Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Crysis 3

Featured Replies

Здравейте, дали ще може да се играе на тази система?

Ram:4gb DDR3

Foxconn H55MX-S

i5 650 3.2 

ATI Radeon HD 5670  (1 GB)

• Отговори 263
  • Прегледи 29,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще върви ли на 9600gt? Няkъде четох че на dx10 карти не върви, само на dx9 и 11.

Ще върви ли на 9600gt? Няkъде четох че на dx10 карти не върви, само на dx9 и 11.

Няма как, ако върви на DX9, да не може да движи и на карти с поддръжка на DX10.  ;)

Но в случая не може да върви на карти с под DX10.

Минимални изисквания: * Windows Vista, Windows 7 or Windows 8*

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Няма как, ако върви на DX9, да не може да движи и на карти с поддръжка на DX10.  ;)

Но в случая не може да върви на карти с под DX10.

Минимални изисквания:

* Windows Vista, Windows 7 or Windows 8*

Добре, но:

http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=65&t=59869

Нещо смесени неща чета, затова питам. Правя настолна машинка за клиент, имам тази карта под ръка и това ми образува чуденката. 

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

dx11 карти има от 2009 така че е съвсем нормално да поддържа само тях.dx10 и dx9 не се поддържат а сиг няма и да се прявят пачове.

Видеото ще го сменя скоро с 7750, но се питам дали не почакам да излезе другата серия и цените да паднат.

Все пак благодаря

Новата серия и на AMD и на Nvidia се очакват най-рано края на 2013.

Преди няколко дена съобщиха,че най-вероятно ще ги отложат за началото на 2014.

Вземай сега,недей да чакаш.

Редактирано от zedd (преглед на промените)

Играта тръгна. От 1,1 рам използваната се качи на около 2. Процесора не работеше на повече от 6/70 % по време на игра. Няма лаг, по късно ще дам детайли .

Редактирано от simo27 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Понеже успях да отключа ВСИЧКИ модули(13 от които ъпгрейднати на максимум) и записа ми е доста ценен,та затова искам да попитам:

Знае ли някой,къде се намират записите на профилите от играта,искам да си го рар-на,да си го имам в резерв.

Понеже успях да отключа ВСИЧКИ модули(13 от които ъпгрейднати на максимум) и записа ми е доста ценен,та затова искам да попитам:

Знае ли някой,къде се намират записите на профилите от играта,искам да си го рар-на,да си го имам в резерв.

C:Users***Saved GamesCrysis3

• 4 месеца по-късно...

На мен ми върви прилично с 50-60 fps на следните технически спецификции на машината ми:

Sapphire ATI Radeon 7750 HD GDDR3 2GB, 128 bit

2X2GB Ram Kingston 1333mhz

CPU AMD Athlon Dual Core 2250, 3GHZ, 2MB Cache

Настройките са следните:

Резолюция: 1366х768, толкова ми е и на монитора Phillips 19-ка

Antialiasing: Off

Texture Resolution: Medium

Vertical Sync: Yes

И всичко останало от Advanced Graphics ми е на Medium. Ако кача всички настройки на HIGH става около 30 fps горе-доло, което пак е задоволяващо, но като се имат в предвид епичните сцени с експлозиите, реалистичната вода и още някои природни фактори в играта пада до 20 - 25, което е зле :). А ако пък всичко ми е на Medium и някои кача на High ми стават около 40...

Само искам да вметна, че сцените в началото с тревата са много тежки. Все пак има високо полигонни  Hair materials, които ядат компютърният ресурс като нищо. Или поне при мен много насичаше, и бях принуден в първите мисии да смъкна всичко, ама абсолютно всичко на минимума, за да играя що-годе гладко. Но в по-напредналите мисии няма такива проблеми и използвам горните спецификации.

Така стоят нещата при мен и съм много доволен. Наистина по-епична и красива игра досега не съм виждал. Върха на компютърната графика. Жалко, че не всеки ще има възможност да и се наслади. 

Ако се сетя за още нещо ще се върна тук да пиша.

Редактирано от baner4ooo (преглед на промените)

На мен ми върви прилично с 50-60 fps на следните технически спецификции на машината ми:

Sapphire ATI Radeon 7750 HD GDDR3 2GB, 128 bit

2X2GB Ram Kingston 1333mhz

CPU AMD Athlon Dual Core 2250, 3GHZ, 2MB Cache

Настройките са следните:

Резолюция: 1366х768, толкова ми е и на монитора Phillips 19-ка

Antialiasing: Off

Texture Resolution: Medium

Vertical Sync: Yes

И всичко останало от Advanced Graphics ми е на Medium. Ако кача всички настройки на HIGH става около 30 fps горе-доло, което пак е задоволяващо, но като се имат в предвид епичните сцени с експлозиите, реалистичната вода и още някои природни фактори в играта пада до 20 - 25, което е зле :). А ако пък всичко ми е на Medium и някои кача на High ми стават около 40...

