Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Crysis 3

Featured Replies

В менюто на играта, натиснете бутон: Публикувано изображение след това напишете във полето: "MAP CANYON" така ви мести във друга карта, и избягвате проблема със кулата. Ако не сте минали вече това със кулата, разбира се.! :)

Поздрави и приятен ден.!

Мда ама аз я превъртях играта :) Ако пропуснеш тази мисия се губи смисъла на играта.Мисиите са 7 и се минават доста бързо.

• Отговори 263
  • Прегледи 29,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Време е и аз да се да се похваля със резултатите от играта със моята машинка, та във никоя мисия не ми сече със всичко на максимални настройки(ALL SETTINGS: VERY HIGH), само Antialiasing: SMAA MEDIUM(2x), със около 35-55 кадри във всяка една мисия, пък на по-тъмни места се качва до 60 FPS. Сега и малко изображения: от процесора : Публикувано изображениеПубликувано изображение
Видеокартата и процесора:
Публикувано изображениетемператури на видеокартата(42C) и процесора(55C) : Публикувано изображение
Процесора без овърклок със негово си охлаждане. Конфигурация по-долу във подписа! та това са резултатите, час и половина игра със бета драйверите играта се играе по-гладко ! :)

Редактирано от Masterplay (преглед на промените)

Ето при мен как е. Все пак нямало постоянно 100%-ово натоварване на процесора, обаче снощи ме уплаши тоя комп., след 30 мин. игра CPU-57гр., GPU-74гр. Такава температура на процесора до сега не бях стигал :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от bstorm (преглед на промените)

bstorm, помисли за по-добро охлаждане и/или смяна на пастата на проца. Такава температура, след само 30 мин. игра, не е нормална - това е температура за стрес-тест.

Agentpat™, на 26 Фев 2013 - 19:20, написа: bstorm, помисли за по-добро охлаждане и/или смяна на пастата на проца. Такава температура, след само 30 мин. игра, не е нормална - това е температура за стрес-тест.

Да ти кажа ли по скоро е било топличко в къщи. Сега му пуснах едно тестче 10 мин. стигна до 48-49 и така си ги сменяше нагоре надолу. На дърва сме и си казват думата :)

Редактирано от bstorm (преглед на промените)

Здравейте,

след като мина първа мисия и програмата визуализира втора играта крашва.Първа мисия я минавам почти без никакъв лаг или бъг , и затова мисля,че проблема е от играта или операционната система (win7).Как може да се поправи този проблем?

Здравейте,

след като мина първа мисия и програмата визуализира втора играта крашва.Първа мисия я минавам почти без никакъв лаг или бъг , и затова мисля,че проблема е от играта или операционната система (win7).Как може да се поправи този проблем?

Ами в темата доста коментирахме. 

Проблема се разреши като сложих нов крак krackfix v2 .

Редактирано от dundu (преглед на промените)

След като превъртях играта и разгледах статистиката,преспокойно мога да кажа,че лъкът е добре да го ползваш единствено на най-висока трудност.На Veteran се разхождам с армор мода сякъш съм танк и ако почна да ги one shot-вам с лъкът то играта става абсурдно лесна.

Най-интересно е според мен на трудност ветеран да играеш само с огнестрелните оръжия,а лъкът да се ползва само за специалните стрели(да унищожиш автоматичните оръжия и подобни).

Играта е сравнително кратка 6часа и 30минути ми тряваха за да я мина,но историята определено е епична.

Според мен можеше да сложат още няколко мисии за да я направят поне малко по-дълга,но какво да се прави.

Ама като почнете с това, за ко0лко време сте я минали...Аз например стоях един час на едно ниво и си ги пуцах, щото излизаха постоянно и си ме кефеше да стоя там и стрелям. В крайна сметка, кой както реши да си направи играта. Ти може да стигнеш от Варна до София за 5 часа, но ще изпуснеш много спрямо оня, дето е взел разстоянието за 12 часа, като по пътя е спирал там, където му се е сторило интересно. Миналото лято прекосих по диагонал България по време на отпуската си, но реших да не бързам за никъде. Така в един момент се оказа, че докато ускоря колата, спирам за някоя снимка. Виждам на картата някаква отбивка и решавам, да отида примерно до Рилския манастир. И така едно съвсем досадно пътуване с висока скорост, се превърна в едно много приятно и запомнящо се. Същото е и с тия игри. Мразя да играя като "танк" както казваш. И аз като @Agentpat  предпочитам да играя на висока трудност, но в случая с тая игра целта ми не бе да игра, а да видя какво са сътворили EA. А си заслужава да се види! Ебавам ти играта, антивирусната пак изтри крака, че и на Crysis 1. Важното е, че видяхме колко струва и играта и хардуера, с който разполагам. 

