Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Какво си пуснал :cant believe:  Adblock за лисичката.

П.П. За да работи с филтър за тази реклама, след инсталацията на добавката цъкаш върху въпросната реклама с десният бутон на мишока и задаваш филтъра за картинката и за връзката, ако желаеш.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

От известно време наблюдавам много странни проблеми с форума. Примерно когато кликна на бутона "отговор" не ми отваря разширения редактор с цитат на съответния пост, а ме препраща на края на страницата да пиша "бърз отговор" и цитата го няма. Като се опитам да го "заобиколя" като използвам бутона "цитирай" се получава същото. Много странно, но в полето за бърз отговор не ми позволява да поставям (paste). Днес съвсем случайно установих, че като превключа на ръчен режим (BBCode) ми позволява да поставям, както и когато искам да ползвам бутона "цитат" - цитата се появява. Дори и да добавя сайта да се отваря в "режим на съвместимост" ситуацията е същата.

ОС е Windows 7 x64 а браузъра e IE11

• Администратор

От известно време наблюдавам много странни проблеми с форума. Примерно когато кликна на бутона "отговор" не ми отваря разширения редактор с цитат на съответния пост, а ме препраща на края на страницата да пиша "бърз отговор" и цитата го няма. Като се опитам да го "заобиколя" като използвам бутона "цитирай" се получава същото. Много странно, но в полето за бърз отговор не ми позволява да поставям (paste). Днес съвсем случайно установих, че като превключа на ръчен режим (BBCode) ми позволява да поставям, както и когато искам да ползвам бутона "цитат" - цитата се появява. Дори и да добавя сайта да се отваря в "режим на съвместимост" ситуацията е същата.

ОС е Windows 7 x64 а браузъра e IE11

Привет,

Опитай сега как е.

Поздрави.

Привет,

Опитай сега как е.

Поздрави.

Благодаря. Има напредък :)

Вече може да се поставя, но само с Ctrl+V, с десен бутон > paste не става. Всичко друго работи. Е, "отговор" ме препраща пак на края на страницата в полето за "бърз отговор", но работи - има си цитат.

Не знам, но при мен всичко си работи (Kubuntu 13.10, Firefox 25). Пък за копирането - аз така или иначе съм си свикнал с Ctrl+V. :)

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Не знам, но при мен всичко си работи (Kubuntu 13.10, Firefox 25). Пък за копирането - аз така или иначе съм си свикнал с Ctrl+V. :)

Темата е "проблеми с форума" и аз съобщавам какви проблеми съм констатирал. И това което виждам, е че искат да ги оправят и ги оправят. Това как съм свикнал е съвсем друга бира.

Когато съм логнат ми са отнети правата за разглеждане на галериите към kaldata.com, докато като гост всичко е ок.

Не е от ОС-ма, ни от браузър, защото всички варианти показват едно и също. Явно опира до настройки в форума.

Снимката показва как не виждам снимките логнат, а на заден план в ролята на гост виждам.

Публикувано изображение

Забавното е, че също ми е отрязан достъпа до моята галерия към профила ми. Никакъв преглед, редакция, добавяне на нов пик.

Някакъв цяр или да свиквам?

• Администратор

Когато съм логнат ми са отнети правата за разглеждане на галериите към kaldata.com, докато като гост всичко е ок.

Не е от ОС-ма, ни от браузър, защото всички варианти показват едно и също. Явно опира до настройки в форума.

Снимката показва как не виждам снимките логнат, а на заден план в ролята на гост виждам.

Публикувано изображение

Забавното е, че също ми е отрязан достъпа до моята галерия към профила ми. Никакъв преглед, редакция, добавяне на нов пик.

Привет,

Проверих настройките и няма причина персонално да не работи само за теб. Моля друг колега от HAT Team да провери как е при него и дали се отварят галериите.

Поздрави

Аз имам едно питане. Как да спра привюто в редактора докато пиша  постове?

Привет,

Проверих настройките и няма причина персонално да не работи само за теб. Моля друг колега от HAT Team да провери как е при него и дали се отварят галериите.

