Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Остана още някой да е инжектирал код :D

Няма се плашиш,даже  форума на IPBoard е засегнат  :D 

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

айде и при мен ul4short 

И като се проследи до края се стига до тук. Тия трябва да са или NSA/CSS или са тия инжектиращите sql-а, които се нуждаят от посещение на агенти на NSA/CSS :D

Абе вие не празнуватели.Честита да ви е новата година.Много здраве и професионални успехи ви пожелавам през новата 2014 година.

.swf не фигурира сред файловете разрешени за качване и публикуване в Галерията,обаче...

http://www.kaldata.com/forums/gallery/image/13497-xss/ 

(Stored XSS,sorry)  ;)

И какво се опитваш да внушиш с това селско sorry? Към момента всеки член на форума може да качи флаш обект в галерията си и в това няма нищо сензационно. С този флаш обект можеш да плашиш само аборигените, защото не е сървърен език.  Гръмкото "Xss", което демонстрираш го посреща глобален масив $_FILE и е по силите на всеки прохождащ PHP програмист да парсне разрешението и да му отсече главата на място.

Забелязал съм, че се изживяваш като Edward Snowden. Слез от черешата и си смени аватара.

Оправете си сървъра и дупките(url4short) в IPB-то, че ме заболя главата през новата 2014година... :mad:Честита нова година! Е, дано тая година държавният преврат е по-успешен! :D

Като решите тоя проблем сложете една тъмна тема на форума 

че ще се амбицирам да я инжектирам чрез дупките на платформата  :P

Редактирано от saentist (преглед на промените)

Като решите тоя проблем сложете една тъмна тема на форума 

че ще се амбицирам да я инжектирам чрез дупките на платформата  :P

Нема кинти за тъмна тема. :P

След мнение 1312 в темата за гледане на телевизия Онлайн, след мнението на модератор Сокобан всички следващи мнения на страницата се виждат като фрейм в неговото. На новата страница проблеми няма, но...

Публикувано изображение

И какво се опитваш да внушиш с това селско sorry? Към момента всеки член на форума може да качи флаш обект в галерията си и в това няма нищо сензационно. С този флаш обект можеш да плашиш само аборигените, защото не е сървърен език.  Гръмкото "Xss", което демонстрираш го посреща глобален масив $_FILE и е по силите на всеки прохождащ PHP програмист да парсне разрешението и да му отсече главата на място.

Забелязал съм, че се изживяваш като Edward Snowden. Слез от черешата и си смени аватара.

Привет шекел,май пак ти стъпих на опашката,а?

Към момента всеки който може да качи флаш в Галерията може да те изтряска както си иска,и както виждам главата си е на мястото  ;) 

ПС:Мерси че следиш какво пиша  :D 

ПС2:Ето ти домашно задание-кво става тука?

http://obiavi.kaldata.com/userjoin.html  ;)

Искам да попитам - някой преглежда ли въобще съдържанието, публикувано в Kaldata обяви? Ето една примерна обява на измамник, рекламиращ поредното фалшиво енергоспестяващо устройство ЦЪК Моля, вземете мерки. Преглеждайте обявите. Не оставяйте хората да бъдат измамени и то с информация от вашият сайт!

На теория обявите са секция отделена от форума и сайта. Т.е. не знам дали някой отговаря за каквото и да е било там, освен за обяви от рода на "Предлагам услуга убийство - цена ХХХлв", което е очевидна криминалистика.

А може би е крайно време. Предният път за 1 минута престой попаднах на обява за продаване на дипломи. Тук все се мрънка за пиратство и легалност, а там изглежда не измамите, ами и незаконните дейности свободно си се развиват.

...

Аз винаги говоря право и за аватаrа ти не крия, че отъждествява ника ти. Природа, която блокирам чрез Adblock.

Винаги ме е учудвало, толкова много кенефи ли се навъдиха в Англия, че Сульо и Пульо се юрна натам да ги търка. Не те следя, ти си никой за мен. Работиш на парче, живееш под наем, шефа ти е пакистанец. Просто коментирах поредна твоя изцепка. И домашното задание е поредно такова - спретната форма за регистрация.

Изплясках ти ръкавицата! Ти си въздухар!

Срещу теб стои частен сървър Apache 2.2.15, задвижван от CentOS и PHP 5.3.3. ООП написан скрипт, по последен писък на техническото изкуство.

Не ми отговаряй!

Очаквам да ми "изтряскаш" профила. Сложи си аленделоновската физиономия вместо текущия ми аватар и тогава ще повярвам, че не парфюмираш рози.

Аз винаги говоря право и за аватаrа ти не крия, че отъждествява ника ти. Природа, която блокирам чрез Adblock.

Винаги ме е учудвало, толкова много кенефи ли се навъдиха в Англия, че Сульо и Пульо се юрна натам да ги търка. Не те следя, ти си никой за мен. Работиш на парче, живееш под наем, шефа ти е пакистанец. Просто коментирах поредна твоя изцепка. И домашното задание е поредно такова - спретната форма за регистрация.

Изплясках ти ръкавицата! Ти си въздухар!

Срещу теб стои частен сървър Apache 2.2.15, задвижван от CentOS и PHP 5.3.3. ООП написан скрипт, по последен писък на техническото изкуство.

Не ми отговаряй!

Очаквам да ми "изтряскаш" профила. Сложи си аленделоновската физиономия вместо текущия ми аватар и тогава ще повярвам, че не парфюмираш рози.