Някой успя ли да събере всички ъпгрейди на костюма аз успях само 24 а те са 28 ?

Аз спрях в началото на 3-та мисия, но докато не врътна S.T.A.L.K.E.R. - Тайные Тропы 2, няма да я играя повече.

Да си кажа честно, или съм много кьорав, или играта е прекалено красива, но така и не забелязах от къде се събират тези ъпгрейди. Просто игрицата нещо не можа да ме "хване". Явно не съм вече за такива линейни игри.

Ако не беше убийствената ѝ графика и големите хардуерни изисквания, никой нямаше да ѝ обърне и половината на това внимание. 

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Аз спрях в началото на 3-та мисия, но докато не врътна S.T.A.L.K.E.R. - Тайные Тропы 2, няма да я играя повече.

Замисли ме и мен да пробвам тоя мод. Как е, върви ли без проблеми или пак старите мъки? 

Аз Crysis 3  я спрях, щото антивирусната я изтри. Така де, някой друг файл, което не е проблем, ама и нямам особено желание да продължавам. 

ПП: вярно, че един колега ми препоръчваше тоя мод скоро, ама така и не го пробвах. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Да си кажа честно, или съм много кьорав, или играта е прекалено красива, но така и не забелязах от къде се събират тези ъпгрейди. Просто игрицата нещо не можа да ме "хване". Явно не съм вече за такива линейни игри.

Ако не беше убийствената ѝ графика и големите хардуерни изисквания, никой нямаше да ѝ обърне и половината на това внимание. 

Аз пък не съм на това мнение. Графиката е само един от плюсовете заради които я играя. За мен тази игра е идеология и цепи мрака от всякъде - като започнем от историята (която малко се разпокъса в 2 и 3 и се опитаха да я навържат с малките бележки, които намирахме по пътя по време на мисиите), минем през саундтраците (браво на българина Борислав Славов - свършил е перфектна работа), видеосцените, костюма и най-накрая идва графиката като приятен бонус! Всеки си има вкус - за един е Mass Effect или Bioshock, за друг е S.T.A.L.K.E.R, за трети Call of Duty, за четвърти FarCry и т.н., за мен си е Crysis и винаги е бил само Crysis!

Да, трябваше Crysis и Crysis Warhead да са отделна трилогия...а Crysis 2 и 3 да са в нова такава, но и така става...4-та част трябва да намерим портал и да се телепортираме на тяхната планета и да ги разчистим и там...Изобщо жанра има много хляб и посоки за развитие.

Да е линейна? Не мисля...костюма и терена дават на практика почти неограничени възможности за преминаване на дадена мисия...стелт, армор, комбинирано, снайпер, в стил рамбо и т.н. Кеф ти да минаваш през джунглата или под водата в първите серии...или през друга сграда през последните 2 серии.

Няма друга игра която да съм преигравал толкова много...Call of Duty е интересна...има яки места на които се промъкваш - затвори, подводници, военни бази, гората и т.н. но след първото превъртане и повече не се сещам за нея...мултито може би ще е яко, но аз съм single player играч...след като спрях да се занимавам с CS, нещо не ми се играе на нищо в мулти.

FarCry 1 ставаше за нещо заради джунглата и Crytek най-вече...2 ми бе странна...3 още не съм я цъкал, но според клиповече в тубата май не ме грабва (сега разбирам как се чувстваш в Crysis-a насила не става...ако не те грабне от начало...никога няма да го стори...ако те грабне обаче си фен до край!).

S.T.A.L.K.E.R. е прекрасна игра с невероятна атмосфера, но този безкрай просто по едно време омръзва!

Painkiller също е яка пуцалка с прилична макар и архаична графика...саундтрака става...но просто не е Crysis!

За да съм фен на Crysis обаче явно има защо...много се кефих и на играта предшестваща Crysis и от която Crytek са взаимствали доста идеи като костюма, хакването на врати, невидимостта, джунглата, модерните оръжия в бъдещето, дори превозните средства VTOL и бъгитата и това е играта Chrome на Techland от 2003...А костюма се появи в Chrome SpecForce! Който не ги е играл да навакса пропуска...макар и архаични вече...имаха приятна графика, геймплей и сюжет...и си имаха собствен Nomad в лицето на (Bolt Logan)! :)

Специално Crysis 3 ме изненада приятно...макар и доста къса...Лъка вкарва доста разнообразие, хакването и то....Хакване има дори в BioShock и предшественика му System Shock и System Shock 2...