Само искам да вметна, че сцените в началото с тревата са много тежки. Все пак има високо полигонни  Hair materials, които ядат компютърният ресурс като нищо. Или поне при мен много насичаше, и бях принуден в първите мисии да смъкна всичко, ама абсолютно всичко на минимума, за да играя що-годе гладко. Но в по-напредналите мисии няма такива проблеми и използвам горните спецификации.

Така стоят нещата при мен и съм много доволен. Наистина по-епична и красива игра досега не съм виждал. Върха на компютърната графика. Жалко, че не всеки ще има възможност да и се наслади. 

Ако се сетя за още нещо ще се върна тук да пиша.

Смятай, ако на видео картата платката е GDDR5..Това за сцените няма да пада така FPS, както в момента. 

Доста хора ме посъветваха да си купя именно тази карта, но с GDDR5. Проблемът тогава беше, че нямах такава възможност с 40, 50 лв отгоре. Защото я взех за около 160 - 70, ако имах още малко нещата биха били много по-добри, но каквото такова. Аз и на това съм доволен.

Между другото нивото с взривяването на Hydro Dam ме накефи адски много. Играта не е добра само откъм визуални ефекти и компютърна графика, ами и като цяло. Сцената е проектирана уникално, и дори се замислям дали на заплатка да не си я купя :D...

Пък хейтърите да си плямпат. Аз вече и не пия... абе един Jameson ще спестим и ето я.. в Pulsar-а я има за около 30,40 лв :).

Е Д И Т :)

Сега съм на мисията под Brooklyn Bridge и пресъхналата под него река. Реших да експериментирам с настройките отново и ги качих на Very High, всичките. Fps-то при ходене 30-35, при стрелба около 25. 

Ще ударя последен едит или коментар когато я мина цялата :)

Редактирано от baner4ooo (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Здравейте. Наскоро си инсталирах играта, но не ми се показва мерник на нито едно от оръжията. Пробвах с различни релийзи, но все същото. Някой ако знае решение моля да сподели. Надявам се, че няма да трябва да преинсталирам ОС.

До колкото си спомням,като си на по висока трудност нямаш мерник.

• 8 месеца по-късно...

Едно обстойно сравнение на различни системи, разполагащи с различни видеокарти и процесори при игрите Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2  и Crysis 3. 

• 4 години по-късно...

Здравейте.

Преди седмица реших да съживя настолното PC. Почистих го смених термо пастите и т.н и след почти 5 години взе че тръгна.

Имах доста инсталирани игри между който и Crysis 3 пробвах я и си вървеше, дори минах 3-4 мисии. Да ама тъпия windows 2-3 дена все настояваше да го обновя и го направих.

В момента съм с windows 10 и играта не иска да върви. Преинсталирах я , тръгва и в някакъв момент забива и до там.

Някакви идеи как да я подкарам?

Без име.png

Във всеки правилно поставен въпрос се "крие" половината отговор ! :nono:

Имаш го ! :)

Целият отговор е - Windows 7 ( Enterprisе )......:nono:

преди 5 минути, by_chechi написа:

Във всеки правилно поставен въпрос се "крие" половината отговор ! :nono:

Имаш го ! :)

Целият отговор е - Windows 7 ( Enterprisе )......:nono:

Няма как де се върна към 7 :( 

Успях да я подкарам минах тренировъчното ниво и заби. Звука върви но екрана остана сив.

преди 1 минута, П.е.т.ъ.р написа:

Няма как де се върна към 7 :( 

Няма начин да няма начин ! :) 

(благодаря на автора за тази негова мисъл , ама си е една от малкото абсолютни истини ! :nono: )

Тук има компетентни които да ти помогнат.....

Сложи да стартира в режим на съвместимост:

https://rockoflucky.blogspot.com/2013/02/how-to-solve-crysis-3.html

Ако не помогне изтрий Profiles папката от

C:\Users\ПОТРЕБИТЕЛСКО_ИМЕ\Saved Games\Crysis3\Profiles

https://steamcommunity.com/app/379430/discussions/0/1700542968203113941/

Понякога и антивирусната може да блокира самата игра...ако се наложи я сложи в изключенията и.

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Сложи да стартира в режим на съвместимост:

https://rockoflucky.blogspot.com/2013/02/how-to-solve-crysis-3.html

Ако не помогне изтрий Profiles папката от

C:\Users\ПОТРЕБИТЕЛСКО_ИМЕ\Saved Games\Crysis3\Profiles

https://steamcommunity.com/app/379430/discussions/0/1700542968203113941/

С режима на съвместимост тръгва но пак забива този път без грешка, звука продължава екрана става сив.

Ако вляза в някое от менютата на играта после не иска да се върне назад. Мога да правя промени мишката и клавиатурата реагират но не мога да изляза от него.

Преинсталирах играта. Със седмицата същия релииз си вървеше перфектно.

Ще потърся споменатата папка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.