Поздрави

При мен също е така. Опитах да изляза и да вляза пак, като изтрих и бисквитките от kaldata.com

• Администратор

Публикувано изображение

При мен също е така. Опитах да изляза и да вляза пак, като изтрих и бисквитките от kaldata.com

Привет,

Вече трябва да е оправено.

Поздрави. :)

Да, изтрих 10 бисквитки и нещата се наредиха ОК. Да си призная, така карам от времето когато се конвертирах от VIP - персона на HAT Team - член. Не го намирах болка за умиране и влизах - излизах като  луд, когато исках да разгледам пиктуриси по галериите. Е хайде, хаирлия да е, ще знаем за в бъдеще - дране на бисквитките му е майката.

• Администратор

Да, изтрих 10 бисквитки и нещата се наредиха ОК. Да си призная, така карам от времето когато се конвертирах от VIP - персона на HAT Team - член. Не го намирах болка за умиране и влизах - излизах като  луд, когато исках да разгледам пиктуриси по галериите. Е хайде, хаирлия да е, ще знаем за в бъдеще - дране на бисквитките му е майката.

Привет,

Проблемът едва ли е бил в бисквитките а въпрос на административни настройки за съответната група в която си. И без да триеш нищо е би трябвало да проработи след последния ми пост. Тъй като това до къде имаш достъп не се пази в бисквитките на твоя компютър а на нашите сървъри. Ако логиката беше такава и погледнем примера от обратната страна и си примерно администратор, на който забраним достъпа на ниво сървър - означава ли, че ще продължаваш да имаш достъп въпреки, че сме ти го отрязали докато не си изтриеш бисквитките?

Разбирам всичко, което обясняваш и приемам. Явно неправилно съм възприел предни коментари.

Лек ден и благодаря за отклика.

• Администратор

Разбирам всичко, което обясняваш и приемам. Явно неправилно съм възприел предни коментари.

Лек ден и благодаря за отклика.

Важното е, че всичко работи и проблема оправен :) Забавлявай се и приятни мигове във форумите :)

Поздрави.

Ма кво ви интересува дали имам инсталиран адблок... Нека си оправят осрания сайт....

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

Който плаща, ще показва реклама...

Докато има кой да я гледа...  :wink12:

Аха. И за да може сайтът да е използваем и търпим, трябва компютъра от който се посещава, задължително да има инсталиран адблок ? Чак до там ли сте паднали...

Много реклами създава неприятно първо впечатление, за който и да е сайт. Пък то тука не стига, че са безумно много и некадърно поставени и неудобни, са и бъгливи и понякога флашовете прикриват някоя част от сайта.

То просто причинява болка, боравенето и ровенето в сайта без инсталиран адблок.

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

Аха. И за да може сайтът да е използваем и търпим, трябва компютъра от който се посещава, задължително да има инсталиран адблок ? Чак до там ли сте паднали...Много реклами създава неприятно първо впечатление, за който и да е сайт. Пък то тука не стига, че са безумно много и некадърно поставени и неудобни, са и бъгливи и понякога флашовете прикриват някоя част от сайта.То просто причинява болка, боравенето и ровенето в сайта без инсталиран адблок.

Половината сайтове, които посещавам (поне от къщи) изглеждат ужасно без филтър. Не е чак толкова трудно, може даже и на мобилно устройство, представи си!

Аха. И за да може сайтът да е използваем и търпим, трябва компютъра от който се посещава, задължително да има инсталиран адблок ? Чак до там ли сте паднали...

Много реклами създава неприятно първо впечатление, за който и да е сайт. Пък то тука не стига, че са безумно много и некадърно поставени и неудобни, са и бъгливи и понякога флашовете прикриват някоя част от сайта.

То просто причинява болка, боравенето и ровенето в сайта без инсталиран адблок.

Наско защо са тия нерви? Готов си! Нямаш реклами. ;)

Публикувано изображение

Айде, стига сте унивали. Една картинка за разтуха :) Разбира се, в нея няма нищо вярно. Жълта е, отвсякъде. Ако се разпсувам публично, ще сложиш ли ВИП и на мен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.