Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Медийна война по празниците:bTV отряза Булсатком, кабеларките отвърнаха на удара

Featured Replies

Ето един на който му липсва БТВ http://vbox7.com/play:614d7af312

• Отговори 154
  • Прегледи 14,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Който е на кабелен оператор или булсатком и иска да гледа конкретно БТВ - слага си една стайна антена и я включва в антенния вход. После натиска копчето на дистанционното на телевизора за смяна на входа, от който да се вземе сигнал и си настройва еднократно ефирните аналогови 'цифрови' канали, излъчвани и в момента свободно. Това е.

Друг вариант е да се използва интернет и страницата на БТВ, регистрация и пак с кабел използвате телевизора като втори монитор - повечето съвременни видеокарти и телевизори имат съвместими изходи/входове.

Ей тука вече БТВ се прецакаха мн зверски.Естествено за това кабеларките трябва да устискат на евтините игтриги,които БТВ им правят в ефир,насъсквайки абонатите,както и твърдения като:"Булстком дискриминира каналите на БТВ" .. каквото и да означава това  хахаха

Ако кабеларките не се огънат,БТВ започва да гълта вода с рекламодателите,защото всеки ще предпочете да рекламира в Нова ,заради това ,че най-големият кабелен оператор (булсат) не излъчва каналите на БТВ.

Някой некадърен мениджър явно е решил ,че е дошло времето да понадуе цените.Точно това си помислих ,когато видях надписите преди нова година,и вчера Господари на ефира излъчиха другата гледна точка по проблема :) Съвсем в реда на нещата беше това да го направят точно Господари на ефира.

Както се казва каквото си надробиш,това ще кусаш.

Който е на кабелен оператор или булсатком и иска да гледа конкретно БТВ - слага си една стайна антена и я включва в антенния вход. После натиска копчето на дистанционното на телевизора за смяна на входа, от който да се вземе сигнал и си настройва еднократно ефирните аналогови 'цифрови' канали, излъчвани и в момента свободно. Това е

Точно така ,но по този начин ще се гледа само БТВ Фередже (така си го наричам),а пък по БТВ action/comedy ..и т.н.. повтарят едни и същи неща през ден,сиреч не е голяма загуба.

.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Музикаутор: бТВ ни дължи над 2,5 млн. лева:

бТВ Медиа Груп и Булсатком продължават да спорят за авторско съдържание, което и двете страни нямат право да ползват.

http://news.ibox.bg/news/id_178956243

Ще платим на Музикаутор, когато ни плати Булсатком, обяви бТВ
В продължение на години bTV Media Group винаги е била изряден платец към Музикаутор. В момента имаме задължения към организацията, тъй като сме финансово потърпевши от забавянето на плащанията от страна на наши контрагенти.

http://news.ibox.bg/news/id_1191197522

бТВ предложи примирие на Булсатком

Булсатком твърди, че разполага с официално писмо от бТВ, в което се декларира, че медийната група разполага с права да предоставя за разпространение телевизионните си програми и със сключените договори с операторите не нарушава Закона за авторското право и сродните права.

Не можем да бъдем държани отговорни за неуредени търговски взаимоотношения на bTV с трети лица, категорични са от Булсатком

Междувременно от бТВ дадоха ново предложение с цел да преодолят негативните последици за над милион техни зрители. Ръководството на bTV Media Group предложи на Булсатком продължаване на съвместния им договор.

Предложението съдържа възможно най-добрите ценови условия, при които медията може да продължи да създава качествени български сериали и да заплаща за най-доброто от световното кино и спорт, което представя на зрителите сега.

Срокът на предложението изтича на 21 януари. Разчитаме, че за това време кабелният оператор ще оцени направените отстъпки и преференциални условия и от своя страна също ще намери резерви, за да организира разпространението на каналите на bTV Media Group, без да увеличи цената на услугата си за крайните абонати, заявяват от телевизията.

http://news.ibox.bg/news/id_1620826702

:speak:

Който е на кабелен оператор или булсатком и иска да гледа конкретно БТВ - слага си една стайна антена и я включва в антенния вход. После натиска копчето на дистанционното на телевизора за смяна на входа, от който да се вземе сигнал и си настройва еднократно ефирните аналогови 'цифрови' канали, излъчвани и в момента свободно. Това е.

Друг вариант е да се използва интернет и страницата на БТВ, регистрация и пак с кабел използвате телевизора като втори монитор - повечето съвременни видеокарти и телевизори имат съвместими изходи/входове.

Със стайна антена се хваща само сигнала на БТВ, но не и на другите канали на медиата.

От години наред от цялата програма на БТВ гледам единствено Комиците и от онлайн. Новините им са толкова плоски и манипулирани, че направо ми се повръща от тях. По коледа, като бях на гости на родата, ми направи силно впечатление следната новина : "в еди-кой-си супермаркет бил арестуван някой-си, който откраднал хранителни продукти на стойност 14 лева". Толкова. Имам чувството, че БТВ са частна телевизия на Боко Тиквата и единствената й цел е да промива мозъците на населението.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Здравейте, вижте тази статия и по-точно обърнете внимание на последният (дългият) коментар под нея.

