Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Ето директен линк за сваляне, намерих го GTAForums.com.

http://msxb-d1.vo.llnw.net:3074/content/54...08310000183.cab

ПС: При мен текстурите продължават да си изчезват и след ъпдейта. Явно хората от ATi трябва да оправят драйверите. С Sapphire RADEON HD2600XT 256MB GDDR4 съм.

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Какво ми се лелиш.Във форума на Hardwarebg.com доста хора имат същия проблем.Ако не вярваш чети.Да не си измислям случайно?

Абе, идиот ... да съм ти казал нещо? Казвам "леле", защото всички очакват пач, който да оправи бъговете, а той всъщност не го прави. Защо си толкова насран и все се репчиш, бе, човек? Аз ти задавам въпрос, очаквам отговор за да си направя заключение за пача, ти скачаш. Не можеш ли един път да отговориш нормално, да му се не види?

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

С ХР съм.

Мерси!

И защо подяволите реши, че "леле, леле" е обида по твой адрес?

Мерси!

И защо подяволите реши, че "леле, леле" е обида по твой адрес?

Защото от живота в българия и ровене във форуми като този съм малко затъпял на последък.

Защото от живота в българия и ровене във форуми като този съм малко затъпял на последък.

;) Айде пък сега,България с малко "б" :angry:

Момчета,подобни разговори провеждайте на "лично" ако обичате! :P

За да няма...

Другари и другарки , престанете с безсмислените коментари ! Ще се наложи пак да затворим с колегите темата, и два - три дена да трием глупости !

И аз качих пача. Не ми прецака звука, не ми даде WS10 Error. Но ... чак да има подобрение не виждам. Стабилизира валко framerate-a и толкова.Даже като се опитав да увелича нещо прекалено много всичките текстури изчезват. Но е по-добре от преди, ако не си барам нищо по графиката.

ООООООООООООООООООООООоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо.......... (извинете ме за лекото отклонение). Та, излезнах от играта за да опитам да пусна texture quality на Medium и 1280х1024 (вместо 1024х768) ... Сега играя на 1280х1024 с texure quality на medium и останалото както преди с fps нaд 30. Направо ме е страх да излезна от играта, за да не се прецака biggrin.gif

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Пача оправя фремрайта и като гледам графиката изглежда по-добра.Звука ми се прецака,но на третия път като пуснах играта,май след това няма проблеми.

Кой релийз е по-добър - Razor1911 или KiNGS ?

Няма разлика,разликата е в крака.Крака на RAZOR 1911 върши същата работа,но товари повече и с него лагва повече.

Няма разлика,разликата е в крака.Крака на RAZOR 1911 върши същата работа,но товари повече и с него лагва повече.

Да, точно! ;)

Хора, скивайте как го размазах! Направо го направих на пихтия!

http://www.youtube.com/watch?v=stnntzKn1_Q

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Знам че на всички им е писнало да обясняват какво трябва да се прави че игричката да върви , но се боря вече 1 едмица .

Проблема ми е следния:

http://i253.photobucket.com/albums/hh69/dewars133/GTA4.jpg

Звукът също се прецака.

искам да знам дали проблема е във видео картата

а тя е NVIDIA 7600GS 256 DDR II PCI -E

RAM: KINGSTON DDRII 2GB/800Mhz

Благодаря предварително .

Редактирано от dewars133 (преглед на промените)

Знам че на всички им е писнало да обясняват какво трябва да се прави че игричката да върви , но се боря вече 1 едмица .

Проблема ми е следния:

http://i253.photobucket.com/albums/hh69/dewars133/GTA4.jpg

искам да знам дали проблема е във видео картата

а тя е NVIDIA 7600GS 256 DDR II PCI -E

RAM: KINGSTON DDRII 2GB/800Mhz

Благодаря предварително .

Чети коментарите по-назад проблема се оправя с Riva Tuner 2.20 с драйвери 180.84.

Чети коментарите по-назад проблема се оправя с Riva Tuner 2.20 с драйвери 180.84.

Побвах ги но те са за по новите видео карти иначе съм си обновил драйверите 178.24

Редактирано от dewars133 (преглед на промените)

Има ли шанс полицията да ме остави на мира като си влезна в дома ? Смисъл на една мисия на тоя Францис ли Франсис не знам точно , трябва да избягам от куките.. е просто не мога и не мога.. все дигам доста звезди и не става.. сега се докопах до сейфхауса ама тия седат доло , звездите си седът също... та ще мога ли да мина мисията като изчакам още ( чакам 10 мин , нищо не става ) ? Много гадна мисия.. ако не ще напиша кода да ме остават... за 6ти път я пускам и все не мога да се измъкна на ши*аната полиция sad.gif

Има ли шанс полицията да ме остави на мира като си влезна в дома ? Смисъл на една мисия на тоя Францис ли Франсис не знам точно , трябва да избягам от куките.. е просто не мога и не мога.. все дигам доста звезди и не става.. сега се докопах до сейфхауса ама тия седат доло , звездите си седът също... та ще мога ли да мина мисията като изчакам още ( чакам 10 мин , нищо не става ) ? Много гадна мисия.. ако не ще напиша кода да ме остават... за 6ти път я пускам и все не мога да се измъкна на ши*аната полиция sad.gif