:D Аватара ми-ми това съм аз,снимка която форума изтегля от ФБ (:Недей  се чуди за Англия,работим като както си искаме,и не ти е работа да дълбаеш там(шефа ми е англичанин и работя на парт-дей да ти успокоя фантазиите)Не ме следиш,ама си забелязал какво пиша..няма го коментирам това 

Я пак провери,драги ми програмисте  :D (явно си в началото на програмирането)...и пак да ви поздравя всички в пустинята Негев-....  ;)

Кептън благодаря за редакцията...
А останалите "разбирачи" ....наслаждавайте се на това:

Issue detail

The __utmc cookie appears to be vulnerable to SQL injection attacks. The payload ))and%20benchmark(20000000%2csha1(1))--%20 was submitted in the __utmc cookie. The application took 12435 milliseconds to respond to the request, compared with 162 milliseconds for the original request, indicating that the injected SQL command caused a time delay.

The database appears to be MySQL.  

Самият факт, че ти отговарям изчерпателно с сложни изречения, а ти с предсказуемите еднозначни тъпотии на личностна основа, доказа че си въздухар. Форумът е непробиваем, най-малко от куче.

...

Oчаквах пълен размах на разбираческите ти способоности, но отново показа, че си болен мозък на тема PHP. Лягай да спиш, защото утре пак си на бач. Повтарям на бач.

Самият факт, че ти отговарям изчерпателно с сложни изречения, а ти с предсказуемите еднозначни тъпотии на личностна основа, доказа че си въздухар. Форумът е непробиваем, най-малко от куче.

Oчаквах пълен размах на разбираческите ти способоности, но отново показа, че си болен мозък на тема PHP. Лягай да спиш, защото утре пак си на бач. Повтарям на бач.

ххахах привет гоя,та форума е непробиваем,а?А Питай Калин Карабойчев колко е непробиваем и колко потеебителски имена и пароли бяха в моите ръце  ;) ....и къде ти се загубиха програмистките способности,а?Питах те за обявите,какво виждаш там?

Карабойчев имаш ли доблеста да им кажеш как бе преди 2 години?

(и не съм злоупотребил с имената или паролите ви)

• Администратор

ххахах привет гоя,та форума е непробиваем,а?А Питай Калин Карабойчев колко е непробиваем и колко потеебителски имена и пароли бяха в моите ръце  ;) ....и къде ти се загубиха програмистките способности,а?Питах те за обявите,какво виждаш там?

Карабойчев имаш ли доблеста да им кажеш как бе преди 2 години?(и не съм злоупотребил с имената или паролите ви)

Моля? Нямам спомени потребителски имена или пароли да са били взимани някога... И защо "бяха" във вашите ръце а сега не са. Ние сме ги изтрили от вашия компютър ли? А потребителските пароли са хеширани дори ние ние можем да ги видим, няма как да се вземе самата парола а само нейния хеш .. Нещо тук започнаха пълни глупости да се говорят. 

Моля? Нямам спомени потребителски имена или пароли да са били взимани някога... И защо "бяха" във вашите ръце а сега не са. Ние сме ги изтрили от вашия компютър ли? А потребителските пароли са хеширани дори ние ние можем да ги видим .. Нещо тук започнаха пълни глупости да се говорят.

Явно много ти е къса памета,а?Питай Poisk...къде,какво и как,а?

аз не знам някой форум да пази паролите като такива, каквито потребителите ги изписват, когато се логват. 100% е някакъв низ от цифри, букви, символи и т.н. криптирани или както там се казва точно. 

няма форум, в който администраторите да знаят паролите на потребителите си. могат да помогнат за ресет на паролата и създаване на нова, но няма как да знаят старата, за да я кажат на потребителя, ако примерно е забравена, като я извадят... от някаква си база данни. 

• Администратор

Явно много ти е къса памета,а?

Питай Poisk...къде,какво и как,а?

Привет,

Ами да Poisk е работил по много проблеми свързани със сигурността, някой докладвани от вас, други от други потребители, но те никога не са били толкова сериозни, че да се е стигало до изтичане на данни. Това са съвсем нормални неща, но не получих отговор на въпроса ми защо са "били" във вашите ръце а сега не са и как така самите пароли а не техните хешове, които почти не вършат никаква работа? 

Аз не разбрах и какъв е смисъла от всички тези коментари, мерите си п****те ли и кой е по, по. най?

Поздрави.

аз не знам някой форум да пази паролите като такива, каквито потребителите ги изписват, когато се логват. 100% е някакъв низ от цифри, букви, символи и т.н. криптирани или както там се казва точно. 

няма форум, в който администраторите да знаят паролите на потребителите си. могат да помогнат за ресет на паролата и създаване на нова, но няма как да знаят старата, за да я кажат на потребителя, ако примерно е забравена, като я извадят... от някаква си база данни. 

hash+salt

Привет,

Ами да Poisk е работил по много проблеми свързани със сигурността, някой докладвани от вас, други от други потребители, но те никога не са били толкова сериозни, че да се е стигало до изтичане на данни. Това са съвсем нормални неща, но не получих отговор на въпроса ми защо да "били" във вашите ръце а сега не са?

Поздрави.

Айде бе!А?Никога не с били толкова сериозни ли?Карабойчев сам помниш когато ви казах че сте уязвими през obiavi.kaldata.com

• Администратор

hash+salt

Айде бе!А?Никога не с били толкова сериозни ли?Карабойчев сам помниш когато ви казах че сте уязвими през obiavi.kaldata.com

Привет,

Помня не само за обяви и за много други доклади, но те наистина никога не са били такива, че да се стигне до изтичане на данни и тъй като продължавам да не получавам отговори на въпросите мисля да спра да водя този безсмислен спор.

Поздрави и весела нова година.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.