Не знам кой е източникът на въпросната информация, но ми се струва интересна.

Със стайна антена се хваща само сигнала на БТВ, но не и на другите канали на медиата.

Колегата е написал какво се гледа със стайна антена:..."и иска да гледа конкретно БТВ". Никъде не е написано за гледане на другите канали на медията. Ако не бяхте ни казали за това, цяла България нямаше да научи до ден днешен.

• Автор
 Имам чувството, че БТВ са частна телевизия на Боко Тиквата и единствената й цел е да промива мозъците на населението.

Ти недей така да не береш ядове Публикувано изображение я виж кой ползва булсат Публикувано изображение

Борисов бил абонат на "Булсатком", ощетен от сагата

http://www.dnes.bg/politika/2013/01/16/borisov-bil-abonat-na-bulsatkom-oshteten-ot-sagata.177770

От години наред от цялата програма на БТВ гледам единствено Комиците и от онлайн. Новините им са толкова плоски и манипулирани, че направо ми се повръща от тях. По коледа, като бях на гости на родата, ми направи силно впечатление следната новина : "в еди-кой-си супермаркет бил арестуван някой-си, който откраднал хранителни продукти на стойност 14 лева". Толкова. Имам чувството, че БТВ са частна телевизия на Боко Тиквата и единствената й цел е да промива мозъците на населението.

Не си прав, според мен. БТВ е телевизията,

Не мога да се оправя с това, което става...

Искам само да кажа, че БТВ е телевизията, която най-своевременно,  най-пълно, най- точно и най-многостранно информира не само за това, което става у нас, но и по света.

Сигурна съм , че модератор може да оправи това. 

Аз не знам , защо така се получава с поста ми. 

Аз значи ще сключа договор с теб, че за еди-колко си време ще ми измажеш къщата. Ти я измазваш на 80% да речем и казваш, че в магазина за строителни материали вече не ти дават мат'риал да я измажеш на 100% обаче ми казваш плащай, а в договора ни е записано - "за измазване на къщата на 100%"...И к'во пра'им с'я? Мен какво ме интересува какво ти дават, къде ти дават. Подписал си се.

Един колективен иск и да ходят Булсат, където искат! Работата е там, че при нас го няма това съзнание и сме свикнали да мислим: "Бе не я доизмаза, ма поне малко от малко...Берекет версим. Я да му платим на човека, че да не си образуваме нерви. Колкото-толкова" Да! В България няма закони и никой няма да ви защити вероятно, че един монополист не си е спазил договора към вас. Ама толкова ни шибат отвсякъде, че ... Щото, ако не си платя на еон, които ми пукнаха компа (минус 250 лв.) и които по едно време ми спираха тока по два пъти на ден за по час без обяснение, ще ме наврат в куча дупка и ще ме оставят съвсем без ток... нищо, че не си изпълняват съвестно задължението към мен. Надеждата ми е в бабичките и домакините, които надигат все по-силен глас, че не могат да гледат османските си глупости... Как да е. 

Защо цифровизацията се отложи? Заради кого? Защо идва сега този спор? Защо Малага - Бетис е с краден сигнал от Ал Джазира и е представян като материал, за който е платено право за излъчване? Защо и защо... и защо... 

Това е битка на мошеници и вероятно няма нищо общо с такси и пийпълметрия (за което е ама МАЛОУМНАТА глупост да се говори в България) и ала-бала. Не съм абонат на Булсат, по една или друга причина, така се случва, че ШЛ не гледам по Екшън (обикновено, когато гледаме с приятели в тях), а обикновено по някакви стриймове, така че ми е през... за тоя спор. Но тея са като ЕОН, Чез, мутрите, чалгата и въобще като всичко...

Да не се окаже накрая обаче постановка, изиграна умело на едни по-горни етажи - куклено шоу един вид...

Откъдето и да го гледате - нито заралии ще фалират, нито на бтВ ще им се сгърчи, има един губещ. ;) Мисълта ми е не заемайте позицията на никой от тези мошеници! Вие сте прецаканите...а понеже финала на ШЛ на стрийм (много маймуни на клона) е почти невъзможно да го гледаш, май и аз съм прецакан.

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

Зрители оплюха БТВ, Ани Цолова изпадна в нервна криза.

Водещата на “Тази сутрин” нахока зрителка, дръзнала да се възмути от политиката на БТВ да продава каналите си в пакет и така да не дава възможност на операторите да избират за кои канали да плащат, и за кои – не. Зрителката не е абонат на Булсатком, но въпреки това, решила да изкаже мнението си по въпроса.

Ани Цолова я атакува, че хем не е абонат на оператора, хем гледа БТВ и отгоре на всичко има претенции.

Бърза справка към настроенията в социалните мрежи и форумите показва, че потребителите са на страната на Булсатком и използват скандала, за да покажат позицията си, насочена срещу БТВ.