За ъпгрейдите...дори да не ги намериш всичките, тук е като при версия 2...ако почнеш да я преиграваш отключените неща си стоят...и след няколко преигравания накрая ще дойде момент в който си отключил всичко по костюма...тъпо или не...това е положението. Друг вариант е да се претърсва цялата карта с визьора и да се изпълняват всички подмисии (не само основните)...аз обичам така да правя...понякога ги минавам за време, понякога просто като ловец в стил Хищника си ги минавам в търсене на "перфектността". :)

Така че просто въпрос на вкус и не поставяй всички под общ знаменател казвайки (НИКОЙ)... :)

Да е линейна? Не мисля...костюма и терена дават на практика почти неограничени възможности за преминаване на дадена мисия...стелт, армор, комбинирано, снайпер, в стил рамбо и т.н. 

За мен си е линейна, на фона на шедьовъра Fallout 3 например,който я е играл знае за какво говоря. Kризите съм ги превъртал по един път всичките и айде в коша, интереса ми се губи след превъртането, докато Fallout някак си те грабва и не спираш да играеш.Аз тая игра съм я играл денонощно и продължавам да я играя.

Но всеки харесва различни типове игри, аз просто изказвам мнение от моя гледна точка.

Замисли ме и мен да пробвам тоя мод. Как е, върви ли без проблеми или пак старите мъки? 

Аз Crysis 3  я спрях, щото антивирусната я изтри. Така де, някой друг файл, което не е проблем, ама и нямам особено желание да продължавам. 

ПП: вярно, че един колега ми препоръчваше тоя мод скоро, ама така и не го пробвах. 

Мода е невероятен и ужасно сложен! Сложен в смисъл, че трябва много да внимаваш, кое, как го правиш и кое след кое следва. А объркаш нещо, а трябва да преиграеш 5-6 часа игра или недай боже цялата - целия мод е МНОГО дълъг. В него има много скрити неща и дефакто без "проходилка" е невъзможно да бъде изигран. Голямо предизвикателство е за всеки геймър и фен на Сталкер. Пред този мод, Кризата е като разходчица в парка.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Мода е невероятен и ужасно сложен! Сложен в смисъл, че трябва много да внимаваш, кое, как го правиш и кое след кое следва. А объркаш нещо, а трябва да преиграеш 5-6 часа игра или недай боже цялата - целия мод е МНОГО дълъг. В мода има много скрити неща и дефакто без "проходилка" е невъзможно да бъде изигран. Голямо предизвикателство е за всеки геймър и фен на Сталкер. Пред този мод, Кризата е като разходчица в парка.

Даааа... Не обичам да следвам строго начертан път вече. Значи остава варианта с покупката на една записвачка за CoP и опит за изиграване на sigerous mod 2.2. A тоя Crysis, както и двойката, няма да изиграя скоро :)

Има новини около каринката с процесорите при Crysis .След пач 1.1 се оказва че НТ-то на 3770 на повечето места сериозно спъва фпс,а амд,са на високо ниво само във сцените с много трева,които са оптимирани брутално за мултитрединг. Ето. На немски е ма на картиниките всеки може да цъкне и да види за какво става въпрос.

Теста е на Титан на 1280х720 без AA и AF за да е сигурно че картата не спъва.....

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

Има новини около каринката с процесорите при Crysis .След пач 1.1 се оказва че НТ-то на 3770 на повечето места сериозно спъва фпс,а амд,са на високо ниво само във сцените с много трева,които са оптимирани брутално за мултитрединг. Ето. На немски е ма на картиниките всеки може да цъкне и да види за какво става въпрос.

Теста е на Титан на 1280х720 без AA и AF за да е сигурно че картата не спъва.....

Типичните издънки на създателите на Crysis, или до какво може да доведе един калпав опит за оптимизация. Всички помнят тоталната им излагация при настройките на Crysis 2, където играта вадеше по-детайлна и красива графика на high, а не на ultra.

Незнам каква издънка, но зяпах клипчета на FarCry 3 и графиката и ми се стори по-лоша дори от CoD или Painkiller...Все едно играеш на Serious Sam 3. Как няма да е по-лека? Това, че не е оптимизирана и тя е съвсем отделен въпрос. :)

Far Cry 3 е игра с изцяло dx9 ефекти и е предимно разработена за тази версия dx.Няма грам high-res текстури,На пълен макс заема под 900мб видео памет.Ако я пуснеш под dx11 се променя единствено осветлението.

При положение че Ubisoft ползват модифициран Cryengine2 и самата игра не е замислена да има супер-реалистична графика,бих казал,че е на доста прилично ниво.

Не е нещо потресаващо като Crysis но си много добре.

