Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Ами допълни ги в списъка .

При мен е окей (urlfilter.ini и Ghostery), но при други хора явно не е.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

отново...Публикувано изображение

редакция : след 40 секунди като тръгна няколко минути и пак се "претовари"

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

отново...Публикувано изображение

редакция : след 40 секунди като тръгна няколко минути и пак се "претовари"

Еми отново не отново, така е. Всеки като нацъка няколко страници е нормално да клекне.  ;)

38 потребители, 406 гости, 20 анонимни потребители

Гостите също черпят от ресурсите на форума. :)

Еми отново не отново, така е. Всеки като нацъка няколко страници е нормално да клекне.  ;)

Гостите също черпят от ресурсите на форума. :)

Този път съм отворил точно 4 страници/таба, това много ли е според теб ? И 1 милион таба да съм отворил аз в даден момент гледам и рефрешвам една страница, така, че товаря сървъра колко то за една страница, не ги рефрешвам всичките наведнъж...

Този път съм отворил точно 4 страници/таба, това много ли е според теб ? И 1 милион таба да съм отворил аз в даден момент гледам и рефрешвам една страница, така, че товаря сървъра колко то за една страница, не ги рефрешвам всичките наведнъж...

Къде съм имал предвид конкретно теб, и колко таба си отворил ? Казах че е напълно нормално да се пренатовари сървъра на сайта, все пак има повечко заявки към него поради висок брой потребители онлайн. :)

Не и защото е отворил много страници, което няма общо...

Добре де и на мен ми го направи вчера тоя номер , нормално е - това е техника . Все пак това не е сървър на НАСА и не сме изгубили връзка със совалката Публикувано изображение

И виж, простак не съм! Много съм си културен, лачен и благоприличен.

Публикувано изображение

И Белгиеца и ти сте просто едни откровени и неприкрити простаци, които чрез явната провокация ходите по ръба на бръснача и хем явно обиждате наляво и надясно, хем в същото време парадирате с прямота, честност и възпитание.

Гнусните обиди влизат ли в понятието ти за благоприличие?

Абсолютно.

Абсолютно.

Много тенденциозно. В много криво настроение съм в момента да търпя шизофреничните пристъпи на разни келешчета. Защо не цитира и изказванията около това? То не бяха намеци към майки и бащи, полова ориентация и какво ли не още. След като модераторите не вземат отношение, включително и ти, драги ми Надувко Алекс или Ванко там - не ви знам с тая форумна шизофрения, то за какво си говорим?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Шшшшт, недей го предизвиква, че ще те банне. Има тояга в ръцете :)

Хич не ме интересува. За модераторски произвол после той ще го отнесе. Седи си, трае си и после пуска тенденциозни изрезки от разговори по начин, който на него му харесва и злепоставя определени хора, докато други си тролят. Ай сиктир от такива пишман корективи.

Ако се питаше от мен, на всички участващи в онзи диалог, трябва да се мие уст...клавиатурата със сапунена вода :D

Ако се питаше от мен, на всички участващи в онзи диалог, трябва да се мие уст...клавиатурата със сапунена вода :D

Този проблем на форума се решава много просто, като на някои хора им се даде да хванат един голям банан за месец, да речем. Да дразнят всички останали потребители и да няма никаква реакция. Навремето не беше така. Сега един нормален, семпъл разговор не може да проведе.

Добре забравеното старо на форума. Извинявай, че моите спомени относно процента келешлък тогава, съответстват приблизително на процента сега. Като някои от участниците тогава ги няма, или са с различна от тогавашната степен на отговорност. Времето си тече и нямам усещане за промяна към по-лошо. За съжаление и усещането ми за подобрение също е така липсващ елемент от картинката.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Добре забравеното старо на форума. Извинявай, че моите спомени относно процента келешлък тогава, съответстват приблизително на процента сега. Като някои от участниците тогава ги няма, или са с различна от тогавашната степен на отговорност. Времето си тече и нямам усещане за промяна към по-лошо. За съжаление и усещането ми за подобрение също е така липсващ елемент от картинката.

Тогава по-бързо се ядеше бананче за обиди. Сега всеки си нарежда. Пускам доклад от темата за телевизиите, където някакъв кибик с име Пуфи Педала нарежда други потребители и направо ги ругае като в селската кръчма и реакция от модераторите точно никаква. Официално казвам, че тоя форум е замязал на свинщина с тия келеши, дето ругаят наляво и надясно. И на нормалните потребители взе да им писва.

Винаги, когато се вдигне тази тема, се появяват едни и същи хора с почти едни и същи постове, с прозиращи едни и същи мераци… И все се сещам за Михалаки Георгиев и „Меракът на чичо Денчо”.

Та така… И модераторството като диригентството… колко му е да се върти на ветер една клечка…

Усмихвам се, усмихвам се, пък се натъжа…

този път спирането беше доста дълго ! В рамките на 5-6 минути, грехота е ! Публикувано изображение

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

Последно време браузъра много често ми връща това, когато си разцъквам из форума. :(

Публикувано изображение

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Последно време браузъра много често ми връща това, когато си разцъквам из форума. :(

Махни го тоя хром.И на мен понякога така ми прави.С лисицата няма никакви проблеми.

Публикувано изображение

Провери си DNS адресите !

Махни го тоя хром.И на мен понякога така ми прави.С лисицата няма никакви проблеми.

Хрома с другите сайтове проблеми няма.

здравейте,днес се опитах да постна този линк

https://productforums.google.com/forum/?fromgroups#!topic/chrome/YK1-o4KoSjc ,но не ми излиза коректно - някакво ограничение на самия сайт ли е или на Калдата-та ?

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Здравей,дългите линкове се съкращават. Ползвай формата за тагване, за да нямаш проблеми. Например така.Поздрави и лек и успешен ден!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.