източник : Правда.Бг

Е, тя Ани Цолова толкова си може милата  :D

Като изпадне в шок или хока зрителите или пуска волана  :D

Водещата на сутрешния блок на bTV Ани Цолова разкри в ефир, че преди дни е изпуснала волана от шок на един от главните столични булеварди. Моторист е карал на задна гума между автомобилите.  “Моторът караше до мен. Изпаднах в шок, изпуснах волана и едва не катастрофирах. Това се случи на един от натоварените столични булеварди”, сподели Цолова по време на разговор за новите скоростни рекорди по българските пътища.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Tози коментар съм го пускал по друг повод в друга тема, но сега вече се чувствам щастлив, че няма да си пренареждам програмите за да залича тази гнусна медия от приемника си.

Публикувано изображение

bTV намали цените на рекламата

http://www.capital.b...ata/?ref=upmenu

Ами според мен не беше сега времето да качват цените,на пакета към Булсат.

Във времена на остра финансова криза,съм 100% сигурен,че Булсат има огромни затруднения със събирането на таксите от абонатите.

Естествено да откажат да плащат завишени цени на БТВ.

"Лакомо дупе **** ****"

БТВ започнаха да играят нечестно ,опитвайки се да вядят някакви къде верни,къде неверни факти ,че кабеларките криели абонати и т.н..

Започнаха да предлагат на зрителите да сменят кабелният оператор ,че да им гледат телевизията.

На мен пък ми харесаха Господарите когато показаха интервюто,в което стана ясно ,че БТВ не са си плащали авторските права от 2009-та,и са се оправдали за това с Булсат.

Жалко че не намирам видеото ,явно всички са били старателно изтрити от vbox-a.

• Автор

Ами те от бокса може и да го трият но тук  Не :)

http://www.gospodari.com/reports/neizplateni-avtorski-prava-2

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Ами те от бокса може и да го трият но тук те :)

http://www.gospodari.com/reports/neizplateni-avtorski-prava-2

А да ,точно тук се вижда каква жалка интрига се мъчат да направят БТВ :)

Не са си плащали правата от преди 3 години,защотото имат конфликт с Булсат от преди 2 месеца :)

Хайде и аз да вляза малко офтопик:

На хората им омръзна (говорил съм със сума приятели и познати) гласът на бтв-Мариан Маринов (нищо нямам против човека), но просто вече е нетърпимо да слушаш един и същи глас, с еднаква интонация да ти чете за промоцията във Фантастико, за салам Народен, за банани в Лидъл и за СПАСЯВАНЕТО НА СВЕТА ОТ БРУС УИЛИС ЗАЕДНО С ГЛАСА НА БЪЛГАРИЯ И ПЕПЕЛТА ОТ РОЗИ!

Мариан е супер свестен по принцип и прави страхотни дублажи (Феноменалните-бащата), но това да го пляскаш като глас зад кадър на всяка реклама или видео е страшен автогол вече. Става като стария виц "пускам си телевизора-братя Аргирови, пускам си радиото-пак братя Аргирови. Купих си една консерва с риба и ме е страх да я отворя, да не излязат и от там братя Аргирови."

Не знам босфор-тв как ще я карат, но мен ме отказаха отдавна да ги гледам именно защото всичко звучеше еднакво, с един глас и:

"Когато чуя Мариан;

пия мента, глог и валериан" ;)

П.П. А, и ако може "Гледайте ЕКСКЛУЗИВНО (КАКВА ПРЕКРАСНА БЪЛГАРСКА ДУМА) на Войо (който не може-на Стойо). 

Редактирано от Vladov (преглед на промените)

• Автор
"Булсатком" предлага на Би Ти Ви да възстанови сигнала, а преговорите да продължат

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5458091

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Тази вечер bTV Media Group и Булсатком подписаха споразумение и възстановяват излъчването на каналите на bTV в мрежата на оператора поетапно в следващите часове. В интерес на милионите зрители двете компании направиха взаимни отстъпки, които да позволят възстановяване на сигнала, без да се вдигат цените за крайните абонати.

http://www.btv.bg/za%20btv/pomoshtnik/story/831070232-Savmestno_saobshtenie_na_bTV_Media_Group_i_Bulsatkom.html

ТВ 7 и bTV вече вървят.

Тази вечер bTV Media Group и Булсатком подписаха споразумение и възстановяват излъчването на каналите на Би Ти Ви в мрежата на оператора поетапно в следващите часове

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5466731

По-рано през деня министър Ивайло Московски съобщи, че Би Ти Ви и ТV7 са пред подписване на нови договори със сателитния доставчик.

"В решаването на спора се намеси лично премиерът Бойко Борисов. Благодарение на него в последните няколко дни е проведен съвместен диалог между ресорното министерство, Комисията за регулиране на съобщенията, двете медийни групи и сателитния оператор", обясни Московски.

:no-no: Тоз и там успя да се намеси...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.