., но като започнала да плаща, се оказало не само, че не и остават 19 лв., но не й достигат 2 лв. Когато се върнала в къщи, дъщерята попитала баща си дали не е сгрешил при броенето на парите и обяснила какво се е случило в магазина. Бащата, след като я изслушал, помислил малко и казал, че той вярно е преброил парите, а тя греши.

Добре шефке щом казваш, за първото това е взето от този вестник и той го е написал просто казвам че знам къв е отговора и няма да го кажа но за второто не се шегувах а кое е спам и не това го решават модераторите не мислиш ли .

Редактирано от fakira1990 (преглед на промените)

Добре шефке щом казваш, за първото това е взето от този вестник и той го е написал просто казвам че знам къв е отговора и няма да го кажа но за второто не се шегувах а кое е спам и не това го решават модераторите не мислиш ли .

Ти каква логическа загадка си измислил сам ?

Няма ли да отговориш на предишната ? Или е прекалено сложна ?

[quote name='fakira1990' date='02 март 2010 - 22:16 ' timestamp='1267561014' post='164735

Дъщерята е погледнала плика наобратно. Парите са били 68, а не 89.

Ти каква логическа загадка си измислил сам ?

Няма ли да отговориш на предишната ? Или е прекалено сложна ?

Ти гледаш ли или си сляп колко пъти да я пиша!

Един човек роден през 1980г. през 2010г. става на 30 години през коя година всъщност той празнува своя 10 рожден ден.

Това не е логическа, а елементарна математика, която се учи сигурно в малките класове.

Прав си Ken ... Една от мен :

Двама каубои влизат в бар след известно време започват да спорят кой от двамата е по-точен стрелец. Решили да премерят сили, първия стрелял в ключа за осветлението и то угаснало втория направил същото и то светнало.

Кой е по-точния стрелец?

Вторият, защото е стрялял в тъмното :speak:

едит: вече има отговорил преди мен.

не съм го видяла , дума английски незнам, никога не се съревновавам с когото и да било, IQ-то ми е 132

Прав си Ken ... Една от мен :

Двама каубои влизат в бар след известно време започват да спорят кой от двамата е по-точен стрелец. Решили да премерят сили, първия стрелял в ключа за осветлението и то угаснало втория направил същото и то светнало.

Кой е по-точния стрелец?

Първият!

1. Вторият в тъмното няма как да види накъде стреля, и ако е уцелил, то то е случайно

2. След като първият вече е стрелял по ключо, то от него нищо не е останало, и няма как вторият да уцели нещо, което го няма...

ха сега де.... :speak:

еss вторият е верният отговор ... и все пак говорим за задачки ... не за действителност ... а и действителност да е ... ами в дивият запад са нямали пласмасови ключове :speak:

Eдна която мисля че няма да Ви затрудни ...

Двама бащи и 2ма синове отиват на кино и сядат на 3 места.Как става това?(Никой не сяда в никой)

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Eдна която мисля че няма да Ви затрудни ...

Двама бащи и 2ма синове отиват на кино и сядат на 3 места.Как става това?(Никой не сяда в никой)

дядо, син, внуче

Първият!

1. Вторият в тъмното няма как да види накъде стреля, и ако е уцелил, то то е случайно

2. След като първият вече е стрелял по ключо, то от него нищо не е останало, и няма как вторият да уцели нещо, което го няма...

ха сега де.... :speak:

Това е вече твоя интерпретация

Мойта версия е че първия е закачил копчето само в горния му десен край да речем и го е изгасил. Втория го е улучил защото навън е имало пълнолуние и в стаята не е било съвсем тъмно

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

Хайде и от мен една лесна. Дилър купува една стока за $7. Продава същата стока за $8. Купува си я обратно за $9. Пак я продава за $10. Колко долара е спечелил дилъра ?

Хайде и от мен една лесна.

Дилър купува една стока за $7.

Продава същата стока за $8.

Купува си я обратно за $9.

Пак я продава за $10.

Колко долара е спечелил дилъра ?

(

2!

Редактирано от ess (преглед на промените)

Хайде и от мен една лесна.

Дилър купува една стока за $7.

Продава същата стока за $8.

Купува си я обратно за $9.

Пак я продава за $10.

Колко долара е спечелил дилъра ?

0$

Хайде пак лесна :

Публикувано изображение

С тези стрелки е написана една дума на английски език. Коя е думата ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.