Far Cry 2 залага на реализмът и гафиката е по-реалистична от последната версия.Този тип графика е просто дизайнерски избор(например Borderlands)

FarCry 1 може и да я нарека реалистична, но за 2 и 3 определено не мога да кажа това. Даже са доста по-детински. На 3-ката особено мисията с хеликоптера, на която трябва да целиш снарядите преди да са ударили хеликоптера е едно голямо безумие. А да не говорим и за нереалистичните патрони от картечницата на самия хеликоптер. Незнам...не съм фен на Ubisoft. Развалят повечето игри с които се захванат (дори и любимия ми Heroes), но това е една доста дълга тема. Всичко е въпрос на вкус и на личен избор. :)

За мен макар Crysis да не е съвършената игра е далеч по-добрия избор от FarCry и Ubisoft могат само да съжаляват, че Crytek се отделиха.

А иначе не ми хареса, че заради конзолите омазаха цялата история на Crysis...

В Crysis 2 не се спомена нищо (или поне не достатъчно) за китайците, които имаха Nano костюми, нито за спасените цивилни в една от мисиите на Crysis 1, нито за Helena Rosenthal и метода за борба с извънземните чрез overload на енергията, нито за последстията от атомната бомбандировка и увеличаване на сферата на Ceph, нито защо гонеха толкова много контейнера с не-експлодиращия Ceph в warhead, който пък бе убит в Crysis 1 след като почна да помпи енергия от самолетоносача...

В Crysis 3 пък нямаше много данни за майора от Crysis 2, нито за Nathan Gould, нито за това че Ceph строяли навсякъде...не съм длъжен да събирам всички intel чипове и да ги прослушвам или да си търся комикса...Понавързаха я малко, но за мен историята след 1 бе тотален краш...По време на демото на CryEngine рекламираха и едни телепорти...и TAC Canon-a...надявах се да ги има и в играта...Нямаше нито TAC Canon, нито телепорти, нито оръжието което бе намерено от Prophet (който стреляше със ледени висулки)...само Gauss Gun-a я имаше, но с нов скин, смениха и скиновете на Ceph, нямаше достоен бос във версия 2...Незнам...аз си представях по-малко по-различен начин продълженията. Не че са лоши...доста са разнообразни като геймплей...Саундтрака и видео сцените държаха в напрежение, но се надявах да не се бием срещу някакви си Cell (които след смъртта на Hargreave би трябвало да са преустановили активност)...и вместо да се обединят хората срещу общия глобален враг с маринките...то...И дори в Crysis 2 всичко свърши ок, а в Crysis 3 Prophet бе заловен и все още жив (как и защо...колко удобно). Както и да е. Макар да е трилогия...май все повече се говори, че ще има нова версия. Дано да има и да си е FPS (че се споменава, че може и да не е)...Може пък да се телепортираме на тяхната планета и да има битки и там...и дано се появят още от Raptor/Eagle Team-овете. :)

Far Cry 3 е игра с изцяло dx9 ефекти и е предимно разработена за тази версия dx.Няма грам high-res текстури,На пълен макс заема под 900мб видео памет.Ако я пуснеш под dx11 се променя единствено осветлението.

При положение че Ubisoft ползват модифициран Cryengine2 и самата игра не е замислена да има супер-реалистична графика,бих казал,че е на доста прилично ниво.

Не е нещо потресаващо като Crysis но си много добре.

Far Cry 2 залага на реализмът и гафиката е по-реалистична от последната версия.Този тип графика е просто дизайнерски избор(например Borderlands)

E не точно ама за останалото си прав.Денем стига до малко над 1400 памет.Което не пречи като погледне човек някой камък размазан като на Quake 2,да му стане лошо че играе игра от 2012 година.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

На мен лично ми допадна геймплейя доста.Малко с елементи на RPG с татусите и наистина свободата на движение може донякъде да се сравнява с първия FC.Комбо-убийства и тръпката да избиеш цял лагер гадни преди да те усетят - определено я изиграх с удоволствие.Без много много да гледам графиката.Даже я играх на доста по-ниски настройки от тези на шота,просто не мога да понасям да не мога от треви и сенки  да си намеря гадината да я луутна.А и с 30 фпс не се играе на 2 чипа както писах няколко пъти вече.

btw,на оная мома дето умря накрая циците бяха добри

:D

Ако става въпрос за красива игра,подкарах наново Сталкър-а с мода 2009-а,да се залъгвам докато мога да си взема нова карта да пробвам Crysis-a,и е по-красив от всички Far Cry-ве заедно и върви със 90-120 фпс.Ма това  е лирическо отклонение от темата. ;)

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.