Не става така. Цаката е друга ... трябва ти нормална кола (не полицейска), с която да стигнеш до Pay 'n' Spray. Влизаш в гаража, вратата се затваря и като излезнеш колата ти е с друг цвят, а куките спират да те гонят. Има и такива мисии, в които примерно бягаш с полицейски камион и това решение не става. Тогава просто се насочваш към най-близкият мост, където полицайте намаляват. Влезнеш ли по кварталите от другата страна е въпрос на време да се измъкнеш, особено ако хванеш някой широк и праволинеен булевард.

Относно пача ... оправя, ама ... сега видимо ме ограничава системата. Трябва си видео карта с повечко памет и това си е.

Знам , че става ама така като вляза ми изписва , че полицаите са ме видяли и вратата не се затваря sad.gif Оставих компютъра 30 мин... нищо не става.. написах кода да ме остават куките.. ще повлияе ли това по някакъв начин на играта ? Бях си казал , че няма да ползвам ама тази мисия ме изнерви просто...

Знам , че става ама така като вляза ми изписва , че полицаите са ме видяли и вратата не се затваря sad.gif Оставих компютъра 30 мин... нищо не става.. написах кода да ме остават куките.. ще повлияе ли това по някакъв начин на играта ? Бях си казал , че няма да ползвам ама тази мисия ме изнерви просто...

до колкото се сещам жайс сити и сан андреас след като използваш чиит не можеш да ги превъртиш на 100% а на нещо от рона на 99%.до сега не съм превъртал нито една ГТА така че не съм напълно сигурен но някъде из нета четох това,така че нищо чудно и в ГТА4 да е така

де'а мама им ... след слагането на пача се получава това GTA FATAL ERROR WS10 , намерих по форумите и други хора които се оплакват от тази грешка след слагането на "ъпдейта" на рокстар ... за какво ли ми беше да го пробвам след като ми вървеше идеално и без грешки .... sad.gif ... търся решение на проблема

де'а мама им ... след слагането на пача се получава това GTA FATAL ERROR WS10 , намерих по форумите и други хора които се оплакват от тази грешка след слагането на "ъпдейта" на рокстар ... за какво ли ми беше да го пробвам след като ми вървеше идеално и без грешки .... sad.gif ... търся решение на проблема

For WS10 error.

1. Click on Start Control Panel->Add or Remove Programs

2. Remove everything with name "Microsoft Games for Windows" (blue icon)

3. Launch "Rockstar Games Social Club"

4. There is "Latest Rockstar Social Club News" on the right

5. Download "Games for Windows LIVE" by clicking on the picture with this inscription

6. Install (that's all)

Now should be ok. At least in my case it's ok smile.gif

до колкото се сещам жайс сити и сан андреас след като използваш чиит не можеш да ги превъртиш на 100% а на нещо от рона на 99%.до сега не съм превъртал нито една ГТА така че не съм напълно сигурен но някъде из нета четох това,така че нищо чудно и в ГТА4 да е така

За СА не знам - там без чийтове ама бях по-малък и имах повече нерви biggrin.gif Вайс Сити я врътнах с чиитове през 5 мин и пак си минаваш всички мисии и чудо... то реално само на хартия не си я превъртял.. дано и тук да няма проблем и дано не изолзвам повече чийт в 4ката :)

Някъде пишеше, че след използване на чийт няма да може да се превърти на 100%. Но ... който както иска да си играе. За мен използването на чийтове в тая игра е ненужно. Не е трудна. А като ти изпише, че са те видели да влизаш в pay 'n' spray, просто излез, напрви едно кръгче и се върни biggrin.gif ... трябва да има 2 коли разстояние между теб и куката за да "не те види".

Някъде пишеше, че след използване на чийт няма да може да се превърти на 100%. Но ... който както иска да си играе. За мен използването на чийтове в тая игра е ненужно. Не е трудна. А като ти изпише, че са те видели да влизаш в pay 'n' spray, просто излез, напрви едно кръгче и се върни biggrin.gif ... трябва да има 2 коли разстояние между теб и куката за да "не те види".

Да ама при 3,4,5 звезди не ми се усмихва тоя късмет... като се съберат 2 или 3 хеликоптера и няма как да не те видят.. иначе съм съгласен , че не е трудна.. ако имах повече време и нерви нямаше да ползвам чийт... бтв гледам , че има едни сини човечета , където като им изпълнявам мисиите пак дигат процентите.. има ли още някакви странични мисии ?

Найш ко? Така както те гонят, отиди до Pay'n'Spray-а, почни да криволичиш из тесните улички, така че куките да те изгубят от поглед, и когато никой не те гледа - gotcha! Влизаш в Pay'n'Spray-a. При мене така се получи...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.